Mám ho rada, ale nedokážeme spolu žiť

sherley
14. máj 2008

Má niekto podobný problém ako ja?
Som vydatá, no so synom som v zahraničí. S manželom sme nie vždy dobre vychádzali, dosť sme sa hádali, no aj napriek tomu ho mám stále rada. Len jednoducho mi nedokážeme vychádzať. Hádame sa na všetkom. V zahraničí som asi 1 rok a domov chodíme na dovolenky. Už pred tým sme žili párkrát oddelene. Prvýkrát od nás odišiel on a my sme ostali sami 6 mesiacov, len z mojej materskej. Potom sa vrátil po mojich prosbách, znova sa to stupňovalo a odišla som ja. Opäť sme po páru mesiacoch boli spolu. Napriek všetkému bol aj milý, aj pozorný, viem že ma ľúbi. Aj ja ho mám stále rada, chýba mi, no nedokážeme spolu žiť.
Tu mám prácu a všetko čo potrebujem si môžme dovoliť. Ale aj tak je mi ho ľúto, že je doma sám. Potom si spomeniem, ako si nevážil čo doma mal, a iní by za to dali všetko...
Asi to je trafené... 😖

nitka
14. máj 2008

😨

wladka
14. máj 2008

sherley, mozno sa lubite, ale neviete spolu zit.. spoluzitie - to nie je len laska, aj aj ustupky, kompromisy, dovera atd.. vidim, ze si v zahranici, zrejme mas aj muza cuzdinca - to je iny narod, ina mentalita.. to vsetko s tym suvisi.. nie som kompetentna o tom hovorit, sama som nedopadla slavne, tiez sme sa kvoli tomu rozviedli, boli v tom aj ine veci, ale vsetko mi to doslo potom.. my sme spolu nedokazali zit.. lebo doteraz nas vztah bol super, len ked on bol v DE, potom ja som studovala v Brne.. vtedy sme fungovali super, ale jakmile sme ostali doma obaja, neslo to..vznikali problemy, nazory rozdielne atd..

maja22
14. máj 2008

Sherley, nič v zlom, ale nadpis témy by mohol byť aj výstižnejší...

sherley
autor
14. máj 2008

Maja22 - sorry za ten nadpis, neprišlo mi na rozum nič výstižné, tak tak.

wladka - ja som v zahraničí a manžel je slovak a ja doma na Slovensku. Aj u nás toho bolo viac, keby som sa mala rozpísať ... 😨 ... . My tak isto, keď sme doma obaja, tak taký týždeň je ok, potom znova to isté. On my stále hovori, že ja pracovať nemusím, že on sa postará o peniaze, ja sa mám starať o domácnosť a dieťa, a potom prišli chvíle keď mi to vyčítal, že nič nerobím, že žijeme z jeho peňatí... Teraz keď nie sme spolu, tak si píšeme, voláme a je to ok.
Keď sme žili spolu a boli tie problémy, stále som túžila žiť sama, vo vlastnom byte, mať vlastnú prácu, možno aj niekoho iného, kto ma bude chápať, podporovať, vážiť si...