Mám 34 rokom a nemám deti a ani priateľa
ahojte...dolahla na mna tazka nalada...prednedavnom sme sa rozisli s priatelom...pracovali sme na spolocnom dome, ja som velmi chcela dietatko uz...no vsetko sa dosralo..mam neskutocnu depresiu. Mam 34 rokov a mam strach ze nebudem mat deti:( ze nenajdem normalneho muza..ostanem sama. Len by som potrebovala utesit, precitat si nejake vesele pribehy podobne mojmu..co skoncili lepsie
😔 verim ze ti je tazko. Na povbudenie, mam kamaratku, ktora sa rozisla s priatelom ked mala 36 rokov. Hotova bola, lebo tak ako ty aj ona uz riesila spolocne byvanie a deticky. Podviedol ju 🤷🏻. Do roka zacala randit s kamaratom. No a ako 41 rocna uz ma 2 deti 😁.
Kolegyňa spoznala svojho muža, keď mala 38, o rok porodila prvé a o ďalšie dva druhé dieťa. Tak hlavu hore.👍💪
Ja mam o 2 mesiace 40. Som 6 rokov bez vážneho vzťahu, zatiaľ stretávam iba samých blbcov, ale nevzdávam to 😉 hlavu hore, láska sa dá nájsť v každom veku
Ahoj, nemám osobnú skúsenosť, ale nám kopu kamošiek, ktoré si našli nového partnera až okolo 35-36 a potom o rok-dva mali aj bábo. Takže ešte to nie je úplne stratené, len treba toho "správneho" rodinne založeného nájsť - ale to ti neviem poradiť, že kde hľadať. Jedna kamoška si našla partnera cez Tinder.
Hlavu hore, ja som našla svojho manžela v 34ke...máme 2 deti a teraz oslávime 5.vyrocie svadby..neboj...bude dobre...nevzdávaj sa🙂drzim palce
@bobulaa 34 je nic, na depku nemas ani ten najmensi dovod. ani keby si mala o 10 rokov viac, aj to je este na zalozenie rodiny prijatelne. ja mam vo svojom okoli 2 zeny, ktore sa cca v tvojom veku rozviedli po rokoch manzelstva a do 38 stihli najst spriaznene duse, aj porodit deti. Hlavu hore! Moj muz by ti povedal "na vsetko dobre, treba cakat" 😉
Ja som tiez nasla teraz uz manzela v 34ke. Zobrali sme sa ked som mala 35 syn sa narodil v 36. Tiez som mala podobne pocity aj obavy ako ty, teraz ked na to pozeram ako 42 rocna, tak si vravim ze ved vobec som este nebola taka "stara", kamoska sa vydavala ako 40 rocna, v 41 sa jej narodila dcera, vsetko stihla a ma uzasneho manzela a krasnu rodinku. Viem, clovek ma ine predstavy mozno, ako mat dieta v 40, ale tak zivot to tak proste niekedy zariadi, nie vsetko funguje podla nasich predstav.. Hlavne neklesat na duchu a verit ze bude dobre a ze ta caka este vela dobreho!
Ja som sa zasnubila 8 mesiacov od 1 stretnutia. Spoznali sme sa cez zoznamku. Za dalsi pol rok bola svadba, uz sme 5r spolu, mame 2 deti. Pred nom dlho dlho nik, nic.
Nestresuj sa, vsetko bude ako ma byt. Mas cas, Monika Benova rodila v 51. Staci trpezlivo cakat, niekto sa najde.
Ja mám 32 a tiež nemám frajera ani deti.A ty si na tom dokonca ešte lepšie pretože ty si mala už aj dlhodobejší vzťah.Ja nie len také krátke pár mesačné romániky.To sa vzťahmi ani nazvať nedalo.Ledva sme sa oťukali a prišlo pápá.Nikdy nie z mojej strany.Dokonca som nechápala ani čo som spravila a to zopakovalo s 3 chlapmi po sebe.No nechápem tomu.Takéto ja mám šťastíčko ale poviem si čo už hádam sa raz niekto normálny nájde aj pre mňa 😀
v 30tke som depkovala na narodky ze som kedysi planovala ich oslavit uz v kruhu vlastnej rodiny... zivot ale clovek nenaplanuje... v 32 som sa zoznamila so svojim sucasnym, asi 2krat sme sa skoro rozisli (ale uz tak ze pauzu sme mali...)
teraz mam 39 a tehotna 🙂 a stiham to pred 40 :D
velmi sa zmenil...a hlavne po tom, ako sme zacali riesit to byvanie...viac krat mi povedal ze ho tlacim..pricom on sam chcel..a vela inych veci..no skratka cele to bolo uz na figu.. a este viac ako ten rozchod ma rozculuje okolie.. debilne otazky typu kedy pojdu na svadbu a bludy...a to ma za sekundu polozit.
@bobulaa neviem ci ti nejako pomôže moja odpoveď, ale... Prešla som si vzťahom na vysokej, chalan chcel svadbu a ja školu, prácu, ďalší po vysokej chcel žiť a ja svadbu, okolo 30tky sme vo vzťahu chceli obaja lásku a rodinu, ale nie spolu🙈... Ostala som v depke sama, byt, kariera, cestovanie, vek, ale sama... Mala som 35,bolo to na figu obdobie. Snazila som sa zmieriť s tym, že budem žiť sama... Ja som však nemala núdzu o spoločnosť, napadnikov a boli to skvelí muži, ale ja som dosť špekulovala. Raz ma kamoška zoznámila so svojím kamaratom, vraj fajn chalan, múdry, pekný, vzdelaný, ale mal smolu... No pomyslela som si svoje...Ak je taký, tak musí mať skrytú vadu😆, keď je sám. Ale tak, stretli sme sa v partii a posedeli sme v podniku, vcelku sranda, ale nič výnimočné. Keď sme sa stretli druhýkrát zaujal ma jeho rozhľad a humor, tak sme sa stretli až o polroku a opäť fajn zábava, ale potom som sa ja odpasla na niekoľko mesiacov do zahraničia, po návrate mi už nedal šancu cuvnut. Skratka sme si veľmi sadli, tešila nás naša spoločnosť po roku randenia sme mali svadbu. Tak sme zrekonštruovali bývanie, prvé baby sme mali v 39 a druhe v 41. Som šťastná, že sme spolu, je to výborný partner a skvelý otec. Možno to bude aj tvoj prípad... Nikdy nie je neskoro... Držím palce, nech si nájdeš v živote svoje šťastie a spokojnosť🙏
@bobulaa podľa mna si ešte v dobrom veku, nikdy nevieš kedy stretneš toho pravého možno že už aj zajtra, možno o rok, možno o 3. Ale stále dieťatko môžeš mat pokial si zdravá. Moja mama mna rodila v 38. Nemusí mat každá dieťa v 24ke. Chápem že asi okolo máš už kamošky čo majú rodiny dom a deti, ale nevzdávaj to. Pre niečo ste sa rozišli asi ti osud ukázal že nie je ten správny. A čo by si robila keby s ním máš deti a potom sa medzi vami niečo stane ? Bolo by to oveľa horšie. Ostala by si sama s deťmi. Buď rada že si ešte bezdetná a máš väčšiu šancu si nájsť partnera. Nehovorím že ženy s deťmi si partnera nenájdu, ale oveľa ťažšie, ako bezdetné. To je holý fakt. Držím palce 🙂 moja kolegyňa má 23 rozišla sa so snúbencom s ktorým tiež plánovali dieťa a takisto vešá hlavu kvôli tomu, že ona si už nikoho nenájde. A to je ešte veľmi mladučká.

A čo sa stalo, že ste sa rozišli?možno to je len nejaká kríza.Je tu veľa žien, ktoré našli muža a otehotneli pred 40 tkou hlavu hore😉