Má sa teraz zobrať hypotéka na bývanie?
Ahojte, myslite, že to bude take vážne a vela z nás bude v žiť len v podnájmoch, pri tých rastúcich cenách mi to nedáva zmysel. Nie každý bude mať príjem cez 3000 aby si mohol požiadať o hypoteku a aby mu ju schválili.
Myslite, že teraz je ten správny cas a vziať na seba hypoteku, že potom to bude horšie a horšie.
@karinly Drz sa svojej poslednej vety a nebud ovca, zacni trochu premyslat a never vsetkemu, co Ti sudruh Ficko doporuci😉
@strop23 investovať do dlhopisov je strašne rozumne rozhodnutie keď človek nemá vlastnú strechu nad hlavou 😀. S tými dlhopismi si ani do dôchodku nebude môcť kúpiť bývanie.
@strop23 ty vykoristovatel...😁 a predpokladam, ze pracujuca chudoba😂😂
A dlhopisy nepodporuju zidov a svetove elity??🤔🤔🤔
Zilina hovori za vsetko....
@stanulienkat
Ked uz sme pasivne agresivni, v kauflande je zlava na alobal aj ocot, ked uz spominas zidov a pribal si aj pastiku ,lebo s tou hypo to asi tazko utiahnes v plnej cene. 🫡
Tie dlhopisy bola len ironia, netreba to brat seriozne. Existuju lepsie sposoby.
@dskjhfdlkdjhl chvalabohu ja som neni na tej strane
@karinly A o akej strane pises? Ci ani nevies na co odpovedas?

@karinly je uplne jedno kto by bol vo vlade, umierali ludia na celom svete, a mimochodom umieraju aj teraz napr na rakovinu pretože nemáme dostupnu liečbu aku by potrebovali ale to asi nieje zaujimave