icon

Má jeho žena nárok na moje auto?

29. nov 2024

Partner (s ktorym som nebola zosobasena, ale chodili sme spolu) ma manzelku. Tahali to spolu vpodstate iba kvoli detom, o mne nevedela.
My sme viac menej normalne fungovali sem tam prespaval u nas na byte, chodili sme na dovolenky atd. Minuly rok mi kupil auto, vsetko bolo ok. Ale jeho manzelka sa o tom dozvedela, urobila bordel, chce rozvod atd no a okrem toho pani sa teraz rozhodla ze vraj mi to auto nepatri ze ho mam vratit im do rodiny.

Existuje nejaky zakon ze by som ho musela vratit? Auto je normalne na mojom mene.

autor
29. nov 2024

Tolko litanii a zavisti z jednoduchej, pragmatickej otazky 😂 kazdopadne dakujem za odpovede, takze ostava mne

xsuzannex
29. nov 2024

No nie, ja by som ho poslala do prdele a dovolenku by som odmietla, keby aj mam taku moznost. Lebo nie som sketa a nebudem sa prizivovat na rodine s malymi detmi.. takze asi tolko k tomu..

jakubrianka
29. nov 2024

Nie nechodila. Mala som možnosti, nikdy som ich nevyužila a to hovorím o slobodných mužoch. So ženatým by som nešla ani na kávu, tak ako kedysi počas randenie ani so zadanými.

ullala
29. nov 2024

Autorka ty nepis o tom na co ma moralne mensie pravo jeho zena. Lebo jediny kto tu ma pravo na h*vno si tu ty.
Dufam, ze ked ty budes mat dve deti na krku, tak bez stipky unavy sa dokazes krasne prikladne starat o manzela. On sa o nu ako staral? Ty ozaj nie si normalna. Napisala by som ti aj horsie, ale asi by ma potom blokli.

autor
29. nov 2024

To je vsetko, len tolko som chcela. Pekny den

xsuzannex
29. nov 2024

Oo a blahozelam. Zasluzis si ho 😄

saraxyz
29. nov 2024

Drvivá väčšina žien má chrbtovú kosť . Ja som bola taká manželka. Milenke dával, aj auto kúpil v čase keď mne a mojim deťom tie peniaze chýbali. Ale ja som bola zlatá a bordel som nerobila 😉 o ten sa postará život sám 😉

autor
29. nov 2024

A vy co sa tu do mna obuvate a nadavate radsej si postrazte vztahy a pracujte na zdravom manzelstve, namiesto toho aby ste po veceroch pluli jed. Ja si na vas urcite spomeniem, niekedy ked budem stat v zapche smerom na letisko 😂

saraxyz
29. nov 2024

Si riadne úbohá

autor
29. nov 2024

Neviete o ich manzelstve absolutne nic, lebo som ani nic konkretne nenapisala. Ale mna hned odsudite za najhorsiu

zuzanita1609
29. nov 2024

Kľud dievčatá, čistý troll 😁🍿

aaadkaaa
29. nov 2024

@zuzanita1609 by si sa cudovala, ale urcite to troll nie je, mam takuto bezcharakternu osobu v okoli...take zeny, zial, existuju, co vidia len seba a nad nich niet...

saraxyz
29. nov 2024

@zuzanita1609 nemusí byť troll. Ja som toto zažila. Ale v konečnom dôsledku jej ďakujem. Bez exa sa mi žije oveľa ľahšie

h2
29. nov 2024

Autorka, píšeš, ako keby nikto nechodil na dovolenky, len ty s milencom a ako keby nikto nemal auto, len tá, ktorej ho kúpi ženatý milenec. Ale vieš, existujú aj ženy, ktoré chodia na dovolenky s manželom a auto si kúpia za svoje vlastné peniaze. 😉

lienka.7
29. nov 2024

@ivik4 spor by dopadol tak, že majiteľom by bola aj tak milenka. Morálka je jedna vec, zákony druha.

ullala
29. nov 2024

Ale za to o tebe vieme, ze si zlatokopka a radodajka. Za tie peniaze mali chodit na dovolenku jeho deti, nie nejaka zenska z ulice. Dufam, ze sa toto vsetko jeho zena dozvie a vsetky tie peniaze z neho vytrieska.
A najviac dufam, ze si obycajny troll.

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
ivik4
29. nov 2024

Zlatko nebojkaj , aj my v manzelstve t*tkame jak zajace, mame peniaze a chodime na dovolenky. Aj mame po detoch mnohe z nas skvele postavy.Toto Ti moc nevyslo 🥺

sasa1310
29. nov 2024

a čo tak nájsť svoju chrbtovú kosť a hrdosť a ísť auto vrátiť?

zuzanita1609
29. nov 2024

Ale len troll príde medzi poväčšinou žienky v manželstvách a deťmi a sama sa takto hodí leviciam 🤣. Buď je totálne blbá,alebo len troll 😁

sasa1310
29. nov 2024

nerozumiem, čo ti máme závidieť. Chlapa, ktorý podvádza?

jakubrianka
29. nov 2024

@zuzanita1609 tak ale “zarobila” si na auto z BSM a teraz zistila že nie je jej. Vieš si predstaviť tú paniku u takej ženy? Povedzme si, keby bola rozumná nie je odkázaná na to, aby okrádala matku s deťmi.

minka201
29. nov 2024

@zuzanita1609 Tiež tipujem, že troll. Posledné správy autorky to len potvrdzujú. Kto by sa už len týmto chválil? 🤦

saraxyz
29. nov 2024

@sasa1310 jasné, chlapa čo jej kupuje dovolenky a auto, ale nevidí, že to je čistý chrapúň, ktorý si nevie dať život do poriadku. Človek, ktorý žije dvojaký život, lebo nemá gule otvorene povedať manželke že sa mu nepáči to a to....radšej ide oblbnut nejakú naivnú dievčinu. Toho chlapa autorke prajem.

abbey1
29. nov 2024

Aká závisť? Už len ženatého chlapa ti bude niekto závidieť.

alex49
29. nov 2024

Milenke nezávidím nič. Dúfam, že žena tvojho dokonalého chlapa ošklbe aj o trenky a budeš chodiť MHDčkou akurát do roboty a nie na cudzom aute na dovolenky.

ivuska027
29. nov 2024

@draik , vedel by si poradiť?

mateson2004
29. nov 2024

@sasa1310 a to už prečo by ho mala vrátiť? A tie dovolenky ako vráti? Preplatí? Čo tomu pánovi držala pištoľ u hlavy že"kúp mi auto". Absolútne ju nemusí trápiť ako si to pán vyrieši. Na svoju rodinu mal myslieť predovšetkým on. Auto je jej.

tiezjedna
29. nov 2024

@autorka ak máš na auto riadnu kúpnu zmluvu a si v TP písaná ty, tak je tvoje. Ale menšia rada - tohto frajera si nechaj len na zábavu. Keby sa začal vyhrážať, že sa rozvedie a vezme si ťa, tak ho radšej pošli rýchlo do obehu👍

123profil321
29. nov 2024

Pokiaľ nie je darovacia zmluva ani záznam o prepise, len ti dal peniaze a auto si kupovala hned ty na svoje meno, je tvoje. Peniaze boli ale z BSM, pri rozvode musí dať manželke polovicu tých peňazí.

Ak auto kúpil on a prepísal na teba, tiež musí dať manželke peniaze.

Ak ti auto daroval, môžeš oň prísť, dar sa dá vziať späť...

O tvojom aj jeho charaktere a morálke pomlčím, ale súhlasím s ostatnými.... Karma ťa dobehne...