icon

Mám lenivého a sebeckého muža

bezradna42
31. jan 2015

ahojte,chcela by som sa vyrozprávaťa možno vypočuť pár názorov ..ani neviem ako začať,lebo už teraz sa cítim trápne..sme s partnerom spolu 17 rokov,obaja sme vstuovali do vzťahu rozvedení a bezdetní..Zo začiatku bol náš vzťah super,užívali sme si dovolenky,život a tak..Odrazu ani neviem ako sa náš vzťah posunul do roviny "kamarátstva"..Máme 10 mesačnú dcerku a všetko je na mne..Odrazu mám pocit že on už má všetko čo chcel aostatné ho nezaujíma..Príde z roboty,naje sa a prevalí sa na sedačku s ovládačom v ruke a tak zotrvá až do večera,kedy sa oblečie a ide do krčmy za kamarátmi..Medzi tým sa pohrá s malou a to je všetko..Nič mi nepmože v domácnosti,s nákupmi,proste nič,to ja chodím este denne na dve hodiny do roboty,dokonca v poslednej dobe si ani len špinavé veci nehodí do koša na prádlo ale nechá na zemi tam kde sa vyzlečie,neumyje si wc po sebe,čo mu odpadne od huby nechá tak..proste prasa..neviem čo sa deje,predtým taký nebol,mal určité nedostatky ale nie až takto..a čo sa týka intímnehoživota,tak 2 roky sme nemali sex! Ked začnem tému tak to zahovorí a hotovo..žiadne prejavy lasky,bozk,objatie,pekne slovo...nič..inú ženu nemá,to viem určite..nechápem to..začínam mať pocit že mi vlastne prekáža alebo akoby som to povedala..Na druhej strane nemožem odíst,pretože nemám kam íst a žijem len z materskej a z toho čo mi dá on...Neviem čo dalej,už ma to nebaví robiť mu len slúžku...

mayamibee
1. feb 2015

Ja mam svokra byvaleho vojaka z povolania a tiež nerobí nič iné iba rozkazuje, naš maly bude mat dva roky a neprišiel sa s nim zahrat ani raz, iba ked svokru donesie tak na chvilu ho pokuka, nezaujem. Ale už mi je to jedno. Myslím, že to budeš mat takto stale, išla by som preč, bude vam lepšie a pre malu to bude zly vzor ked bude takto vyrastat pri nom. Držím palce

mihula
1. feb 2015

@briketa bezna vec?50 rocny chlap potrebuje mat klud,veget,navarene oprate a zit si svoj zivot.Nepotrebuje riesit urevane decko a hystericku zenu na MD.Prepac,ale tak to je

mihula
1. feb 2015

@bezradna42 ty byvas v jeho byte?alebo ako to mate s byvanim?Ak ti je dlzny velke peniaze a byt je jeho,nech ho preda ,vrati ti peniaze a ty sa mozes odkopnut dalej.Myslim si,ze ty mas viac moznosti,len ich nevies vyuzit

mala_hobitka
1. feb 2015

@bezradna42 Evidentne si uvedomujes ze on z toho "vztahu" len profituje a ty len stracas. Neviem ako to mas s byvanim a podobne takze sa ti neda povedat tak jednoducho odid. Ale pokial mas nejake moznosti, hoci docasne, zacni nad tym rozmyslat ake by boli plusy a minusy rozchodu.
Je to vazne od neho hrubianske ze ti povie ze on si bude robit co chce a kedy chce. Nezije sam, tvari sa ze tvori rodinu. Bohuzial netvori.
Ja ti drzim palce aby si nasla riesenie tvojej situacie, nebala sa rozchodu ak sa pre neho rozhodnes a hlavne vela vela sil a stastia. A nenechaj sa vyuzivat 🙂

caoli
1. feb 2015

… a bude to len horsie. to nie je len lenivost, to je vec osobostna, povahova. a ako vieme, vekom sa tie negativne crty cloveka zhorsuju.
no a netreba ignorovat aj fakt, ze v tomto veku sa pravdepodobne moze dostavovat aj muzska menopauza a to nie je vobec prijemne obdobie.

alaguema
1. feb 2015

@bezradna42 na tie požičané peniaze máš, dúfam, nejaké potvrdenie. Tam by som začala. Treba sa skúsiť dohodnúť. Môže ti ich vracať v mesačných splátkach, plus výživné a to, čo dostaneš od štátu - dve vyžijete, kým malá pôjde do škôlky. To v prípade, že sa rozhodneš odísť. Neviem, či nejaká iná možnosť okrem úplnej rezignácie ešte vôbec je. Nie je neha, nie je sex, nie je staroslitovsť, nie je z jeho strany záujem nič riešiť...tam to ťažko niečo udrží pokope, ten vzťah už zrejme ani neexistuje. Asi by som to riešila teraz, kým je dieťa maličké. Neskôr by to bolo bolestnejšie asi pre všetkých.

maminuska
1. feb 2015

@mihula 50 ročný chlap potrebuje mat klud veget, navarené a opraté .... 😀 . Som sa zasmiala .
Čo potrebuje 50 ročná žena ? Behať okolo 50 ročného chlapa ?
Nie každý 50 ročný chlap to potrebuje, niektorí sú veľmi aktívny ... aj keď priznávam že že 48 ročný chlap a malé dieťa je náročné .

jana5555
1. feb 2015

No je pravda,ze niekedy by sme tych muzov najradsej ovalili panvicou po hlave 🙂 .Tu odhodene ponozky,tam pohodene tricko atd.,este navarit to hej,ale pratat ten bordel v kuchyni,to potom ostava na nas,to je jasne,este ze existuju umyvacky riadu,nastastie.Tak je to tak,ked vtacka lapaju,pekne mu spievaju,cize zo zaciatku sa kazdy snazi ukazat v tomkrajsom svetle,ale pridu deti,zena sustredi pozornost uz viac na ne,tak zrazu tym muzom spadne hrebienok a citia sa na druhej kolaji. Co ine ho mohlo zmenit,nic,pocit istoty,ze uz nemusi lovit,ma navarene,oprate,tak sa viac nemusi snazit,ale moze tam byt aj hocico ine,nie je unaveny z prace? Mozno chce mat trocha casu pre seba,jasne,ze by ho mohol teda aj inac travit ako v krcme,alebo nejake zdravotne dovody nema?Predsa len nie je najmladsi uz. Ja by som mozno pochopila aj to,ze predsa len nie celkom vladze tak skakat okolo vsetkeho ako pred dajme tomu tymi 10 rokmi.

janinah
1. feb 2015

Môj manžel dostal k 50tke syna 😉 a ani náhodou sa neulieval,makal v robote,doma aj na záhrade.Teraz má 60,ráno boli so synom na hokeji,potom dal variť polievku,teraz sú v kostole,poobede idú lyžovať.Takže toto u autorkinho chlapa nebude vekom,je to lenivosť.

nikawero12
1. feb 2015

@bezradna42 tvoj muž chodí do roboty zadarmo???

opatrovatelka29
1. feb 2015

2 roky ste nemali sex?????

silvikam
1. feb 2015

@bezradna42 Nemá ten Tvoj náhodou niečo po 40?. 🙂

bezradna42
autor
1. feb 2015

@sissy27 je to byvaly policajt. .a ja nechcem byt doma 3roky, uz vyssie som pisala ze chodigm na 2hodiny denne robit, chodim od 5mesiacoch malej, nesedim doma len tak, ale nemam kam dat malu. ..mam len mamu ktora je po mozgovej porazke, otec mi zomrel a nemam starych rodicov. .Mam brata ktory chodi do roboty a stara sa o mamu, cez den ked je v robote idem tam ja. ..jedine riesenie je zostat asi s nim ..

bezradna42
autor
1. feb 2015

@nikawero12 nechodi zadarmo, robi na dohodu a to co zarobi ide na uver na byt, najomne, energie, nakupy a ostatne. ..
@jana5555 myslim ze nieje chory, nefajci, nepije, len obcas a chodi pravidelne hravat fotbalj s byvalymi kolegami. ..zvysok prelezi pri telke. .

sue
1. feb 2015

@bezradna42 ale podla tvojich slov sa on nijak nezmenil....je stale rovnaky,len postupne zvolnuje ako starne 🙂 Ty to vnimas inak a ocakavas ze sa zmeni - tehotenstvom, porodom a podobne...ale preco by mal?

janinah
1. feb 2015

@bezradna42 načo tu pýtaš radu,keď si sa už vzdala? zostať s ním kľudne zostaň,ale nie za terajších podmienok,to chceš byť celý život nespokojná a nešťastná? a dieťa bude žiť v takej atmosfere? švihaj aspoň do tej poradne

oladuna
1. feb 2015

@bezradna42 zeby mal krizu stredneho veku? Moj mazel, sme spolu vyse 11 rokov, ma cez 40, mi pomaha so vsetkym.nakupi, prebali deti (mame dvojicky), navari ak treba.ja som v praci na plny uvazok a on tiez.mame sice aupairku ale to je len pocas nasej pracovnej doby takze ona je len cisto s detmi cely den.podla mna ho treba prevychovat.a mozno by ti nrzaskodila mala dovolenka na tyzden-dva u tvojich rodicov a uvidis ako to zvladne sam.ak sa nevzchopi tak treba mat vaznu debatu o buducnosti.

mirka49
1. feb 2015

Tak ma asi chlapa.😀 @bezradna42
@bezradna42

mihula
1. feb 2015

@maminuska aktivny-podla toho v com 😀 ale urcite nie kazdy den behat okolo maleho dietata.To by uz mal mat za sebou,ci?A 50 rocna kocka?Ak vtedy zostane sama,vie co so sebou a s volnym casom.Deti velke a zabehnute a vnucatko sen tam na rozmaznanie ci?

maminuska
1. feb 2015

@mihula nie , vieš len mňa rozosmialo to .. že ptrebuje navarené , opraté a veget.. no a ked vezmem že sa berú ľudia buď rovesníci alebo plus , mínus 5 rokov od seba, tak kto okolo neho bude obskakovať - 45-55 ročná žena ? No sr.la by takého manžela.

mihula
1. feb 2015

@maminuska 😀 😀 😀 ale je to tak:Zabehnuti par cca 50rocny,deti velke,samostatne.Normalny obraz fungujuceho vztahu.Sobota rano,mamka vstavšia skor 🙂 uvari kavu,urobi ranajky,tatko vstane,sem tam sa poobsmieta 🙂 /naznak,že bude cez vikend sex/ 😎 dohodnu sa co idu robit,ci vonku,podla pocasia,alebo....Poobede,/mozno uz po sexe/ 😉 alebo si kazdy robi to svoje.To iste v nedelu.Pondelok realita,ide sa do roboty.Ale zeby male dieta a 20hodin v pokluse a riesit,manzelku a jej staznosti no co si.To sa ozaj prihodilo lebo panko tesne pred 50tkou sa citil plny sily,ale iba vo svojej hlave a nedocenil dalsich 18 rokov

lila77
1. feb 2015

ahoj ja to skusim takto vysvetlit to je tou vychovou ako sa za komunistov vychovavalo chlapi sedeli a zeny doma upratovali maloktori aspon povysavali ako to bolo u nich doma? a potom rozvod ? preco sa rozviedol ale nie co ti povedal ale aka bola skutocnost a potom dnes je tazko tu na slovensku najst idealneho muza co vela zaraba laskavy je nepije nefajci zeny nenahana a potom co je horsie ja si myslim ze ti to robi naschval a sa tomu smeje ty sa rozculujes a on sa smeje myslim ze je velmi inteligentny a vychcany a dnes je zene tazko samej nelutuj peniaze daj na upratovacku a nerob si tazku hlavu on sa tomu smeje jeho nezmenis ked ma 50 skor si ty setri peniazky lebo nevies k comu pride ale podla mna rozvadzat sa nie je vyhra

maminuska
1. feb 2015

@mihula no tak pevne ja verím že takto nedopadnem . Pretože v mojom okolí a aj v mojej rodine , okrem bohužial mojich rodičov , to tak nie je.
Neobskakujem muža teraz a nebudem ho ani v 50 tke . Na to sa príliš ľubim . V 50 tke e budem mať ešte 10 ročné dieťa a 15 ročné . A toto čo vravíš časom vymizne. pretože ľudia deti maju dnes už neskoršie a budú mat ešte neskoršie.

mihula
1. feb 2015

@maminuska alebo tie deti nebudu mat vobec.Ved dnes statistika a nakoniec aj niektore zeny tu na MK to potvrdzuju,uz sa im ani sexovat nechce a tam tkvie ta pohodlnost.Preto je porodnost taka nizka a nie,ze to casom vymizne.A tych par odvazlivcov to z biedy nevytrhne,to mi ozaj mozes verit

tykat
1. feb 2015

@bezradna42 no co, starý chlap, "dôchodca", co by si chcela, o chvilu budes rada ked udrží pozornosť a moč.
Ste 17 rokov spolu a mate 10 mes. decko....co ste robili medzitým? To je velmi cudne žiť spolu 15 rokov a potom mat dieta na staré kolena, ty tiez nebudeš asi najmladšia. Predtým pomáhal? Miloval? Boli ste šťastní?

mihula
1. feb 2015

@tykat 😀 😀 😀

oldman50plus
1. feb 2015

No ja mám k 50 a 60 podobne ďaleko ale minimálne duševne som podstatne mladší ako kopa dnešných 20-ročných starcov ktorí len sedia pred telkou, mobilom alebo PC a keď majú dvihnúť 50 kilo na stôl sekne ich v krížoch a keď majú prejsť 3 km skolabujú... Lenivosť je vlastnosťou danou pri narodení a hlavne výchovou, nie vekom, minimálne do 80-ky kým je človek zdravý stále môže aktívny, nestíhať a stále mať radosť zo života

timea7
1. feb 2015

@nikawero12 tiež ma to napadlo má výsluhový dôchodok a chodí do práce. Inak celá téma mi pripadá vymyslená, klasika - sobota. pracujem roky v ženských kolektívoch, ale neviem si predstaviť, aké zúfalstvo a aké nízke sebavedomie doženie ženu k tomu, aby toľké roky žila s takým chmuľom, požičala mu značnú sumu peňazí a ešte s ním aj splodila dieťa. Intímny život ním nula bodov, ako partner a otec nepoužiteľný.

timea7
1. feb 2015

@oldman50plus môj partner je tiež päťdesiatnik, aktívne hrá futbal, volejbal, sem tam nohejbal, korčule, lyže,, bicykel. Fyzička super, deti miluje, dokáže zabaviť aj ročného drobca. Napriek tomu viem, že je rád, že si v nedeľu môžeme pospať do desiatej, že dieťa neplače, že netreba ísť skoro domov, pretože dieťa ide na druhý deň do školy a pod. Sme radi, že máme už deti odrastené, ale súhlasím, že je to lenivosť a nie vek.

mihula
1. feb 2015

@timea7 no hej,ale mozno vystavny kus 😀 😀 😀