Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?
Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?
Ty si nesvojpravna? Začni veci oznamovať, nie pýtať sa. Napríklad idem s kamarátmi von, do polnoci pridem, postaraj sa o malého. Alebo idem s kamarátkou na kavu, do 18:00 plánujem byt doma.
Čo sa týka rozvodu lepšie nemôžeš urobiť. Len ho oznam, ze si bola za právnikom, po papiere a ide to na sud. On o tom nerozhoduje.
Si dobre rozmysli, ci s takymto manipulátorom a kontrolórom chceš žiť ďalších 40 - 50 rokov. Dieťa v tomto vzťahu bude len a len trpieť.
@anonym_0f7d65 vyvolaval mi alebo poslal aj 10 sms...
@anonym_autor nechaj telefón doma, alebo si ho vypni.
Takýto život si neviem predstaviť 🤦🏻♀️
Ty si nesvojpravna? Začni veci oznamovať, nie pýtať sa. Napríklad idem s kamarátmi von, do polnoci pridem, postaraj sa o malého. Alebo idem s kamarátkou na kavu, do 18:00 plánujem byt doma.
Čo sa týka rozvodu lepšie nemôžeš urobiť. Len ho oznam, ze si bola za právnikom, po papiere a ide to na sud. On o tom nerozhoduje.
Si dobre rozmysli, ci s takymto manipulátorom a kontrolórom chceš žiť ďalších 40 - 50 rokov. Dieťa v tomto vzťahu bude len a len trpieť.
@gemerka17 úprimne? Určite nechcem ..len on ma toho vzdy vela do práce,co ma dokoncit, preto mu nechvem robit napriek, ale toto sa mi nepáči
@anonym_b79b7d neviem dokedy, dochadza mi trpezlivost...
@anonym_autor prosím ťa vzopri sa. Čím skôr. Toto už lepšie nebude 😕 ide o teba, tvoju budúcnosť a o budúcnosť vášho dieťaťa. Nie o spokojnosť vašich rodičov. Postav konečne seba na prvé miesto a nenechaj sa zastrašovať.
@bielasovicka bud rada, fakt
@anonym_autor no a keby si mu napisala ze si ok a pride vtedy a vtedy tak potom doma by co robil?
@anonym_autor no a keby si mu napisala ze si ok a pride vtedy a vtedy tak potom doma by co robil?
@anonym_0f7d65 napisal by mi nieco v zmysle, ze doprdele, tak sme sa nedohodli, co som to za matku, ostatne matjy toti nerovia a nieco na ten styl
@anonym_autor prosím ťa vzopri sa. Čím skôr. Toto už lepšie nebude 😕 ide o teba, tvoju budúcnosť a o budúcnosť vášho dieťaťa. Nie o spokojnosť vašich rodičov. Postav konečne seba na prvé miesto a nenechaj sa zastrašovať.
@anonym_b79b7d ďakujem za podporu, aj ked je mi z toho mizerne, citin male svetielko nádeje
@anonym_0f7d65 napisal by mi nieco v zmysle, ze doprdele, tak sme sa nedohodli, co som to za matku, ostatne matjy toti nerovia a nieco na ten styl
@anonym_autor jemine ved ho nevies zrusit jednou vetou? Ja som svojmu od zaciatku dala jasne hranice a to sme okolo 20 rokov spolu
@anonym_autor zijes s manipulatorom. Uz ta ma na polceste tam, kde ta chce mat. Ty uz mas vycitky, ked nespravis tak ako on chce. Toto je cesta do pekla. Teda ty uz to peklo zazivas, len teraz ti to (konecne?) zacalo dochadzat. Zmenu mas vo svojich rukach, Nikto toto za teba nevyriesi, len ty sama. On sa nezmeni, zmenit mozes jedine to ako s tym jeho spravanim nalozis. Lebo to co robis teraz nie je dobre ani pre teba a neuveris, ani pre vas vztah. Je otazka, ci ten vztah vobec za nieco stoji.
@anonym_b79b7d ďakujem za podporu, aj ked je mi z toho mizerne, citin male svetielko nádeje
@anonym_autor nebude to ľahké, ale zvládneš to. Aj ja som to zvládla. A ver, že niekde existuje niekto, pre koho budeš princeznou 😉 a keď pôjdeš vonku s kamoškou, zavolá ti, dokedy budeš von iba preto, aby pre teba prišiel a aby si bola v bezpečí.
Och, toto ma boli az citat. Buduci tyzden smer manzelska poradna, alebo manzel rovno smer psychiater/psycholog. :( Drzim ti palce.
@krasneleto u rodičov to chapem,ale inak ani moji mi toto nerovili :D
@anonym_autor v prvom rade-nepocuvat na slovo,ako jeho dieťa.Postupne si zvykol,že ho počúvaš na slovo a ti garantujem,že už to lepšie nebude.
Jednoducho chce to rozhovor.Nie orosit ho,plakať...atď.Rozhovor z očí do očí a povedať priamo a jasne,aby to chlapec pochopil,že takto to fungovať nebude a bodka.Stat si za svojim q bodka!Inak rozchod,zničí ta psychicky.Po rokoch budeš troska pri nom.Zena bez názoru,slobody slova.Doma mas manipulátora.Stopni ho.
Akoze nechodime casto mimo domu takto ani ja ani muz - fakt asi 1-2x do roka ale nie, vobec mi muz nedava ziadne ultimatum. Ja max tolko nech sa mi ozve ked odchadza - proste nech viem ze za hodinu ho mam napr ocakavat - len pre istotu aj by sa nieco cestou, s nim s autom nieco stalo tak cca viem ze co sa deje a kde asi je. Vo stvrtok idem na vianocne trhy s pracovnym teamom a len sa spytal ze kedy asi koncime - kedze tam budu aj rakúsky a japonsky sefovci tak max 20.30 koncime, 21 .00 koncia aj trhy a plus cesta domov minimalne 2,5 hodiny
@anonym_autor my s manželom chodíme všade spolu a robíme všetko spolu.
@anonym_6c06f6 ty nechodis sama s kamoskami a on so svojimi kamosmi? Nehovorim flakat sa po nociach, ale vsak clovek potrebuje obcas aj niekoho ineho ako partnera. Dokonca obcas potrebuje byt aj sam so sebou
@anonym_6c06f6 ty nechodis sama s kamoskami a on so svojimi kamosmi? Nehovorim flakat sa po nociach, ale vsak clovek potrebuje obcas aj niekoho ineho ako partnera. Dokonca obcas potrebuje byt aj sam so sebou
@viestta súhlasím,presne tak
@viestta Ja som našla svoju spriaznenú dušu, s ktorou žijem v láske a šťastí a nikam bez seba nechodíme. Spoločne chodíme za každým. Takto nám to vyhovuje.
@viestta Ja som našla svoju spriaznenú dušu, s ktorou žijem v láske a šťastí a nikam bez seba nechodíme. Spoločne chodíme za každým. Takto nám to vyhovuje.
@anonym_6c06f6 pozri,ak ste tak obaja stastni, je to fajn. Ale keby to bolo tak, ze jeden je spokojny a druhy nie, bol by to probldm
@anonym_6c06f6 to nespochybnujem, ze je vam fajn spolu. Ale fakt nemas potrebu byt sama alebo s niekym inym?
@viestta Ani jeden z nás nemá záujem / potrebu byť sám či s niekým iným. Sme moc šťastní, keď sme stále spolu. To je celé.
Ahoj, prečítaj si knihu Milovala som manipulátora. Veľa pochopiš a dúfam, že sa podľa toho zariadiš, lebo inak to bude už len horšie
@anonym_autor vymyslena tema.
Nikdy! Ani za mladi, ani teraz. A nepodávam hlásenia, ani mi mobil necinká. Poznáme sa.
@anonym_6c06f6 ono to nie je moc zdravé...
to je psychicky teror. a teda NIE, moj muz nie je moj kontrolor ani vazensky dozorca, proste sa dohodneme, ktory den chce ist von on a ktory ja a kto kedy postrazi dieta a hotovo. neriesime, kedy kto z nas pride.
@anonym_autor Kdeze,keby som aj do rana neprisla asi by nenapisal. Vecer lahne spat a neriesi,ci som prisla a kedy som prisla. To by skusil len raz robit toto,co tvoj muz.

@anonym_autor kurna, zena. No a, ze budu sklamani? Ty sa obetujes aby oni neboli sklamani a budes zit s debilom (nehnevaj sa, ten tvoj je debil, a korunvany!)? 🙄 Svokruska nech je sklamana zo seba, ze vychovala vola. A tvoja rodina nech bude rada, ze si sa toho vola zbavila. Ty nie si povinna ostavat s niekym, len kvoli tomu aby si niekomu neprivodila sklamanie. Ty sa staraj o svoje stastie, Nie si obetny baranok, bud sebec.
@viestta vdaka za slova podpory a vlastne za prehovorenie do duse, budem nad tym seriozne uvazovat.