Kontrolujete svojím manželom mobil????
Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???
nie nekontrolujem.... zdvihnem mobil ak nie je pritomny a citam email lebo uz ich ma tolko (neprecitane) dolezite oznamujem samozrejme 🙂
nekontrolujem, príde mi to momentálne ako úplná hovadina. moj muž je dosť inteligentný a keby chcel niečo predo mnou utajiť tak v pohode, rovnako ako ja pred ním. je to iba na ňom a jeho svedomí, čo kedy s kým bude robiť. máme otvorený vzťah, v ktorom sa rozprávame o všetkom a nie je miesto na nedôveru.
predošlý partner to bolo iné kafe, tam keď som chcela dôkazový materiál, bolo ho v mobile neúrekom. ani sa neunúval to vymazávať, alebo toho bolo toľko že nestíhal.. tam sa dialo bez konzultácie so mnou toľko vecí, že to hádam ani nebol vzťah....
Nie.
Nie, kazdy ma pravo na trochu sukromia 😉
JA si ho obcas pozriem len tak zo zvedavosti... 😝 😝 😝
ahoj...vôbec ma neláka kontrolovať ho...skôr naopak,strašne ma vytáča, ak zazvoní, alebo zapípa a mužíček na mňa vyvoláva z útrob bytu, aby som to zdvihlaááá 😉
kedze mu doverujem, nemam na to dovod..... ak mu zacnem kontrolovat mobil, tak to bude znamenat, ze mam dovod na nedoveru a potom sa z toho stava taky zacarovany kruh...... ale keby ho predo mnou schovaval, robil tajnosti, tak vtedy zacne kazda zena pochybovat a od toho je len krocik ku kontrole.... 😉
Tak ja som bola spokojna a kludna, kym mal manzel mobil na stole. Nemal problem ho tak nechat aj cely den, proste ho neriesil. Podozrenie som zacala mat, ked tu sa zrazu zacal s nim chodit sprchovat, na wcko chodil s mobilom, proste vsade ho bral so sebou a isiel. To mi bolo velmi cudne, kedze to doteraz nerobil. A dajte si baby ruku na srdce, ktora by ho neskontrolovala, keby sa take nieco dialo? Ja som bola cela stastna, ze ho raz zabudol, dodnes nechapem, ako mohol a proste som ho prestudovala. No bolo sa stastna len dovtedy. Zistila som, ze mu vypisuje jeho byvala, ktora tazko niesla, ze ma mna, ze cakame babo (to este bolo v tom case), robila nam zo zivota peklo a moj manzel tiez patri medzi ludi, ktori nepovedia nie, kazdemu chcu pomahat a neviem co. Proste kym som neurobila dobry cirkus a nepobalila sa s malym na cely vikend k nasim, dovtedy nebol ochotny ju stopnut. Ale prisiel nato, co chce a odvtedy mame aspon s tymto pokoj.
Ak na to nie je dovod, tak preco kontrolovat? Ale ak s nim veelmi casto prichadza do kontaktu,berie si ho aj na wc,aj ked ide zapalit cigaretu, tak to uz je velmi podozrive a samozrejme zenu to motivuje k tomu aby nakukla do mobilu co sa deje. V takomto pripade urcite nieco najde. Vsetko je to o dovere a spravani. Zelam kazdej z vas nech tam NIC nenajde ak uz sa tam pozriete. 🙂
🙂 nie nemam dôvod ,ked vola švagor,mužov brat alebo jeho mama moja svokra tak mu ho aj na wcko zanesiem a ma to netrapi 🙂)) tak ako ked mne niekto vola vobec si nekontrolujeme telefony... 😉 😉
Tiež sa pripájam k odpovedi : NIE.
Mobily navzájom používame, ak treba, a jediné, na čo som náhodou natrafila, boli poznámky o tom, ako na mňa myslí a ľúbi ma, ktoré písal, keď sa nudil vo vlaku 😀
PS: Ak manžel necháva mobil voľne položený aj dlhšiu dobu bez kontroly, čím je manželke k dispozícií na nekalé nazeranie, je to v poriadku. Podozrivejšie by bolo, keby ho vkuse niekam schovával a bral všade - aj do kúpeľne 😀
Nie
ale on sam ma niekedy z lenivosti poprosi aby som mu precitala smsku 😀
vobec nie, iba ked pride sprava zo skolky tak tu si precitam, ale ostatne nie, vobec ma to nelaka a on moj asi este ani v ruke nedrzal 🙂
nie!!!!
😖 😖 po mojich skusenostiach ...to budem asi robit vzdy.... pre istotu ... na tajnaša... aby som zaspala s pocitom na srdci ze je vsetko ok....
nie.ani by ma to nenapadlo.ja mojmu manzelovi uplne doverujem.z prace uteka k nam domov,vsetko svoje volno travi so mnou a nasim synom...nie je dovod mu mobil kontrolovat. 🙂
Nie. Je to jeho sukromie a mne nedal absolutne ziaden dovod mu donho nakukat.
Nie. A ani by som to neurobila. Dokonca keď mi došiel kredit a potrebovala som volať, tak som sa opýtala či môžem. Takisto ani on sa nepozerá do môjho mobilu, a dokonca poznáme aj svoje heslá na mail a nechodím tam, vôbec ma to nenapadne 🙂
Nekontrolujem ani mobil a ani poštu mu neotváram.u nás tel.naťahujú väčšinou deti🙂ale zasa maily mu musím čítať ja a aj na ne odpisovať,lebo manžel je v tomto "nevzdelaný". 😀 nikdy ma ani nenapadlo kontrolovať mobil-nieje dôvod a tak isto,ani on nekontroluje mne..Je to totálna nedôvera,keď niekto potajme "lašuje" v mobiloch,alebo pošte..keď som si niečim neni istá,opýtam sa rovno a hotovo🙂
nie, je mi to proti srsti, nekontrolujem mu ani poštu ani maily ani nic podobne
nie!!!!!!!!!!!!!!!!
a čo si sa ty s konom zrazila? 🙂
Mala som nejakého tušáka a urobila som to...nehanbím sa za to a pri podozrení by som to urobila znova...a tušenie ma fakt nesklamalo,prišla som na klamstvo...nie ohladne žiadnej nevery,ale prachov....a mám svoj názor a už viem,že veriť,ale preveriť...
mam povolený prístup aj on k mojmu takže nemám potrebu sa tam hrabať sem tam pozriem sms ale su nudné napr .z banky 😀
nie, nelaka!
nie
nie..čo oči nevidia srdce nebolí 😉
ja ano, ale vzdy pred nim a stale sa natom zabavame a podpichujeme 😀 navzajom 😀 inokedy ma to ani nenapdne a ked mu zvoni ani mu to nezodvihnem 😉 cert nikdy nespi akurat som kukala aj dnes 😕 ked sme ovedovali
Nie, k tomu by som sa nikdy neznížila.

...nehrabem sa v manželovom mobile, mailoch a ani vreckách...
...ani on mne...
...vzťah má byť o vzájomnej dôvere, nie o kontrole...
...ak bude chcieť, zahne mi aj ked pôjde chlieb kúpiť...
...k tým spoločne používaným mobilom - ani s týmto príliš nesúhlasím, každý má mať aspoň trošku súkromia...
...či prekročí pomyselnú hranicu dôvery je len v jeho moci a žiadne spoločné komunikačné kanály v tom nezabránia...
...môj môže ísť všade kde len chce, môže volať s kým chce, môže si písať s kým chce...
...ak však "pokazí" dôveru nášho vzťahu pozná aké to bude mať následky...
...to isté platí pre mňa...