icon

Mám 30 a som sama

28. dec 2020

Baby, v kolkych rokoch ste stretli svojho zivotneho partnera? Mam za sebou 3 vazne vztahy, z toho jeden vacsia katastrofa ako druhy. Nikdy som nemala prilis vysoke sebavedomie a cim som starsia, tym viac si davam za vinu, ze asi nie som vhodna na vztah, ze so mnou ziadny chlap nebol a nebude stastny. Vsetky kamosky, spoluziacky su vydate, maju deti, moji surodenci tiez, taktiez vsetci moji ex.
Vzdy som snivala o velkej laske, o cloveku s ktorym by sme si rozumeli a boli si oporou atd. Ja viem, som naivka a snilek. Cim som starsia, tym viac to na mna dolieha.. uz ma nebavi chodit s cudzimi chlapmi na kavu a skumat, kto ma ake psychopaticke uchylky. Nechcem si hladat chlapa na zoznamkach a namotat sa na niekoho, kto sa hra na dobruckeho a po par mesiacoch sa vyfarbi. Len mi to pride, ze v dnesnej dobe to uz inak ani nejde..

janka_23
31. dec 2020

@marysa21 v tomto s tebou úplne súhlasím... Ale ja som sa stretla aj s tým, že muži o aktívnu ženu záujem nemajú. Pretože ja sa snažím byť aktívna a rozvíjať to, zisťovať ci sa k sebe hodíme alebo nie... Ved načo strácať čas... Ale poväčšine to mužov odradí

marysa21
31. dec 2020

@janka_23 Odradilo to ,len takých ,čo nemali záujem o vzťah ale ,len o sex a mať milenku a o vzťah nemajú záujem .Ale určite sa niekto nájde .

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@janka_23

Veru tak.....dnes je ina doba. Vela ludi pozera len co ten druhy ma alebo co im dokaze dat. Dnes uz malokto chce nieco budovat spolocne, kazdy chce len prist na hotove.

Ved aj tu boli spravy, ze zena by nerandila s chlapom ktory nema auto lebo to zrejme bude nejaky neschopak. Potom sa dotycnej opytate ci ona sama ma auto tak Vam povie nie 😀.......double standards.

Ja online nerandim pretoze clovek si nema ako overit ci pise skutocne so zenou na fotke alebo s nejakym tuckom so zamastenym trickom ktory si krati chvile na webe....

Dnes je celkom taka zvlastna doba. Ja sa chlapom necudujem, ze sa nechcu viazat ked vsade naokolo pocuvaju aki su dnes nepouzitelni. Tak ja budem radsej sam nepouzitelni......nechcem byt pre niekoho pritazou o ktorej potom bude na MK pisat ako o nejakom lajdakovi ( takych pribehov je tu az az ).

Namiesto motivovania partnera ludia radsej druhemu vynadaju ci ho zaskatalkuju tak niet divu, ze si nevedia ani poriadnych kamaratov najst. Kto by uz len chcel travit svoj volny cas s clovekom ktory ho len demotivuje.

Nemate to dnes veru lahke.

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@marysa21 Tak to nech sa na mna nik nehneva, ale hladat si na tindri priatela ci otca svojich buducich deti je ako hladat mlieko v regali s drogeriou.....uplne zly department.

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@marysa21 S tym suhlasim.....Muza ktory ma zaujem to neodradi.

Ak sa mi zena velmi paci, to som potom ako v tranze. Jej aktivnost s tym nema nic spolocne. Skor neaktivita by bola odradzajuca pretoze mas pocit, ze tam zaujem nie je.

derdia
31. dec 2020

By si sa čudovala, ale nie je to tak. Je straaaasne veľa žien, ktoré proste nestretli toho praveho... Potom veľa, ktoré sú samé s dieťaťom.... Potom veľa rozvedenych, veľa šťastné vydatych, a veľa nešťastne vydatych... A aj vdov... Všetkého je neúrekom... To je život. Proste musíš žiť to co máš... A hlavne to moc ne riešiť... Radšej sama ako s debilom... To je základ.

janka_23
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa pre mňa je veľmi zvláštne to, že aj muži nadávajú na ženy že aké sú a tiež ženy na mužov... Niekde však chyba bude. Podľa mňa, je to pohodlnosť, už nie sme ochotní pre iných niečo urobiť, už nie sme ochotní riešiť problémy radšej to hneď vzdame. Je iná doba, možnosti co sa týka virtuálneho svetu sú neobmedzené a povedzme si je kopa mužov ale aj žien, ktorí si radi pozvysuju ego na zoznamkach a podobne.

Ja som sama už veľmi dlho, ak nerátam pár pokusov o ktorých keby som tu napísala tak si zatukate na čelo a spýtate sa ma to fakt? To kde si takých nasla? 😂 Popravde mi už niekto blízky chyba ale nebudem za každú cenu s hocikym. Nuž, aj ja asi robím niekde chybu... Asi sa musím začať hrať na nedostupnu 😂

janka_23
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa vidíš, a, mne sa stáva to ze zo začiatku brutálne nadšenie a keď prejavim záujem tak hneď cuknu... A deje sa mi to aj práve teraz a to toho muža poznám len mesiac 😄

marysa21
31. dec 2020

@janka_23 Môžem sa opýtať v akom kraji momentálne bývaš ? Robím si pre seba prieskum po kamarátoch či je problém celoslovenský si nájsť polovičku alebo ,len v určitých častiach SR.

janka_23
31. dec 2020

@marysa21 banskobystrický

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@janka_23

Tak Einsteinova teoria sialenstva jasne definuje robenie toho isteho dookola ocakavajuc iny vysledok tak mozno musis zmenit strategiu.

Virtualny svet skor praje viac zenam nez muzom. Aj priemerne vyzerajucej zene bude vypisovat nespocetne mnozstvo chlapov, na druhej strane len velmi dobre vyzerajuci muzi si uziju vela pozornosti na internete.

Pozri si len pripady na instagrame. Pekne vyzerajuca dievcina v leginach niekde na vrchole kopca a hned ma 3000 lajkov. Daj na ten isty kopec chlapa za tych istych poveternostnych podmienok a mozno bude mat 10% z jej lajkov.

Ja napr tychto pseudoinfluencerov vobec nesledujem pretoze su to ludia ktorym bolo dopriate co sa tyka genetiky, ale realne okrem ukazovania svojho vzhladu toho velmi vela nemaju co ponuknut a jak sa pominie ta mlada vitalna plet, s nou sa pominu aj sponzory a nastupi krajsia, mladsia verzia dotycnej.

Social media ti v podstate znicili dynamiku randenia. Zeny su vdaka tomu velmi vyberave pretoze im to umelo navysuje ego, ale realne maju tie lajky len za to ako vyzeraju nie preto kym su.

Osobne mi to pride dost smutne ak jedine co mozes ponuknut je tvoj vzhlad. Pekny obal ale velmi malo substancie 😴

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@marysa21 Toto mas napriec Slovenskom, tam velke rozdiely mat nebudes.

V com mozno rozdiely najdes bude mesto vs vidiek. V mestach urcite najdes viac slobodnych nez na vidieku co ma za nasledok aj styl zivota, vychova, hodnoty a tak.

marysa21
31. dec 2020

@janka_23 Zatiaľ ,čo mám info od kamarátok a tie sú BA tak tam nájsť toho pravého je na bode 0 . Tam im ide ,len o sex a mať milenku (tým usadeným myslím ) .

janka_23
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa áno, súhlasím s tým co si napísal. Dnes je bohužiaľ doba kedy je fyzická krása na vrchných priečkach hodnôt. Ale ja tiež hovorím co z krasnej misky ked je prázdna 😊

Máš pravdu, musím asi zmeniť spôsob... Ešte síce neviem ako ale snáď na to raz prídem 😄

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@marysa21

Do Bratislavy sa chodi len bubnovat........To je Mekka pre slovenskych bubenikov 😀

janka_23
31. dec 2020

@marysa21 myslím ze všade je to tak. Ako hovorí jeden môj kamarát t..... i by všetci ale ľúbiť nemá kto 😄

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@janka_23 Ale ja tiež hovorím co z krasnej misky ked je prázdna

To som kedysi hovoril aj ja.....kamos to vzdy doplnil, ze ju treba naplnit 😂

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@janka_23

Nie nie, my taki nie sme.........sex az po prvom dietati 😇

marysa21
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa A čím ? Hodnotami alebo rozumom nebodaj ejak...... .

janka_23
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa 😂 hej, aj tak sa to dá ponat 😂

Neviem, ja nie som ani prázdna ani škaredá a aj tak nemám šťastie. Teraz po rokoch som spoznala naozaj fajn muža a napriek tomu ze bol cely nadšený už cítim ochladenie. Takže vážne neviem co robím zle

janka_23
31. dec 2020

@marysa21 tým posledným myslím ze myslel 😄

marysa21
31. dec 2020

@janka_23 To hádam nie .🙂

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@janka_23 No ja som sa tiez teraz po dlhej dobe stretol s jednou kamoskou co sa mi paci. Tiez velke nadsenie ist spolu na vylet, potom ochladenie z jej strany. Vitaj v klube 😉

janka_23
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa ja to nechápem 😏

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@janka_23 taky je zivot.....

Aj pri takych situaciach sa musis divat na veci zo svetlejsej stranky......mohla mat Boha a tak bude mat h.....😅

marysa21
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa Asi má Covid 😅

janka_23
31. dec 2020

@hopsadobrandejsa 😂 vidíš, to ma nenapadlo 😂

Tak my ešte spolu komunikujeme ale je to oveľa menej ako predtým.

hopsadobrandejsa
31. dec 2020

@janka_23

Ja sa este necham prekvapit, mozno sa nieco stane, ale hlavu si tym nelamem....zide z oci zide z mysle

marysa21
31. dec 2020

@janka_23 Aj si zistila prečo ? Alebo nejaké náznaky dôvodu ?

janka_23
31. dec 2020

@marysa21 nie, vraj je všetko v poriadku. Tak netusim