icon

Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?

21. jún 2024

Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?

lenka1993
21. jún 2024

Čo by iné dali za to ? Noooo asi vymenene zámky a zákaz vstupu svokre do nášho bytu. U mna bola svokra 3 dni (býva v inom štáte) a pri všetkom mi volala či môže urobiť. Ničoho sa nedotkla bez môjho súhlasu. A to bol priateľ doma. Ale teda moja kuchyňa moja domácnosť. Moje pravidla. Keby mi mama alebo svokra prišla do bytu kým som preč a skladali prádlo tak by s toho bola teda veľmi veľká kauza.

januska12323
21. jún 2024

Tie kľúče ti mala nevesta otrieskať o hlavu možno by sa vyjasnilo.

alenka58
21. jún 2024

ja zas nemám rada keď prídem k synovi a majú otvorené dvere do spálne ale tak je to ich vec, som rada že dobre vychádzame ostatné ma nezaujíma, sústreďujem sa na vnúčatá to sú moje najväčšie lásky

opica_skorica
21. jún 2024

Netesilo by ma vobec, keby sa mi svokra montovala do prádla a ani do spalne. Ani keby jej syn hovoril, ze toto a toto jedlo vari lepsie.
A pri tom napadla ma sice vtipna veta:
Sex je jedina vec, ktoru syn nepovie, ze jeho mama robi/robila lepsie.
Brať s nadhladom. Pradlo a spalna su sukromie. Neliezt do sukromia a bude dobre.

som_realistka
21. jún 2024

Tak, ty si super darček, len takto ďalej a budeš ďalšia odstrihnuta babka. V prvom rade, už to nie je iba tvoj synacik, je to manžel a založil rodinu. Ak to nebudeš rešpektovať, tak nevesta, ktorá to zatiaľ riesi cez manžela, zakroči sama a potom ešte len napíšeš, ze ti zobrali kľúče a radšej ich dali susede.

nelca84
21. jún 2024

Spalnu mame VZDY zatvorenu. Tiez by mi nebolo prijemne, keby mi tam niekto nazeral. A nedovolila by si to ani moja mama a ani svokra. Zjavne nevies kde su hranice sukromia.

zuzinka888
21. jún 2024

Ty si chora. Vyhladaj pomoc.

drahomirrra
21. jún 2024

Spalnu zatvara asi kazda normalna osoba. Ja tiez a teda aby navstevu napadlo behat do spalne, no co ja viem… nevkusne.

danielahamar
21. jún 2024

🤣🤣🤣Dobrá téma 🥱😂😂 žena vzdaj tu opiciu lásku , toto zle skončí

danica2711
21. jún 2024

ja mám dospelé deti a nechápem ťa. Dvere na spálni má u nás v rodine zavreté každý, návštevy tam nechodia a vieš prečo? Pretože sú slušne vychovaní a ctia si SÚKROMIE majiteľa domu/bytu. A i keď mám veľmi veľa kamarátok a známych, nie je medzi nimi žiadna, ktorá by "čo dala za to", keby jej svokra skladala prádlo v jej spálni, ak ju o to nepožiadala. Takže urob niečo so sebou, pretože tvoje reakcie nie sú v poriadku

simona1306
21. jún 2024

tak teda ja by som za to nedala fakt ze nic ... bola by som extremne vytocena keby zistim ze mi svokra upratovala nejake veci ... mozno by som este zo vsetkymi privretymi ocami nejak prekusla, ze sa mi premavala po dome kym nie som doma, ale toto nie .... radsej nech by ma poohovarala po celej rodine ako si neviem upratat a aky som mala bordel ....

sense
21. jún 2024

Vieš čo ty budeš typ matky môjho partnera... Chvalabohu býva 300km od nás lebo by bola schopná toho co ty.... A pochopil už aj on ze matka je síce matka, ale ze ma nárok aj na svoj život... Taky aký chce on a nie ako chce matka... A pochopila až vtedy keď sa napriek jej vyhrážkam vydedenie alebo ja rozhodol pre mňa... A nemusel ho ani nikto manipulovať a do niečoho tlačiť

kakakina
21. jún 2024

Svokra ma 70 rokov, chodievam k nej 16 rokov, každý tyzden, a este som nevidela jej spálňu, vždy má dvere zatvorené. Ani ma nenapadlo, že by som tam chcela niečo vidiet. Je to ich súkromie, a rešpektujeme to vsetci.
A svokra tiež do mojej nechodí .

sense
21. jún 2024

@stanulienkat vieš čo nemusí byť, jednu takú podobnú poznám... Ale už to pomaly vzdáva, lebo čím viac podobným štýlom a rečami vyvádza, tým sa jej syn vzďaľuje. A úplne sám aj keď ona je presvedčená ze za to môžem ja

maca1984
21. jún 2024

Neprečítala som všetky komenty, ale nenapadlo ti, že tam môžu mať položený vibrátor, lubrikant atd ?
To fakt nie sú veci pri ktorých by som túžila aby ich videla svokrovci/rodičia.
Vždy ,vždy čo pamätám aj moji rodičia zatvárali pri akejkoľvek ! návšteve spáľňu.
A že si im poskladala prádlo ?
Neznááášam to.
Moje veci,ja si operiem,ja si poskladám, ja si uložím.
Si na najlepšej ceste pokafrať si s nevestou aj synom vzťahy.
Gratulujem

autor
21. jún 2024

Nevesta ho aj lanári a núti nasilu odsťahovať sa. Ja som zásadne proti a nedovolím to. Ona si ale myslí že môže všetko. Manipuluje ho a núti a on kvôli nej radšej povie že on to tiež chce. To by ste museli zažiť aby ste to pochopili a verím že to nezažijete

autor
21. jún 2024

@maca1984 a mňa zaujíma ich vibrátor ? Veď sme dospeli ľudia

annm81
21. jún 2024

Ty si svokra na pohľadanie. Diskusiu som prečítala len po bod "Čo by iné zato dali". Určite by skákali od radosti, že sa im niekto bez ich vedomia úchylne prehrabáva v nohavičkách. Zvyčajne by požiadali muža, aby ti vzal kľúče. Tie menej zdržanlivé by ti rovno vynadali do všetečných starých báb, čo sa nevedia správať a nerešpektujú iných a ich súkromie.

Mimochodom, dvere na spálni pred návštevou zatvára snáď každý, koho poznám.

vesimelonimarsista
21. jún 2024

Konfrontovat, ze zatvara dvere do svojej najintimnejsej miestnosti? Ani by ma to nenapadlo....ani jej tam nazerat, aj keby tam zil moj syn alebo dcera.

autor
21. jún 2024

@annm81 ja pred svojimi deťmi dvere nezatváram, u mňa budú vždy doma a vždy sa sem môžu vrátiť

beata_k
21. jún 2024

Autorka, z teba mam dojem, ze keby si mohla tak toho svojho syna aj nadojcis.

gribka1
21. jún 2024

Podľa toho, ako sa tu vyjadruješ, odsťahoval by sa každý. Povedz nám skutočný dôvod, prečo takto reaguješ, pretože zatiaľ si uviedla príklady, ktoré nestoja ani za to, aby si ich vôbec nejako prežívala.

autor
21. jún 2024

@gribka1 aký skutočný dôvod ? Že chcem aby bol môj syn šťastný a nie nútený do toho čo by sám nechcel

zena666
21. jún 2024
sweaaa
21. jún 2024

Svojim kamarátkam príp. kolegyňami si sa už posťažovala? Aký majú na to názor?

gribka1
21. jún 2024

Veď si rob ako chceš, ženy ti tu vravia, že zatváranie spálne je tak bežná záležitosť, že len ty si výnimka. Pochop, že sama si ničíš vzťah s nimi.

komplikovana
21. jún 2024

autorka, este si nepochopila princip zivota. Deti, ked ich vychovas a vyrastu, maju zit svoj VLASTNY zivot. A v jednom mas pravdu. Tvoja laska a laska manzelky nie je to iste a chvalapanubohu, ze to tak existuje. To aj tvoja svokra tak choro lipla na tvojom manzelovi, alebo tvoja mama na tebe? Ako vies dokazat, ze nie je stastny?

gribka1
21. jún 2024

Povedal ti, že je nútený tieto veci robiť?

0martina0
21. jún 2024

pochop,že na prvom mieste je pre syna nevesta,ty si už druhá,a navždy to tak ostane

annm81
21. jún 2024

To je od teba pekné. Nevesta ale nie je tvoja matka, že? Už nehovoriac, že zdieľanie intimity so svojimi rodičmi považuje od puberty väčšina ľudí za úchylné.