Mám pomer so švagrom
Kto to vedel že sa tak zamilujem do svojho švagra???Máme spolu pomer a ja neviem ako to mám povedať mužovi...
sa mi pacia vety: ako si mohla, ze ti to zdravy rozum dovolil .. 😀 😀 akoby ze pri milencoch clovek pouziva zdravy rozum :D chemia, slaba chvilka stalo sa, mozno jej svagor dava to co muz nie..Keby som pouzivala zdravy rozum nikdy by som sa nebola vydala 😉
Kazdopadne blba situacia ze je to svagor, ked to povies muzovi rozbijes ich vztah surodenecky..ja by som bola asi ticho na tvojom mieste 😅
nepozeraj tolko telenoviel 😀 😀
fuuuha, no neprijemne.......ze ta ,aj tvojho svagra hanba nefacka
Ako ja mám kamarátku a tá má dvoch súrodencov, brata a sestru a oni mali svojich manželov a tí ich manželia sa dali dokopy... niekedy sú cesty osudu nevyspytateľné... nie žeby som to schvalovala
ako,neviem si predstaviť že by som sa zamilovala do švagra 😲 ,,,,,to by bolo ako keby som sa zamilovala do brata 🙂
kokos asi by sa mali dať obaja vyšetriť 😀
@zuzanockamt ,,,,no asi ťažko 😀,,si to neviem predstaviť,,pri tej predstave ,je mi nevoľno,,,,,poznám ho dlho a je to teda ozaj divné,zrovna minule to to niekde rozoberali, v tv,,,,proste je to rodina už,,,,,, 😀
keď tak nad tým rozmýšľam bol by to námet do JOJ,,,,,
ale možno jej niečo chýbalo v živote,,,,,,,
Mne to tu pripada uz ako poriadna pakaren! Co cakas od nas? Kazda ti poradi za seba ako by konala ona....ty mas vlastny rozum a usudok a musis vediet co chces od neho ci len sex... Mozno je teraz pan svagor na koni a tesi sa ze ublizuje bratovi a ide mu o to a nie o teba... Mozno ta naozaj nesputane miluje a ty tiez jeho... Ma to isto x y detailov o ktorych vies ken ty a ty sama to musis vyriesit. Tak sa k tomu postav zodpovedne a inteligentne. A ak ti tieto vlastnosti nic nehovoria potom je skoda dalej nieco riesit. Drzim palce
@zuzanockamt "Cely kon je plny moralistiek" to som si ta dovolila citovat. Nemozem za to, ze moralka je pre mna dolezita. A mozno aj pre ine dievcata a zeny tu na konovi. Nastastie.
Ja poznám ženskú, ktorá rozbila manželstvo svojej sestre, lebo on bol podnikateľ a mali veľa peňazí a jej muž len obyčajný robotník, tak sestre (neviem ako) rozbila manželstvo a švagríka zbalila, nevzali sa, no robievali spolu to...tie smiešne pohyby. Tak toto je život, platí staré známe, najviac ti v živote dokáže ublížiť ten, kto je ti nablízku.
Môj názor, nech by tvoja láska bola neviem aká veľká, radšej sa na to vyspi, choď sa opiť, zbaľ najkrajšieho chlapa v bare a uži si s ním divoký sex, nechaj vybúriť svoje hormóny, ale preboha, neznič život toľkým ľuďom!
@zuzanockamt Ano, urcice mas pravdu. To nevie nikto, co ho caka. Ale viem, ze vzdy sa budem snazit konat tak aby som neublizovala ludom.....
@zuzanockamt ved to to 😀
@mimsy Vidíš aj na tvojom príklade sa môžeme presvedčiť, že všetci nemôžu mať všetko. Máš pomer so švagrom, ale tým pádom nemáš asi kožu na tvári a zrejme si niekde stratila aj brožúrku o morálke. Ako sa hovorí láske nerozkážeš.
Inak nič sa nedeje, ale mala si najprv ukončiť vzťah s manželom a potom si začať so švagrom, a možno by nebol taký aktívny keby tam už nebol ten adrenalín. 🙂
Ja osobne lituju toho, ze muj manzel nema bratra...mozna by mel to, co nema manzel...😀
Staci totiz tak malo, aby druhy nasel ve druhem to, co mu prave chybi...a co mu partner neumi a nebo nemuze ci nechce dat...
Pokud ve druhem najdeme to, co nas cini stastnymi a kompletnimi, proc ne? Jedine, co by melo byt pravidlem, je ukonceni predesleho vztahu...
Jinak i bratr manzela je povazovany za incest.. 😎..ale tomu Srdce nerozumi a Rozum vetsinou chodi pozde...
Pane Bože, aké komplikácie. Život je aj tak komplikovaný a Ty to robíš ešte komplikovanejším...
@henamichal nekomplikuje..vzdyt nikdo nic nepozna..i prijmeni zustane stejne 😔
ja ta neodsudzujem,možno si zle žila z mužom neviemno každopádne by som počkala či to nieje len rozmar,čiten človek stojí za to aby som si zničila rodinu.Napíš si napapier v čom je lepší alebo horší od švagra
😀 ja len, že dievčatá pre ktoré vernosť=nedostatok iných príležitostí, by sa nemali vydávať
@natalienka12 ked to robis ty s partnerom, tak to uz nie su smiesne pohyby?
@mimsy ošiaľ opadne a príde ľútosť... stojí to za to, pokaziť toľkým ľuďom život? Ani ty, ani manžel ani švagor už nebudú tí istí, čo predtým.. Ja ti radím: skonči to. Spomen si, kvôli čomu si sa zaľúbila do svojho muža. On je tým, ktorého miluješ. Láska nie je chvíľkový ošiaľ. Keď z tohoto vytriezvieš, budeš mať pocit hanby a prázdnoty. Želám ti to, lebo to bude znamenať, že si sa spamätala. Vráť sa, kým sa dá!

@freda1 vraj " ak si zalubena tak to nikomu nehovor a pokracuj v tom to ta potom ta zalubenost prejde a nemusi otom nikto vedet"
teda dá sa predpokladať za predpokladu, že o tom ten tvoj nevie, že aj ty by si chcela 😀