icon

Má sa teraz zobrať hypotéka na bývanie?

aniss257
9. jan 2025

Ahojte, myslite, že to bude take vážne a vela z nás bude v žiť len v podnájmoch, pri tých rastúcich cenách mi to nedáva zmysel. Nie každý bude mať príjem cez 3000 aby si mohol požiadať o hypoteku a aby mu ju schválili.
Myslite, že teraz je ten správny cas a vziať na seba hypoteku, že potom to bude horšie a horšie.

Strana
z3
sara07
10. jan 2025

@karinly je uplne jedno kto by bol vo vlade, umierali ludia na celom svete, a mimochodom umieraju aj teraz napr na rakovinu pretože nemáme dostupnu liečbu aku by potrebovali ale to asi nieje zaujimave

ruxandra
10. jan 2025

@luxus10 no kde mame tu simeckovu prácu, o ktorej si hovorila? Ani ty si ju nevidela, že? 😅 očividne si veľmi ľahko manipulovatelna, ale rozkrikovat sa s blbostami vieš 🤣 🐑🐑🐑

strop23
10. jan 2025

@aniss257 to ze ma hypoteku kazdy neznamena ze to je normalne. Je to len dalsia forma vykoristovania spodnej vrstvy.
Pokial vas najom neprekracuje 30 percent prijmu tak mozete investovat co vam ostane napriklad do dlhopisov, aspon zarobite na tych co si tie hypoteky beru.

dskjhfdlkdjhl
10. jan 2025

@karinly Drz sa svojej poslednej vety a nebud ovca, zacni trochu premyslat a never vsetkemu, co Ti sudruh Ficko doporuci😉

misanthropicdann
10. jan 2025

@strop23 investovať do dlhopisov je strašne rozumne rozhodnutie keď človek nemá vlastnú strechu nad hlavou 😀. S tými dlhopismi si ani do dôchodku nebude môcť kúpiť bývanie.

stanulienkat
10. jan 2025

@strop23 ty vykoristovatel...😁 a predpokladam, ze pracujuca chudoba😂😂
A dlhopisy nepodporuju zidov a svetove elity??🤔🤔🤔
Zilina hovori za vsetko....

11brano11
Odpoveď bola odstránená
strop23
10. jan 2025

@stanulienkat
Ked uz sme pasivne agresivni, v kauflande je zlava na alobal aj ocot, ked uz spominas zidov a pribal si aj pastiku ,lebo s tou hypo to asi tazko utiahnes v plnej cene. 🫡

Tie dlhopisy bola len ironia, netreba to brat seriozne. Existuju lepsie sposoby.

matej202
10. jan 2025

@luxus10 a to mas odkial??? Tebe dobre za d r bkava v tej tvojej smerackej lebeni

karinly
10. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl chvalabohu ja som neni na tej strane

dskjhfdlkdjhl
10. jan 2025

@karinly A o akej strane pises? Ci ani nevies na co odpovedas?

Strana
z3