icon

Mám nefungujúce manželstvo a našla som si iného

babulinka29
21. jan 2013

Ani neviem ako začať alebo kde začať aby som to zhrnula tak v skratke....som 13 rokov vydatá z nášho manželstva sú dve deti dvaja chlapci vo veku 13 a 7. naše manželstvo prešlo všeliakými krízami...bolo aj šťastné obdobie aj smutné. Len nejak posledné štyri roky je to už z mojej strany iba zo zvyku. Môj manžel nie je zlý chlap mám pri ňom všetko po materiálnej stránke máme krásny dom autá našim deťom nič nechýba. Ale to je tak všetko......ani neviem ako sa to stalo proste som sa zamilovala do mojej prvej lásky, ktorú som po 15 rokov stretla a jednoducho to prišlo samo a zamilovali sme sa do seba znovu. Snažila som sa to utajiť ale proste to prasklo môj muž sa všetko dozvedel, zo začiatku ma prosil aby som s ním zostala a ja som nevedela čo skorej ťahalo ma to za tým druhým ale na druhej strane tu mám deti všetko tak som zostala s manželom, že sa pokúsim to dať ešte nejako do poriadku. Ale doma sa to iba stupňovalo nakoľko býva s nami moja mama ktorá vždy držala jemu stránku nie mne vždy si jeho zastávala a to iba preto, že sme sa mali po finančnej stránke dobre že nám nič nechýbalo. Stupňovalo sa to hádkami, krikom nadávkami vulgarizmami až to prešlo do toho, že ma pred deťmi trieskal o skrinu kričal zahnal sa na mňa ale nedal mi facku ale viac ma bolí to, ako sa správal ako keby ma bil. Až to vyústilo do toho, že jedného večera si zavolal ku nám domov toho môjho priateľa s tým, že sa mám rozhodnúť buď odídem alebo ostanem a zabudnem na neho a budem žiť v manželstve ako doteraz. Mala som sa v ten večer rozhodnúť, s ktorým chcem zostať rozum mi vravel ostaň a srdce ma ťahalo preč. On dokonca prišiel čo som nečakala povedal, že tak ma ľúbi, že nedovolí aby som trpela toto urážanie ale tiež nechcel aby som odišla od detí. Ale môj muž ani počuť deti mi nedá deti nezoberiem z domu, a nahučal deti, že som k...a a mám iného samozrejme, deti boli na jeho strane hlavne ten starší. Tak som sa zobrala a odišla s tým, že budem za deťmi chodiť a požiadam o rozvod. Za mesiac čo som bola mimo domu som prežívala peklo smsky urážlivé keď som prišla domov tak sa Manžel správal normálne ale starší syn ma odmietal nechcel ma ani vidieť a to ma zabíjalo. tAk som po mesiaci sa vrátila domov s tým, že skúsim nejako s mužom zachrániť čo sa dá. Prijal ma naspäť aj deti ale po troch týždňoch čo som doma je to zase to isté. Proste zákazy príkazy moja mama sa do všetkého stará proste nemôžem ani dýchať podľa seba musí byť upratané ako ona chce musí byť navarené vtedy ak neožehlím v ten deň ako ona povie tak už je zle....a stále sa hádať ma tiež nebaví.
Som rozhodnutá požiadať o rozvod ale mám strach veľký strach. Ako som sa vrátila domov zistila som, ke´d som si len tak behala po počítači proste v dokumentoch mal video natočil ma tajne ani som o tom nevedela, keď som sa sprchovala proste dal kameru do kúpeľky a ani som o tom nevedel, našla som v jeho nočnom stolíku moje nohavičky schované, šaty mi roztrhal len preto, aby som si ich už nikdy neobliekla ak budem s iným. Mám pocit, že je už posadnutý mnou proste stále mi vraví, že on nedokáže žiť s inou ženou akoso mnou, že nechce inú ženu iba mňa lebo ma miluje ale ja mám pocit, že on je tak mnou posadnutý a pripútava si ma viac a viac, ale neuvedomuje si, že mňa si týmto jeho správaním iba odhadzuje od seba. Neľúbim ho mám ho rada svojím spôsobom však sme spolu niečo prežili ale nechcem s ním zostať ....nedokážem už ani v tom dome fungovať držia ma tam iba moje deti nič viac.....som tam ako v base nemôžem ani telefon zodvihnúť aby ma nekontrolovali na počítač ani nechodím sleduje ma na každom kroku....včera mi zase vykričal, že ľutuje, že som sa vrátila že ma zbalí a vyhodí na ulicu a podobné veci. Zatiaľ som to neriešila nijako ale poznám ho aj mamu a modlím sa, aby to nezašlo ešte ďalej. Bojím sa tam byť v tom dome čo sa zase vyhrotí čo zase mu bude vadiť proste viem, že som urobila ja chybu, keď som si našla iného ale nedokážem už byť v tomto vzťahu z mojej strany žiadna láska nie je je to už iba o zvyku, nedokážem mu dať ani pusu ani s ním ísť do postele snažila som sa ale nejde to zo mňa a nasilu to robiť tiež nechcem to by som šla sama proti sebe. Bojím sa, že bude mi robiť peklo ak zostanem v dome ale zase viem, že deti by so mnou neodišli pretože sú zvyknuté žiť v tom dome majú tam svoje pohodlie a sú na neho naviazaný jasné však on zarába viac ako ja aj to som už dostala vytknuté, že všetko platí on že ja zarobím minimum a podobné veci......Chcem sa s ním vkľude dohodnúť aby sme si nerobili naprieky ale on ani počuť nič v kľude nechce riešiť...a ja mám pocit, že som už na konci so silami.......

babulinka29
autor
29. jan 2013

kto potrebuje psychologa je moja matka je chorá lebo toto čo ona robí nerobí žiadna žena ktorá vychovala štyri deti tak ako ona.....aby ona kade tade rozprávala aká som k...a a vraj sa nestarám o deti nezaujímam sa to je na mňa už aj priveľa........vraj sa nestarám ako pôjdu deti k alergologičke to že som denodenne v kontakte s mužom a jasne som mu píovedala že môžem ísť ja s deckami po vyšetreniach nemáms tým problém to nie je pravda podľa nej........že s mužom komunikujeme na normálnej báze ale ona to bude zhoršovať len útočí kydá ohovára a vymýšľa si hlúposti a nepravdivé veci.......všetko o mne vie kedy idem z práce aj to že ma priateľ čaká na zastávke toto je choré ..........môže byť rada, že má kde bývať a že nie som taká špina, že som ju ešte nevyhodila z toho domu ale že som odišla ja.........toto nikdy nepochopím a konečne mi je jasné, prečo sa takto moje deti ku mne správajú najskôr výčitky a potomj sa so mnou bavia normálne ked neni pri nich moja matka........

kveta
29. jan 2013

@babulinka29 Dala si jej svoje deti. Zanesies jej aj svoje tepajuce srdce na zlatom podnose? Lebo takto zvonku Tvoje jednanie s matkou vyzera...

darkabarka23
29. jan 2013

@babulinka29
Mňa by zaujímalo,ako chceš vlastne riešiť túto situáciu,či už si podala o rozvod,lebo si tu písala,že by si sa rozviedla,ale vraj tvoj manžel nechce,tak to celkom nechápem,lebo záleží na tebe,či chceš ty,a zaujímalo by ma,či nový partner chce s tebou vychovávať tvoje deti,či ti to ponúkol.Nezaoberaj sa tým,čo matka hovorí,snaž sa v prvom rade čo najskôr rozviesť a bojovať o deti,lebo čím viac si od detí,tým viac sa odcudzujete,a neviem ako presvedčíš súd,že máš o ne záujem,keď už teraz si bez nich.

abbey1
29. jan 2013

@babulinka29 Mne len celkom nie je jasné, prečo si svoj problém so svojou matkou, lebo ten tu popisuješ ako najpálčivejší, neriešila. Chápem, že to nie je ľahké. Ale nechápem, že si sa vzdala detí pre svoje osobné problíémy s mamou. Deti sú u nej, ty si zostala bez detí a teraz budeš tak, či tak riešiť problém s mamou plus riešiť vážne naštrbené vzťahy s deťmi. A jednoduché to naozaj nebude. Najviac na celú situáciu doplácajú deti. tak si vlastne nič neporiešila a čas tomu nepridáva.

hori
29. jan 2013

@babulinka29 podobnu chybu urobil aj moj brat so svojou byvalou zenou - oni pracovali a o male deti sa im starala jej mama. brat chodil na tyzdnovky, jeho zena isla robit sestricku do Rakuska... zo zaciatku pomoc od svokry dobre padla, lenze... proste zvrtlo sa im to - ako cas plynul, oni si vobec neuvedomili, ze o svoje deti de facto prisli... ked sa rozvadzali, s udivom zistili, ze deti-pubertiaci ani jedneho z nich nechcu, chcu zostat s babkou, tak ako su zvyknuti, pre babku sa stali zmyslom jej zivota... potom uz stacilo iba rodicov trochu poohovarat, zle o nich povedat... cela rodina sme nechapali, ako lahko sa dali zmanipulovat, ona to takto spravila, aby vnucata nestratila...
dufam, ze u teba este nebude takto strasne neskoro... za deti maju byt zodpovedni rodicia, nie stari rodicia.

majkuska
29. jan 2013

Ahoj bublinka, nechcem tu rozoberat v akom manzelstve zijem ja a co vsetko musim zniest,nielento ze je to zo zvyku to je po rokoch asi kazde manzelstvo,ale kopu horsich veci,velakrat neznesitelnych a nezvladnutelnych. Tiez si vela krat poviem,ze je koniec,ale hned sa z toho vyspim,kedze tiez mame deti,ktore boli pocate z lasky a my rodicia sme povinny vychovavat ,vytvorit rodinnu pohodu a dat im vsetku lasku.Ja sa riadim tymto heslom: NESTAVAJ SVOJE STASTIE NA NESTASTI INYCH A ZVLAST NA SVOJICH DETOCH.Samozrejme ze to nieje jednoduche,ale prosim o tu silu zhora,inac by som nezvladla.Napadlo ta uz niekedy,ze ten dotycny by ti raz spravil to,co si spravila ty svojmu manzelovi a detom.Alebo ak to bude casom pre teba znova zo zvyku,tak si najdes dalsieho?Co ak pride niejaka choroba,pohroma,netreba sa zahravat zo zivotom.Ver ze ta zamilovanost jelen kratkodoby osial.Ja ta nijako neodsuudzujem, ani si o tebe nemyslim nic zle,kazdy mame v zivote nejake skusky,dvolezite je preniest sa cez to a vybrat si spravne.Drzim palce

silvia84
31. jan 2013

No tvoj muz sa mi podoba namojho, ako pises, majetnicka ale neuprimna laska, ja jej neviem prist na chut..odkedy ma papier,vyslo to najavo, casto sa o mne vyjadruje ako o majetku, tvrdi ako ma miluje, ale len rozprava a rozprava a ked to ma potvrdit skutkami, otoci sa mi chrbtom, robit sa mu nechce, bavia ho len lahko zarobene peniaze kedze je umelec, mame dlhy, momentalne sme aj bez zdravot. poistky, dieta nemam v skolke, lebo mame problem s nahlasenim sa v obci, prave sedim v nocnej a citam tu tie odsudenia hodne reci a aka si ty zla zena..a poviem ti, chapem ta. Ked clovek zije v manzelstve len kvoli detom, bez dovery a bez lasky, po case mu z toho zacne dobre drbat. Ja som sa uz raz rozvadzala, teraz sa idem druhyx, s tym istym muzom. Prvy som prerusila a snazila sa napravit kvoli synovi. No manzel je nenapravitelny, zas mal online nevery, jeho jednanie s ludmi je chore, odchadzam pre moju aj synovu bezpecnost, lebo sa pre ohrdnute ego vyhrazal nespravnym ludom, byt otcom som ho musela ucit, nevidi si na spicku nosa ani do ust ako ludia vravia, mame rozdielne pohlady na neveru, partnersky, manzelsky zivot aj vychovu.Moja chyba , ze som vsetko robila sama pred manzelstvom a on len sedel za pc, to mu ide najlepsie.Zeny potrebuju byt muzom zenami a nie matkami. A tie reci ako "nikomu ta nedam" a co sme my veci? majetnicka laska je ta najnebezpecnejsia, lebo vie najviac zranit muzske ego, pozor na takeho chlapa, lebo ked sa naserie, dokaze mu tak prepnut, az mu vynecha zdravy rozum.

silvia84
31. jan 2013

a teraz vas nazor? Chcem sa s muzom rozviest ale kedze je v zlej situacii budeme podla dohody vztah drzat umelo, lebo nema na vyzivne a budem poberat rp zo zahranicia, kym sme svoji na papieri mam narok....po tom ako som sa uz definitivne rozhodla odist som spoznala niekoho s kym by som si v buducnosti vedela predstavit vztah. Som nevernica?Lebo som este na papieri vydata aj v hlave mojho muza, ktory si mysli ze ma vlastni, ale v skutocnosti som uz par mesiacov slobodna, lebo k rozvodu mi chyba len papier?nemozete tvrdit, kto ma prist v aky cas, nijaky cas nie je spravny ci nespravny...su zeny ktore odmietnu muza, dobreho muza, lebo im prave neprisiel do rany, lebo nebolo vhodne obdobie a kolkox to je ten spravny muz, co tu zenu podrzi, co chce ozajstnu rodinu,starat sa o nu a nie sediet za pc a flirtovat kade-tade..ludia do nasich zivotov vchadzaju lebo vnom maju zmysel, maju nieco zmenit alebo napravit, tak to proste je a nemozeme jednoznacne povedat ci je to pozitivne alebo negativne.

silvia84
31. jan 2013

@zamilovanadonej , to je sila,moj ma tiez 3,5 roka a to ako si opisala tvoje manzelsvo, vsetko sedi..normalne koukam..

vadimka
31. jan 2013

@silvia84
pozri,kazdy si je strojcom svojho stastia....a ja ti to stastie prajem...

kazdy tyran, manipulator, sebec si zasluzi dostat kopacky....to je jedina cesta k jeho uzdraveniu....je tam velke riziko, ze mu v debne preskoci a ublizi ti, ale kto neriskuje nema to, po com tuzi....za vnutornu slobodu treba bojovat, zijeme len raz a zivot je tak kratky prezit ho s clovekom, ktory si nedovidi na spicku nosa...keby mali zeny v sebe viac hrdosti, bolo by ovela menej takych svin ako je tvoj mm....

didi44
31. jan 2013

...Bóóóóže môj sladký....nebeský.....to ešte stále nadávate na toho istého, alebo na všetkých chlapov, čo si dovolili Vás opustiť....Najvyšší čas, aby túto tému admin uzamkol...uzavrel lebo zanedlho sa tu buď pobijete, alebo Vás budú musieť všetky nešťastnice zatvoriť do blázninca, aby ste sa uspokojili....Veď prestaňte stále nadávať..a ak s tým svojim nie ste spokojné odíďte a žite si svoj život po svojom...alebo Vám niekto bráni, aby ste žili bez partnerov?... 😀 😀 😀

sirinka
31. jan 2013

@silvia84 juj no ja nenachadzam ziadnu podobnost medzi tvojim muzom a muzom zakladatelky tejto temy... Najme, som presvedcena, ze jej manzelstvo stroskotalo na jej neschopnosti urcit hranice vlastnej matke....
Ale co sa tyka popisu tvojho manzelstva tak to sa vobec necudujem, ze si to vzdala a myslim, ze ty patris k tym, co sa rodinu snazili zachranit.... A ze si si nasla druheho po ukonceni vztahu je takisto ok... Neukoncila si manzelstvo s uz existujucim paralelnym mileneckym vztahom. Proste tvoja situacia je diametralne odlisna od tej, ktoru tu popisala zakladatelka... Takze ti drzim palce, aby ti to vyslo.

sirinka
31. jan 2013

@didi44 no ale teba by tam mohli zatvorit s tymi nestastnymi zenami... By si bol dobra terapia pre nich 😀

didi44
31. jan 2013

@sirinka ...to by bolo super....mať vedľa seba v posteli toľko neuspokojených.. 🙂 ..rozdráždených.. 🙂 ..a nedorobených kočiek....Len koho by potom komandovali?....samých seba?... 😀 😀 😀 ..

sirinka
31. jan 2013

@didi44 haha vsak medzi sebou by sa...

didi44
31. jan 2013

@sirinka ..ty brďo...normálne začínam mať obavy, aby som sa do teba nezamiloval ako malý chlapec?...alebo mladý chlapec?... 😀 😀 😀

silvia84
31. jan 2013

Sirinka,suhlasim s tebou, skor som mala ny mysli, ze ju chapem co je to zit vo vztahu, kde uz nie je laska obojstranna a v ktorom si nestastna, matka to je ina kapitola, tu treba rovno klepnut lopatou a dat jej bud-alebo..
Ja som sa rozhodla druhyx odist, rok som to drzala kvoli synovi, no kedze sa zas ukazalo ze muz je nenapravitelny a prevalili sa jeho online flirty uz po xxx raz, povedala som si ze idem od neho.No ja zijem v zahranici a prepravit mna a dieta so vsetkymi jeho vecami nie je zrovna lahke, nemam tu nikoho, manzel vkuse krici ze vyplatu mu dam na najom, ze ho nenecham v stichu a ze ja rucam rodinu. Pretoze odkedy sa to prevalilo, zaregistrovala som sa na internete s chutou spoznavat novych ludi a zas zit a spoznala cloveka, muza, s ktorym si denne volame a mame co povedat, tiez si v manzelstve odzil svoje. Ten moj mi robi preto ziarlivostne sceny a prakticky zneuzil fakt, ze som ho spoznala na obhajobu seba a argumentuje tym, ze neodchadzam za seba ale za inym muzom, z coho mna ide slak trafit!aj na detektor lzi by som sla, len aby pochopil, ze rozhodnutie som urobila uz davno, co mu potvrdili aj priatelia a ze tohto muza som spoznala po tom. A ano je to muz, ktoremu chcem dat v buducnosti sancu, no uvedomujem si, ze neprisiel vo vhodnom case, lebo mi to vsetko komplikuje, no velmi si ho vazim aj jeho priority a nazory na rodinny zivot.Ked som to tu citala, mala som normalne pocit, ze ludia budu o mne hovorit ako o kur.., ked odidem od muza a kebyze dam sancu tomuto muzovi. Lenze ja som rozvedena uz 3 mesiace dozadu, uz mi naozaj chyba len ten papier, zo mna uz v manzelstve nic nezistalo.Dnes som si prekonala mensi psychicky zachvat a planujem utek, len mi nema kto pomoct, musim odist ked nebude doma a nemam nikoho, kto by ma vzal.

atinag
3. feb 2013

@anjelicek26 nesudila by som...

katyd
3. feb 2013

@babulinka29 Že ťa fyzicky nenapadol? A že ťa otrieskal o skriňu, to sa neráta?

ellise
4. feb 2013

@babulinka29 zrovna před chvíli jsem četla v Madam Eve.byl tam článek o tom jak jeden z rodičů popuzuje děti proti tomu druhému:
prvým krokom by mala by´t snaha presvedčiť popudzujúceho rodiča vyhľadať pomoc psychológa alebo mediátora. No mamy a otcovia ktorí programujú deti proti druhému rodičovi sú často vo svojich postojoch takí opevnení, že zmeni´t ich nie je ani v moci odborníka. Svoje musia spraviť i súdy a sociálni pracovníci. Rodič može podať podnet na súd aby nariadil psychologocké či psychiatrické vyšetrenie dětí ale aj druhého rodiča. Musí sa pripraviť na dlhý hoci nie márny boj. Ale nepojde to bez toho aby vedel čo chce. Či bude bojovať nielen za seba ale hlavne za dieťa a za rozšírenie styku s ním. Nemal by sa vzdávať ani sa nechať dlhodobo vydierať. Mal by nájsť aj inú cestu ako dávať dieťaťu najavo že oň má záujem. Može mu písať alebo telefonovať

babulinka29
autor
4. feb 2013

Ja som si myslela, že je to už na dobrej ceste ale zase som sa mýlila....asi som naozaj tak naivná.....v sobotu som bola za deťmi starší nebol doma a pritom dobre manhžel vedel, že prídem za nimi......vraj išiel kamarátovi tak som sa ho hned spýtala, že či nemohol synovi vysvetliť, že prídem chcem byť s nimi a potom mohol ísť kamarátovi vraj čosa bude doma nudiť? mladší ktorý má šesť rokov bol ako vymenený nechcel so mnou komunikovať vraj on má už iba babku brata a ocina a ja som čo? vraj ja som odišla k inému ujovi a nenazval ho pekne......zostala som ako meravá snažila som sa mu to vysvetliť ale proste sa nedalo ...môj muž si ho zobral na kolená a začal mu vysvetľovať vraj ich stále ľúbim a že som stále ich mamina, že odišla som preto, lebo vraj už ocina neľúbim a že by sme sa iba hádali a ubližovali sebe aj im.....ale malý bol aj tak vo svojom a hovoril si svoje vraj žijem s opilcom a pdobné veci a tak som sa ho na rovinu spýtala kto mu toto všetko povedal vraj babka......to mi stačilo ....tlak mi stúpol a musela som sa udržať inak by som sa s matkou tak pochytila že konečná......a dnes som volala teraz pred chvíľkou chcela som sa s deťmi rozprávať ani jeden vraj nie je doma a čo ma je po tom kde sú deti ked ja sa chodím vraj zabávať a flákať.....zostala som v šoku....ľudia sú neskutočne zákerní celý víkend som bola doma nikde som nebola a on sa vraj dozvedel, že som sa bola zabávať a začal zase útočiť na mňa vraj ako som mu ja ublížila a vraj má nervy na mňa ......už nevládzem snažím sa s ním vychádzať v dobrom nerobím nič aby nemal na mňa nervy komunikujem s ním v kľude všetko riešim s kľudom snažím sa s ním dohodnúť ale nejde to ani po dobrom......ešte sme sa aj chytili kvôli deťom vraj ak by mi ich aj súd zveril že či som schopná ich nasilu zobrať z domu že predsa sú tam zvyknutý.....nechápem on si to predstavuje tak, že ja si za deťmi budem chodiť domov len ako na návštevu .......ani si ich nemôžem zobrať na víkend k sebe nakoľko si to on nepraje aby boli so mnou a aj s cudzím chlapom.......ako žijem s ním a teraz čo mu mám povedať chod na víkend preč lebo ja budemmať deti cez víkend? toto mám akože dokedy robiť? viem, že pri takomto štýle tie deti ani nebudú chcieť so mnou ísť lebo im on povie, že s nimi nebudem sama.........nechala sommu dom zariadenie dve autá o všetko ma chce pripraviť auto jedno rýchle teraz predá zakiaľ sme manželia aby mi nemusel nič dať......a vraj dom sme robili pre deti tak snáď nebudem robiť problémy on ten dom chce nechať deťom......neskutočne si to ľahko predstavuje vlastne onchce deti, dom aj autá proste všetko však čo ja chcem ja som odišla od detí.....x krát som mu povedala, že somneodišla od detí ale od neho nechce to akceptovať nechce prijať, že sa naše cesty rozdelili.....áno urobila som chybu ja priznávam si to ......keď žena opustí muža už je k...a a nič si nezaslúži iba trpieť nezaslúži si ani deti nezaslúži si nič podľa niektorích ľudí..........čo vôbec ja chcem? vraj mám super život užívam si neviem síce kde si užívam z roboty do roboty snažím sa nájsť bývanie čo sa nám už darí aby som mohla si deti zobrať a dať im to čo majú aj doma.........ale to nestačí .......deti chce on a bude robiť všetko preto aby ich získal..........týždeň sa s ním dalo normálne komunikovať a zrazu dojde niečo čo nie je ani pravda keby to bola aspoň pravda, že sa flákam že sa zabávam nemám na to ani chuť nikam nechodím už ani do obchodu a stále sú reči stále mi niekto chce ublížiť.........už sa aj bojím akototo celé skončí.....a najnovšie vraj čo chcem dosť do mňa investoval......aj autá kúpil za svoje aj dom poprerábal za svoje......vraj to nebolo z rozpočtu však nech povie odkiaľ tie peniaze boli nech to preukáže na súde a môže ísť rovno sedieť.....keby som bola taká špina tak mu narobím zle ale nestojí mi za to špiniť si s ním ruky.........už som bola v tom, že to je na dobrej ceste ale teraz som presvedčená že nie bude to len a len horšie

babulinka29
autor
4. feb 2013

a zabudla som dodať dva dni po sebe som bola za deťmi taký boli kľudný hrali sme sa rozprávali a nakoniec som zistila, že sa mi hrabal v telefone to som zistila ked som vošla do izby mala som ho v bunde a ked som prišla už bol vedľa bundy.....vraj aby som mu to prepáčila....neviem čo tam hľadal....na druhý deň to isté malý mi priniesol bundu vraj ocino sa mi lašoval v bunde......teraz nechápem čo tam chcel vidieť akože? nie je toto majetníckosť nie je toto posadnutosť?

kveta
4. feb 2013

@babulinka29 Prepac, ale preco tu s tym nariekas a NERIESIS to?? Dom je Tvoj.

jessica2225
4. feb 2013

@babulinka29 je mi velmi lúto čo prežívaš, ale ja by som prvom rade riešila tvoju matku, ved ona manipuluje s tebou, s detmi aj s tvojím mužom, ved to sú malé detičky, ona ich hucká proti tebe, oni všetkému uveria čo im ona hovorí, majú zranitelnú dušičku, nehnevaj sa ale ona je chorá, preč s nou, alebo zober deti von na prechádzku aby si s nimi bola sama, držím ti palce aby ti vyšlo to po čom najviac túžiš

babulinka29
autor
4. feb 2013

snažím sa ich niekam zobrať ale nechcú proste nechcú ísť len s nimi doma môžem byť........moju matku nevyhodím ani keby čo bolo začne robiť hysterické scény a to ja nepotrebujem ja som sa zmierila s tým nech si ostane v tom dome aj s ním mne ide iba o deti o nič iné a po rozvode budem potom riešiť dom je jasné že sa oň nenechám pripraviť........no a teraz mi manžel vypisuje a ospravedlňuje sa ako vyletel........chvíľku tak a chvíľku tak som z toho unavená

kveta
4. feb 2013

@babulinka29 Obetava dcera necha matke aj vlastne deti a zdekuje sa... Gratulujem... Tvojej matke. A Ty uz zacni uvazovat ako dospela... Nie ako chora dcera chorej matky. Lebo obe sa spravate choro.

natas4
4. feb 2013

@babulinka29 citam temu od zaciatku. Najskor som ta chapala, ale cim viac pises, tym menej ti rozumiem. akokolvek sa snazis ospravedlnit aj sama pred sebou, odisla si od deti...pretoze si odisla z domu a nechala si ich tam.Ty nevyhodis choru matku, lebo by robila hystericke sceny? Nechapem 😝 co ti je srdciu najmilsie? Predpokladam, ze deti, tak sa uz spamataj a chod si po ne..rozumiem ti, ze nechces zit s muzom, ale deti si zober k sebe...to je jedno, ze nebudu byvat v dome, ze sa budete tlacit v byte, ale stale im bude lepsie s tebou ako bez teba.Aj ked budu zo zaciatku s tebou bojovat pretoze su nahuckane, tak po case pochopia, si ich mama a lubia ta najviac na svete...este chvilu budes od nich, uz si ich neziskas.Rozvod sa bude este dlho tahat, a kym bude po nom, tak svoje deti stratis

kveta
4. feb 2013

@natas4 Nemusi nikam chodit.. Staci vyrazit matku z domu aj s manzelom a deti ostanu tam, kde su zvyknute...

simcika
4. feb 2013

hneváš sa na mamu, to máš pravdu. Snáď aj na seba, že si nechala tú situáciu vyhrotiť do takého extrému. Prepáč mi to, ale vedz, že ZODPOVEDNOSŤ máš za svoj život a za svoje deti v prvom rade ty. Ja by som bez detí nevedla ani zaspať. Treba sa zobudiť zo sna...toto je tvrdá realita!!! Klamala si sa toľké roky, tak že je dosť možné že sa klameš aj teraz...Deti toto veľmi zranilo a naburalo to ich zmysel do života. tak sa preber a bojuj o nich....

natas4
4. feb 2013

@kveta to by bolo to najidealnejsie riesenie 😉 ...len ako dostat muza z domu..vyhodit ho nemoze, kedze je dom aj jeho majetok a dobrovolne na to nepristupi