icon

Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?

8. nov 2025

Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?

anonym_9a0d77
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_9a0d77 a tiez mate dieťa?to je skvele ze je taky chápavý

@anonym_autor 2 🙂 je rodič rovnako ako aj ja..keď on ide na nejaké svoje aktivity tiež má voľno

pikachu999
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery ja nechfem obranovat, ale chcem byt co najobjektivenjsia,aby ste to vedeli aj vy normálne zhodnotiť.

@anonym_autor janti to zhodnotím 🙂 je to debil rozved sa nezmení sa 🤷

gelifil
9. nov 2025
@pikachu999

@anonym_autor janti to zhodnotím 🙂 je to debil rozved sa nezmení sa 🤷

@pikachu999 jedine k horsiemu

gelifil
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery ja nechfem obranovat, ale chcem byt co najobjektivenjsia,aby ste to vedeli aj vy normálne zhodnotiť.

@anonym_autor vy spolu intimne zijete?

pikachu999
9. nov 2025
@gelifil

@pikachu999 jedine k horsiemu

@gelifil presne

autor
9. nov 2025
@gelifil

@anonym_f4ad5a ty si fakt myslis , ze takyto psychopat sim prizna vinu a pojde dobrovolne k psychologovi?

@gelifil on nepojde,co si. Uz som to raz nacrtla,ze aspon ja by som sla k psycho a on,ze ci nemam kde davat peniaze a co vymyslam hovadiny

autor
9. nov 2025
@gelifil

@anonym_autor vy spolu intimne zijete?

@gelifil ano, ale malo. Tak mozno raz do mesiaca. Oralny styk, co mam ja rada, sme nemali 9 rokov. Teda ja som nemala. Bozkavat sa pri tom nechce, ze ma malo vzduchu a este je na mňa nasrany pri tom, že mi nejde sa urobit

gelifil
9. nov 2025
@anonym_autor

@gelifil on nepojde,co si. Uz som to raz nacrtla,ze aspon ja by som sla k psycho a on,ze ci nemam kde davat peniaze a co vymyslam hovadiny

@anonym_autor vies o tom, ze existuju aj zmluvni psycjologovia, vsak?!...a ani mu to nehovor, budes len tercom vysmechu...takyto magor ta nikdy nepochopi

gelifil
9. nov 2025
@anonym_autor

@gelifil ano, ale malo. Tak mozno raz do mesiaca. Oralny styk, co mam ja rada, sme nemali 9 rokov. Teda ja som nemala. Bozkavat sa pri tom nechce, ze ma malo vzduchu a este je na mňa nasrany pri tom, že mi nejde sa urobit

@anonym_autor cisty debil

anonym_b6a4eb
9. nov 2025

@anonym_autor ma to sancu iba ak zacne ON na sebe pracovat u psychologa, inak ta bude deptat a nicit

gelifil
9. nov 2025
@anonym_b6a4eb

@anonym_autor ma to sancu iba ak zacne ON na sebe pracovat u psychologa, inak ta bude deptat a nicit

@anonym_b6a4eb a to nezacne....

pikachu999
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor si normálna?

autor
9. nov 2025
@gelifil

@anonym_autor vies o tom, ze existuju aj zmluvni psycjologovia, vsak?!...a ani mu to nehovor, budes len tercom vysmechu...takyto magor ta nikdy nepochopi

@gelifil a k zmluvnemu mi musi dat papierik vseobecny ci ako to funguje?

gelifil
9. nov 2025
@anonym_autor

@gelifil a k zmluvnemu mi musi dat papierik vseobecny ci ako to funguje?

@anonym_autor nie...napis mi spravu, ak chces

autor
9. nov 2025
@pikachu999

@anonym_autor si normálna?

@pikachu999 asi nie som fakt, som inak prekvapena, ake ste z toho zhrozene,co ja chapem, len mi to pride za tie roky uz tak bezne, ze..nuz,tazko sa to vysvetluje

pikachu999
9. nov 2025
@anonym_autor

@pikachu999 asi nie som fakt, som inak prekvapena, ake ste z toho zhrozene,co ja chapem, len mi to pride za tie roky uz tak bezne, ze..nuz,tazko sa to vysvetluje

@anonym_autor chápem ale nie nie je to normálne...

ivik4
9. nov 2025

Wau... strasneho debila mas doma 😱 ( som si precitala koment o sexe ) . A preco si s nim ? Co tak ho nakopat do zadku a zit normalny zivot ????

autor
9. nov 2025
@gelifil

@anonym_autor nie...napis mi spravu, ak chces

@gelifil napisala som

autor
9. nov 2025
@ivik4

Wau... strasneho debila mas doma 😱 ( som si precitala koment o sexe ) . A preco si s nim ? Co tak ho nakopat do zadku a zit normalny zivot ????

@ivik4 dobra otazka,ze preco. Neviem preco som ako nesvojpravna a paralyzovana.

pikachu999
9. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 dobra otazka,ze preco. Neviem preco som ako nesvojpravna a paralyzovana.

@anonym_autor k tomu psychológovi choď čím skôr aby ti otvoril oči 🙏

tykat
9. nov 2025

@anonym_autor nikdy, vzdy poviem kam idem a kedy sa cca vratim, muz to iste. Nemusine sa jeden druheho vypytovat ani si davat vychadzkove hodiny. Vzdy vieme kto kde je a kedy cca pride. Ak je nejaka zmena dame si vediet. Fungujeme takto uz dobrych 30rokov

Riznyslam ze toto sme ani detom nerobili. Okopirovali spravanie od nas.

ivik4
9. nov 2025

Ja som kedysi este ako puberta mala velmi kratko jedneho frajera. Ked som sa s nim rozisla, uplne mu preplo. Clovek by nepovedal lebo bol uplne normalny, nie ako tvoj. Odo dna ako som s nim nebola,mi vyvolaval kde som co som, co niesom doma. Potom vypisoval v mojom mene,vyvolaval nam domov 100x denne,neskor sa mi vyhrazal smrtou ak sa k nemu nevratim, rovnako aj mojej rodine, az si ma nakoniec jedneho dna odchytil a to som bola tehotna s partnerom ku ktoremu som sa vratila. Slo mi o zivot...2 roky sa to tahalo kym mal súd, nahanala ho policia aj kriminalka. Keby neprizna vinu a nepodpise, ide na 6 rokov sediet. Skoncil s podmienkou a zakazom priblizenia. Chces tak skoncit ? Ten ,,moj" bol predtym normalny, az potom bol ako diabol. Takze ten tvoj by dorobil co potom...

autor
9. nov 2025
@tykat

@anonym_autor nikdy, vzdy poviem kam idem a kedy sa cca vratim, muz to iste. Nemusine sa jeden druheho vypytovat ani si davat vychadzkove hodiny. Vzdy vieme kto kde je a kedy cca pride. Ak je nejaka zmena dame si vediet. Fungujeme takto uz dobrych 30rokov

Riznyslam ze toto sme ani detom nerobili. Okopirovali spravanie od nas.

@tykat vsak a tak by to podla mna malo byt v zdravom vztahu

autor
9. nov 2025
@ivik4

Ja som kedysi este ako puberta mala velmi kratko jedneho frajera. Ked som sa s nim rozisla, uplne mu preplo. Clovek by nepovedal lebo bol uplne normalny, nie ako tvoj. Odo dna ako som s nim nebola,mi vyvolaval kde som co som, co niesom doma. Potom vypisoval v mojom mene,vyvolaval nam domov 100x denne,neskor sa mi vyhrazal smrtou ak sa k nemu nevratim, rovnako aj mojej rodine, az si ma nakoniec jedneho dna odchytil a to som bola tehotna s partnerom ku ktoremu som sa vratila. Slo mi o zivot...2 roky sa to tahalo kym mal súd, nahanala ho policia aj kriminalka. Keby neprizna vinu a nepodpise, ide na 6 rokov sediet. Skoncil s podmienkou a zakazom priblizenia. Chces tak skoncit ? Ten ,,moj" bol predtym normalny, az potom bol ako diabol. Takze ten tvoj by dorobil co potom...

@ivik4 och, to je nieco strašne..no vidis a niecoho takeho da presne bojim a. Co teraz s tym?m??

milanemila
9. nov 2025

@anonym_autor samozrejme a este mi aj vydeluje peniaze, schvaluje s kym sa mozem/nemozem stretavat a vybera mi samozrejme aj oblecenie. Obcas dostanem aj facky, ale to si zasluzim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Neverim, ze si moze nejaka zena myslit, ze taka kontrola od manzela je normalna. Cize aby som odpovedala na tvoju otazku, nie moj manzel nerozhoduje o tom ani mi neprikazuje kedy mam prist domov…ak niekde sme davame si vediet, ze sme ok a info ohladom deti, ci v pojode zaspali a to je vsetko.

anonym_e8879b
9. nov 2025

Som prečítala celý diskusiu, kde bývaš? Som schopná sadnúť do auta a ist s tebou zatriasť, aby si sa prebrala a ukončila to s ním...nie je to normálne

petrao2
9. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 och, to je nieco strašne..no vidis a niecoho takeho da presne bojim a. Co teraz s tym?m??

@anonym_autor ked ides von s kamoškou dietatu zabezpec opatrovanie
Mama, sestra, svokra
On bude mať cas na robotu a ty na kamošku a o dieťa bude postarane
A to by ti nepreslo lebo je to magor a nasiel by nieco ine
Som zvedava ako toto dopadne ale to sa isto nedozvieme ako vzdy

autor
9. nov 2025
@petrao2

Mama, sestra, svokra

@petrao2 uz tu parkrat bola mama, ale mne je trapne zabezpecit opatrovanie,ked aj on je doma.chapes. ja vas rads poinfornujem,sko sa to bude vyvijat,ale to potrvá

autor
9. nov 2025
@milanemila

@anonym_autor samozrejme a este mi aj vydeluje peniaze, schvaluje s kym sa mozem/nemozem stretavat a vybera mi samozrejme aj oblecenie. Obcas dostanem aj facky, ale to si zasluzim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Neverim, ze si moze nejaka zena myslit, ze taka kontrola od manzela je normalna. Cize aby som odpovedala na tvoju otazku, nie moj manzel nerozhoduje o tom ani mi neprikazuje kedy mam prist domov…ak niekde sme davame si vediet, ze sme ok a info ohladom deti, ci v pojode zaspali a to je vsetko.

@milanemila alno vidis a tie peniaze mi tiez vydeluje...ale vela je toho, to by som tu do zajtra sedela. Ale on sa tvari ako mily,zlaty a keby podnikem ja nieco, ja by som bola zla..na 100000% percent.

autor
9. nov 2025
@petrao2

Mama, sestra, svokra

@petrao2 a ked ho strazi niekto iny aj to mu inak vadi..s nim ani tak,ani tak
..