icon

Kto žije v domácnosti so svokrom?

wewerka01
5. sep 2021

Všade sú diskusie o svokre. Nájde sa tu osôbka, ktorá žije v spoločnej domácnosti so svokrom? Ako sa žije?Mňa to čaká.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tosomja
5. sep 2021

@diaalex fakt logika "stuhnutá Malta vo vedre"...ale veď si bývaj so svokrom.
Moja kamoška sa mi smiala, že ona taká sprostá nebude, že nikdy nezoberie úver, nebude splácať čo nie je jej.
Ja som o 5 rokov zarobila toľko, že som mohla splatiť zvyšok úveru a byt bol náš, zatiaľ čo ona sa pohnevala s rodičmi a byt nakoniec nemali ale museli tiež brať úver. Lebo porovnávala dva rôzne svety, ten svoj, kde dostala všetko ako na zlatej tácke, lebo ona nemusí, jej dajú rodičia, spoliehala sa, že to bude ich.....a ten môj (podľa teba sprostý), kde som si všetko nadobudla vlastnými rukami, prácou. A nie, nemusela som živoriť, ani odopierať decku hračky. Kde robia obidvaja dospelí, tak sa dá aj úver splácať.

wewerka01
autor
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
5. sep 2021

@wewerka01 no ak to vydrzis a chcete bývať radšej v dome ako byte, tak ostan, ale potom neplač , že sme ťa nevarovali. Bývať môžete predsa aj v nájomnom byte nie?

sasa1310
5. sep 2021

@wewerka01 o pracovitého 67r sa treba starať? To prečo si všetci myslíte, že tí, ktorí so svojimi rodičmi nebývajú, sa vlastne o nich nestarajú? Starať sa dá aj bez toho, aby ste s ním museli bývať. To skôr on vám pomôže s bývaním a nie vy jemu. Veď sama píšeš, že na bývanie nemáte.

wewerka01
autor
Autor odpoveď zmazal
wewerka01
autor
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
5. sep 2021

A dom ostáva Vám asi? Tak držím palce no

sasa1310
5. sep 2021

@wewerka01 v podstate inú možnosť nemáš, králikáreň nechceš (peniaze nemáš možno ani na králikáreň), tak už sa len opýtať svokra či tam môžte bývať. 🙂

wewerka01
autor
Autor odpoveď zmazal
wewerka01
autor
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
5. sep 2021

@wewerka01 žiješ v zahraničí ?

wewerka01
autor
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
5. sep 2021

@elizabet173 ona do králikárne nepojde ( dom s nízkymi príjmami nevystavaš), tak bude bývať u svokra. Čiže ona nemá nič . Ma jej manžel.

annamalaga
5. sep 2021

@wewerka01 tak držím palce. Nebude to ale ľahké.

wewerka01
autor
5. sep 2021

@annamalaga vďaka

danielahamar
5. sep 2021

@sasa1310 ak máš hypotéky, tak predsa nehnuteľnosť nie je tvoja, či sa mylim🙄.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
wewerka01
autor
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
5. sep 2021

@danielahamar mýliš sa. LV je na vlastníka, nie na banku predsa

sasa1310
5. sep 2021

@danielahamar už len z toho princípu to nedáva logiku, čo píšeš. Väčšina ľudí nemá 100 % hypotéku. Niekto má aj len 30 %, tak prečo by mala byť majiteľkou nehnuteľnosti banka?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
5. sep 2021

@wewerka01 so svokrom je podľa mňa horšie ako so svokrou. Budeš ho s láskou obskakovať. On s tým súhlasí?

janka0509
5. sep 2021

@diaalex ja sa pridám, my sme kupili byt na uver pred
7 rokmi 3 izbový byt za 35 000. Plus 10 000 sme dali na prerabku. Platime uver 130€ mesacne.
Dnes keby chceme predat, predame ho za 90 000 €. Neľutujeme veru, ze sme sprostí...

annamalaga
5. sep 2021

@janka0509 a budú ešte drahšie . Lebo dopyt prevyšuje ponuku. A nové byty sa nestávajú.

danielahamar
5. sep 2021

@sasa1310 áno, pokiaľ platíš, iba dovtedy😉

sasa1310
5. sep 2021

@danielahamar ani dovtedy. Nikdy nie je banka majiteľ. Prestanem platiť. Predám byt, vyplatím úver a ostane mi stále 70 %, keďže mám 30 % hypotéku.

sasa1310
5. sep 2021

@annamalaga áno budú drahšie. Preto sa oplatí zobrať hypotéku, aby s ňou človek zarobil.

sasa1310
Autor odpoveď zmazal