Kto žije v domácnosti so svokrom?
Všade sú diskusie o svokre. Nájde sa tu osôbka, ktorá žije v spoločnej domácnosti so svokrom? Ako sa žije?Mňa to čaká.
@diaalex fakt logika "stuhnutá Malta vo vedre"...ale veď si bývaj so svokrom.
Moja kamoška sa mi smiala, že ona taká sprostá nebude, že nikdy nezoberie úver, nebude splácať čo nie je jej.
Ja som o 5 rokov zarobila toľko, že som mohla splatiť zvyšok úveru a byt bol náš, zatiaľ čo ona sa pohnevala s rodičmi a byt nakoniec nemali ale museli tiež brať úver. Lebo porovnávala dva rôzne svety, ten svoj, kde dostala všetko ako na zlatej tácke, lebo ona nemusí, jej dajú rodičia, spoliehala sa, že to bude ich.....a ten môj (podľa teba sprostý), kde som si všetko nadobudla vlastnými rukami, prácou. A nie, nemusela som živoriť, ani odopierať decku hračky. Kde robia obidvaja dospelí, tak sa dá aj úver splácať.
@wewerka01 no ak to vydrzis a chcete bývať radšej v dome ako byte, tak ostan, ale potom neplač , že sme ťa nevarovali. Bývať môžete predsa aj v nájomnom byte nie?
@wewerka01 o pracovitého 67r sa treba starať? To prečo si všetci myslíte, že tí, ktorí so svojimi rodičmi nebývajú, sa vlastne o nich nestarajú? Starať sa dá aj bez toho, aby ste s ním museli bývať. To skôr on vám pomôže s bývaním a nie vy jemu. Veď sama píšeš, že na bývanie nemáte.
A dom ostáva Vám asi? Tak držím palce no
@wewerka01 žiješ v zahraničí ?
@elizabet173 ona do králikárne nepojde ( dom s nízkymi príjmami nevystavaš), tak bude bývať u svokra. Čiže ona nemá nič . Ma jej manžel.
@wewerka01 tak držím palce. Nebude to ale ľahké.
@annamalaga vďaka
@sasa1310 ak máš hypotéky, tak predsa nehnuteľnosť nie je tvoja, či sa mylim🙄.
@danielahamar mýliš sa. LV je na vlastníka, nie na banku predsa
@danielahamar už len z toho princípu to nedáva logiku, čo píšeš. Väčšina ľudí nemá 100 % hypotéku. Niekto má aj len 30 %, tak prečo by mala byť majiteľkou nehnuteľnosti banka?
@janka0509 a budú ešte drahšie . Lebo dopyt prevyšuje ponuku. A nové byty sa nestávajú.
@sasa1310 áno, pokiaľ platíš, iba dovtedy😉
@danielahamar ani dovtedy. Nikdy nie je banka majiteľ. Prestanem platiť. Predám byt, vyplatím úver a ostane mi stále 70 %, keďže mám 30 % hypotéku.
@annamalaga áno budú drahšie. Preto sa oplatí zobrať hypotéku, aby s ňou človek zarobil.