icon

Má zmysel budovať budúcnosť s mužom s nízkym platom?

26. okt 2024

Mám priateľa ,ktorý zarobí len 1800 v čistom.
Tiež má len obyčajné ľudové auto. Žiadna solídna značka ako BMW alebo Mercedes.
Má vôbec zmysel žiť s takým mužom,ktorý má taký nízky plat?
Hlavne ak by som chcela mať s ním deti.
Neverím ,že keď budem na materskej dokážeme z takého platu vyžiť. Nechcem sa zmierovať s podradnosťou. Ináč je slušný , dobrosrdečný, štedrý a k ženám sa správa úctivo. Len ten plat ...
A nie som žiadna zlatokopka ,zarábam sama na seba len mne jeho plat príde na chlapa málo a myslím na budúcnosť .....

Strana
z2
betulinka1
26. okt 2024

Tak pokial zarobí len 1800 v cistom a budete brat hypoteku na byvanie, kde padne tak 600€, plus naklady na byvanie 200-300€, Ano budes sa musiet uskromnit. Ostane vam z jeho platu tak 800€ + tvoja materská, neskor rodičovská. Na druhej strane, vase dva platy su pekny zaklad na budovanie spolocnej budúcnosti, nieco ci našetriť, pred založením rodinky. Nakolko ma tvoj priatel plat pekny, je predpoklad, ze ten plat mu bude stupat. Auto neber ako relevantný ukazovateľ majetnosti, by si sa cudovala kolko realne bohatých ludi jazdi na normalnych autach a nechcu vzbudzovať pozornost.

zuzubb007
26. okt 2024

Chudák chlap ak je toto reálna téma, dúfam, že sa s tebou rozíde a nájde si ženu ktorá si ho bude vážiť a nebude pozerať len cez peniaze, normálne ho ľutujem už teraz ( na margo výplaty 1800 eur je kráľovská výplata, bežne majú chlapi aj 1000 eur a sú radi)

macekovam
26. okt 2024

ale ked si takto vyrastala tak nikdy nebudes mat dost.. poznam v okoli niekoho kto to tiez tak mal a je to jeden lakomec .. len hrabe prachy na kazdu stranu a nikdy nema dost.. tiez je to zena... budes to mat rovnako

tetapetra
26. okt 2024

Na jeho mieste si s takou sockou ako ty nezačnem. 🤦🏻‍♀️ Auto vôbec máš?

ivik4
26. okt 2024

Nuda,vymysli cosi lepsie

klarissa25
26. okt 2024

Keby ste sa v živote mali veľmi zle tak by si tu takéto kraviny určite nevypisovala a bola by si rada ako uzasne zaraba
..

sss777
26. okt 2024

Nám by 1800 eur nestačilo ani na účty, ale my neriešime autá (to je pre nás spotrebný tovar, značka nám je ukradnutá, potrebujeme sa dostať z bodu A do bodu B). A plus OBAJA zarobíme výborne.
Na tvojom mieste by som sa zamerala na zvýšenie vlastnej kvalifikácie, úspešní ľudia sa navzájom priťahujú

alexis617
26. okt 2024

Prosím ťa nechaj toho chudáka niakej normálnej čo nebude vadiť jeho nízky ,zárok a običajne auto a nebude mať na krku takú chuderku ako si ty

rorino
26. okt 2024

Ak je vo vašom pare niekto podradný,určite to nie je tvoj priateľ....

alkoholik
26. okt 2024

@sss777 fuuu zaujimavy pohlad na zivot ze uspesni ludia sa pritahuju navzajom.

katkaa01
26. okt 2024

Tak skúste Vy viac zarobit a nespoliehajte sa na chlapa😉😉😉

ma77
26. okt 2024

Poziciam ti svojho muža on ma Mercedes ,ale nezarába 1800 v čistom 😃

sss777
26. okt 2024

@alkoholik
Možno to je náhoda, ale ja mám v okolí len také páry. Obaja schopní, dobré kariéry, stretli sa v škole/na kongresoch/pri výskume. Pohybujú sa na rovnakých miestach, tak sa dali dokopy.

miskakyska
26. okt 2024

... podľa nadpisu som čakala jeho plat 500e

anketkarka
26. okt 2024

V chudobnej rodine Ti nekúpili solídne auto, tak musíš loviť chlapa so solídnym autom? Keď už zakladáš fake príspevok, tak si aspoň premysli každý detail poriadne, nech je väčšia zábava...

alickapusinka
26. okt 2024
alickapusinka
26. okt 2024

@alkoholik a bmw máš

sticker
handykate
27. okt 2024

Nie, určite to nemá zmysel. Hľadaj iného. Pod päť tisíc nechoď....

enmery
28. okt 2024

No, ak sa nechceš "zmierovať s podradnosťou", tak na sebe začni pracovať, aby si nezarábala "len" 1200. Jediná "podradná" si tu ty a nie ten chlap. Hádam čoskoro zistí, akú ľudskú nulu má po svojom boku a pošle Ťa do prdele.🤗

sasa1983
7. nov 2024

1800 v čistom je nízky plat. Je to malo

Strana
z2