Má zmysel začať vzťah s mužom, ktorý je o 16 rokov starší?
Ahojte mám dilemu a potrebovala by som poradiť aj keď viem že rozhodnuť sa aj tak musím sama. Môj problem je žeja mam 22rokov a poznam muža o 16 rokov staršieho ktory chce somnou žiť. Pozname sa už 4 roky. Začal ma tento muž baliť už v minulosti no vtedy som mala 16 nevedela som si predstaviť s nim žiť. On si našiel priatelku pisali sme si stretavali je v pohode muž. Teraz ma bali zaľubil sa do mna znovu chce byť so mnou mať rodinu. no ja sa neviem rozhodnuť či ma to zmysel ked je o domna o tolko starši a ešte aj to že ma deti jeho najstarši syn je o domna o 4 roky mladši. A viem že moja mama by neprežila keby si s nim začnem kedže ma o nom zlu mienku. Považuje ho za sukničkara. Ja sa s nim citim vyborne môžem mu povedať všetko ale sa bojim že mi bude neverny pretoze sam mi raz povedal že verny byť nevie. Ale ja verim že každy sa môže zmeniť. Tak ak by sa dalo poradte mi či ma to zmysel začať s nim niečo.
@mia018 zalezi to vsetko od cloveka, niekomu to nevadi inemu ano, mam znamu co mala o styri roky mladsieho manzela a rozviedli sa, ze si nerozumeli, ze jej nevyhovoval..teraz si nasla o 14 rokov starsieho, ktory uz vyzera ako typicky dedo, oblieka sa jak keby na nic nemal a ona je zase jeho uplny opak ale tvrdi ze teraz je stastna...
@mia018 Ja mám a do smrti budem mať najlepšie roky pred sebou. Nechcel by som žiť s niekým kto ich už má za sebou a žije len zo zotrvačnosti.
A prave to ze uz mal dost odzite za tych 10rokov kym ja som dospievala a uz bola dospela vedel co chce vedel ze chce rodinu manzelku deti presne sme sa dokonca aj v pocte zhodli ja v 20tke tiez presne vedela co chcem a akeho chcem a presne je bol ten vysnivany ktoreho som si vysnila kym on drel zabaval sa v izreali nesedel pri mamicke chodil po svete staral sa sam o seba nebol nikomu na krku zaveseny som vedela ze sa dokaze postarat.po 11 rokoch mame nas pocet deti 4 na svete najstatsi uz sedi v skole a najmladsia pomaly zacina vsetko objavovat moj muz je stale mlady vyzera a stale sa blaznime ako deti.clovek na to casto zabuda ze kedy si boli detmi a zena furt nasrata jak keby mala cely mesiac kramy muz za netom na pokeci zeny nahana.co su toto za vztahy.

ako baby nehnevajte sa ale 16 ročný vekový rozdiel to je choré. Zatiaľ vy čo ste sa ešte len narodili, on začal v tej dobe chodiť na diskotéky, zatiaľ čo vy ste za sebou ťahali káčera on mal za sebou prvé sexuálne skúsenosti. Neviem ale nemohla by som žiť s človekom ktorý má svoje najlepšie roky života dávno za sebou. Už aj vekový rozdiel desať rokov je podľa mňa dosť.