icon

Mám 155 cm a nemôžem šoférovať auto

21. jún 2020

Ahojte...kúpila som auto a nemôžem na ňom jazdiť 😥
Aby ste ma pochopili...som maličká 155cm a mám krátke ruky a nohy...no som obézna a proste neviem ako to urobiť ale nedá sa mi šoférovať... Jasné chudnem ale z brucha no neviem kedy schudnem...takže auto som kúpila zbytočne...je mi do plaču...je nejaký grif ako normálne šoférovať? Vďaka

nanulik
22. jún 2020

Ahoj. Ja sa chcem len opýtať ako si robila vodičak?

autor
22. jún 2020

@adulik2 auto potrebujem nevyhnutné do práce a nie ku smetiakom pani mudrlantka...nie každý býva a pracuje v jednom meste.

autor
22. jún 2020

@nanulik ak by si čítala pozorne tak to zistíš...

nafka0483
22. jún 2020

Nesuhlasim ani ja s tym rypanim... ale niet inej rady ako kupit ine auto, ktore predtym vyskusas alebo urobit dodatocnu upravu na tomto ktore uz mas - pisu tu ze nepotrebujes od lekara ziadne papiere, tak si pozistuj - dali ti tu aj odkaz na firmu co to robi. Lebo nic ine sa vymysliet uz neda.

autor
22. jún 2020

@nafka0483 ďakujem ale ako vidíš vždy sa nájdu duchom pustí ľudia, ktorím jediným blahobytom je to že si môžu kopnúť...

adulik2
22. jún 2020

Sorry bicyklom uplne v pohode.

autor
22. jún 2020

@adulik2 nech sa ti páči... potom sa v sobotu ozvi keď každý deň na bycikli vytocis 60km po - pia..

autor
22. jún 2020

@adulik2 a vôbec nechaj si svoje múdre reči...ja o nich vôbec nestojím...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
autor
22. jún 2020

@fidka79 prečo teba trápi moje zdravie? Ani ja sa nestarám či žiješ v usporiadanom partnerstve, či si na deti sama a vôbec ako ich vychovavas aby z nich vyrástli slušní ľudia???? Pochybujem po tom čo si predviedla....tak sa staraj radšej o seba a svoj život...môj prenechaj mne... ďakujem 😘

stanzi
22. jún 2020

Dalsia vymyslena tema 🙂

ukulela
22. jún 2020

@adulik2 halo, zase aky skvely priklad - adele urcite nechudla sama doma popri tom, ako sa starala o muza a deti, ale mala osobneho trenera, plan a tipujem, ze full servis aj so stravou. nie je lahke sa zbavit morbidnej obezity. a tiez nie vzdy sa clovek do nej len prezerie vlastnou lenivostou .....
a baby , 130 kilova baba asi nebude do praci chodit na bajku a tiez bude mat fest zabrany zacat s fitkom. je to len na nej, pise, ze to chce riesit, tak snad sa jej podari a neodradia hu blbe komenty

autor
22. jún 2020

@stanzi aj ty si vymyslená?

slniecko66
22. jún 2020

Napíš mi správu. Niečo ti poradím..

ukulela
22. jún 2020

skus ten yaris, ja som mala najprv trojdverovy, potom 5 ale maly, teraz ma tusim 20 rokov ale motor slape ako hodinky a chlap len vymeni olej, ked treba a gumy .... este brzdy raz opravoval a inac to auto ide ako maly vysavac 🙂 nie je to vylestena novinka, ale uplne v pohode auticko, jazdila som s nim do roboty denne 25 km tam a spat a menili sme za vacsie kvoli deckam a sedackam - aby som k deckam vedela vziat aspon starku alebo dakoho ... aj ina baba tu pisala, ze fabia zle, ale do jardy sa zmestila.

autor
22. jún 2020

@slniecko66 veď napíš tu

slniecko66
22. jún 2020

Nechcem verejne...

jaass
22. jún 2020

Nerypem, pýtam sa normálne 🤭

stanzi
22. jún 2020

Anonym: Ano 😀 Nabuduce si aspon tie cisla (vyska, vaha), vymysli realnejsie...ak by to naozaj bola realita, tak to ze sa nezmestis do auta by si vobec neriesila, mala by si daleko horsie starosti....

Baby ze vobec stracate cas....

adulik2
22. jún 2020

@ukulela chce riesit... uz pri cislo 100 bolo neskoro, to su len vyhovorky chcem riesit aj cigani si chcu najst pracu

vamajka
22. jún 2020

Kto sa hanbi ma prazdne ganby

autor
22. jún 2020

@adulik2
@stanzi starajte sa radšej o seba...

autor
22. jún 2020

@vamajka keď už tak gamby 😂

autor
22. jún 2020

@stanzi predstav si že riešim auto lebo mi zrušili spoje a nemám ako chodiť do práce... nikto ti nekaze tomu veriť ani zapájať sa...

lula313
22. jún 2020

Tak si vymen auto s mužom, alebo nech tá on vozí.

autor
22. jún 2020

@lula313 veď on má vozí keď môže len máme rozličné smeny a nie vždy sa to dá...

aviska
22. jún 2020

Tak nech ta vozí manzel, ty sa proste nezmestia za volant s tym nic neurobic ked sama nechces (iba schudnúť) úprava auta ta vyjde draho to si záplat liposukciu a ked ti zrusili spoj, mozno ten bajk nieje zly nápad. Podla mna mas nejaky spoj z vedľajšej dediny , moj manzel chodi na vlakovú stanicu bicyklom 7 km do hlavného mesta (byvame v dedine) na stanici necha bajk a ide do prace. Netreba len mat vyhovorky, mam daleko, nemam ziadny spoj, ved ked tak mi napis z ktorej dediny/ mesta si, kde pracuješ a ja ti urcite najdem spoj, leb mozno nebudes mat zastavku pri dome ale 5 km od domu a to uz by si zvládla na bicykli. Existuju ale elektro ktore nemusis tak šlapať.

vamajka
22. jún 2020

sorry za preklep no presne ta to vystihuje. Nechapem ved to nie je 100 ani 1000 eurova zalezitost a ty sa s tvojou postavou hanbis vyskusat auto, ktore si kupujes? Nuz auto predat a kupit druhe ktore odsoferujes

vamajka
22. jún 2020

alebo behom do roboty aj z roboty a este aj schudnes🙂

autor
22. jún 2020

Asi viem či mi ide alebo nejde spoj...omg...aj tak si to musím ja poriešiť tak mi už nepíšte vaše fajn nápady..
Ďakujem všetkým zúčastnením..