icon

Mal manžel právo ma podviesť po hádke?

Dnes o 08:49

S manželom mame veľké Nezhody a problémy už dlhší čas ale v máji to bolo príšerne. Manzel je veľký nervak a cholery. Boli to spory, Ktoré vyústili do prieserných hadok az takých ze som sa zamkla v izbe on trieskal na dvere ze ma zabije volala som policajtov. Predtým mi rozbil jeden telefón. Druhý mu zostal. Potom. Má strčil a hodil o zem veľa vecí. Kvetináč a pod. Polial ma vodou z pohára. Proste strašne veci. A nadával mi. Volala som zandarov. Došli. A no porozprávali sa s nami. A povedali mi ze nech sa zdrží z domu na par dni. Ja som mu kričala ze sa rozvediem.ale tak to som kričala veľakrát. Už. A aj on.
Neskôr sa mi manžel dva dni absolútne neozval. Ignoroval má. Ja som mu písala. Ze nech dôjde ze musíme sa porozprávať. On nič. Došiel po 3 dňoch. Nebavil sa so mnou hoci on bol na vine. Zistila som, že asi pravdepodobne bol s inou ženou. Keď sa prezliekanie neskôr zbadala som mu ze ma odrety penis trosku dole pri koreni. Zachvátila ma panika. Možno s nejakou spal alebo si zaplatil. Išiel do bordelu. Namiesto toho aby sa snažil so mnou riešiť spory išiel preč a vypol sa a asi bol inde.
Ja vôbec neviem ci mal právo má podviesť v tejto situácii. Je to u mužov normálne ze to takto robia? Proste áno bolo to vyostené. On mi povedal ze je koniec lebo som počas hádky volala policajtov. Co som údajne nemala a také. Proste strašne. Toto sa stalo koncom mája. Ja som sa pýtala kde prespal v tie noci keď odišiel z domu a on ze nikde a ma mi to byť jedno. Nechce povesti názov hotela. Počas tohto incidentu stratil obrucku nevie kde. Proste hrozne veci. Manžela mam stále rada a neviem co si mam Myslieť. Manžel nepije. Takže všetko urobil pri plnom vedomí. Vraj ma Má dosť aj našich hadok. Ale ja nikdy nezačínam hadku. On za všetko nervuje. Ja mam toho dosť už. A tie jeho vrieskania a nádavky... Odvtedy síce spáva doma ale nebavime sa. Ja sa hrozne trápim. Mal právo má podviesť v tejto vyhrotenej situácii?

Strana
z3
aaadkaaa
Dnes o 08:52

Uplne najmenej by ma trapilo, ci si bol niekde trtnut....cholerik, agresor, blazon nebezpecny.... od toho treba ujst okamzite.

anonym_18079c

@anonym_autor toto je dúfam vymyslené, žiadna príčetná žena nebude riešiť právo podviesť, ale podstatu celého tohoto vzťahu-nevzťahu. Keď neviete spolu vydržať, choďte od seba, toto je načo dobré?

katkaseiner

To vazne s nim chces pokracovat?

doriiis

Fakt ťa to, že spal s inou trápi najviac? Prepáč, ale ty tiez nie si v poriadku

a0

Wau, vy ste obaja dobre 🤦‍♀️ no.. sprostí. On na teba fyzicky útočí a teba zaujíma, či mal pravo ťa podviesť? Sa zbaľ a choď od neho, kým žiješ.

anonym_7ec95b
Dnes o 08:53

To sa pytas vazne ci mal PRAVO? Kde prosim ta zijes v akej dobe?

sissy27
Dnes o 08:54

@anonym_autor jeho pripadna nevera je vas najmensi problem…

anonym_e49389
Dnes o 08:54

Pri tomto agresivnom spravani ta trapi len to ci mal pravo podvadzat ta? Panenko skakava, zena, vsak sa spamataj. Rozum si kde nechala?

anonym_41ac22
Dnes o 08:57

@anonym_autor ty si zrejme nejaká masochistka neustále si vymýšľaš násilnícke príbehy, daj sa liečiť !!!

anonym_ec0a78
Dnes o 09:00

Ešte sa pýta, že či u mužov je toto normálne aby mal právo ťa po hádke podviesť? 😀 A akú odpoveď očakávaš? Že áno, je to normálne, tak to muži robia, či. No nie, muži to tak nerobia a to ti píšem ako muž. To urobil len ten tvoj tragéd s ktorým si z nejakého záhadného dôvodu a ešte vypisuješ že ho máš rada, preboha. Ja keby som urobil len jednu z tých veci čo on, tak by mi žená rýchlo odišla. Má totiž svoju hrdosť a sebaúctu. Ale aj ja ja, preto sa k nej takto nechovám. Nazdar !

autor
Dnes o 09:01
@anonym_ec0a78

Ešte sa pýta, že či u mužov je toto normálne aby mal právo ťa po hádke podviesť? 😀 A akú odpoveď očakávaš? Že áno, je to normálne, tak to muži robia, či. No nie, muži to tak nerobia a to ti píšem ako muž. To urobil len ten tvoj tragéd s ktorým si z nejakého záhadného dôvodu a ešte vypisuješ že ho máš rada, preboha. Ja keby som urobil len jednu z tých veci čo on, tak by mi žená rýchlo odišla. Má totiž svoju hrdosť a sebaúctu. Ale aj ja ja, preto sa k nej takto nechovám. Nazdar !

@anonym_ec0a78 áno viem ze to vyznieva katastrofálne. Ale neviem ci ma podviedol

anjelicek26
Dnes o 09:02

Ta nevera je tvoj najmensi problem...

autor
Dnes o 09:03
@anonym_e49389

Pri tomto agresivnom spravani ta trapi len to ci mal pravo podvadzat ta? Panenko skakava, zena, vsak sa spamataj. Rozum si kde nechala?

@anonym_e49389 my sme už párkrát takýto incident mali. Manžel nevie kontrolovať svoju výbušnu povahu. A trapi ma ze asi.. Spál s nou

autor
Dnes o 09:03
@anjelicek26

@anjelicek26 neveru nestrpim.hadky nejskob

autor
Dnes o 09:04
@anjelicek26

@anjelicek26 hádky nejako pre trpím. Ale neveru nie. Obávam sa ze ma podviedol. Naozaj. A pritom tvrdí ako ma miluje :( sme sa vzali len pred 2 rokmi

autor
Dnes o 09:04
@sissy27

@anonym_autor jeho pripadna nevera je vas najmensi problem…

@sissy27 nie je. Neveru neviem zniesť a odpustiť. A ešte takýmto spôsobom. Ak si zaplatil fuj. Ved to stď môžem mat

autor
Dnes o 09:05
@anonym_18079c

@anonym_autor toto je dúfam vymyslené, žiadna príčetná žena nebude riešiť právo podviesť, ale podstatu celého tohoto vzťahu-nevzťahu. Keď neviete spolu vydržať, choďte od seba, toto je načo dobré?

@anonym_18079c nie nie je to. som pricetna chcem zistiť či má podviedol

esther100
Dnes o 09:05

Ja som prečítala len prvý odsek a stačilo mi.ani neviem či máte deti, dúfam,že nie🙏.ani jeden z vás nieje v poriadku 🤦

autor
Dnes o 09:06
@a0

Wau, vy ste obaja dobre 🤦‍♀️ no.. sprostí. On na teba fyzicky útočí a teba zaujíma, či mal pravo ťa podviesť? Sa zbaľ a choď od neho, kým žiješ.

@a0 nestalo sa to prvýkrát. Vždy to ale nejako vydiskutujeme a vyriešime. Neveru však som nikdy nemusela riešiť. Neveru nedokážem odpustiť.

anonym_18079c
Dnes o 09:08
@anonym_autor

@anonym_18079c nie nie je to. som pricetna chcem zistiť či má podviedol

@anonym_autor tvoja sebahodnota je 0,000 nič, blbé no...

a0
Dnes o 09:08
@anonym_autor

@a0 nestalo sa to prvýkrát. Vždy to ale nejako vydiskutujeme a vyriešime. Neveru však som nikdy nemusela riešiť. Neveru nedokážem odpustiť.

@anonym_autor na neflixe je dokument - miniséria z rockera vrahom. Pozri si, ide tam tiež o domáce násilie.

anonym_ec0a78
Dnes o 09:09
@anonym_autor

@anonym_ec0a78 áno viem ze to vyznieva katastrofálne. Ale neviem ci ma podviedol

@anonym_autor To je uplne jedno či ta podviedol alebo nie. Ty si mu schopná odpustiť a ešte samú seba naivne utvrdiť, že to je vlastne tvoja chyba a on mal na to právo, lebo to bolo po hádke 😀
Ženy ako ty, keď uvidia na ulici svojho muža s milenkou, tak radšej zavrú oči, prejdú okolo a potom doma budu samú seba presviedčať, že to musel byť predsa niekto iný. 😀

Inak ten tvoj muž môže byť spokojný. Je nervák, doma zuri, trieska, huláka, podvádza a ty mu všetko odpustíš a tiško šuchaš nohami ako arabská žena, že ho lúbiš. Tipnem si, že ho isto počúvaš na slovo, on rozhoduje o veciach (aj bežných) a ty len prikyvuješ. Poznám takéto páriky a bohužiaľ, tým ženám to vyhovuje. Nemusia sa snažiť, nič riešiť, len sa usmievať ako teliatko. No len u vás je to už vyhrotenejšie a muž chce byt riaditel vo všetkom. Keby vlastne len trieskal a mlátil do dverí a podvádzal by viac skryto a opatrne, tak si vlastne spokojná, že máte celkom fajn manželstvo. Arabská žena 😀

simulienka2207
Dnes o 09:09

psychiater - aj ty, aj on...

anonym_18079c
Dnes o 09:11
@a0

@anonym_autor na neflixe je dokument - miniséria z rockera vrahom. Pozri si, ide tam tiež o domáce násilie.

@a0 alebo na voyo je miniséria Monyová

anonym_7256fd
Dnes o 09:11

Ty mas inak ostry zrak, ked si zbadala pri prezliekani odrety penis. No ak mal odrety penis, tak to na nom bola ina premavka tie tri dni.

anonym_ac9ef4
Dnes o 09:12
@aaadkaaa

Uplne najmenej by ma trapilo, ci si bol niekde trtnut....cholerik, agresor, blazon nebezpecny.... od toho treba ujst okamzite.

@aaadkaaa no lebo ona to ma v hlave v poriadku.

lenka13332
Dnes o 09:13

@anonym_autor ty znieš ako úplná chudinka, týraná žena. Žiješ s bláznom, agresorom, kričí strká ťa, hádže veci o zem a teba trápi či on mal právo ťa podviesť. To si až tak zmanipolovaná, že čakáš odpovede ako áno jasné že na to mal právo veď chudák chlap, alebo čo ? Ak neodídeš tak ťa raz zbije tak že skončíš v nemocnici. Skús si po sebe prečítať čo si napísala a predstav si, že ti to povedala kamarátka, ako by si jej poradila. Ja si myslím žeby si ju prosila aby ho opustila

anonym_ac9ef4
Dnes o 09:14

Vy tu chorú zenu fakt nikto nespoznavate?😂😂😂
Ved sem píše kazdy tyzden s novými vymyslami. Ušetrite si cas. To je načisto chorá j.ebnuta žena, s hraničnou poruchou osobnosti bez liecby.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzel-ma-extremny-sexualny-apetit-mam-to-akceptovat/

januska12323

@anonym_autor v hlavičke inak všetko v poriadku?? Teba netrápi, že máš doma násilníka ale sex s inou ženou je podľa teba cez čiaru? Haló, rozum kde?

aperolcek

Nebolo to tu už náhodou? Nejaká žena s tromi deťmi, ktorá sa oblievala a mlátila s mužom kvôli hazardu. Teraz je to viac menej to isté, len chýba hazard, zato pribudol odretý penis. 😁

Strana
z3