Mám 30 a som sama
Baby, v kolkych rokoch ste stretli svojho zivotneho partnera? Mam za sebou 3 vazne vztahy, z toho jeden vacsia katastrofa ako druhy. Nikdy som nemala prilis vysoke sebavedomie a cim som starsia, tym viac si davam za vinu, ze asi nie som vhodna na vztah, ze so mnou ziadny chlap nebol a nebude stastny. Vsetky kamosky, spoluziacky su vydate, maju deti, moji surodenci tiez, taktiez vsetci moji ex.
Vzdy som snivala o velkej laske, o cloveku s ktorym by sme si rozumeli a boli si oporou atd. Ja viem, som naivka a snilek. Cim som starsia, tym viac to na mna dolieha.. uz ma nebavi chodit s cudzimi chlapmi na kavu a skumat, kto ma ake psychopaticke uchylky. Nechcem si hladat chlapa na zoznamkach a namotat sa na niekoho, kto sa hra na dobruckeho a po par mesiacoch sa vyfarbi. Len mi to pride, ze v dnesnej dobe to uz inak ani nejde..
@marysa21 Urob party pre single kamosov......ale az po karantene 😉
@hopsadobrandejsa Rozmýšľam nad niečím podobným , keď je toľko nezadaných .
Cim si mladsia, tym si v obrovskej vyhode. Normalni muzi su vtedy vo vypredaji, v obrovskej zlave, este len budu mentalne, fyzicky a schopnostne rast, tak ako ty budes zaroven starnut a zo svojho vrcholu v 20tke klesat. Muz necaka od zeny, aby mala nobelovu cenu za matematiku, alebo bola riaditelka v globalnej firme. Staci, ak sa nepreziera a staci jej potom pomaly iba skoncena ZDS-ka.
Preto vlastne staci, ak ten chlap je vzdelany, pracuje na sebe, snazi sa, pozriet sa, ako to u nich funguje v rodine, da sa s nim zasmiat, nemusi byt hned super extra perfektny vo vsetkom
Preto su vlastne stredne pekne zeny, vo vyhode. Nespekuluju, necakaju na nezmyselny idol,... a vyhodne nakupia v 20-22 r.(vid porovnanie s vyhodnym nakupom akcii pri poklese trhov). Tie krajsie, alebo co prilis spekuluju, cakaju. Na konci im zostane uz len brat odpad, co nikto nechcel, cakat na to, co sa rozvedie, alebo skusia odlakat niekomu hotoveho manzela, alebo zostanu same, bez deti a budu vyplakavat, ake mali nestastie v zivote = ake boli blbe.
Ja si myslim, ze najkrajsie vztahy su z priatelstva 😊
Zdravim. O mne vravia, že som nepoučiteľný romantik a vždy na to doplatím. Som zo stredného Slovenska.

@hopsadobrandejsa tento život že veľmi zvlastny 😏 ja už prekvapenia neprosím lebo som ich už mala toľko 😂