icon

Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?

8. nov 2025

Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?

anonym_9351bd
8. nov 2025

@anonym_autor to už by ma mohol uviazať rovno na reťaz…

kavasaki370
8. nov 2025
@anonym_autor

@kavasaki370 no a co navrhujes?ako to mám vyriešit?? Pride za mnou kamoska, 100km a mam na nu dve hodiny. Inak sa neflakam. 2-3h do tyzdna mam cvicenie( dokopy za cely tyzden max 3h) a 2x mesacne tieto dvojhodinovw stretka s kamoskou.

@anonym_autor Viem, že to nie je jednoduché. Musiš si v tim ale urobiť jasno. Plán.. A potom podĺatoho postupovať. Sentimenty bokom.

alex49
8. nov 2025

nie si vo väzení, že máš vychádzky, mužovi povedz, že prídeš o polnoci, a keď si dovolí ti vypisovať a vyvolávať, tak sa zajtra zbalíš a podávaš žiadosť o rozvod.
ani moji rodičia v mladosti ma takto netýrali. povedala som, kedy prídem a s kým budem a hotovo. Aby si sa aj tie dve hodiny, kedy máš povolenú vychádzku mu hlásila každú minútu?

doriiis
8. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis a ty by si mu co povedalaa teda?:D este raz a zabalim.ti saky paky a padaj?

@anonym_autor ... Ja by som nepovedala nič. Ja by som ho bez slova pobalila a hodila rozvodové papiere na stôl. U mňa je kontrola akéhokoľvek druhu absolútne neprípustná. A to som s tým mojim už pomaly 20 rokov.

anonym_0f7d65
8. nov 2025

skusal v zaciatkoch manzelstva ale moc nepochodil🙂

viestta
8. nov 2025

@anonym_autor nastastie takeho vola nemam. Ten tvoj to robi?

autor
8. nov 2025
@viestta

@anonym_autor nastastie takeho vola nemam. Ten tvoj to robi?

@viestta áno robí 🥲

autor
8. nov 2025
@anonym_0f7d65

skusal v zaciatkoch manzelstva ale moc nepochodil🙂

@anonym_0f7d65 a ako si to vyriesila prosim ta?

autor
8. nov 2025
@doriiis

@anonym_autor ... Ja by som nepovedala nič. Ja by som ho bez slova pobalila a hodila rozvodové papiere na stôl. U mňa je kontrola akéhokoľvek druhu absolútne neprípustná. A to som s tým mojim už pomaly 20 rokov.

@doriiis skvele,ze mas taky pristup a taku osobnost, ja som dost sibmisivny typ, co je na škodu

autor
8. nov 2025
@alex49

nie si vo väzení, že máš vychádzky, mužovi povedz, že prídeš o polnoci, a keď si dovolí ti vypisovať a vyvolávať, tak sa zajtra zbalíš a podávaš žiadosť o rozvod.
ani moji rodičia v mladosti ma takto netýrali. povedala som, kedy prídem a s kým budem a hotovo. Aby si sa aj tie dve hodiny, kedy máš povolenú vychádzku mu hlásila každú minútu?

@alex49 no vsak to je blbe. Idem prec na dve hodiny a este to mi posle 4sms a čaká odpoveď

autor
8. nov 2025
@kavasaki370

@anonym_autor Viem, že to nie je jednoduché. Musiš si v tim ale urobiť jasno. Plán.. A potom podĺatoho postupovať. Sentimenty bokom.

@kavasaki370 plan? Jedine odkladat € bokom. Ine mi nenapadlo

autor
8. nov 2025
@anonym_9351bd

@anonym_autor to už by ma mohol uviazať rovno na reťaz…

@anonym_9351bd alebo do klietky zavret 🤐😭

autor
8. nov 2025
@anonym_b79b7d

@anonym_autor presne to by som povedala. Ty radšej sklopíš uši. Dokedy? si dospelá, si jeho manželka. Má sa k tebe správať s úctou a nie zametať ako s handrou a rozhodovať o tvojom živote, či určovať čo smieš a čo nie.

@anonym_b79b7d neviem dokedy, dochadza mi trpezlivost...

biba_18
8. nov 2025

nemôžem to ani čítať…

anonym_0f7d65
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_0f7d65 a ako si to vyriesila prosim ta?

@anonym_autor no povedala som, ze budem dokedy uznam za vhodne kedze som dospela....a to som aj dodrziavala. Ved realne co urobi? Rozvedie sa kvoli tomu? Ved by ho sudca vysmial 🙂 A fucanie ho preslo, kedze ja som sa tvarila ze nevidim ze sa fuci a bavila som sa s nim normalne....tak casom to prestal riesit..On bol tak nauceny z domu ze svokor svokre takto cas vymeriaval, dokonca svokra ked oslavovala daavno 50tku svoju tak jej svokor v praci dovolil byt do 18stej na oslave, oslava zacinala o 17stej.....

anonym_085fe3
8. nov 2025

Miesto milenca si najdi dobreho pravnika a neskor psychologa. Niekde bude chyba, ak si ho este neposlala do ….

autor
8. nov 2025
@biba_18

nemôžem to ani čítať…

@biba_18 vidis a ja som už asi taka zmagorena,ze mi to sice pride hrozne, ale nie az tak

autor
8. nov 2025
@anonym_085fe3

Miesto milenca si najdi dobreho pravnika a neskor psychologa. Niekde bude chyba, ak si ho este neposlala do ….

@anonym_085fe3 nad psychologom reálne uvažujem

biba_18
8. nov 2025

mne by to muž nepovedal ani zo srandy, nie že vážne. kks…

autor
8. nov 2025
@anonym_0f7d65

@anonym_autor no povedala som, ze budem dokedy uznam za vhodne kedze som dospela....a to som aj dodrziavala. Ved realne co urobi? Rozvedie sa kvoli tomu? Ved by ho sudca vysmial 🙂 A fucanie ho preslo, kedze ja som sa tvarila ze nevidim ze sa fuci a bavila som sa s nim normalne....tak casom to prestal riesit..On bol tak nauceny z domu ze svokor svokre takto cas vymeriaval, dokonca svokra ked oslavovala daavno 50tku svoju tak jej svokor v praci dovolil byt do 18stej na oslave, oslava zacinala o 17stej.....

@anonym_0f7d65 och tak to bolo strašné, aby som nedopadla ako tvoja svokra. Inak ten moj ma na seba ine pravidla, ked maju kapustnicu v praci, co bezne konci o 15tej, tak povie ze do polnoci je doma a pride tak o 4.00. kazdy jeden rok. Keby to urobimja, ma zahlusi

viestta
8. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis rozvod som uz navrhovala. On ma nenechá...

@anonym_autor necha, nenecha... Ked myslis, ze to uz nevydrzis, tak sa rozved. Nie si jeho majetok, nie si povinna toto znasat.

autor
8. nov 2025
@biba_18

mne by to muž nepovedal ani zo srandy, nie že vážne. kks…

@biba_18 a keby daval zamienku,ze musi dokoncit vevi do práce a ze ta dieta potrebuje atd, dokázala by si to akceptovať ci ee?

autor
8. nov 2025
@viestta

@anonym_autor necha, nenecha... Ked myslis, ze to uz nevydrzis, tak sa rozved. Nie si jeho majetok, nie si povinna toto znasat.

@viestta pravdu mas, len potom si predstavim, aká bude jeho rodina sklamana, moja tiez. A mne bude takto hrozne..ked sa to nezmeni. Do certa

autor
8. nov 2025
@viestta

@viestta jeho si mysli,ze je vsetko tip top, moji su s niektorymi - zas inymi vecami oboznameni

anonym_ae150c
8. nov 2025

@anonym_autor včera po práci - 15:30 som mu iba oznámila, že idem s kolegovcami ma večeru a drinky. O 22:00 som mu volala, nech po mňa príde autom. A ešte porozvazal kolegov domov. Na východe sa hovori: Ešte takú nezahrali.....

kitycat
8. nov 2025

@anonym_autor tak bud pozbieras svoju hrdost a upraces ho alebo si nechas skakat po hlave. Rozvod ti nedovoli? Kde na takych chodite 🤦‍♀️

viestta
8. nov 2025
@anonym_autor

@viestta pravdu mas, len potom si predstavim, aká bude jeho rodina sklamana, moja tiez. A mne bude takto hrozne..ked sa to nezmeni. Do certa

@anonym_autor kurna, zena. No a, ze budu sklamani? Ty sa obetujes aby oni neboli sklamani a budes zit s debilom (nehnevaj sa, ten tvoj je debil, a korunvany!)? 🙄 Svokruska nech je sklamana zo seba, ze vychovala vola. A tvoja rodina nech bude rada, ze si sa toho vola zbavila. Ty nie si povinna ostavat s niekym, len kvoli tomu aby si niekomu neprivodila sklamanie. Ty sa staraj o svoje stastie, Nie si obetny baranok, bud sebec.

anonym_0f7d65
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_0f7d65 och tak to bolo strašné, aby som nedopadla ako tvoja svokra. Inak ten moj ma na seba ine pravidla, ked maju kapustnicu v praci, co bezne konci o 15tej, tak povie ze do polnoci je doma a pride tak o 4.00. kazdy jeden rok. Keby to urobimja, ma zahlusi

@anonym_autor ved ale coby urobil keby si bola tak dlho ako chces?

autor
8. nov 2025
@anonym_0f7d65

@anonym_autor ved ale coby urobil keby si bola tak dlho ako chces?

@anonym_0f7d65 vyvolaval mi alebo poslal aj 10 sms...

anonym_0f7d65
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_0f7d65 vyvolaval mi alebo poslal aj 10 sms...

@anonym_autor tak napis ze si ok prides neskor a hotovo