icon

Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?

8. nov 2025

Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?

anonym_6f49ea
9. nov 2025

Ja sa iba zamyslam preco moze mat takyto muz vztah so zenou namiesto toho, aby sa liecil 😉 Akoze toto je fakt sila co si tu niekedy precitame 👌

enmery
9. nov 2025

Si robíš srandu dúfam...
Máš doma psychopata, sorry. Najviac kontrolujú najväčší kurevníci.
Utekaj, kým neprídu facky a kopance.

autor
9. nov 2025
@anonym_51015a

@anonym_autor vymyslena tema.

@anonym_51015a fakt ti to pride az vymyslené?? Ubezpecujem ta,ze nie je , nemam tolko casu nazvys, any som si vymyslala hovadiny.

autor
9. nov 2025
@enmery

Si robíš srandu dúfam...
Máš doma psychopata, sorry. Najviac kontrolujú najväčší kurevníci.
Utekaj, kým neprídu facky a kopance.

@enmery facka a kopance by neprisli, k tomu sklony nema,zatial, sme spolu 13r. ,ale ten zvysok nezartujem. Vidis to a on to tak otaca, na normalnu vec,ze este ja mam pocit,ze som nenormalba, ked mu poviem,ze co ja viem, kedy pridem alebo ze nie je moj rodic

autor
9. nov 2025
@anonym_6f49ea

Ja sa iba zamyslam preco moze mat takyto muz vztah so zenou namiesto toho, aby sa liecil 😉 Akoze toto je fakt sila co si tu niekedy precitame 👌

@anonym_6f49ea ja neviem... sme 13r spolu, dieta ma 4. 9r jasne, asi uplne normalny nebol, kamaratka mi raz po svadbe povedala,ze jej pripada, že ma velmi kontroluje,ale ze mi to vraviet nechcela, lebo videla,ze som zalubena, tak ma nechcela zraniť,ale ked som sa jej po dieťati zacala stazovat na iste veci,tak mi povedala svoj nazor.

autor
9. nov 2025
@marca12

@anonym_autor Kdeze,keby som aj do rana neprisla asi by nenapisal. Vecer lahne spat a neriesi,ci som prisla a kedy som prisla. To by skusil len raz robit toto,co tvoj muz.

@marca12 to mas lepsie, ja mam fakt z tychto tunprichodov na cas akurat stres a blbynpocit

autor
9. nov 2025
@deedol

to je psychicky teror. a teda NIE, moj muz nie je moj kontrolor ani vazensky dozorca, proste sa dohodneme, ktory den chce ist von on a ktory ja a kto kedy postrazi dieta a hotovo. neriesime, kedy kto z nas pride.

@deedol toto mi pride fajn a uplne nerealne u nas. A pritom si myslim,ze tuzim.po normalnej veci. Len on niksm nechodi,mozno tak 3x za rok,takze ja ked sa vidim.s.kamoskami 2x mesačne,to považuje za vela a ze davam prednost kamaratkam pred rodinou atd...

autor
9. nov 2025
@ika02

Ahoj, prečítaj si knihu Milovala som manipulátora. Veľa pochopiš a dúfam, že sa podľa toho zariadiš, lebo inak to bude už len horšie

@ika02 aj mi napadlo si nieco na tuto temu kupit...len on ma vie tak oblbnut,zw si ešte ja pripadam,ze prehanam alebo som sebec,egoosta a neviem co. A tak casto sa tu sklonuje slovo manipulator,ze to uz fskt tazko posudit,kto manipulator naozaj je.

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery facka a kopance by neprisli, k tomu sklony nema,zatial, sme spolu 13r. ,ale ten zvysok nezartujem. Vidis to a on to tak otaca, na normalnu vec,ze este ja mam pocit,ze som nenormalba, ked mu poviem,ze co ja viem, kedy pridem alebo ze nie je moj rodic

@anonym_autor Neboj, prídu...ty jeho psychické rozpiloženie nechaj na lekárov a podaj o rozvod.
A že on ak Ťa nepochádza, tak minimálne chce a kuká po každej je viac ako jasné.
Neprajem Ti zažiť prvú facku a zistenie, ako on uháňa ženy a Tebe vyčleňuje čas. Ja by som s ním pozametala dlážku, keby si bola moja dcéra a toto mi povieš😤

autor
9. nov 2025
@ika02

Ahoj, prečítaj si knihu Milovala som manipulátora. Veľa pochopiš a dúfam, že sa podľa toho zariadiš, lebo inak to bude už len horšie

@anonym_autor
@ika02 uz som si tu knihu objednala na restoriu ptedchvilou, vdaka za tip, mozno mi to otvori oci

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@ika02 aj mi napadlo si nieco na tuto temu kupit...len on ma vie tak oblbnut,zw si ešte ja pripadam,ze prehanam alebo som sebec,egoosta a neviem co. A tak casto sa tu sklonuje slovo manipulator,ze to uz fskt tazko posudit,kto manipulator naozaj je.

@anonym_autor Ale drahá, presne tieto drísty vyťahuje z rukáva každý manipulator a narcista....zobuď sa😂

autor
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Neboj, prídu...ty jeho psychické rozpiloženie nechaj na lekárov a podaj o rozvod.
A že on ak Ťa nepochádza, tak minimálne chce a kuká po každej je viac ako jasné.
Neprajem Ti zažiť prvú facku a zistenie, ako on uháňa ženy a Tebe vyčleňuje čas. Ja by som s ním pozametala dlážku, keby si bola moja dcéra a toto mi povieš😤

@enmery nanho by som nikdy nepovedala,ze by pokukoval po inych aleho ich riesil..nema.kedy ,ked stale pracuje. Ale viem ja? On vie mojenheslo do mobilu, ja jeho neviem a vies preco? Lebo vraj by som mu išla mazať maily😁😁🙄🙄🙄.

autor
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Ale drahá, presne tieto drísty vyťahuje z rukáva každý manipulator a narcista....zobuď sa😂

@enmery ktore tipy?:D

sense
9. nov 2025

@anonym_autor nie, nie som jeho dieťa ani majetok.

pikachu999
9. nov 2025

Ja nechápem na čo sa mu vôbec ozyvas poviem idem von a hotovo

autor
9. nov 2025
@pikachu999

Ja nechápem na čo sa mu vôbec ozyvas poviem idem von a hotovo

@pikachu999 lebo potom.peni a je prednáška...🥲keby nemame dieťa,tak si prisambohu vypnem ten mobil.

kitycat
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a sme doma. Tak on ma vlastne pravdu? Chodis von vela?
Ked ta kontroloval pocas randenia aj to si si vylozila ako lasku, co?

A neboj sa on ma cas pokukivat po inych a aj sa s nimi vydat, ved si sama pisala, ze musi niekedy byt dlho v praci a dorabat 🙄

Ides o obranovat nakoniec?

pikachu999
9. nov 2025
@anonym_autor

@pikachu999 lebo potom.peni a je prednáška...🥲keby nemame dieťa,tak si prisambohu vypnem ten mobil.

@anonym_autor ale veď ho máj vies kde 🙂 normálne príď domov a keď ti začne dávať prednášky tak mu poved že zbytočné derie jazyk že ťa to nezaujíma

autor
9. nov 2025
@kitycat

@anonym_autor a sme doma. Tak on ma vlastne pravdu? Chodis von vela?
Ked ta kontroloval pocas randenia aj to si si vylozila ako lasku, co?

A neboj sa on ma cas pokukivat po inych a aj sa s nimi vydat, ved si sama pisala, ze musi niekedy byt dlho v praci a dorabat 🙄

Ides o obranovat nakoniec?

@kitycat ale on doraba z domu a v praci maju len dve zeny aj to také nič moc. Ja ho neobranijem a ako som pisala 2-3x cvicit do tyzdna po jednej hodine maximalne a 2x mesacne s kamoskou na dve hodiny,viac nie.
Presne,vylozila som si to ako lasku a zaujem 🙄🙄

enmery
9. nov 2025
@pikachu999

@anonym_autor ale veď ho máj vies kde 🙂 normálne príď domov a keď ti začne dávať prednášky tak mu poved že zbytočné derie jazyk že ťa to nezaujíma

@pikachu999 A schytá facku za tento monológ.

pikachu999
9. nov 2025
@enmery

@pikachu999 A schytá facku za tento monológ.

@enmery super môže si to hneď odfotiť a ísť s tým na políciu a rozvod a bude mať kľud

enmery
9. nov 2025

Tejto by nepomohlo ani keby ho nafotili ako kláti inú. Už je úplne zmagorená nacistickým manipulátorom...a veď majú 4 ročne dieťa, treba z neho vychovať buď rovnaké hovädo ako otec alebo obeť ako mamka, veď svet by o tak veľa prišiel. Nemôže od neho odísť.💁‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@kitycat ale on doraba z domu a v praci maju len dve zeny aj to také nič moc. Ja ho neobranijem a ako som pisala 2-3x cvicit do tyzdna po jednej hodine maximalne a 2x mesacne s kamoskou na dve hodiny,viac nie.

@anonym_autor Obraňuješ, si učebnicový príklad.

anonym_9a0d77
9. nov 2025

Neviem čo by povedal mne keď idem cvičiť 4x za týždeň a koľko krát idem potom ešte do obchodu /. kamoške/.na nechty/ k našim a ani nedám vedieť 🤷 môj sa len opýta kde som bola keď prídem pochváli nechtu vyloží nákup a opýta sa čo nové u našich , keď idem ku kamoške tak mi povie nech si to užijem

kitycat
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skus sa po cviceni zdrzat vonku, povie ti, ze vlastne cvicit mozes aj doma.

Ale ty uz si jasna... dalsie dieta ti zacne robit len co spomenies opat rozvod...

autor
9. nov 2025
@anonym_9a0d77

Neviem čo by povedal mne keď idem cvičiť 4x za týždeň a koľko krát idem potom ešte do obchodu /. kamoške/.na nechty/ k našim a ani nedám vedieť 🤷 môj sa len opýta kde som bola keď prídem pochváli nechtu vyloží nákup a opýta sa čo nové u našich , keď idem ku kamoške tak mi povie nech si to užijem

@anonym_9a0d77 a tiez mate dieťa?to je skvele ze je taky chápavý

autor
9. nov 2025
@kitycat

@anonym_autor skus sa po cviceni zdrzat vonku, povie ti, ze vlastne cvicit mozes aj doma.

Ale ty uz si jasna... dalsie dieta ti zacne robit len co spomenies opat rozvod...

@kitycat moze chciet,ja som sa jasne vyjadrila,ze viac deti enchcem

autor
9. nov 2025
@enmery

Tejto by nepomohlo ani keby ho nafotili ako kláti inú. Už je úplne zmagorená nacistickým manipulátorom...a veď majú 4 ročne dieťa, treba z neho vychovať buď rovnaké hovädo ako otec alebo obeť ako mamka, veď svet by o tak veľa prišiel. Nemôže od neho odísť.💁‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

@enmery preco si zlá? Nebola si v takej situácii, nedokazes ppchopit,aky ma clovek pokrivenyzdravy usudok.. a to neznamena,ze som totalne blba 🙂

gelifil
9. nov 2025
@anonym_f4ad5a

Och, toto ma boli az citat. Buduci tyzden smer manzelska poradna, alebo manzel rovno smer psychiater/psycholog. :( Drzim ti palce.

@anonym_f4ad5a ty si fakt myslis , ze takyto psychopat sim prizna vinu a pojde dobrovolne k psychologovi?

autor
9. nov 2025
@enmery

@enmery ja nechfem obranovat, ale chcem byt co najobjektivenjsia,aby ste to vedeli aj vy normálne zhodnotiť.