icon

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesť

kvitok14
21. apr 2016

Ahojte baby .. chcela by som sa s niekím poradiť .. a zaroveň virozprávať :( ... takže .. mám 22 rokou a som zobratá už 2 rok teraz v auguste to bude druhý rok ... ale z manželom sme normálne 4 roky ... máme spolu 3 ročnú dcérku ... no a stala sa taká vec že pred pár mesiacmi nás nechal .. odišiel .. to bolo najhoršie obdobie v mojom živote tak isto aj malinkej .. nechcela mi tížden jesť .. spať ... strhávala sa mi zo sna . hladala ho všade .. a ten pocit keť sa muíš pozerať na dieťa ako sa trápi a chýba jej otec :( :( .... líhať si do postele .. stím že už snami nieje :( ... a pred tím sme sa všeci tulili k sebe :( .... strašné obdobie :( .... a potom po tom čase sa vrátil a teraz býva snami .. ale nikdy snami nieje ... chodí preč :( :( ... druhú ženu nemá vôbec :( ... ale behá z kamarátom ...... niesme spolu ešte ako manželia :( .... a toto mi chýba .....nemôžem sa k nemu pritúliť nemôžem ho pobozkať nemôžem nič :( :( .... a ešte k tomu mi včera zahlásil že sa chce zase odcťahovať nechce sa rozprávať o našom naželstve :( :( .... povie k tomu iba tolko že ma má ešte rád ale že to už nieje ako pred tím :( :( ..... moje dieťa .. má už 3 roky a nechce rozprávať a preto lebo vidí čo sa robí medzy niami dvoma .. pred tím sme boli velmi šťasní .. ale neviem čo sa sňím stalo a keť som sa ho opýtala či ho to omrzelo povedal mi na to že nie ... poradte mi čo mám robiť velmi ho milujem a chcem byt sňím viem že asi si poviete vikašli sa na neho príde niečo iné a a lepšie .. ale ja chcem len jeho aj keť je taký aký je ... baby stze moja jediná nádej poradte ako si ho mám zýskať naspeť :( :( .. skúšala som už všetko

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesť
mariannag77
21. apr 2016

@mariannag77 a ma ta v pazi aj vasu malicku tak ziadny sex, by sa ma ani nedotkol, ruky by som mu dolamala, ako sorry ved nevies kde beha, aby ti nedoniesol niaku pliagu. Daj pozor. Neboj najdes chlapa co bude tvoju malu lubit ako vlastnu.

mimikas
21. apr 2016

Tvoj muz je zjavne gay a zamiloval sa do svojho kamarata, preto s nim vsade chodi. Vies kde byval kym nebol s vami? Inak si krasna mlada zena a zivot mas pred sebou, naozaj ho chces prezit s chlapom co nema o teba zaujem?

arabellka
21. apr 2016

@kvitok14 ako ti radia dievcata...nie je to dobry chlap pre teba a tvoju dcerku. Si mlada a pekna. Vydrz, preboli to. Pisala si,ze otca nemas. mas este mamu, a mas surodencov? aby ti pomohli s malou, a ty sa daj rychlo dokopy, nech si pekna pre ineho. Urcite si najdes lepsieho. som si ista. a neplac

petra7777
21. apr 2016

@miku1 To máš tak, ak @slniecko154 nepozná termín irónia 🙂

charlie1980
21. apr 2016

Fiha, myslim, ze tu je kazda rada marna....toto je uplne ina kultura, dzifcence. Dobre jej radite....nechat ho, vymknut ho, vykaslat sa na neho....no co s tou gramatykou, bistu ??? Kde sa zamestna...? A co alimenty? Bude z coho vyratat ? Hm,hm,hm...

snubenci08
22. apr 2016

@mariannag77 to asi nebola správa pre mňa že? Bo ja nemám pred mojím mužom prečo zamykat dvere. Ja mám super muža 😊

duplessis
22. apr 2016

@kvitok14 nevolá sa ten "debil" náhodou Alexander? Asi pred dvanástimi rokmi som chodila s jedným, čo sa na neho hrozne podobal a bol to úplný blb, lenže ja som bola do neho zaľúbená..... Ach, to boli časy..... čo som len na ňom videla... 🙂

mariannag77
22. apr 2016

@snubenci08 hahaa nie to bolo pre kocku co sa chce rozvadzat. Hovorim nech ho vyhodi a pohne ssa dalej a vymeni zmok aby tam.nechodil a lamal im.srdcia. asi som to zle.pridala

chiara27
22. apr 2016

@kvitok14 žiaľ je to tak, najviac trpí ten, kto je v tom nevinný...skús sa pozbierať... nech má malá aspoň mamu, keď už otca má takého...skús si začať žiť svoj život, možno sa manželovi vráti rozum...môj robil toto isté, spamätal sa len vtedy, keď som sa s ním rozviedla. Neboli sme spolu rok aj voľačo, potom sme sa dali dokopy a odvtedy je už roky ukážkovým manželom...po tridsiatke dospel... 😝

mismat
22. apr 2016

svadobný oblek potvrdzuje teoriu ze je gay 😅

nelina1
22. apr 2016

Ktorý kamarát natrie naj kamoša, že má milenku?

stevvvka
22. apr 2016

Mozno ta jeho nova Miska vie framatiku 😅

stevvvka
22. apr 2016

To znamena frajerska gramatika 😀

kvitok14
autor
22. apr 2016

je to cvelé zlé včera sme sedeli spolu v izbe a rozsvietil sa telefon a ona mu volala :( :( ... už sa nedá nič vrátit spet :(

mariannag77
22. apr 2016

@kvitok14 je mi to luto ale neboj vsetko bude ok aspon si tsk skoro zistila ze si ta nezasluzi buc rada

kvitok14
autor
22. apr 2016

ide mi srdce roztrhať od bolesti .. uplne saa cíťim najviac :(:( ... fúú iná bolsť :( :( ... aj keť je to nepochopitelné ale milujem ho aj tak :( :( ..... plačem tolko slz kolko teratz ja roňím nemá ani more :( :( .... @mariannag77

janickacrazy
22. apr 2016

@mismat to asi nie je, ked má frajerku, ale inak ten oblek je fakt strašný

janickacrazy
22. apr 2016

@kvitok14 taký si nezaslúži od teba ani jednu slzičku, kašli naňho, bude lepšie, uvidíš, si mladá a krásna baba a máš rozkošnú dcérku, určite ešte stretneš niekoho normálneho

alicam
22. apr 2016

Jeho kamarát je asi bezdetný a bez ženy, však? Čo vidí v okolí to by chcel, chlapi..
Keď nabuduce pojde za ním, kľudne nech si ide, ale daj mu dítě s tým, že si chceš ísť do kina/na prechádzku/kaderníčke/chceš sedieť sama doma a utápať sa v depresiách.. Proste nech sa stará, aj on je rodič. A ty sa skús ten večer venovať sama sebe, nie domácnosti!

alicam
22. apr 2016

Jaj, teraz čítam že je to žena... nabaľ im dieťa na týždeň, nech sa zbadjú.. ale platí to isté, ty sa staraj o seba a nestrachuj sa či to malé zvládne, je to otec, dokáže sa postarať, ty rob čo ťa napadne 🙂

kvitok14
autor
22. apr 2016

neviem sa zastaviť plačom .. neviem .. mám strašný kameň na srdci a ťažobu

rainyafternoon
22. apr 2016

Kriste zeny, ja som tiez strasna slovencinarka a citala som uvodny prispevok a chytala sa za hlavu, ale zas sikanovat teraz kvoli tomuto zakladatelku celu dobu a smiat sa z nej, ked je ta zena zlomena z toho, ze zistila, ze jej muz je debil a podvadza ju, nie je vam zo seba blbo?
Dobre, jej gramatika je 'haha', pobavili sme sa, ale zmysel jej prispevku kazdy pochopil. Gramatiku ma sice na hovno, ale prisla sa sem zdoverit, potrebuje utesit, mozno radu...Ziadna z vas by nechcela byt v jej situacii (jasneeee, nam by sa to nestalo, lebo my sme take a onake, a nam by sa nieco taketo proste stat nemohlo, ze?), nema to lahke a urcite sa teraz neciti super, a vy si idete na takejto zene honit svoje ego vysmievanim sa jej gramatike?

kvitok14
autor
22. apr 2016

@rainyafternoon dakujem že to chápeš :-*

simonka77
22. apr 2016

Nechcem byt zlá, ale -tu je zbytočne radiť, písať co by mala alebo nemala urobiť. Dievča sa potrebuje vyplakať, vykecat, tisíc krát celému MK napísať o nehynúcej láske k mužovi, rozviesť sa nerozvedie, on tiež nie (nemá dôvod). Plytvate tu časom, energiou, a veru úplne zbytočne.

timikaj1
22. apr 2016

@kvitok14 ono to človek asi musí odplakať, každá z nás by plakala( alebo aspoň vačšina), či už zo sklamania alebo od zlosti☹...Plač Ti pomôže uvoľniť emócie, podľa mňa je to lepšie ako dusiť v sebe☹...Bude to trvať dlho, kým sa s tým zmieriš a stále budeš rozmýšľať, kde si urobila chybu a porovnávať sa s tou druhou, v čom je lepšia, či je krajšia, inteligentnejšia, či má lepšiu postavu a xy iných vecí...Aj keby si mala vo všetkom navrch a celé okolie tvojho muža odsúdi( nemyslím, že niekto bude na jeho strane, okrem kamoša, ktorý ho možno len kryl...) odpoveď nenájdeš, lebo konkrétne dôvody Ti podľa mňa nepovie nikto,asi sa to ani nedá vymenovať bod po bode, to je asi o celkovej atmosfére v manželstve a ostatných život.okolnostiach...Ak sa dá tráv s dcérkou, čo najviac času vonku v prírode, nie v byte , kde budú na Teba padať všetky spomienky ...Určite to po čase spracuješ a pohneš sa ďalej, keď budeš cítiť, že to zlomené srdiečko už vyliečil čas...Prajem veľa sily a teš sa zo svojej krásnej dcérky, máš pre koho žiť!!!

kvitok14
autor
22. apr 2016

Mám pre koho žiť ja to viem ... áno pre ňu ... milujem ju a tak isto jej chcem dať kompletnú rodinu .... a srdce ma bolí keť vidím že ho má len na chvílku keť ho tak velmi miluje :( ... tak velmi to bolí .. velmi .. niesom zlý človek pomáham každému kto potrebuje milujem každú jednu osobu ktorá sa ku mne chová pekne .. a chcem pre každého dobre .... nechcem ani drahé dary a ni šperky od neho len jkeho srdce a lásku speť :(

kvitok14
autor
22. apr 2016

Ja viem aké to je bit bez otca nechal nás keť som mala 3 roky bil ma mala som všade po tele podliatiny bil moju mamu keť bola tehotná z mojím bratom kopal ju do brucha .. krik a všetko rposte v taktomto som ja virastala a ja nechcem aby to mala aj moja dcéra chcem aby mala kompletnú rodinu ... nič iiné nechcem .. ved on a ona su polka môjho srdca ... pochopte ma .. nemám nikoho .. som sama .. na všetko :( ...

guiseppinka
22. apr 2016

@kvitok14 bud rada, ze si vyrastala bez otca, ze ti toto musela prezit "iba" 3 roky... radsej byt bez otca ako s otcom, ktory dieta mlati a vo vasom pripade, ktory raz je a raz nie je... mas 22 rokov, nikde sa nepise, ze do 2 mozno 3 rokov nebudes mat krasnu kompletnu rodinu s clovekom, ktory ta bude milovat, ktory si ta bude vazit... vyser sa na toho blbca, ktoremu je uplne jedno to, co ty citis a momentalne vidi iba tu druhu... nestoji ti ani za jednu jedinu slzu... radsej bez otca a muza ako s debilom...

kvitok14
autor
22. apr 2016

velmy mi trhá srdiečko :( :( .... zviera :( :( .... viete prečo ?? .. on bol muž ktorý ma dostal stoho že som bola pred ňím znásilnená a on ma stoho dostal :( :( ...

bobricek1979
22. apr 2016

Začiatok bol mám 22a chcem sa rozviesť pointa mi ušlamoja..a po ďaľšie nemám slov nad Tebou zober malú a utekaj kadeľahšie s úsmevom.