icon

Má právo exmanžel kričať kvôli dcériným zabudnutým meninám?

24. sep 2026

Exmanzel dnes sa ku nam dovalil, s tym ze ma pre dceru darcek, spytala som sa ze aky, no a hned zacal na mna ziapat ze som zasa zabudla na meniny dcery. U nas ale nikdy neboli zauzivane oslavy menin a nemam to nejak vryte.. Meno vyberal on podla vtedajsej superstar a tiez som nebola s tym uplne ok. Pritom za rozvod moze on. Ma vobec pravo za to mna nahucat ze som zla matka? Ked sme to nikdy neoslavovali..

anonym_77f495
•
24. sep 2026

Jedným uchom dnu a druhým von.
Keď chce nech si zoberie dcéru na celý deň a môžu oslavovať.
Dôvod na nahučanie sa vždy nájde.
Čo má/nemá oblečené, čo jedla/nejedla, čo robila/nerobila, kde ste boli/neboli.

anonym_869497
•
24. sep 2026

Koľko ma dcera rokov. Prečo neoslavujete meniny? To ti nikdy neprislo luto ze ich neoslavujete? Muz dcere gratuloval a ty nic? Ani doma ste nemali tento zvyk? Divne.

anonym_02c253
•
24. sep 2026

🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ aby dospela zena toto riesila. Jednoducho ty neoslavujes tak stoj si za tym aj keby sa na hlavu postavil moze ti to byt jedno. Na mna by skusim nahucat a bud by som ho zrusla ak by sme volali alebo odisla prec ak by sme boli osobne.

anonym_f496ff
•
24. sep 2026

A dcéra sa volá Ľuboš alebo Ľubor?

7miriam77
•
24. sep 2026
@anonym_f496ff

A dcéra sa volá Ľuboš alebo Ľubor?

@anonym_f496ff asi mala meniny včera....Zdenka .... Predná

catherin4
•
24. sep 2026

Je to skoda ze neoslavujete pri detoch meniny, oni sa na to vzdy tesia

anonym_0f3974
•
24. sep 2026
@7miriam77

@7miriam77 ano, tiez si myslim 🙂

anonym_36ebc1
•
24. sep 2026

@anonym_autor tiež by som ich neoslavovala keby nieje nátlak okolia. Neoslavujem ani vlastne a co. Maximálne by som kúpila nejakú maskrtku alebo hračku ale nie robiť nejaké scenerie a ani to keby nebolo je to úplne v norme. Niesi zla matka. Zlá matka sa o deti nestará v inom zmysle.

minenkaa
•
24. sep 2026

Nerieš ,keď by prestal,by sim mu nadala a šla prec
Či je ako na tom neoslavovat meniny a narodeniny ,môže spraviť oslavu ak chce

sisska96
•
24. sep 2026

Ani ty nie si ok, aspoň nejakú maličkosť by si jej mohla dať....

anonym_c428c2
•
24. sep 2026

Nechapem, v akom vesmire by som dietatu dala meno, ktore by som aj ja sama nechcela. "Meno vyberal on". Hää???

anonym_0e5029
•
24. sep 2026
@sisska96

Ani ty nie si ok, aspoň nejakú maličkosť by si jej mohla dať....

@sisska96 prečo, ak neoslavujú tak neoslavujú. Ani rodina mm neoslavuje.

thereisabear
•
24. sep 2026

Ja svoje meniny vôbec neriešim, ale deťom zablahoželám a dostanú maličkosť. To nie je oslava.

anonym_f496ff
•
24. sep 2026
@7miriam77

@7miriam77 no asi áno, jedine potom ten Ľubor alebo Ľuboš, ale taký v superstar neviem či bol😅

anonym_0e5029
•
24. sep 2026
@anonym_c428c2

Nechapem, v akom vesmire by som dietatu dala meno, ktore by som aj ja sama nechcela. "Meno vyberal on". Hää???

@anonym_c428c2 aj u nás vyberal manž. pre dcéru. Ja pre syna. Narodila sa dcéra.

sisska96
•
24. sep 2026
@anonym_0e5029

@sisska96 prečo, ak neoslavujú tak neoslavujú. Ani rodina mm neoslavuje.

@anonym_0e5029 Nie je o oslave ale o pozornosti. To že zablahoželá a dá nejakú hračku , sladkosť nie je oslava

anonym_0e5029
•
24. sep 2026
@sisska96

@anonym_0e5029 Nie je o oslave ale o pozornosti. To že zablahoželá a dá nejakú hračku , sladkosť nie je oslava

@sisska96 oni ani nič nedostávali.

sisska96
•
24. sep 2026
@anonym_0e5029

@sisska96 oni ani nič nedostávali.

@anonym_0e5029 smutné

anonym_ad613e
•
24. sep 2026

ani u nás sa meniny nejako neriešili, ešte v škôlke nosil deťom sladkosti, v škole v družine mali družinárku ktorá vždy zorganizovala deti a oslávencovi potriasli rukou a zaspievali mu pesničku, ale keď už bol starší tak ani v škole to nikto neriešil, za mňa je to taký divný sviatok/nesviatok
ak má muž potrebu to oslavovať nech vezme dcéru do cukrárne a oslávia to oni dvaja spolu

anonym_2575d5
•
24. sep 2026

Ako môžeš zabudnúť na meniny svojej dcérky? To čo si za matku? Chúďa decko.

minenkaa
•
24. sep 2026
@anonym_2575d5

Ako môžeš zabudnúť na meniny svojej dcérky? To čo si za matku? Chúďa decko.

@anonym_2575d5 vsak je to irónia

komplikovana
•
24. sep 2026

@anonym_autor prosim ta, nepochybuj o sebe. Nech je dovod akykolvek, nema pravo na teba bliakat. Nie si jeho dieta. Si dospela, svojpravna. A nemusis mu ani vysvetlovat, preco ste neoslavovali.

euka210
•
24. sep 2026

@anonym_autor ako pisu, 1 uchom dnu 2.von. Ani my neoslavujeme...zagratulujeme a dame coko...ci dieta, ci dospely, ci babka

anonym_331bb7
•
24. sep 2026
@euka210

@anonym_autor ako pisu, 1 uchom dnu 2.von. Ani my neoslavujeme...zagratulujeme a dame coko...ci dieta, ci dospely, ci babka

@euka210 ak gratulujete a date sladkost tak oslavujete 🫣

anonym_5760d3
•
24. sep 2026
@anonym_36ebc1

@anonym_autor tiež by som ich neoslavovala keby nieje nátlak okolia. Neoslavujem ani vlastne a co. Maximálne by som kúpila nejakú maskrtku alebo hračku ale nie robiť nejaké scenerie a ani to keby nebolo je to úplne v norme. Niesi zla matka. Zlá matka sa o deti nestará v inom zmysle.

@anonym_36ebc1 Scéna a scenéria sú dve úplne rozdielne slová :DDDDD

euka210
•
24. sep 2026
@anonym_331bb7

@euka210 ak gratulujete a date sladkost tak oslavujete 🫣

@anonym_331bb7 oslava je u nas pohostenie, navsteva, torta. Na meniny kazdemu z rodiny napisem ked sme daleko...to nie je oslava, ale ze si na neho spomeniem a napisem 1 vetu.

mysicka36
•
25. sep 2026

Oslava na meniny? Také ani u nás nieje... Dávame deťom Rafaelo alebo inú drobnosť. Pusinku a povieme im ako ich ľúbime. Ak má meniny niekto iný z rodiny, pošleme si správu a vybavené.

anonym_17792c
•
25. sep 2026

@anonym_autor no je divne nevedeiet meniny svojho dietata, uznavam. Ale teda oslava sa nerobi ani u nas, ale ako mama si spomeniem a baba dostane aspon drobnost. Co je ale ina tema, je jeho vystup. Toto by som si vyprosila a druha vec, ja som za to ze rozvedeni sme? mimo navstev planovanych ku mne takato osoba nevojde a nebude ma nijak obmedzovat. Meniny, darceky oslvay si dohodne stretnutie vopred, dietatu si zagratuluje a vybavene, ci mimo moju domacnost, alebo si top moze poriesit v ramci casu co ma vyhradeny na dieta. Ja nie som povinna nejakeho ex trpiet vo svojej blizkosti a pocuvat akekolvek jeho ponosy, rady, cokolvek.

1sally12
•
25. sep 2026

To ako fakt? Tak on jej dal meno, a ty z pomsty si jej nikdy ani neblahoželala?

sidicek
•
26. sep 2026
@euka210

@anonym_331bb7 oslava je u nas pohostenie, navsteva, torta. Na meniny kazdemu z rodiny napisem ked sme daleko...to nie je oslava, ale ze si na neho spomeniem a napisem 1 vetu.

@euka210 tato si ani nespomenie na vlastne dieta