Kto by chcel ísť do relácie Zámena manželiek?
Ahojte koceny, chceli by ste niektore skusit TV relaciu Zamenu manzeliek??? ...zo srandy, ...kvoli rodinnym problemom, ...len tak pre zmenu, ...pre financie???
Ak ano piste mi do IP.
ide tam len o sledovanosť, aby ju zvýšili, sú ochotní upraviť scenár akokoľvek. toto by som svojej rodine urobila asi len vtedy, keby sme boli finančne úplne na dne a dávali za to poriadny honorár. ale ani to nehrozí, lebo za to, čo tam ponúkajú sa nikto z biedy nevyhrabe.
tiež je to pod moju úroveň podobné priblbnuté programy....schválne tam sú k sebe dávané výrazné typy pováh, aby vznikali hádky, aby to bolo pre divák zaujímavé 😝 😝 😝 , najviac ľutujem deti, tm maličkým asi ťažko vysvetliť, že mama zrazu nie je a je tu cudzia teta, pri deťoch do päť rokov mi pripadá choré, že ide mama od nich preč 😠 😠 😠 pri tých starších - som zvedavá, či sa ich niekto spýtal, či im nebude vadiť takýto zásah do súkromia a veľakrát negatívna "reklama" po celom SK
ako moze niekto dobrovolne ist do takej relacie? poslu vas do ciganskej osady, do spiny, hnusu, snoja, kde neviete, ci nechytite zltacku a ine pliagy. vsetky "reality" show su pod ludsku dostojnost. a pustit si do vlastneho domu, ci bytu nejaku smradlavu, spinavu, prefajcenu rajdu? ani keby mi 10.000e davali by som tam nesla. a nastastie to ani nepozeram. uboha relacia, ktoru by mali zrusit, ako vsetky ostatne podobne.
Nikdy- prizabila by som asi zenu ktora by prisla ku mne domov a vsetko musela kritizovat menit atd, jednoducho kazda sme ina inak mame domacnost a neviem si to predstavit aby mi niekto kecal do toho co robim.
A zas na druhej strane doma je doma nevedela by som si predstavt kritizovat cudziu rodinu- a to uz vobec nie niekde v osade- nehygienicke podmienky , stava vsetko.
proste nikdy, pride mi to pod uroven.
Ja by som nešla. Pustiť do domu cudziu ženu aby sa starala o moje dieťa a muža??? NIKDY 😝
neviem si predstaviť, žeby niejaká cudzia osoba mi chodila po byte a prehrabavala sa v mojich veciach................nikdy !
Tuto relaciu clovek ak je aspon priemerne inteligentny nepozera. Nie este sa tam prihlasit. Ziadne prachy sveta by ma k tomu neprinutili 😀
Tieto stupidnosti ani len nesledujem v TV....nikdy...slovenske televizie som mala naposledy zapnute v roku 2008,neda sa to pozerat, nieto este sa zucastnit
oni tam vyberaju najvacsich primitivov len aby sa riadne vadili aby to malo sledovanost.. takze ak ste slusna rodina a mate iq nad 50 (staci vsetci dokopy) tak vas tam aj tak nevyberu.. nikto sa neurazajte pisem to s "nadsazkou" samozrejme 😀
Relácia umelo "vystajlovaná", ak v danej rodine žiadny konflikt ani nič závažné neexistuje, tak si nejakí páni z televízneho štábu vymyslia a zinscenujú. Ide predsa o sledovanosť, nie? však kto by to pozeral, keby sa tam mali všetci radi a všetko by bolo na poriadku? Tak asi to nie je za 200e, predpokladám, že suma sa pohybuje niekde medzi 500-1000e (ale to je len moja domnienka, nemám ju potvrdenú), ale ani tie peniaze by som nebrala za to, aby som bola pred národom holubičím verejne zhovadená. Jedine ak by som si za tie peniaze potom dala spraviť plastiku tváre, aby som potom nemusela chodiť kanálmi, keďže bývam v malom meste, kde pomaly každý každého pozná.
Aby ma niekto v pozadí komentoval a rehotala sa na mne celá republika??? Ani keby som nemala čo do úst tak nie 😀
Tak co viem, tak pred 10 rokmi bol honorar 50 000 Sk. Teraz netusim ako sa to pohybuje
Ja som tam chcela ist ked este bola som slobodna, bezdetna, byvala som sama v peknom byte, ze by som tej druhej mamicke nenakazala vobec nic 🙂 mozno nejaky wellnes, kozmetiku - proste oddych...
Na druhej strane by som urcite dostala minimalne 3 nevychovane deti 🙂 a manzela alkoholika... no ako zivotna skusenost by to stalo zato... no moje dieta by som urcite neprezentovala v telke, uz chranim rodinne sukromie 🙂
ja to rada kukam, ale nesla by som a moj muz povedal, ze vymenena zena by spala vonku a nedovolil by sa jej priblizit k nasmu synovi🙂
kedze do tej relacie schvalne vyberaju psychicky labilnejsie typy, aby mali zaistene, ze pod tlakom dojde emociam (hadkam, kriku, nadavkam, placu - cokolvek vypate), tak vacsina normálnych zien by nemala sancu, ani keby sa prihlasila.
co s takymi, co budu v klude nejaky cas zit v inej domacnosti, snazit sa slusne komunikovat, nic nekritizovat, jednoducho akceptovat povodny stereotyp rodiny a na ten cas sa mu prisposobit?
zufalstvo. producenti by sa bali, ze to nikto nebude sledovat.
asi ich este nenapadlo, ze dnes su divaci tak presyteni vulgarnostou, nahotou, neskrývaným erotickým spravanim, sexovanim online pred kamerami, ze relacia o slusnom zvladani situacii by ich tahala k obrazovke ako magnet.
teda ak by sa nejaka ta zamena manzeliek, farma, vyskytla s takymto chovanim ucastnikov, tak si to okamzite pozriem. inak cloveku stacia ukazky a vie, ze je to nudny odpad a nie program.
lepsie ako zamenu manzeliek, farmu, vyvolenych mame skoro kazdy piatok pod oknami, kde sa krizuju tlupy podgurazenych mladych ludi, co idu z roznych klubov v okoli. a na 100% su tam vzdy aspon dva-tri pariky, ktore maju nutnost prave pod nasimi oknami riesit svoj vztah v krize. takze vresky, vulgarne nadavky, uteky, zufale slzy, hystericke zachvaty (aj s hadzanim sa o zem a to doslova), vycitky, zachvaty ziarlivosti, ale aj vasnive udobrovanie prejavmi lasky kombinovane snahou rozdat si to na susedovom plote - to vsetko mame live.
k tomu hadzanie kamenmi do aut, otacanie znaciek, snaha vyrvat znacky zo zeme, dokazovanie si chlapactva prevracanim sudov, bitky podgurazenych mladych kohutov, ring volny.
bohaty program.
staci, keby si tam namontovali do krovia kameru a mozu to uz len spravne nastrihat. 🙂
Nie, nešla by som, lebo by ma dali na milión % k nejakej psycho rodine do nejakej osady :D
Nikdy vyberaju len kontroverzne rodiny a potom sa clovek cuduje

no rozhodne nie,