Kontrolujete svojím manželom mobil????
Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???
nie..........pretoze ja si hovorim ze co oci nevidia to srdce neboli ani na reci nedavam......a je to aj o dovere partnerov...........samozrejme ked mi muz povie ze pozri mi do mobilu tam a tam tak pozriem len tam a tam a nikam inam....nemam totizto dovod 😀
nie,niekdy som to nerobila ,avsak v zlom obdobi,par mesiacov pred rozvodom, ano. ale mam pocit,ze ked sa uz znizime k niecomu takemu,nas vztah uz ozaj vyznam nema.......
ano volakedy ked som mala podozreniea hladala som dokazy. teraz už málokedy... bojím sa čo by som našla. občas cheknem, ale nič nenájdem, tak dúfam, že neni čo kontrolovať.
moj názor je: na začiatku aféry je každý ostražitý, a vymazáva, ale po čase prestane dávať pozor a aj sa na niečo zabudne. bohužial, najradšej nič nenájsť ☹
my pouzivame tiez mobily navzajom, mame vsetky pin-y a hesla spolocne(naco si pamatat vsetko 2x), bezne si dvihame navzajom telefony, citame maily, ked napr. ja varim, poviem tomu mojmu, aby kukol aj moje maily, tak isto naopak... zdvihame si telefony, ak dojde sms a jeden z nas je zaneprazdneny, ten druhy mu ju precita a odpise... ani si neviem predstavit, ze by to bolo inac a musela by som rozmyslat nad tym, ci mu mam mobil precheckovat alebo nie... ja mu ho necheckujem, pouzivam ho ako vlastny... keby som musela riesit otazku, ci kontrolovat alebo nie, uz by som mala jasnu odpoved na otazku, ci je vsetko v nasom vztahu ok...
aj my sme mali kedysi vsetko tak akosi spolocne,rovnake pin -y, hesla sme si poznali dokonca aj na nejake socialne siete sme si vedeli hesla,do emailovych schranok, raz sa stalo ze moj muz sa prihlasil na socialnu siet za mna,zistila som to,nahnevalo ma to a zmenila som heslo,to bol maly zaciatok.len taka kvapka,lebo v tom case uz zacinala aj ina kriza vo vztahu.boli sme spolu prave nejak 6-7rokov. potom som mu pri beznej hre s jeho mobilom cosi nasla(nebol mi doslova neverny,ale ani uplne svaty),sedel oproti mne,nebolo to nejake snorenie....prisli roky kedy sme riesili....zapasili...vztah bol vo velkej krize, pomenili sme si hesla...nastastie sme to ustaly,ani jeden z nas nemal iny vztah ktory by mohol ohrozizňt realne nase manzelstvo,ale dnes uz si mobili nepozerame, nesnorime...kym je vo vztahu vsetko dobre a ani jeden z nas neciti problem, radsej nechceme vediet ak ten druhy cosi v slabosti vyviedol. Dnes mame uzasny vztah,sme spolu 10 rokov. Ak by moj muz zacal byt cudny a ani po pokusoch o rozhovor a riesenie by nereagoval asi by som snorila ale kym to klape, tak nie, keby ma hned podviedol nechcem to vediet a znicit tak to krasne co zijeme...
vzťah je o dôvere, takže určite nemám takú potrebu kontrolovať mužovi mobil. Keby sa niečo dialo, vycítim to vo vzťahu a nemusím sa ani ponižovať a kontrolovať sms-ky 😉
@veralka ano, man by to teda napadlo...ale nastastie to nerobim, priatel pouziva bezne moj mobil a bezne aj ja jeho, a okrem toho on sms nepise, on len vola, v sms ma len vypisy z uctu a zmeskane hovory...ak by ta chlap chcel podviest, isto by nebol taky vôl aby si tam nechaval sms od milenky 🙂
uprimne povedane - urobila som to raz. mala som pocit, ze niekoho ma, spraval sa divne (bral si ho uz aj na zachod, co predtym nerobil) a stale zatlkal. a aj napokon niekoho mal a cele mesiace. kebyze sa tam nepozriem, pravdu sa nikdy nedozviem. mozno ma budete odsudzovat, ale po mesiacoch klamstiev, cudneho spravania a noci stravenych mimo domu mi nic ine neostavalo, aby som sa dozvedala pravdu
ahoj nelaka lebo mu verim ja si mislim ked sa zacina novy vztaha zacina sa zdravo tak neni co riesit manzelstva a vztahy sa buduju na dovere ak mas pochybnosti tak ta chapem
ano raz ale nie cielene a vobec sa mi nepacilo co som tam nasla.Nastastie sa nejednalo o neveru z jeho strany ale buduca svagrinka mu vypisovala pekne storky...
pohrabem sa aj v jeho pritomnosti ....ak clovek nema co skryvat nevadi to ani jednej ani druhej strane...
Určite nie, verím mu a takisto verí on mne - vie môj pin, takisto aj heslá na mail, ja jeho takisto, mobil nechávam niekedy aj celý deň doma, takisto aj môj manžel, ale nikdy by ma nenapadlo mu tam sliediť - prečo aj? Takisto by sa mi nepáčilo, keby sliedi v mojich mailoch, v mojom mobile - hoci by aj tak nemal čo nájsť, šlo by o princíp - kde je potom dôvera?
ked nemám čo skrývat tak mi nemá ani čo vadit, doma používame telefony podla potreby aj navzájom tak vidím komu volal a tak a on to isté....neriešime to ....myslím že ked toto zrazu prestane tak to bude signalizovat nejaký problem 🙂 🙂 sme spolu už dlho a veríme si ale človek si potrebuje byt aj trochu istý 🙂 🙂 🙂 , žijeme pre seba a pre deti
Nelaka.
nemame problem pozret jeden druhemu spravu ked pride je to podla mna normalne ved nemame pred sebou co skryvat
Ak bude nutné, aby som sa pohrabala v manželovom mobile, ani sa nemusím do mobilu pozreť, stačí sa pozreť na neho a hneď to odhalím, že sa niečo deje....poznám ho a nevera je vždy na človeku vidieť. (osobne mam skusenosť s ex - urobila som to a rozviedla sa).Tak teraz to nerobim 😀
nie nekontrolujem, ale ked sme spolu zacali chodit tak priznavam, ze som mu ho parkrat prelustrovala ale nikdy som tam nic nenasla, uz sme spolu pat rokov, z toho dva roky manzelia a verim mu na stopercent.. 🙂
Ano a nehambim sa za to dvoveruj ale preveruj a na nestastie som tam aj nieco nsla nie priama nevera ale smsky od cudzich zien a od vtedy mu neverim...
...nerozumiem naco je to dobre, ved muz hadam nie je taky hlupy ze ked by mal aj aferku s inou zenou zeby si sms nechaval v telefone...hmmmmmm??? ja muzovi nekontrolujem mobil, ani on mne. Nikdy ma to ani nenapadlo, tak isto ako mu neleziem do penazenky, vreciek....
nie
ak chceš aby sa ti rozpadlo manželstvo, začni s tým.
mmm, nerobím to. sme manželia a všetko máme spoločné. keď neviem nájsť svoj mobil, vezmem jeho do ruky a používam. alebo keď mu zvoní telefón a je napr. v kúpelni, tak zakričí, nech mu ho zdvihnem alebo keď príde sms, tak aby som pozrela. takže nemám to prečo robiť a keby som aj mala podozrenie, opýtam sa ho na to, porozprávame sa o tom. a po niekoľkých rokoch človeka už poznáš a vidíš, kedy klame. aspoň na mne a mojom mužovi každý hneď vidí, keď chceme klamať.
napadlo mi ma to, keby si prehnane telefon strazil, ale ten nechava stale niekde pohodeny, takze neriesim to 😎
este to by chybalo 😠
nie a zatial nemam dovod kontrolovat 😉
Myslim si že ak mu veriš nemusíš nič kontrolovať. Ja mu telefon nekontrolujem a tak isto ani on mne. Ale nemam problem si prečítať sms keď mu príde, alebo on mne. A vôbec nam to nevadí. A tak isto aj zdvihnuť telefón jeden druhému. Neni dôvod prečo by nám to malo vadiť.....
Nie,ono muz aj ked ma niekoho tak to zrovna v mobile mat nemusi a nahodou ta nachyta tak z toho moze byt vacsi pruser ako keby si tam nieco nasla....Ked to bude mat prist tak spehovanie tomu urcite nezabrani....
nekontrolujem,väscinou ma poprosi ked mu pride sms aby som mu precitala alebo zdvihla telefon a vybavila telefonat ked je po nocnej a spi,

nie, mam skveleho manzela nemam to za potrebu, verime si a ani by ma to vzivote nenapadlo 😉