icon

Mám pomer so švagrom

mimsy
8. apr 2013

Kto to vedel že sa tak zamilujem do svojho švagra???Máme spolu pomer a ja neviem ako to mám povedať mužovi...

Strana
z2
kikaba44
10. apr 2013

@freda1 vraj " ak si zalubena tak to nikomu nehovor a pokracuj v tom to ta potom ta zalubenost prejde a nemusi otom nikto vedet"
teda dá sa predpokladať za predpokladu, že o tom ten tvoj nevie, že aj ty by si chcela 😀

lucinocka
10. apr 2013

sa mi pacia vety: ako si mohla, ze ti to zdravy rozum dovolil .. 😀 😀 akoby ze pri milencoch clovek pouziva zdravy rozum :D chemia, slaba chvilka stalo sa, mozno jej svagor dava to co muz nie..Keby som pouzivala zdravy rozum nikdy by som sa nebola vydala 😉
Kazdopadne blba situacia ze je to svagor, ked to povies muzovi rozbijes ich vztah surodenecky..ja by som bola asi ticho na tvojom mieste 😅

1katkas
10. apr 2013

nepozeraj tolko telenoviel 😀 😀

ivana205
10. apr 2013

fuuuha, no neprijemne.......ze ta ,aj tvojho svagra hanba nefacka

victory1
10. apr 2013

@mimsy kokos, no prve, co ma napadlo, ked som si precitala, ze "mame pomer so svagrom"..ze blahozelam... 😀 No, ked si to uz dopustila, asi by bolo fer voci obom bratom rozhodnut sa len pre jedneho... 😉

jadodka
10. apr 2013

Ako ja mám kamarátku a tá má dvoch súrodencov, brata a sestru a oni mali svojich manželov a tí ich manželia sa dali dokopy... niekedy sú cesty osudu nevyspytateľné... nie žeby som to schvalovala

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
kubankakubanka
10. apr 2013

ako,neviem si predstaviť že by som sa zamilovala do švagra 😲 ,,,,,to by bolo ako keby som sa zamilovala do brata 🙂
kokos asi by sa mali dať obaja vyšetriť 😀

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
kubankakubanka
10. apr 2013

@zuzanockamt ,,,,no asi ťažko 😀,,si to neviem predstaviť,,pri tej predstave ,je mi nevoľno,,,,,poznám ho dlho a je to teda ozaj divné,zrovna minule to to niekde rozoberali, v tv,,,,proste je to rodina už,,,,,, 😀
keď tak nad tým rozmýšľam bol by to námet do JOJ,,,,,
ale možno jej niečo chýbalo v živote,,,,,,,

froschka
10. apr 2013

Mne to tu pripada uz ako poriadna pakaren! Co cakas od nas? Kazda ti poradi za seba ako by konala ona....ty mas vlastny rozum a usudok a musis vediet co chces od neho ci len sex... Mozno je teraz pan svagor na koni a tesi sa ze ublizuje bratovi a ide mu o to a nie o teba... Mozno ta naozaj nesputane miluje a ty tiez jeho... Ma to isto x y detailov o ktorych vies ken ty a ty sama to musis vyriesit. Tak sa k tomu postav zodpovedne a inteligentne. A ak ti tieto vlastnosti nic nehovoria potom je skoda dalej nieco riesit. Drzim palce

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
louvre
10. apr 2013

@zuzanockamt "Cely kon je plny moralistiek" to som si ta dovolila citovat. Nemozem za to, ze moralka je pre mna dolezita. A mozno aj pre ine dievcata a zeny tu na konovi. Nastastie.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
natalienka12
10. apr 2013

Ja poznám ženskú, ktorá rozbila manželstvo svojej sestre, lebo on bol podnikateľ a mali veľa peňazí a jej muž len obyčajný robotník, tak sestre (neviem ako) rozbila manželstvo a švagríka zbalila, nevzali sa, no robievali spolu to...tie smiešne pohyby. Tak toto je život, platí staré známe, najviac ti v živote dokáže ublížiť ten, kto je ti nablízku.

Môj názor, nech by tvoja láska bola neviem aká veľká, radšej sa na to vyspi, choď sa opiť, zbaľ najkrajšieho chlapa v bare a uži si s ním divoký sex, nechaj vybúriť svoje hormóny, ale preboha, neznič život toľkým ľuďom!

louvre
10. apr 2013

@zuzanockamt Ano, urcice mas pravdu. To nevie nikto, co ho caka. Ale viem, ze vzdy sa budem snazit konat tak aby som neublizovala ludom.....

kubankakubanka
10. apr 2013

@zuzanockamt ved to to 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
juliana77
11. apr 2013

@mimsy Vidíš aj na tvojom príklade sa môžeme presvedčiť, že všetci nemôžu mať všetko. Máš pomer so švagrom, ale tým pádom nemáš asi kožu na tvári a zrejme si niekde stratila aj brožúrku o morálke. Ako sa hovorí láske nerozkážeš.

Inak nič sa nedeje, ale mala si najprv ukončiť vzťah s manželom a potom si začať so švagrom, a možno by nebol taký aktívny keby tam už nebol ten adrenalín. 🙂

irriss
11. apr 2013

Ja osobne lituju toho, ze muj manzel nema bratra...mozna by mel to, co nema manzel...😀
Staci totiz tak malo, aby druhy nasel ve druhem to, co mu prave chybi...a co mu partner neumi a nebo nemuze ci nechce dat...
Pokud ve druhem najdeme to, co nas cini stastnymi a kompletnimi, proc ne? Jedine, co by melo byt pravidlem, je ukonceni predesleho vztahu...
Jinak i bratr manzela je povazovany za incest.. 😎..ale tomu Srdce nerozumi a Rozum vetsinou chodi pozde...

henamichal
11. apr 2013

Pane Bože, aké komplikácie. Život je aj tak komplikovaný a Ty to robíš ešte komplikovanejším...

irriss
11. apr 2013

@henamichal nekomplikuje..vzdyt nikdo nic nepozna..i prijmeni zustane stejne 😔

natsa
11. apr 2013

ja ta neodsudzujem,možno si zle žila z mužom neviemno každopádne by som počkala či to nieje len rozmar,čiten človek stojí za to aby som si zničila rodinu.Napíš si napapier v čom je lepší alebo horší od švagra

kikaba44
12. apr 2013

😀 ja len, že dievčatá pre ktoré vernosť=nedostatok iných príležitostí, by sa nemali vydávať

moonlight1210
12. apr 2013

@natalienka12 ked to robis ty s partnerom, tak to uz nie su smiesne pohyby?

13betina13
12. apr 2013

@mimsy ošiaľ opadne a príde ľútosť... stojí to za to, pokaziť toľkým ľuďom život? Ani ty, ani manžel ani švagor už nebudú tí istí, čo predtým.. Ja ti radím: skonči to. Spomen si, kvôli čomu si sa zaľúbila do svojho muža. On je tým, ktorého miluješ. Láska nie je chvíľkový ošiaľ. Keď z tohoto vytriezvieš, budeš mať pocit hanby a prázdnoty. Želám ti to, lebo to bude znamenať, že si sa spamätala. Vráť sa, kým sa dá!

Strana
z2