Má právo exmanžel kričať kvôli dcériným zabudnutým meninám?
Exmanzel dnes sa ku nam dovalil, s tym ze ma pre dceru darcek, spytala som sa ze aky, no a hned zacal na mna ziapat ze som zasa zabudla na meniny dcery. U nas ale nikdy neboli zauzivane oslavy menin a nemam to nejak vryte.. Meno vyberal on podla vtedajsej superstar a tiez som nebola s tym uplne ok. Pritom za rozvod moze on. Ma vobec pravo za to mna nahucat ze som zla matka? Ked sme to nikdy neoslavovali..
Koľko ma dcera rokov. Prečo neoslavujete meniny? To ti nikdy neprislo luto ze ich neoslavujete? Muz dcere gratuloval a ty nic? Ani doma ste nemali tento zvyk? Divne.
🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ aby dospela zena toto riesila. Jednoducho ty neoslavujes tak stoj si za tym aj keby sa na hlavu postavil moze ti to byt jedno. Na mna by skusim nahucat a bud by som ho zrusla ak by sme volali alebo odisla prec ak by sme boli osobne.
A dcéra sa volá Ľuboš alebo Ľubor?
A dcéra sa volá Ľuboš alebo Ľubor?
@anonym_f496ff asi mala meniny včera....Zdenka .... Predná
@7miriam77 ano, tiez si myslim 🙂
@anonym_autor tiež by som ich neoslavovala keby nieje nátlak okolia. Neoslavujem ani vlastne a co. Maximálne by som kúpila nejakú maskrtku alebo hračku ale nie robiť nejaké scenerie a ani to keby nebolo je to úplne v norme. Niesi zla matka. Zlá matka sa o deti nestará v inom zmysle.
Nerieš ,keď by prestal,by sim mu nadala a šla prec
Či je ako na tom neoslavovat meniny a narodeniny ,môže spraviť oslavu ak chce
Nechapem, v akom vesmire by som dietatu dala meno, ktore by som aj ja sama nechcela. "Meno vyberal on". Hää???
Ani ty nie si ok, aspoň nejakú maličkosť by si jej mohla dať....
@sisska96 prečo, ak neoslavujú tak neoslavujú. Ani rodina mm neoslavuje.
Ja svoje meniny vôbec neriešim, ale deťom zablahoželám a dostanú maličkosť. To nie je oslava.
@7miriam77 no asi áno, jedine potom ten Ľubor alebo Ľuboš, ale taký v superstar neviem či bol😅
Nechapem, v akom vesmire by som dietatu dala meno, ktore by som aj ja sama nechcela. "Meno vyberal on". Hää???
@anonym_c428c2 aj u nás vyberal manž. pre dcéru. Ja pre syna. Narodila sa dcéra.
@anonym_0e5029 Nie je o oslave ale o pozornosti. To že zablahoželá a dá nejakú hračku , sladkosť nie je oslava
@sisska96 oni ani nič nedostávali.
ani u nás sa meniny nejako neriešili, ešte v škôlke nosil deťom sladkosti, v škole v družine mali družinárku ktorá vždy zorganizovala deti a oslávencovi potriasli rukou a zaspievali mu pesničku, ale keď už bol starší tak ani v škole to nikto neriešil, za mňa je to taký divný sviatok/nesviatok
ak má muž potrebu to oslavovať nech vezme dcéru do cukrárne a oslávia to oni dvaja spolu
Ako môžeš zabudnúť na meniny svojej dcérky? To čo si za matku? Chúďa decko.
Ako môžeš zabudnúť na meniny svojej dcérky? To čo si za matku? Chúďa decko.
@anonym_2575d5 vsak je to irónia
@anonym_autor prosim ta, nepochybuj o sebe. Nech je dovod akykolvek, nema pravo na teba bliakat. Nie si jeho dieta. Si dospela, svojpravna. A nemusis mu ani vysvetlovat, preco ste neoslavovali.
@anonym_autor ako pisu, 1 uchom dnu 2.von. Ani my neoslavujeme...zagratulujeme a dame coko...ci dieta, ci dospely, ci babka
@anonym_autor ako pisu, 1 uchom dnu 2.von. Ani my neoslavujeme...zagratulujeme a dame coko...ci dieta, ci dospely, ci babka
@euka210 ak gratulujete a date sladkost tak oslavujete 🫣
@anonym_autor tiež by som ich neoslavovala keby nieje nátlak okolia. Neoslavujem ani vlastne a co. Maximálne by som kúpila nejakú maskrtku alebo hračku ale nie robiť nejaké scenerie a ani to keby nebolo je to úplne v norme. Niesi zla matka. Zlá matka sa o deti nestará v inom zmysle.
@anonym_36ebc1 Scéna a scenéria sú dve úplne rozdielne slová :DDDDD
Oslava na meniny? Také ani u nás nieje... Dávame deťom Rafaelo alebo inú drobnosť. Pusinku a povieme im ako ich ľúbime. Ak má meniny niekto iný z rodiny, pošleme si správu a vybavené.
@anonym_autor no je divne nevedeiet meniny svojho dietata, uznavam. Ale teda oslava sa nerobi ani u nas, ale ako mama si spomeniem a baba dostane aspon drobnost. Co je ale ina tema, je jeho vystup. Toto by som si vyprosila a druha vec, ja som za to ze rozvedeni sme? mimo navstev planovanych ku mne takato osoba nevojde a nebude ma nijak obmedzovat. Meniny, darceky oslvay si dohodne stretnutie vopred, dietatu si zagratuluje a vybavene, ci mimo moju domacnost, alebo si top moze poriesit v ramci casu co ma vyhradeny na dieta. Ja nie som povinna nejakeho ex trpiet vo svojej blizkosti a pocuvat akekolvek jeho ponosy, rady, cokolvek.
To ako fakt? Tak on jej dal meno, a ty z pomsty si jej nikdy ani neblahoželala?

Jedným uchom dnu a druhým von.
Keď chce nech si zoberie dcéru na celý deň a môžu oslavovať.
Dôvod na nahučanie sa vždy nájde.
Čo má/nemá oblečené, čo jedla/nejedla, čo robila/nerobila, kde ste boli/neboli.