icon

Má môj vzťah zmysel?

hanka8463
25. jún 2014

Ahojte baby.potrebujem poradit,aj sa trosku vykecat..som slobodna tridsatrocna baba s malou dcerkou(4roky)...nasla som si priatela..pozname sa osem mesiacov,sme vo velmi intenzivnom kontakte,denne vela volame,smskujeme aj sa stretavame prakticky vzdy,ked je to mozne..on ma 37,slobodny,bezdetny.moju dcerku ma velmi rad,a tvrdi,ze aj mna ma rad.predstavil ma kamosom,rodine,rozumieme si,je to fajn.spavame spolu asi dva mesiace,aj tam to klape..ked mu hodinu,doslova fakt hodinu nenapisem aspon smsku,uz mi vola,co je so mnou.tvrdi,ze som perfektna zena,viem,ze ma naoazaj ma rad...ale..len rad.nelubi ma,nieje do mna zamilovany,to mi povedal..netlacim na neho,sam od seba ma volava k nemu,a teda nie len kvoli sexu,ale aj s malou na opekacky a tak..cize nejde mu o sex urcite..poradte mi,ma toto buducnost? Mam cakat,alebo to skoncit?Ja ho mam rada,ale nechcem byt len kamoska,ale ani si neviem predstavit byt bez neho.mame sa stale o com rozpravat,rozumieme si,nechcem ho stratit...ach jaj,ti chlapi..

Strana
z4
ivett1
25. jún 2014

@hanka8463 ahoj, tak prečítala som si úvod, aj tie príspevky a len tak mi napadlo... že čo riešiš 😅 ... veď si vyhovujete, má o teba aj dcérku záujem, zoznámil vás s kamarátmi, rodinou... a že ti nepovedal, že ťa miluje...a na čo...možno tej svojej bývalke to hovoril a aj tak sa rozišli ...asi je už vo vyjadreniach ohľadne lásky opatný a váži slová ... veď aj ty ... lebo stále píšeš, že je dobrý kamarát, je tu pre teba...tak neviem, čo ťa trápi ... si finančne nezávislá, máš pre koho žiť-máš dieťa, tak rob to, čo doteraz ... ak sa s ním chceš rozísť, lebo máš pocit, že to nikam nevedie a že ťa neľúbi, tak to urob ... ale nemyslím, že by ťa "neľúbil"...možno to len nechce zatiaľ rozoberať a nepotrebuje o tom kecať ... niekto potrebuje viac času ako len 8 mesiacov a niekto to vie hneď ... a možno je to fakt o vašej zrelosti 😉 ... nie ste už puberťáci😉
PS: mm mi tiež nevešia stále na nos, že ma miluje a aj mu to niekedy poviem, že "patrilo by sa" ... na to mi zahlási, že či za neho nehovoria činy a je to pre neho uzavreté ... 😀

mysicka36
25. jún 2014

Aj v 70tych rokoch si ludia užívali pred tým ako šli do manželstva a mali rodinu. Ja som rada že som si užila viac či menej vážne vzťahy. Na čo by som s úsmevom spomínala? Aj sklamanie ma posunulo vpred 😉
A predstav si mám úplne normálne manželstvo.

bubinko1506
25. jún 2014

osobne si myslim, ze ak by si bola pre neho len kamaratka, ktoru ma rad, a s ktorou spava, tak by ho netrapilo, ci ste s malinkou v poriadku, nepisal by ti, ze mu chybas - ozval by sa len vtedy, ak by prave "potreboval"
ja by som si ten vztah uzivala a nechala veciam volny priebeh. pre mna nie je podstatne, ci mi manzel hovori, ako ma strasne miluje, ale skor to, ako mi to vie dat najavo - dolezitejsie su pre mna jednoducho ciny, aj ked pocut "lubim ta" mi padne vhod 🙂
na nejaku debatu, ci s tebou planuje buducnost, spolocne byvanie a rodinu je podla mna este skoro. 8 mesiacov nie je taka dlha doba

jana_eyre
25. jún 2014

@mysicka36 presne.. chcela by som vidiet dobu, kde si ludia neuzivali pred manzelstvom.. len teraz sa ludia za to nehanbia, mozu to otvorene povedat, nikto ich neposle na sibenicu, ani nebudu musiet nosit sarlatove pismeno..

hanka8463
autor
25. jún 2014

Dakujem vam za vsetky reakcie baby.dobre mi padlo trosku o tom pokecat..ja zasnejaku buducnost s nim zatial neplanujem,planovala som s otcom mojej dcery a ako to dopadlo...a to sme aj dom postavili spolu..mate pravdu,budem si uzivat pekne chvile a uvidim,co bude dalej...btw,pred chvilou mi volal a len taku hovadinu mi hovoril.tak som sa ho spytala,ci len to mi chcel povedat.a on ze nie,este mi chcel povedat,ze pre neho moc znamenam,ze ma ma rad...

jana_eyre
25. jún 2014

@hanka8463 tak vela stastia prajem 🙂

hanka8463
autor
25. jún 2014

@jana_eyre dakujem,si mila

ivett1
25. jún 2014

@hanka8463 😉

borkavan
25. jún 2014

@hanka8463 ja si myslím, že mu ide o kamošku s benefitom.
Ja som mala takýto vzťah. Tiež všetko bolo super. Hádam jediný, čo ma vedel rozosmiať aj sme sa vedeli porozprávať o všetkom, skrátka zapadali sme do seba ako lego.. ... Ale ako hovoril, nelúbil ma, iba ma mal rád. A ja som ho lúbila.
nakoniec som otehotnela, potratila ☹ a nechala ho a on sa nebránil, nebojovoval.... nič. veľmi ma to všetko zlomilo. a doteraz neviem, či som spravila dobre. Lebo možno....

Radím ti jediné... aspoň neotehotni. Možno nakoniec z vás bude pekný pár. Aj z kamarástva vznikne láska. držím ti palce

ukulela
25. jún 2014

@hanka8463 nekonci to. dva ti vela,ty si to uzivaj. ak pises, ze zatial neplanujes s nim deti abuducnost,tak si uzivajkazdy den a hotovo. niesi na nehoodkazana, netlacis na neho, napriek tomu sa o vas stara, venuje sa vam, ved to je krasne 🙂 ajvztahy "z rozumu" vedia prerast v lasku.

borkavan
25. jún 2014

@jana_eyre no neviem, či máš pravdu v tom, že keďže ju predstavil kamošom, rodine, že mu ide nejde len o sex. Mňa tiež ten bývalý predstavil všetkým možným a aj pápežovi by ma predstavil, keby ho poznal... chodila som k nemu domov a normálne vykecávala s jeho mamou.... na záhradku...
a aj tak keď som otehotnela mi povedal, že však celá jeho rodina vie, že si ma nechce zobrať za ženu a so mnou žiť...
tým ale nechcem povedať, že toto je rovnaký prípad. lebo sama neviem doteraz, či som spravila dobre, že som ho nechala...
práveže možno toto je ten prípad tejto pisateľky @hanka8463 , že z kamarástva sa vyvinie pekná a pevná láska. lebo aj také prípady sa stávajú. a vyzerá, že naozaj to tam speje, podľa toho čo píše. síce ja keď som to osobne žila, tak som neverila. ale teraz vidím.. že som sa asi unáhlila... ach jaj. no čo už.
všetko je tak ako má byť
ale teraz je ona skôr ako kamoška s benefitom. mne tiež volal celý vzťah každý boží deň jak blázen, že len tak ma chcel počuť... dokonca aj v deň čistenia sme si plakali do telefonu... lebo to bolo také rýchle a nutné... a na druhý deň, ked už som bola doma, tak nedokázal ostať so mnou celú noc a išiel domov. a to ma zlomilo uplne ☹ tak som ho poslala preč navždy a on nebojoval...

jana_eyre
26. jún 2014

@borkavan to mi je luto.. zivot prinasa fakt cokolvek - co si clovek ani nevie predstavit, ci vymysliet..

moje skusenosti s muzmi su povacsinou dobre, zrejme som vzdy mala stastie na uprimnych muzov, ktori ma nechceli vodit za nos ..

a kedze mam sestru slobodnu mamicku, vzdy som sa velmi bala, ze otehotniem s nespravnym muzom a tak som sa tomu vsemozne chranila..
otehotnela som az potom, ako sme sa vtedy este s priatelom na tom dohodli..

hlavne si myslim, ze nikdy netreba prilis vela ocakavat, ani prilis vela riesit.. ak pride nieco viac, cloveka to prijemne prekvapi, ak nepride, tak na to bude pripraveny..

p.j.jacky
26. jún 2014

Napisem svoj nazor. Ak rovno povedal ze ta nelubi ale ma ta "len"rad uprimne bala by som sa viazat na takeho chlapa.lebo moze stretnut taku kde preskoci iskra.on strati hlavu a ty ?
Na druhej strane,zaruky nemas nikde a v nikom.bud risknes a budes si uzivat spolocne chvile alebo vycuvaj zo vstahu.

borkavan
26. jún 2014

@jana_eyre však aj ja som mala pekné vzťahy. a aj ten s tým čo som čakala dieťa a oň prišla rátam ako pekný. proste plánoval a plánoval a hovoril, že som žena pri ktorej chce zostarnúť a prišlo dieťa a bum. no čo už. ale aj tak bol super.
osobne verím, to ako myslíme toho priťahujeme. a mne sa to plní do bodky. lebo si pamätám, že predtým ako som stretla hentoho, som si hovorila, že chcem len takého lepšieho kamoša a aj takého som dostala ale bohužial ja som sa zalúbila...
po ňom som si povedala, že chcem otca dieťaťa a aj teraz mám takého... čakáme dieťatko...
už si dávam sakra pozor na to čo si želám

serpentino
26. jún 2014

@mima4 Mila dotycna,ty evidentne neplavas s prudom,ale proti prudu,si si aj pekne odpovedala,nabuduce si po sebe precitaj co pises...a kde ty si prosim ta zobrala,ze by sme sa niektore stazovali na vsetkych muzov a pritom chceme byt in????ja som sa nikde nestazovala,tak prosim ta neprekrucaj,o.k?Ja som jej tiez napisala,nech si dievca uziva,ale s rozumom a chrani sa,necitala si?ked sa bude chranit,neposerie si zivot,ked sa nebude tak samozrejme je v prdeli a nasledky si uz musi niest sama...ty prezivas tvoju nedotknutelnu klasiku,niekolkorocny vztah s partnerom,s ktorym uz ziadne prekvapenia ani necakas...tak nechaj dievca nech si aspon ona uzije ..ty uz to mas evidentne za sebou..prave ty sa mi zdas z toho co pises riadne flustrovana..a prosim ta nevaz se,ale odvaz se trocha

mima4
26. jún 2014

@serpentino
kde pisem, ze ty sa stazujes? a prosim fakty, jasne to tu definuj... pokial nevies exaktne uviest, kde na teba toto pisem, tak zvazuj, co pises ty sama... take zeny su len na smiech... tzv. trhovnicky

dalsia vec, ja nemam partnera, mam manzela, nepoznas nas vztah, tak sa nevyjadruj. Ja mam skveleho muza, možno preto sa čudujem, že niekto je ochotny "očakávat"...

za dalsie, moja chyba ktoru aj tu robim je to, ze si neuvedomujem, ze na "trhu" treba vykryt miesto aj pre chlapov, ktori maju zeny na dve veci...a proste vdaka zenam ako je @hanka8463 aj tito "muzi" dostanu co chcu...

áno, moja chyba je to, ze sa este stale cudujem, ze zeny dokazu byt take sproste a najivne a zamienat si realny zivot s telenovelou...

tuto chybu priznavam.. potom tu kazdy den su temy, kde chlap poslal dievca do kelu a ona sa cuduje a cuduje... vsak v telenovele to vychadzalo jej lepsie 😉

lenbea
26. jún 2014

@hanka8463 nechapem, musiš mu každu hodinu pisať, sprava sa k Vam pekne, a neni zalubeni? ved kolki zalubeni si nepišu, nevolaju každu hodinu... tak potom čo je, aký?

haslerka27
26. jún 2014

ak by mi chlap toto povedal,okamzite by som to ukoncila a v prvom rade,nespala by som s nim ak by som to vedela...teda ak nehladas len nieco jednorazove a nic trvacne....proste mne by sa to nepacilo a nestacilo.

serpentino
26. jún 2014

@mima4 Pekny vecer ti prajem a uz sa konecne ukludni,nejaka si nervozna..a nemusis vobec reagovat,ale cakam,ze budes..tak cakam..

aliza
26. jún 2014

@hanka8463 ja ti napisem len jedno, s kamaratom sa nespava 😎...a za dalsie, normalny chlap nevyvolava a nevypisuje kazdu hodinu, to nie je dokaz lasky, nemyl si to. Ty mas problem, ty si zavisla na laske, nie on a preto si veci prekladas a fabulujes..... Muzi nie su zeny, ze jedno myslia a druhe konaju. Ak muz povie, ze nemiluje, brala by som to ako definitivum. Mozno ta kontroluje preto lebo ste 'len' kamarati a podla seba sudi teba....cize tak, ako on si moze kohokolvek najst, nema k tebe ziaden zavazok, tak dobre vie, ze aj ty si vlastne volna, preto mozno ten zaujem, len cisto muzska jesitnost....nezabudaj, ma 37 rokov a je sam...to hovori o niecom., teda chcem povedat, ze zrejme aj on ma nejaky problem, pre ktory mu vztahy doteraz nevysli, rozhodne to nebola len chyba dotycnych zien, v tom mu never. Mozno je majetnicky, manipulator a zacina to prave takymito 'kontrolami' z lasky....ty to beries ako dokaz lasky z jeho strany, mna vsak pri takej predstave striaslo....este raz, to, ako sa sprava, nie je dokaz lasky....a on pre teba kamaratom nie je, ty si sa zalubila a preto vam tento akoze 'kamaratsky' vztah dlhodobo fungovat nemoze, bud zostanete len kamarati bez fyzickej blizkosti alebo majte normalny vztah, aj s planovanim spolocnej buducnosti.... 😉

borkavan
26. jún 2014

@aliza joj pekne si to napísala. taký triezvy a iný pohľad, ktorý nemám ani ja a to som niečo také zažila ako pisateľka.

aliza
27. jún 2014

@borkavan dik 😉 ...tiez zivotne skusenosti 😎...ja nehovorim, ze to tak musi byt v tomto pripade, ale aj v laske treba byt trochu racio, najma, ak uz jeden vztah zlyhal a je tam dieta....nie je nic horsie, ako verit niecomu, co mozno neexistuje a potom este z pripadneho sklamania obvinovat toho druheho. Su vztahy, ktore funguju len kvoli sexu, bez zavazkov...ok, ak to vyhovuje obom stranam, ale ak jedna strana tuzi po vaznejsom vztahu, dokonca sa zalubila, tak je rozhodne lepsie vycuvat z takehoto vztahu,ako si nieco nahovarat a verit, ze aj druha strana sa raz zalubi...

adawada
27. jún 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

co ja viem podla mna treba lasku vyznavat stale aj po 30 rokoch, prejavovat pozornost. Ked Ti teraz nevie nic pekne povedat alebo Ti povie ze ta ma rad ako to bude vyzerat po 10,20 ...x rokoch.. alebo to mate len na chvilu. Ja mam rada svojho psa ale milujem svojho manzela. Ak je len kamarat super - s tymi sa nespava.
Mna vie vzdy nastartovat tento clanocek. Neviem ci to naozaj povedal ale je to super a vo vztahoch to plati, tak porozmyslaj ako chces dopadnut a ako chces vyzerat - vela stastia ak som bola ostra prepac
http://www.sikovnamamina.sk/zena-je-obrazom-svojho-muza/

olgaolivia
3. júl 2014

@aliza toto je najlepší článok úplná pravda...a ktovie keby prišiel do jeho revíru ,,kamarátky,,iný muž zrazu by bol zamilovaný až po uši 😝

brady1
3. júl 2014

@hanka8463 tiež neviem čo riešiš, však ta miluje, len sa boji ti to povedat,radsej bude tvrdit že ta ma rad, to je ta mužska hrdost nechava si zadne vratka.

natsa
7. júl 2014

niečo mi tu nesedí.Vraví že ta nemilije a pritom sa mu musíš hlásit každú hodinu.Divná láska.V tvojom prípade je to ako?Možno mu fakt stačí že má spriaznenu dušu na rozhovor ,ked sa príroda ozve atak aj vrznut.No dobre to má zariadené.Do vztahu by som s ním nešla.síce je to hranie sa na slovíčka,neviem ked niekoho MILUJEM ked to vo fáze totalnej zamilovanosti ked ho vidím naj tak sa my podalamovali kolená,triasol hlas a nedokázala som normálne uvažovat

Strana
z4