icon

Kontrolujete svojím manželom mobil????

veralka
9. dec 2010

Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???

viki2912
26. feb 2012

uz nie.nic som tam nikdy nenasla.nastastie a uz ma to nebavilo.

terrs
26. feb 2012

Nikdy. Keby v ňom niečo mal, tak mi ho nepožičiava na Angry Birds, nie? 😀

nanulik
26. feb 2012

nemám potrebu mu ho kontrolovať, alebo mail. poznáme si heslá ale on mi povie ked mu niekto píše, ale ja jemu poviem. veríme si a o tom je vzťah

lucyfuk77
26. feb 2012

Nikdy nechytam manzelovi mobil, ani nepozeram ked mu zvoni kto vola. Tak isto mu nekontrolujem jeho notebook, nechodim mu do tasky, ani do penazenky. Ked to, co potrebujem povie, ze ma v taske, tak mu prinesiem tasku a poprosim ho aby mi to vybral. To ise plati aj opacne, strazime si sukromie - nic neskryvame jeden pred druhym, ale toto je urcita forma dovery. K nej vedieme aj deti (zatial jedno 😉 )

lubina
26. feb 2012

nie a naco by som to robila. Ved vztah je o dovere a nie o tom, ze niekomu kontrolujem mobil, mail, vrecka a co ja viem co este. Nepocitujem potrebu ho kontrolovat, verim mu a on mne

vivusika
26. feb 2012

nikdy by som sa k niečomu takému neznížila, aby som mu kontrolovala či mobil alebo email...

pimpulienka
26. feb 2012

Nikdy som to neurobila a ani ma to neláka..

kostka211
26. feb 2012

Kedze sa riadim heslom: Vsichni lzou 😀 , z casu na casm preverim vsetko, aj telefon, aj maily...naco zit v iluziach, treba zit v realite. To iste moze spravit aj on mne samozrejme.

martinkatinka
26. feb 2012

Ke´d som zvedavá, tak sa opýtam čo chcem vedieť... a keď chcem, pozriem mu do mobilu, aj pred ním... nie je to u nás problém, nemá čo schovávať, ani ja... je to normálne, aj on sa može hocikedy do mojho pozrieť... niekedy aj z jeho telefónu volám

kikatko
26. feb 2012

používame obaja telefony toho druhého 🙂 a ked niečo vybavujem aj jeho mail. a ked by už niečo skušal, dufam že by nebol taký blbý že by mal na to jeden telefon a jeden mail

lauritka
26. feb 2012

ja pouzivam bezne jeho mobil, kedze ma "vyhodnejsi" pausal. 😀

.a uz keby chcel niekto klamat a zahybat, tak si sms vymaze nie ? 😝 ci uz je taky blby, ze si ju tam necha. 😅
ale potom je ten vztah fakt o nicom, ked zacina nevera. 🙄

emaily v pohode, mame obidvaja. a zbytocne si do nich nelezieme, lebo si doverujeme. ani zoznamka, ani pokec,ani FB cize nema prist od koho email..mozno heslo z erotickej stranky, ale to si potom nieco pozrieme spolocne 😀 😉

zexi
26. feb 2012

Pomôžem si slovami Woodyho Allena: "robí alebo robil to každý, a tí, čo to zapierajú, to robia doteraz" - ok, on hovoril o masturbácii 😉 ale veľmi sa mi to hodí do tejto témy 🙂

vianocnystromcek
26. feb 2012

nie. ale bezne na nom surfujem lebo ma iphone 4gs🙂
jemu to nevadi, nemame co pred sebou skryvat

ikke
26. feb 2012

ano, kontrolujem, lebo ho ma casto vybity a ja sa mu potom nemozem dovolat 😀
aj mne by mohol obcas skontrolovat. lebo aj ja chodim uz niekolky den po svete nedostupna... 😅

marhulka13
26. feb 2012

Ja hej, lebo mame spolocny telefon 😀 teda on ma pausal a ja kredit vecnče prepadnuty, a aj tak, naco si budem minat kredit, ked mm ma volania zadarmo 😀 😀 no my od zaciatku sa riadime heslom, co je moj, je aj tvoje.. nejak to neriesime, berieme to automaticky.

turkija
26. feb 2012

marhulka l3 u nás je to presne tak isto. Ja na všelijaké klábosenie používam manželov telefón, pretože má výhodný paušál a málo času, aby mohol hodinu s niekym len tak tárať. Ja to zvládnem 😀 😀 .

medyna
26. feb 2012

ja sa v mobile mojho priatela hrabem bezne, aj za jeho pritomnosti ... Po 1. ma tam lepsie hry ako ja, po 2. navzajom mame pokryte celodenne volania, bud vola on z mojho alebo ja z jeho, a po 3. .... ved popozeram, s kym si pise a co .... preco nie, ja som dost zvedava ..... 😀

skajinka
26. feb 2012

Ano,skontrolovala som...Vlastne ma on sam k tomu nechtiac prinutil.Zacal si mobil skryvat v noci ked spal,nosil ho vsade kde sa len dalo so sebou.Pre istotu si urobil poistku a prezeranie mobilu zahesloval.Zaver to malo taky,ze mal dlhodobo milenku a ked sa to vsetko prevalilo,opustil rodinu.Ja som este bola na MD.Uz je to moj exmanzel.Teraz to veelmi lutuje,no ja mam uz novy zivot.

lucy109
26. feb 2012

nekontrolujem vobec,ale keby som mala podozrenie tak to zistim aj bez toho,..manzel si pozera moj mobil, hocikedy z neho vola a je mi to uplne jedno,tak isto jemu je jedno,ked mam jeho mobil a hodinu volam s niekym, nemame tajomstva pred sebou..okrem toho on vie,ze predo mnou nema sancu hocico utajit,vsetko vzdy zistim aj co nechcem 😀

zonjushe
26. feb 2012

v terajsom vztahu nie..a cudujem sa, ze ma to bavilo v predoslom :D

livka299
26. feb 2012

😀 😀 😀 Prečo to nazývate kontrola? 😀 😀 😀 Jasné že hej, zvedavosť by mi nedovolila...ale nie potajomky vacsinou keď je v miestnosti. 😀

dani84
27. feb 2012

Nie, respektujeme navzajom svoje sukromie, ak by nieco nesedelo, zistim aj bez mobilu, kedze manzel klamat absolutne nevie 😉

irisameerah
27. feb 2012

Žienky ani si nerobte nervy s kontrolou mobilov, e-mailov ,facebookov a iných sociálnych sietí vašich drahých polovičiek. Podľa vlastnej skúsenosti viem, že to nevedie k ničomu. Muži Vás môžu podvádzať aj tak, že o tom nebudete mať ani tušenia. Preto najlepšie riešenie je - začať podvádzať skôr , než Vás začne podvádzať Vaša polovička 😉

mirka1308
27. feb 2012

Fíha no to je zaujímavá odpoveď predbehnúť niekoho s podvádzaním 😕
Aj keď z minulosti z vlastnej skúsenosti viem ako je to, keď ťa partner podvádza, nikdy som "nemala gule" (to je tak hlúpo povedané a ani žalúdok) na podvádzanie 🤐
Mňa bývalý partner podvádzal a ja som nemala ani tušáka čo je vo veci, len som začala mať zdr.problémy a on debil zatĺkal a zatĺkal, potom mu raz náhodne zvonil mobil keď bol v sprche a všetko sa to prevalilo. Po roku som sa zbalila a odišla, teraz už viem že som to mala urobiť oveľa skôr, lebo to bol človek, ktorý klamal aj v úplne banálnych veciach!!! 😠 Teraz mám priateľa, čakáme bábätko a keď porovnám život predtým a teraz - to je 100 a 1.
A v tomto vzťahu nemám dôvod niekoho šacovať. 😵

klaraxxl
27. feb 2012

nie

boise
27. feb 2012

😀 😀 😀 mobil, notas, comp, vrecka, trenky...secko...a ked skoncim, zacnem pre velky uspech zas....just joke...no way, ked ma bude chciet okadit, spravi to ajtak, skoda mrhat energiou, radsej sa pohram s krpcom a detektivne sklony uplatnime spolu pri nejakej hre 😀

katren
27. feb 2012

Nie....je to ponizujuce...
a kazdy mame svoj notebook a mobil, maily a proste svoje veci, no ani jeden nema problem s tym, ze si ten druhy sadne za jeho notebook, ked ma nahodou vybity.....dokonca vieme aj heslo /mame jedno spolocne, aby sme si zapamatali/
nemam dovod si ale pozerat jeho maily, ci SMS a ani ma to nezaujima...a on vie, ze si kludne moze pozriet moje, ale tiez to nerobi 😉 vola sa to DOVERA

katkas1
27. feb 2012

sem tam pokukam aj ked viem ze keby mi nieco robil za chrbtom tak si da velky pozor aby som na to neprisla

kaby
27. feb 2012

nie, o niektorych veciach je lepsie nevediet...Koniec koncov, vzťah je snad aj o dôvere, alebo sa mýlim? Ináč nema význam....

nikolka2
27. feb 2012

Ano ppozriem si ked potrebujem cislo na niekoho koho ja nemam v mobile ,,,ale vzdy to robim ked je pri mne , alebo sa opytam ci mozem 😉