icon

Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?

8. nov 2025

Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?

autor
9. nov 2025
@anonym_e8879b

Som prečítala celý diskusiu, kde bývaš? Som schopná sadnúť do auta a ist s tebou zatriasť, aby si sa prebrala a ukončila to s ním...nie je to normálne

@anonym_e8879b no pod so mnou zatriast, asi to potrebujem:(

pikachu999
9. nov 2025

Prečo sa nerozvedies?

petrao2
9. nov 2025
@anonym_autor

@petrao2 a ked ho strazi niekto iny aj to mu inak vadi..s nim ani tak,ani tak
..

@anonym_autor nemozes mat vycitky je to debil
Ja by som zobrala dieta k mame ak je s tym ok uz je dosť veľké na prespavacku napríklad
Ale musis sa vzopriet
Ja ti prajem aby si nasla skveleho chlapa, neviem si ani predstavit s takym žiť

ivik4
9. nov 2025

Jak ze co s tym.. no normalne , vzdy mozes odist. Ked som sa dokazala branit SAMA ja ako soplana,dokazes to aj ty ako dospela. Fnukanie Ti nepomoze

anonym_75b223
9. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 a keby daval zamienku,ze musi dokoncit vevi do práce a ze ta dieta potrebuje atd, dokázala by si to akceptovať ci ee?

@anonym_autor nie. Predpokladam, ze ho vopred informujes, kedy nebudes doma. Tak nech si prerozdeli cas inak aby to stihol. Alebo ked ma taku povahu prace, ze sa da aj popri dietati tak nech maka, ved nemate novorodenca, 4 rocne dieta je hadam dost samostatne, ze mu nemusi rodic stat za zadkom 24/7.
Mas pravo aj na svoj zivot mimo domu.

anonym_eca7e3
9. nov 2025

@anonym_autor nie, nemám debila a nie som nesvojprávna, ani nemám 10 rokov. Pri najmenšom pokuse o takéto niečo, by som sa rozosmiala na celé kolo, pripomenula mu, že sobášny list nie je listom vlastníctva a poslala ho do riti. Ale verím, že toto je ďalšia z vymyslených tém

jesenzima
9. nov 2025

@anonym_autor 😂😂😂😂 nie, a veľmi by som sa zasmiala, keby to skúsil ....

anonym_eb196f
9. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor čo stihneš za dve hodiny

@minenkaa 2 x hodinovy hotel

autor
9. nov 2025
@anonym_eca7e3

@anonym_autor nie, nemám debila a nie som nesvojprávna, ani nemám 10 rokov. Pri najmenšom pokuse o takéto niečo, by som sa rozosmiala na celé kolo, pripomenula mu, že sobášny list nie je listom vlastníctva a poslala ho do riti. Ale verím, že toto je ďalšia z vymyslených tém

@anonym_eca7e3 preco.je tu podla vas pomaly vsetko vymyslene ?

autor
9. nov 2025
@anonym_eb196f

@anonym_eb196f 🤣🤣

minenkaa
9. nov 2025
@anonym_eb196f

@anonym_eb196f išla s kamarátkami si sadnúť

autor
9. nov 2025
@anonym_75b223

@anonym_autor nie. Predpokladam, ze ho vopred informujes, kedy nebudes doma. Tak nech si prerozdeli cas inak aby to stihol. Alebo ked ma taku povahu prace, ze sa da aj popri dietati tak nech maka, ved nemate novorodenca, 4 rocne dieta je hadam dost samostatne, ze mu nemusi rodic stat za zadkom 24/7.
Mas pravo aj na svoj zivot mimo domu.

@anonym_75b223 nema taku povahu,ze by mohol aj pri doetati rovit,musimsa koncenteovat a mat klud, nebudem specifikovat.hej vzdy vie dopredu kam a kedy pojdem. A zakazdym mi povie- ale mne to dnes nevyhovuje... Prisamfakt

anonym_eb196f
9. nov 2025

Mna nezaujima co robi partnerka ked su same zeny vonku. Ona mi nevola ked som prec ja a zijeme hadam normalne.

autor
9. nov 2025
@ivik4

Jak ze co s tym.. no normalne , vzdy mozes odist. Ked som sa dokazala branit SAMA ja ako soplana,dokazes to aj ty ako dospela. Fnukanie Ti nepomoze

@ivik4 tak si bola velmi odvazna soplana. Som rada aj za teba,ze si sa vedela obranit. Ja neviem preco som taka...az krepa miestami.

autor
9. nov 2025
@anonym_eb196f

Mna nezaujima co robi partnerka ked su same zeny vonku. Ona mi nevola ked som prec ja a zijeme hadam normalne.

@anonym_eb196f apson nejaky normalny muz.

autor
9. nov 2025
@petrao2

@anonym_autor nemozes mat vycitky je to debil
Ja by som zobrala dieta k mame ak je s tym ok uz je dosť veľké na prespavacku napríklad
Ale musis sa vzopriet
Ja ti prajem aby si nasla skveleho chlapa, neviem si ani predstavit s takym žiť

@petrao2 si zlata, dakujem. No hadam sa z toho budem vediet vyhrabat a nejak si ten zivot normalne zariadit

autor
9. nov 2025
@pikachu999

Prečo sa nerozvedies?

@pikachu999 kvoli strachu? To jedine ma brzdi a ze by boli ostatni sklamani, aj ked si uvedomujem,aka je to kravina.

anonym_eca7e3
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_eca7e3 preco.je tu podla vas pomaly vsetko vymyslene ?

@anonym_autor chápem, že takto manželom manipulovaná žena už nedokáže reálne uvažovať, ale ak nehrozí fyzické násilie, nerozumiem, prečo by to nechala zájsť až sem. V roku 2025 takto žiť...no nech sa páči, ak je hlavným problémom, že sklameš rodičov, kľudne môžeš žiť ďalej ako pes pro búde.

autor
9. nov 2025
@anonym_eca7e3

@anonym_autor chápem, že takto manželom manipulovaná žena už nedokáže reálne uvažovať, ale ak nehrozí fyzické násilie, nerozumiem, prečo by to nechala zájsť až sem. V roku 2025 takto žiť...no nech sa páči, ak je hlavným problémom, že sklameš rodičov, kľudne môžeš žiť ďalej ako pes pro búde.

@anonym_eca7e3 js si myslim,ze moji by to zvladli, ja to skor robím kvoli svokrovcom,lebo ich mam velmi rada a svokra vzdy lamentovala ake su deti z rozvedenych rodinv zllomene a chudaci a svokor vlastne sa k nej tiez sprava ako blbec a ona sa rozviest nechce,zw naco zahodit atolke roky....ach .

ivik4
9. nov 2025

Zo zaciatku som bola odvazna len kvoli sebe. Potom ku koncu uz som bola odvazna aj kvoli dietatu ktore som cakala. Neviem co si to za matku ked ani skrz to dieta sa nezmozes. A co zatial citam tak jedine coho sa bojis je nejake sklamanie ? Ze rodina bude sklamana ? Pre boha tak si trp

anonym_eca7e3
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_eca7e3 js si myslim,ze moji by to zvladli, ja to skor robím kvoli svokrovcom,lebo ich mam velmi rada a svokra vzdy lamentovala ake su deti z rozvedenych rodinv zllomene a chudaci a svokor vlastne sa k nej tiez sprava ako blbec a ona sa rozviest nechce,zw naco zahodit atolke roky....ach .

@anonym_autor tak to rob kvôli svokrovcom, prečo sa potom sťažuješ? Svokre povedz, že sú zlomené deti z rodín, kde vidia, že otec matku nemá za nič. Nenapadlo ťa, že si tvoje dieťa prenesie tento model spolužitia muža a ženy raz do svojho vzťahu a kvôli tvojej nečinnosti bude nešťastné? A nenapadlo ťa, že si manipulovaná aj svokrou, lebo ona vie, že by jej synáčik ťažko hľadal ďalšu takú submisívnu?

misicka31
9. nov 2025

Nie,oznámila som mu,že v ,,piatok" je žúrka v práci,jeho odpoveď,ok,skončím skôr a vyzdvihnem deti. Taká kontrola akú máš,nie je v poriadku.

danica2711
9. nov 2025

@anonym_autor NIE. Ale ja som sa nevydala za debila. Na druhej strane, aj debil zájde len tak ďaleko, ako ho ty pustíš

autor
9. nov 2025
@ivik4

Zo zaciatku som bola odvazna len kvoli sebe. Potom ku koncu uz som bola odvazna aj kvoli dietatu ktore som cakala. Neviem co si to za matku ked ani skrz to dieta sa nezmozes. A co zatial citam tak jedine coho sa bojis je nejake sklamanie ? Ze rodina bude sklamana ? Pre boha tak si trp

@ivik4 tak dieta ho ma rado, o to ide a rado s nim teavi cas,ked sa da. A dava nam ruky spolu, nech sa drzime alebo obijmeme. Je mi jasné,ze bude mat debilný priklad do zivota a bude mat pokrivenu realitu.

autor
9. nov 2025
@misicka31

Nie,oznámila som mu,že v ,,piatok" je žúrka v práci,jeho odpoveď,ok,skončím skôr a vyzdvihnem deti. Taká kontrola akú máš,nie je v poriadku.

@misicka31 zlaty tvoj muz

autor
9. nov 2025
@anonym_eca7e3

@anonym_autor tak to rob kvôli svokrovcom, prečo sa potom sťažuješ? Svokre povedz, že sú zlomené deti z rodín, kde vidia, že otec matku nemá za nič. Nenapadlo ťa, že si tvoje dieťa prenesie tento model spolužitia muža a ženy raz do svojho vzťahu a kvôli tvojej nečinnosti bude nešťastné? A nenapadlo ťa, že si manipulovaná aj svokrou, lebo ona vie, že by jej synáčik ťažko hľadal ďalšu takú submisívnu?

@anonym_eca7e3 svokra mi pride ako dobra duša,urcite nie manipulativna. Ja som chcela vediet ako to maju ini doma,urcite nechcem trpieť,nie som typ,ktory rád trpi. Aspon ste mi tu otvorili oči

anonym_e8559e
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_e8559e mali ste dieta? Bol rozvod, rozchod?

@anonym_autor nemali sme deti a samozrejme PP nejakom čase bol rozvod. Už je to vyše 10 rokov ale pri druhom manželovi som mala dlho pocit že ma musím stále domov ponáhľať a ospravedlňovať sa. Dnes si to už užívam a naozaj to takto nesmie byť, aby bol človek v strese z toho keď si chce s kamoškami príjemné posedieť. Kdekoľvek som bola, nonstop som pozerala na telefón. To si človek ani neuvedomuje ale je to ťažká forma psychického násilia z ktorej sa človek dostáva aj roky, ak vôbec.

pikachu999
9. nov 2025

V prípade rozvodu máš kam ísť?

anonym_b9b4bd
9. nov 2025

Mala som podobného psychopata, už je to exmanžel 🥰

zuzubb007
9. nov 2025

Nie s psychopatom by som nežila, keď idem s babami ani mi nevola ani nevypisuje, skúsil by len raz poslala by som ho do teplých krajín, ty si čo nesvojpravna? Volá tak nezdvihnem, alebo napíšem neviem kedy prídem, a nech si trhne psychopat, od takého chlapa len utekať či skôr tým lepsie