Má jeho žena nárok na moje auto?
Partner (s ktorym som nebola zosobasena, ale chodili sme spolu) ma manzelku. Tahali to spolu vpodstate iba kvoli detom, o mne nevedela.
My sme viac menej normalne fungovali sem tam prespaval u nas na byte, chodili sme na dovolenky atd. Minuly rok mi kupil auto, vsetko bolo ok. Ale jeho manzelka sa o tom dozvedela, urobila bordel, chce rozvod atd no a okrem toho pani sa teraz rozhodla ze vraj mi to auto nepatri ze ho mam vratit im do rodiny.
Existuje nejaky zakon ze by som ho musela vratit? Auto je normalne na mojom mene.
No nie, ja by som ho poslala do prdele a dovolenku by som odmietla, keby aj mam taku moznost. Lebo nie som sketa a nebudem sa prizivovat na rodine s malymi detmi.. takze asi tolko k tomu..
Nie nechodila. Mala som možnosti, nikdy som ich nevyužila a to hovorím o slobodných mužoch. So ženatým by som nešla ani na kávu, tak ako kedysi počas randenie ani so zadanými.
Autorka ty nepis o tom na co ma moralne mensie pravo jeho zena. Lebo jediny kto tu ma pravo na h*vno si tu ty.
Dufam, ze ked ty budes mat dve deti na krku, tak bez stipky unavy sa dokazes krasne prikladne starat o manzela. On sa o nu ako staral? Ty ozaj nie si normalna. Napisala by som ti aj horsie, ale asi by ma potom blokli.
To je vsetko, len tolko som chcela. Pekny den
Oo a blahozelam. Zasluzis si ho 😄
Drvivá väčšina žien má chrbtovú kosť . Ja som bola taká manželka. Milenke dával, aj auto kúpil v čase keď mne a mojim deťom tie peniaze chýbali. Ale ja som bola zlatá a bordel som nerobila 😉 o ten sa postará život sám 😉
A vy co sa tu do mna obuvate a nadavate radsej si postrazte vztahy a pracujte na zdravom manzelstve, namiesto toho aby ste po veceroch pluli jed. Ja si na vas urcite spomeniem, niekedy ked budem stat v zapche smerom na letisko 😂
Si riadne úbohá
Neviete o ich manzelstve absolutne nic, lebo som ani nic konkretne nenapisala. Ale mna hned odsudite za najhorsiu
Kľud dievčatá, čistý troll 😁🍿
@zuzanita1609 by si sa cudovala, ale urcite to troll nie je, mam takuto bezcharakternu osobu v okoli...take zeny, zial, existuju, co vidia len seba a nad nich niet...
@zuzanita1609 nemusí byť troll. Ja som toto zažila. Ale v konečnom dôsledku jej ďakujem. Bez exa sa mi žije oveľa ľahšie
Autorka, píšeš, ako keby nikto nechodil na dovolenky, len ty s milencom a ako keby nikto nemal auto, len tá, ktorej ho kúpi ženatý milenec. Ale vieš, existujú aj ženy, ktoré chodia na dovolenky s manželom a auto si kúpia za svoje vlastné peniaze. 😉
Ale za to o tebe vieme, ze si zlatokopka a radodajka. Za tie peniaze mali chodit na dovolenku jeho deti, nie nejaka zenska z ulice. Dufam, ze sa toto vsetko jeho zena dozvie a vsetky tie peniaze z neho vytrieska.
A najviac dufam, ze si obycajny troll.
Zlatko nebojkaj , aj my v manzelstve t*tkame jak zajace, mame peniaze a chodime na dovolenky. Aj mame po detoch mnohe z nas skvele postavy.Toto Ti moc nevyslo 🥺
a čo tak nájsť svoju chrbtovú kosť a hrdosť a ísť auto vrátiť?
Ale len troll príde medzi poväčšinou žienky v manželstvách a deťmi a sama sa takto hodí leviciam 🤣. Buď je totálne blbá,alebo len troll 😁
nerozumiem, čo ti máme závidieť. Chlapa, ktorý podvádza?
@zuzanita1609 tak ale “zarobila” si na auto z BSM a teraz zistila že nie je jej. Vieš si predstaviť tú paniku u takej ženy? Povedzme si, keby bola rozumná nie je odkázaná na to, aby okrádala matku s deťmi.
@zuzanita1609 Tiež tipujem, že troll. Posledné správy autorky to len potvrdzujú. Kto by sa už len týmto chválil? 🤦
@sasa1310 jasné, chlapa čo jej kupuje dovolenky a auto, ale nevidí, že to je čistý chrapúň, ktorý si nevie dať život do poriadku. Človek, ktorý žije dvojaký život, lebo nemá gule otvorene povedať manželke že sa mu nepáči to a to....radšej ide oblbnut nejakú naivnú dievčinu. Toho chlapa autorke prajem.
Aká závisť? Už len ženatého chlapa ti bude niekto závidieť.
Milenke nezávidím nič. Dúfam, že žena tvojho dokonalého chlapa ošklbe aj o trenky a budeš chodiť MHDčkou akurát do roboty a nie na cudzom aute na dovolenky.
@sasa1310 a to už prečo by ho mala vrátiť? A tie dovolenky ako vráti? Preplatí? Čo tomu pánovi držala pištoľ u hlavy že"kúp mi auto". Absolútne ju nemusí trápiť ako si to pán vyrieši. Na svoju rodinu mal myslieť predovšetkým on. Auto je jej.
Pokiaľ nie je darovacia zmluva ani záznam o prepise, len ti dal peniaze a auto si kupovala hned ty na svoje meno, je tvoje. Peniaze boli ale z BSM, pri rozvode musí dať manželke polovicu tých peňazí.
Ak auto kúpil on a prepísal na teba, tiež musí dať manželke peniaze.
Ak ti auto daroval, môžeš oň prísť, dar sa dá vziať späť...
O tvojom aj jeho charaktere a morálke pomlčím, ale súhlasím s ostatnými.... Karma ťa dobehne...

Tolko litanii a zavisti z jednoduchej, pragmatickej otazky 😂 kazdopadne dakujem za odpovede, takze ostava mne