icon

Mám pocit, že ma partner podvádza

marisola
29. sep 2015

ahojte zeny,
mam ten pocit,neviem ani preco,asi suhra nejakych divnych okolnosti. alebo co.dost co mam ine celkom problemy rodinneho charakteru,zdravbotneho,tak mam pocit,ze aj partner ma podvadza,neviem,cim to je,ale stale sa ten pocit vo mne akosi prehlbuje,nie sme splu stale,len dvakrat- trikrat do tyzdna(neda sa inak),nezijeme v jednom meste,sme spolu uz ale od cias puberty,mal predtym len nejake kamalasky, dopisovanie nejake na nete s babamiaj ja,nic viac,ani nic menej,donedavna som si myslela,ze ho chcem opustit,ze naco mi je,no vlastne mam ho moc rada a nechcem onho prist,je mi oporou,ale posledne obdobie je ku mne akysi divny.
nadava bez priciny,sa rozculuje,vsetko mu vadi,ci uz na mne,alebo na tom,co robim,starostlivo maze histroiu prehliadania v pc,mobily na ticho,minule som sa mu snazila dovolat,ale telefonoval zjavne s niekym,ale potom poprel to,ze tych 20 minut ze to nic,co som sa mu snazila dovolat,ze to mu len mobil asi zblbol,stale sa vyjovara ,ze ma zly mobil a blbne mu mikrofon,a tak...ked sa mu neviem trebars dovolat,kedze nezijeme v jednom emste nemam to ako zistit,to ma njaviac hneva,ci nahodou za tym neni niekto iny.minule,som isla na wcko v restike, a vratila som sa,evidentne niekomu volal,alebo prezvanal,lebo som to videla na displeji,zjavne,nie som slepa:(lebo sa mu vysvieti taky panacik,ked telefonuje),a zaprel,ze nie,ze to iba kukol kalendar,kolkeho je,pritom tesne predtym sme sa bavili kolkateho je,a co ideme podniknut najblizsi vikend,proste trapasy,ja neviem,ako sa mam spravat k nemu,a najhorsie zo vsetkeho je,ze on uz pred casom,proste pred takym rokom,dvoma,som m unasla v mailoch postu od neakych bab,z pokecu a tak ...viva la pokec a net ..a take tie dopisovacky..tvrdil,ze s nimi nic nemal,ale naco mu boli ,ked bol so mnou ??
neviem ani ,ked spolu volavame vzdy vecer kolo 22-23 predtym nez ideme spat ( on zije sam ,nie s rodinou),tak furt mu taam cosi cinka,ked spolu volame,akoby z dialky,ako ked pride posta na Fb ,alebo na pokeci,zjavne to pocujem a robi zo mna retarda,ze nie,ze to blbne mikrofon...:!!!! a chapete ,nedokazem mu,ze je na nete ..
lebo vsetky nicky o ktorych som vedelasi zrusil a uz neviem o nijakych,ze by mal,ale istotne ma potajme volaco..neverim mu akosidovera sa vytratila....ano,sice hovori mi,ze ma lubi a neviem co,bla bla,ale mam pcoit akoby ku mne ochladol za posledny rok....boli zavse obdobia,kedy nam to neklapalo,a dost sme sa hadavali ..:( chcela som ho aj nechat vela razy ..proste katastrofa.
pytala som sa ho mnoho razy,ci nema nejaku inu,alebo tak,ci nieco neriesi,ze som schopna to prijat atd,ze vsak sme ludia,nech si to povieme narovinu,dorovna,ako ma byt,pochopim,odpustim mu to,nech je statsny,ale on povedal,ze nie,ze nema nikoho,ze keby mal,tak by so mnou nebol uz,ze o to nech sa nebojim,ale tak mozu to byt len sllova :(
ok,mame problemy nejake,a vsetko,aj sa pohadame vela razy nechutne,ale dokazeme sa udobrit,myslela som si,ze on je z tych clapov,co nikdy neublizia zene,co nikdy nepodvedu ..
nehovorim hned,ze teda ma podvadza a sexuje s nejakou inou,ale proste staci,ze si s nejakou pise,alebo co...:(:(mala som ho za idola a dokonaleho chlapa,co ma vzdy mal moc rad,a nikdy by ma nesklamal,a teraz zrazu pochybujem..
ano,ma aj vacsi sexuálny apetit ako ja a prejavuje sa to aj v nasom sex.zivote,ale tvrdi,ze mu to nevadi,tak neviem?

nechcem si najat sukromneho detektiva,mozno som len podozrievava a nedoverciva,ale .neviem ..vrta mi to v hlave a na nic poriadne sa neviem susterdit.dajte mi prosim nejake rady dobre,ako to zistit,ako ste to pripadne vy zistili
nechcem byt klamana .....v ziadnom pripade..to si myslim nezasluzim.

marisola
autor
29. sep 2015

@sissy27 nerada by som rozvádzala vek pre anonymitu,ale máme už dávnejšie po 20.ke obaja.
ale nechcem tak zit,v nedovere,v takom vztahu,verila som mu doteraz,ale teraz juž naozaj som na pochybnostiach,lebo neviem,tieto vsetky veci ma dost stvu a podvedome zozieraju.nemozem zit pokojne.akosi.ked viem,ze mozno kdesi chatuje s inymi.
ked som vtedy prisla na to,ze si on vypisuje s inymi a posiela fotky babam...a zhana ich na nete ,pred tymi rokmi,tak mi doslo tak zle,ze som zvracala a hnackovala par dni,zaludok ako kamen,a neschopna som bola nicoho,ani spat som nemohla,a samozrjeme priznal,nemohol skriepit vtedy...

nemusi byt pravidlo,ze ked jeho tato podvadzal mamu,bude aj mna on,lebo poznam vela takych,a nejedu po stopach tatkov...nemusi to byt pravidlo

dominika6
29. sep 2015

@marisola
A ako casto ste teda spolu?...
Vztahy na dialku funguju 1 z 1000 a ked sa chlap nudi sedi na nete do polnoci a surfuje...
Mas v hlave gulas a aj keby si s niekym pisal on to neberie ako neveru ale ako nudu;hoci zeny to za neveru pokladaju...tam je uz len na stupni tvojej tolerantnosti..
Pomaly sa odcudzite a vztah tak ci tak skonci lebo jeden z vas dvoch to nezvladne..

,

marisola
autor
29. sep 2015

@dominika6 nebol to vztah na dialku,ale zrazu sa nim stal,ked sel do roboty inde.lebo vraj moznosti a tak..lebo hlavne mesto a neviem co,znama irma atd,karierny rast atd. ja to stale nepokladam za vztah na dialku.....co ja viem,nepride m ito take,asi preto,ze prve rok bol pri mne,lenze aj ked sme boli v jednej dedine stretavali sme sa tiez len trikrat do tyzdna...
sme spolu kazdy vikend prakticky..ale to je malinko :( cez tyzden nikdy nie sme spolu
no mam v hlave poriadny gulas,priznavam,lebo neviem,co si mam mysliet,on sa sprava tak chameleonsky,a nikto nevie vlastne ako to je,mozno ani on sam,on nevie,preco sa niekedy zle chova ku mne,ako sam povedal,proste sprava sa,a inokedy ma na rukach nosi,neviem v com to je,
ale vies,ide o to,CO a o com si pise s danymi cuzami na nete,ak len tak Z NUDY ( hoci ma na pisanie mna,ja vzdy vecer mozem popisat).tak prosím,nech pise,ale o COM??? vie zadany chlap pisat s cudzou babou na nete ?o pocasi asi nie...
ja nevypisujem na nete hoci mame vztah na dialku,ja sa venujem studiu,praci,atd.rodine,domacnosti,varim,peciem,a ktovie co,ale on ??co robi po veeceroch a po nociach ?nech mi nevravi ze nic..

mirkaandrej
29. sep 2015

Nežijete spolu, co je velke plus. Lahsie sa z takeho vztahu odchadza. Niesi stastna s nim, tak to skus bez neho. Zbytocne stracas cas.

dominika6
29. sep 2015

@marisola
Ved to ze zena sa nema kedy nudit a na nete si vypisovat s chlapmi,chlap bez zeny,starosti o domacnost,sadne k netu a zdvihuje si ego pri cudzich zenach...nemusi sa s nimi stretavat a aj moze...vie ze ty neprides bez ohlasenia a v strede tyzdna...
Doveruj ale preveruj....urcite ta lubi aj ty jeho tak namiesto pochybnosti a hnaniu vztahu k rozchodu,posunte vztah o krok vpred

adri266
29. sep 2015

@marisola nechces zit v nedovere.
Moj nazor je, ze vo svojich vsetkych dalsich vztahoch budes rovnako nedoverciva ako v tomto.

Ak ho lubis a chces s nim byt, tak zahod za hlavu svoje podozrenia a ber ho takeho aky je. Ak je neverny, ak flirtuje s inymi, ber ho s tym. Pises, ze to uz predtym robil, Ty si napriek tomu s nim ostala, jasne , ze s v tom bude pokracovat dalej.

Ale ak si to nevies predstavit, jednoducho to s nim ukonc, pripadne si dajte pauzu vo vztahu a uvidis, ci vas to posunie dalej.

Pretoze ziadna z nas Ti nedokaze odpovedat, ci Ti naozaj je neverny. My Ti akurat mozeme povedat, ze Tvoje spravanie je cudne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sissy27
29. sep 2015

@marisola komu niet rady, tomu niet pomoci... chceš s ním byť za každú cenu, takže je úplne jedno, či ti je verný alebo nie...

marisola
autor
29. sep 2015

mylite sa,nechcem s nim byt z kazdu cenu,keby som nahodou zistila,ze mi je neverny a kazdy veer sedi za pc a flirtuje s inymi o sexe a ktovie o com,tak by som to ukoncila, i ked by ma to asi zabilo uz nacisto,ale urobila by som to.neviem si to bez neho predsatvit,som moc namotana za tie roky,ale tak nedala by som sa podvadzat.
preto sme sa vtedy rozisli,ked som zistila,ze si vypisuje s inymi babami o veceroch,strasne ma to vzalo,ale po tyzdni sme sa dali opat dokopy,pauza to bola,a odvtdy uz nie,odpustila som mu to,lebo mi vysvetlil dovody pre ktore to robil a ze to uz nerobi,sam od seba ze s tym prestal,lebo ma miluje.a nepisal si s nimi o nicom takom sexualnom ani perverznom ani nic,prave naopak,uplne lajtne veci,ako sa maju,co robkaju a tak...nic hrozne.to som si aj ja tak kedysi pisavala s chlapcami.
nevidela som an tome xtra nic zle,tak som uverila,ze s tym sekol a ze ma iba mna miluje.a ze to uz nerobi,resp,chcela som verit,ale teraz mam pochybnosti uz uplne.je to po tom nejaky ten cas,ale aj tak.snazila som sa na to zabdnut a pekusnut to,ale neni to take jednoduche,dovera uz neni to,co bola.i ked nerobil asi nic hrozne,a len kecaval po veceroch,ale urazilo ma to,ponizilo vtedy.ked prisiel so mnou zo stretka,kde mi vravel,ako ma miluje a zboznuje,a potom sadol za pc v ten isty vecer a vypisovl jej,ze ako sa ma,ked neodpisala,ci ma vela roboty ...
ale nic viac,nepisal...
ze to on nebere ako podvod mi povedal.
odvtedy som to neriesila,nechodila som na jeho mail,ani nikde,vobec,kaslem na to uz.ale zhryza maa to celkom.a teraz ked je takato divna situácia.sa to vystupnovalo u mna.a kedze zije sam..( predtym zil aspon v ybte s jednym kamosom),teraz zije uplne sam,a to ma viac desi,pred kamosom moc toho nemohol robit ( ze by pisaval s inymi babami stale na nete alebo co ,lebo kamos by mi to hned povedal),ale teraz,ked je od zac.leta sam,tak ma to zhryza stale viac a viac.co asi tak sam po veceroch mlady muz robieva ...
@dominika6 hej,ma to jednoduche velmi- vie,ze v strede tyzdna prist za nim nemozem,ak by az na konci tyzdna,ale zase -neviem,ci vy riskoval take volaco,ze mozem prist,alebo ze ta zena by si tam daco zabudla v tom byte neviem.
ci ma take gule na to.
neviem,ci si to navravam,a som uz uolny cvok,ale citila som v kupelni nejaku cudziu vonu....ked som tam dosla minuly vikend.take nieco divne,pytam sa ho,ci ma novu kolinsku a on ze nie...ale nejaka divna vona tam bola,asi teda z nejakej drogerie....ale mne to prislo ako niečo ine..nezvykle,mozno len opat zhoda nahod a nejaky pachy sa tam zmiesali,alebo od susedov volaco,alebo on nieco ine pouzil,iny sprchac..eviem...ale podozrievam ho,a teda neviem,cito ma cenu.

ekd sa ho narovinu opytam,ked nadhodim volakaju temu takuto,tak on povie,ze nie.ze co vymyslam...ze miluje iba mna.. 😖 😖

by som si dala asi facku,kebyze zistim,ze ma naozaj nepodvadza a ani nechodieva na net ani nič.
ze podozrievam zbytocne.

ale nemam sajnu ako to zistiť a vobec,ci sa to da zistit....

ked aj mu kontrolujem obcas sms ,hovory a nic,starostlivo vymazane,ponechane v pamati len a len moje sms,a nase,medzi nami....mozem listovat kolko chcem,hovory len nase ,alebo s rodinou,nijake ine...proste neda sa to zistit...:(a som z thoo zufala..

eri28
29. sep 2015

@marisola necitala som vsetko, ale chapem o co ide.Ja som z modreho konika vycitala pribehy a vsetky co bolo o chate, pokeci a neviem com boli o nevere.Nikdy pred tym som sa s tym nestretla, tak len cumim, myslim, ze to nie su vymyslene.Moj obcas spomenul pokec asi ho navstevoval, este sme neboli spolu.Od kedy ho poznam tam urcite nebol, lebo viem co pozera v pc.Nemam vobec ziadnu skusenost s tymi chlapmi ani u znamych.Ale po case citania tychto problemov tu som si urobila nazor na chlapov niektory to maju v krvi, a proste su suknickari.Ja neviem ci aj ten tvoj ale su typy chlapov ktory sa nechcu zmenit.Hladala by som viac dokazov, ale prijde mi to ze skusas vsetko.Alebo ho viac pozoruj ako sa k tebe chova, ked nieco citis, assi na tom nieco bude.To ci to urobil vtedy ked ste sa rozisli to ti asi moze byt jedno, dolezite je jeho spravanie teraz,A to telefonovanie kazdy den neviem, nie je aj z toho otraveny hodinu kazdy vecer telefonovat?Nechaj ho odychnut volajte si kazdy den chvilu ze vsetko ci je okej a dolezite veci, a napriklad vikend a stredu dlhsie.To ma tak napada.Alebo ho skus cstejssie navstivit, ako tie telefonaty.My sme boli tiez chvilu na dialku s mojim a cez skype sme si pisali ale kolkokrat vecer pozeral foodbal a ani nevedel co mi pise.Ale mi povedal, aby som ho neotravovala.S tym sexom by som sa moc netrapila, ked si chora snad to chape, skor by ma stvalo keby to naozaj hladal inde co najskor to ukoncit, lebo sa budes trapit cely zivot,Vela stastia.

magmolatus81
29. sep 2015

@marisola nečítal som všetky komentáre ale za mužskú populáciu mám asi takýto názor. Svoj vek napíšeš a ani jeho. Takže sa ťažko hodnotí daná situácia, je rozdiel či to to prežívas je s 20 alebo 30 ročným chlapom. Na písaní nemusí byť nič zlé. V podstate si tu nič nenapísala podľa čoho by sa ti dalo nejako poradiť. Viem len že býva sám. To je asi všetko.
Napíšeš nič o ňom len samé bla bla ale nič konkrétne. Ja som si tu tiež písal rady lebo som mal pocit že sa môj vzťah s manželkou mení a že sme na seba agresívny samozrejme to myslím V úvodzovkach. Nakoniec som prišiel na to že sa nezmenila ona ale ja. Chodil som nervózny ako bengalsky tiger a prečo? Dlhodobé bolesti krížov, seknute (rok predtým vyskočila platnička) a ani som si neuvedomil že ja som bol kôli tomu viac podráždený a vadili mi aj somariny nad ktorými zvyčajne sa ani nepozastavim.
Asi toľko k zmene správania. Môže to byť hocičo. Asi by bolo vhodné si S ním sadnúť a prebrat to.
O tom že si maže históriu prehliadania sa nechcem vyjadrovať. Má to aj pozitívne stránky ako nehltenie prehliadača svinstvom. Dokonca sa to dá nastaviť aby ti nič neukladal.
A čo sa týka dátumov, ja osobne nikdy neviem kolkeho je. Viem sotva deň v týždni. A chlapi často kukajú do kalendára a plánujú veci viac ako si ženy myslia.

mikema
29. sep 2015

Kúp mu nový mobil,uz nebude mať výhovorky 😉

borkavan
30. sep 2015

@marisola a dokonca máš v profile, že sa snažíte otehotnieť a ty máš takéto podozrenia. Inak ja som mala tiež takéto podozrenia, presne ako píšeš. My sme bývali len 30 km od seba, obaja ešte mladí, on býval sám na dome po jeho babke a ja s rodičmi, obaja sme študovali dialkovo. Tiež som mala kľúče od jeho domu. Potom zrazu,keď som mu voalala, buď mal vypatý mobil, alebo nezdvihal. Potom mi vždy neskoro vnoci zavolal, že čo sa deje... Proste dal takúto otázku.
Dosť často spomínal kolegyňu a ochotne mi prefocoval hrube skriptá v jeho robote (lebo v tej kancelárii robila tá kolegyna, ale to som nevedela vtedy). Proste som žiarlila na jeho kamošku, ktorú mal od detstva... že ide s ňou na večeru a chce byť s ňou sám a vtedy vlastne išiel na večeru s tou kolegyňou asi. Neviem.
Vtedy ešte internet nebol v každej domácnosti, len v robote ale prvé mobili vtedy boli. A tiež jeho výhovorka bola, že má akýsi zlý mobil, že sa vybíja či čo. A pritom mal najlepší mobil na trhu v tom čase...
A takisto, keď som odišla na záchod a prišla, videla som, že mu svieti displej. Vtedy bol taký mobil, že keď si dovolal, tak ti svietil displej dosť dlho. Tajne som sa pozrela do mobilu, nič som nenašla. ....
Raz som ho počula ako volá, že ma vykopne domov a môže prísť NIEKTO. spravila som scenu a chcela sa rozísť, on mi povedal, že to len hral a chcel vidieť reakciu..... uverila som mu. (ale hral to preto, aby videl, čo budem robiť, keby som ho pristihla).

Raz som mala také nutkanie ho ísť čakať do jeho domu, lebo mal firemný tenisový turnaj. Aj som bola v tej dedine, kde býval a čakala na jeho telefon, ktorý najprv nezdvíhal a potom ho vypol. Sedela som s kamoškou na káve a posledným autobusom som šla domov. Proste som do toho domu nešla a to som mala klúče. A to bola chyba. Práve vtedy ju mal už doma... skončilo by sa to medzi nami prv... takto sa to ťahalo ešte o pár týždňov dlhšie. Celú POhodu (poslednú Pod Sokolicami) som preplakala, lebo sa správal hnusne na nej ku mne. Ani po POhode nechcel ísť k nám spať, že ide domov. Vždy chodil k nám spať.
....
nakoniec sa to skončilo tak, že som mu od desiatej večer vyzváňala a nezdvíhal to a potom si vypol mobil. ja som už revala, lebo som jednoducho už veľmi tušila, že má inú a potom mi zavolal o dvanástej v noci, že čo sa deje a ja s revom, že či má inú a on že hej, že sa rozhodol pre ňu a že so mnou nebude šťastný. bolo to presne po 10-tich rokoch chodenia, Kopačky cez telefon v noci o pol dvanástej v strede týždňa. A to som sa mala cez víkend k nemu nasťahovať.
na druhý deň si ju tam nasťahoval do domu, lebo ona mala tiež chalana a už spolu bývali... Proste to bola tá kolegyňa, ku ktorej mi tak rád chodil presvecovať tučné skriptá a ja krava som sa tešila akého mám super frajera, čo mi takto pomáha. A možno aj vďaka tým tučným skriptám som ich dala nechtiac dokopy. neviem už.

takže ked máš podozrenie, tak to nejako rieš.

borkavan
30. sep 2015

@marisola a ešte čosi, keď sa priznal, že má inú vtedy v noci, tak mi prišlo tak zle, že som skoro grcala, a neviem, či som aj negrcala. už to bolo riadne dááááávno. inak poznačilo ma to tak silno, že odvtedy nemám šťastie na chlapov.

charity
30. sep 2015

@marisola Vyzera to ako hus, pipa to ako hus, smrdi to ako hus. A Ty si dalej nahovaras, ze je to slávik.

divozienka26
30. sep 2015

@charity a nemas htc? Mam presne ten isty problem 🙂 Ale radsej ju nemylme 🙂

charity
30. sep 2015

@marisola A este jedna rada: posudzuj partnera podla cinov, nie podla reci.

charity
30. sep 2015

@divozienka26 IPhone5.

vorkola
30. sep 2015

@marisola No si myslim tiez ze nie si s nim stastna z kratkej cesty by som sa s nim rozisla.keby ta tak strasne lubil, uz davno by chcel s tebou zit pod jednou strechou.ak pises, ze vrci nadava,vsetko mu vadi a vyvrsuje sa na tebe co by robil, keby ste boli manzelia?Maj svoju hrdost, a kasli nan ho.Ked urobis toto gesto bud sa zlakne, a bude sa inak spravat. mal by ti dat najavo ze mu na tebe zalezi,.A ak prijme ten rozchod s kludom anglicana ,tak mu na tebe nezalezi,tak potom naco taky zivot? Ved samostatna si,ked pises ze nebyvate spolu ,dokazes byt aj sama.No a ta opora? v com ?dava ti peniaze? nestali by mi za to.Daj si otazku, co keby sa s nim /co mu neprajeme /nieco stalo/ ,tak predsa musela by si nejak vyzit. A musis si s bozou pomocou nejak verit. Ak si veriaca,odovzdaj tvoj pripad .Jezisovi, staci povedat jednu vetu,/Jezis odovzdavam ti svoj problem/a uvidis ,ked nie hned, ale po case.ako sa ti bude lepsie darit ,mozno si najdes iného chlapca.,A na mnohe veci s pomocou Ducha sv,.prides aj sama.Ale to si uz vyzaduju modlitby.Ak sa nevies modlit .najdi si na nete modlitbu otcenas..Ak sa tvoj vztah nevyriesi ,po case mozes z neho aj ochoriet, a na to si davaj pozor,lebo zdravie je najpodstatnejsie

babydesire
30. sep 2015

@marisola nacitala som celu diskusiu ... Myslim si,ze tvoje podozrenia su opodstatnene. Necudujem sa ze ho podozrievas. Mala by si sa snim vazne pozhovarat z oci do oci. Povedz mu jasne o tvojich obavach,co citis a po com tuzis,alo si predstavujes vasu buducnost... ak ta miluje bude mu zalezat na tom aby ti dal jasne dokazy ze mu mozes verit.ak ta bude zasa len slovne ubezpecovat a opakovat stale tie iste vyhovorky,povedz mu ze to ti nestaci,ze mu nedoverujes a preto sa vo vasom vztahu necitis dobre... Napriklad to je taky problem aby ti dal vyskusat jeho talefon ked budete spolu on moze volat z tvojho a ty z jeho...vymente si ich na par dni,len vymente karty...ak ti neklame nebude mat problem vymenit si s tebou telefon...ale ja si myslim ze bude mat vyhovorku...chapem,ze si zamilovana ale foverz vo vztahu je veeelmi dolezita

marisola
autor
30. sep 2015

on ma stary mobil,nie dotykovku,on ma stary asi 5 rokov mobil stary,totálne,este tukatkový,nie dotykovku,a mobil novy .nechce,vraj mu to stačí,neni na nove mobily,takže pass..a tlacitkove už dnes pomaly ani nezizeniete ...
finančne mi nevypomáha,o tom neni reč.
ja som už veblakrat nadhodila taku tému-že dovera,nevera vzťah nevzťah,stastna ze nie som atd.že neverím a tak.
pposobil na mna najprv dojmom,ze je v pohode chalan,ktory nikdy nechodi na pokec a pdoobne kraviyn,zistila som,ze nie,zvracala som z toho týžden.ok..vravim si,len si písal...ale teraz už sama neviem,ked dám dokopy ( ok odhliadnuc od zleho mobilu v ktorom pocujem vselijake zvuky )jeho správanie niekedy ku mne,nervozne,podrazdene,a vsetko som ja na vine,ja som zla za švetko mozem ja zlé,a tak,on sa snažáí a je chudák a neviem čo,ale inak je to dobry chalan,ved mi aj dava dokazy,ako ma lubi,ze ma chce,atd....chce proste so mnou byť..ved on by aj chcel so mnou bývať,ale vravim,nejde to.už po Xykrat ,to tu písem,neni to len tak hop na kravu,už je tela,byvat spolu...najma,ked som studujuca a mam aj ine pracovne povinnosti. a aj doma av domácnosti.
na jeho zly mobil sa mi velakrat stazoval,aj jeho mama sa nan stazovala,ale zase proste nezdá sa mi to koser,že zrovna tam počujem take podobne veeeelmi zvuky,napadne podobne,takym,co chodia na pokeci,ked príde pošta ..ale zase na druhej strane,si odporujem,lebo hádam neni taky tupec,a vypne si ich,kedze to robi inkognito :DDD
proste ja si nemyslím,ze sexuje s nejakymi inymi babami,to by som si v živote nedovolila tvrdiť,pokial ho neuvidim inflagranti...to nesmiem ani tak uvazovat ..nič tomu ani nenasvedčuje,
ale -viem,že jeho vzťah ku mne,postoj sa po ostatny rok zmenil istym spsobom...alebo možno som sa zmenila ja ?ktovie
neviem posudiť.ale je to nanič,lebo hnusí sa mi už len to,ak mi takto nehorazne klame,ze nechatuje s nikym a chatuje pritom...na pokeci,ale dakde...

marisola
autor
30. sep 2015

@eri28 nezda sa mi vela a divne,ked kazdy demn spolu volame vecer hodinku,a piseme cey den par krat mna maili alebo fb,alebpo sms,alebo yavolame na obed,ako sa mame,to snad neni vela,ci hej ?tak to s tym sexom to by nasralo aj ,mna,vdaka tomu,ze ja nemavam chut na sex extra ako on,a ze bz za to yhanal inu,nuz ktovie...
moozno zhana a mozno uz tam aj je a prepsava unho ktovie..a mozno bludy vymyslam,lebo som paranboidna ,ked som bez neho ...a ked som sama..rozmyslam,co kade s kym robi...ach ..
rozmysslam..a strasne ma ponizi a dostane na kolena ak zsitim,ze za mojim chrbtom mi klamal a pisal si s violkymi cuzami na nete ..tak to asi neroychodim,ale chlapi to asi neberu ako za podvadzanie,ak je to len cisto netove...hmmmm :(a ja mam v hlave pekny galimatiasss

nechapem ho....mozno toto nic z toho nenasvedcuje,ze ma oinu,alebo hlada inu,skôr ....ma zaraza ta ymena chovania nahla..lenze ta trva uz rok cely ..a ak by mal inu,to hadam zistim za rok..ci?
a neviem.mam pocit,ze mi hrabne z toho.lebo podozrievam mozno zbztocne,co mi pomoze s nim rozhovor.ked on nechce.resp...stale vravi dokola to iste.co pomoze rozhovor z oci do oci ???ked stale sa takak bavime a nic z toho-vobec...ked som sa spztala,nadhodila temu ,ci nema inu,tak bol divny a povedal,ze co to rozpravam ...a potom bol ticho ,ale myslim,ze chlapi su aj tak typy ludi,co sa nepriznaju.
a este mi zadrel.ze on by na nu nemal cas,lebo riesi milion pat veci ..ze mna lubi....ale ziadne horibilne presvedčovanie,len toto porste ..divne chovanie..
ak on ma inu nejaku,tak ja sa asi zlozim,on vobec nevyzera,na to chalan ..prave naopak..

eri28
30. sep 2015

@marisola vsak studovat nebudes cely zivot dostuduj, zacnete spolu byvat a vsetko sa vyvrbi.Mne to tiez nepride vela hodinu telefonovat, ale chlapy su iny ja to viem podla mojho.To bola moja skusenost.A tazko takto zistis, ked sa ti ani neda moc ako.A ked je divny uz rok to je dlho, to by si snad na nieco dosla. Ja len viem o typoch chlapov ktory sa nezmenia zatlkaju a su proste suknickari a iny nebudu.

borkavan
30. sep 2015

@marisola ešte ma napadlo, že tak sa na to vykašli a doštuduj. Potom sa k nemu nasťahuj a rieš to, teda ak bucde vtedy čo. Však toto čo tu píšeš, ťa musí riadne vyčerpávať. Ako stíhaš študovať?

marisola
autor
30. sep 2015

@eri28 aj
všetci ostatni @babydesire,@vorkola,@borkavan ja by som sa cela rozdala pre neho,aj pre inych ,jednoducho proste obetujem svoj cas radsej inym,ja nemam ani cas pre seba,trebars uz nemam ani cas citat knihu oblubenu,na ktoru som sa tesila dva roky,a mam ju doma,ani len som nemala kedy citat co mam toho tolko,alebo si nemam cas nalakovat cey týzden ani nechty nic...:(((( a radsej gten cas venujem jemu a niecomu s nim spojene.vyletik,alebo co..alebo volanie,skype hocico.ale on ???!!
tak akoze,ja nechapem,co sa zda divne a moc chlapom volat hodinu????preboha ved to neni cely den.a stve ho,ked napriklad,mu zavolam aj na obed a rano,zevraj naco,ze to je vela,pritom to su iba pat min.telefonaty.resp.kakmosky vedia kecat so svoji,mi chalanmi aj stale aj patkrat do dna...aj ked len 10 minutove telefonaty ..a mojmu frajerovi sa to zda zbytocne a vela....
😒 😒 😒 som z toho smutna velmi....
studium este bude trvat min.dva roky,ak nie dlhsie..lebo moxno planujem aj PHd si spravit----hoci nie nadsene..:(
a resp.aj dnes mi povedal,ked sme spolu volali,asi 50 minut sme spolu volali-.ako kedyu proste spolu volame,ked mame o com,tak aj hodinu a pol,niekedy len 50 minut,to sa mi yda optimalny cas,či ??jke to vela ??mne sa rto neyda.,ved preboha chcem byt s nim
a on mi furt hovori,ze naco mu to je,ze aj tak mu to nenahradi moje objatie,osobny kontakt atd.,ze ma nemoye objat atd.a ked mu poviem,ze pod na skzpe aspon na chvilku,nech sa vidime(ked mame obaja k dispo skype samoyrejme,co nie je vzdy,ale vacsinou ano),tak povie,ze nie,lebo jeho bolia oči a chrbat a ze nechce cumiet do monitora,ked v robote stale hladi do pc 10 hodin,ze je rad,ze vzbehne von so mnou volat...a tak.a nie xsediet za notasom,a ked mu povbiem na to,ye ale ja to potrebujem a ze jendpodcuho aspon 10 minut sa vidiet kazdy vecer.-aspon cez ten spominanz skzpe,tak on,ze nie,ze m,a pozna,ze by to bola hodina na skype a ze on nevladze...proste nema chut ma vidiet,lebo si mysli,ze by sme skupovali hodinu a na to ho bolia oči....cize ktovie,co robi ,ked spolu volame,kludne moye chatovat teoreticky,a preto nechce skzpovat,to mi teraz az napadlo,predtym nie....co na toto poviete ?lebo cez skyope,by som presne videla,co robi...nie? alebo je naoyaj unavenz z prace ???
a ked som mu povedala,zefakt to bude len 10 minut skype denne,tak nie,proste nechcel,lebo vraj uz ma pozna a ze potom,kebz sa chcel vypnut odtual po tych slubenych 10 minutach,tak by som zurila a nadavala mu..akoze toto celkom nie je pravda,ale mrzelo by ma to prirodzene...neviem,ci takto sa chova chlap,ktorý skkutocne miluje a odovodnenie ?nechce ma vidiet cey týžden,ked spolu nie sme,lebo ho bolia oci,a chrbat a nechce byt za notasom ani par minut,a ze aj tak to neriesi situaciu,ked ma vidi cez obrazovku.ze jemu staci obzcajnz telefonat..
mne ani nie,no co uz mam robit,tak som ostala ticho,uspokojila som sa sobyč.hovorom hodinovym vecer.ale niekedy mi rpide ze aj to ho nudi,a ked mu toto poviem,tak mi povie,zee on chce tiez mar pre seba cas a ze chce vydychnut si a tak,bla bla....
ze m,u nedavam volnost nič..pritom to vobec neni pravda,lebo moze ist kam chce,s kamosmi atd,nezvazujem ho doma...moze ist ..ak sa neopije,kluydne,nech ide...
niekedy som velmi bojovala aspon o ten skype ale nepovolil.-ze naco..ale niekedy sme skypovavali casto velmi.-ked boli hovory drahe a nemali sme sluzbu ktoru mame teraz.,xe volame zadarmo,tak sme skypovali aj dve tri hodinz denne..ale zrazu odkedz mame sluzbu zadara tak volame iba,ziadnz skype nic...
akobuy ma uz ani nechcel vidiet alebo co..
a paradox !!!!! nmajvacsi ...ked uy som sa tak rozpisala...
ze
dnes zhodou okolnosti...mi povedal,ze pri veceri som si zapol televizne novinz na notase...lebo chcem vediet co je noveho vo svete
ja sa pozerammmm,ze coo ?a to skypovat so mnou nemoxes,ale mozes kukat noviny ??a on povedal,ze to iba na 15 min,a ze chce vediet co je nove vo svete .a ze to len skor pocuval,lebo roobil este volaco ine.a tak yahovaral uz potom...
takze on kludne vecer si poyera novinky na nete surfuje,ale skypovat nemoze a nechce..lebo .-je unavený z prace...a este dodal,ze nech mu dam dychat a nech ho prestanem stale past.a tak..pritom ja ho nepasiem vobec...ze ma hadam narok na vlastne sukromie..ja mu vravim vsak ved na sukromie mas narok celý rok,praktický nie sme pri sebe ..a on ze nie,lebo robi to,robi ono a cas pre seba nema,a ja ked nemam cas na seba tak co ?
teraz neviem,ci to mam brat osobne alebo co,ci fakt ma nechce,alebo aako...
ale nebol taky,samozrejme...:(
nebol..mozno rokmi ..ked spolu chodime,tak zrazu ma prestal milovat alebo co(uz mi nevravi,ze ma miluje,ale len lubi alebo ma rad.,.jedine pri sexe povie,ze milujem ta.,inak nie ,kedysi na dennom poriadku)
pisaval mi basne dokonca v prvom roku dvodch,pekne verse,alebo chcel ma stale vidiet.vzdz aj ked len na skok,aspon na par minut,aj ked sme pobaja mali vela ucenia a prac do skoly,prax a neviem co,ked sme este boli na strednej,tak si nasiel vzdy cas na mna a pritom sme mali ine starosti a vacsie,asi ako teraz..lebo ucenia bolo kvantum na nasom gymplicku...
tak vzdz ma chcel vidiet,vzdy napisal aspon sms cez den,..pisavali sme na skuype aspon 2 hodky a tak...ale potom zlom.odkedz zacal pracovat najma v inom meste.
teraz zrazu posledne dva rokz cca ..to nepotrebuje,lebo -naco aj ...odvykol si od skype,ako sam vravi,ale nie su to len vyhovorkz ????kto je chory,ja ci on ???kto ma pravdu ?ako to je vlastne ?

poradte,co poviete na tuto situaciu prekernu ???o co mu ide ?ma ma fakt dost .alebo ?co si mysliet ?alebo fakt mu lezem na nervy alebo co ?

marisola
autor
30. sep 2015

@borkavan
no vidis,stiham vsetko,aj studovat aj svoje zdravie rieeist,aj jeho,aj nas eproblemz,aj moje problémz,aj pracovat,praxovat vsetko..musim stihat ..a hoci ma to vycerpava musim vsetko zladit tak,ale vravim.nemam cas ani len si nechty nalakovat :(((( lebo vkuse cosi riesim..uz si myslim,ze yblayniem z toho...

kleofaszkutya
30. sep 2015

Ahoj. Zvuky na Facebooku sa daju vypnut. Na hocijakej stranke na FB vpravo hore vo vyskakovacom menu -> Nastavenia -> vlavo "Upozornenia" -> prva polozka "Na Facebooku" -> Upravit -> "Prehrať zvuk pri každom novom upozornení" treba zvolit "Vypnute".

eri28
30. sep 2015

@marisola ja som ti pisala moj nazor, ja poznam mojho chlapa a mali sme vztah na dialku, neskajpovali sme casto, ale pisali sme na skype, casto a kolko krat mi napisal, ze pozera foodbal, a ja som to respektovala.To ze su muzi ktori telefonuju hodiny s priatelkami to nie su vsetci.Ale ja neviem ako tvoj.Evidentne je vidno ze sa zmenil.Nemate to lahke kedze spolu nebyvate .Mne prijde ze ho ten vztah omrzel.To je moj nazor, akoby opadlo to co medzi vami bolo.Jasne vztah sa formuje pocas rokov, nemusi ti cely zivot hovorit, ze ta miluje, moze to len citit, mi si to nehovorime vobec ale zijeme to.Ale ani ja by som si na tvojom mieste nebola 100 percent ista ci je vsetko okej podla toho co pises.A mozno ano on sam nevie co chce a preto to nevie dat ani tebe razne na javo, a hlada rozptylenie a nepovie pravdu.A aj tvoja choroba, ked vznikla neskor pocas vztahu moze byt nieco s cim sa mu tazko vyrovnava.On je studovany.Niekedy tie vztahy sa rozpadnu lebo jeden ma viac skol a inu profesiu ako druhy, a jednoducho sa tak nerozumeju.Podla mna keby tento vztah aj nevysiel, nie je koniec sveta aj ked evidentne ho lubis, ale mne sa to nezda z jeho strany take iste.Dala by som tomu cas.Nemusite sa hned rozist, ale pisala si ze mu vadi ze ho nenechas chvilu sameho.Nechaj ho vydychnut a on sa rozhodne co chce.Dva roky studia a mozno viac je dlha doba snad si ujasnite skor co chcete a ci naozaj planujete spolu buducnost.Drzim palce nech to uz skonci akokolvek.

borkavan
30. sep 2015

@marisola a to zdravie náhodou nesúvisí s týmto tvojim šialeným tempom? Lebo aj keď píšeš, tak cítiť z teba, že si uplne rozlietaná, ulietaná, vyšťavená...
Skús sa hlavne skludniť a nájsť ten "pokoj v duši" a veci sa ti sami začnú javiť také ako sú a nájdeš odpovede. Budú sami prichádzať k tebe.

borkavan
30. sep 2015

@marisola inak tie nechty si môžeš lakovať počas skypovania s ním. Počuj, ked ho tak miluješ, tak mu proste ver, ked povedal, že inú nemá, tak nemá. a to či si píše... to ukáže čas.