Mám povedať rodičom a svokrovcom o tehotenstve v 6. týždni?
Ahojte, chcem len pocut rozne nazory, aby som si sfinalizovala ten moj. Neviem sa rozhodnut, ci rodicom a svokrovcom oznamit, ze cakame babo. Som len v 6tt a v pondelok idem len na 1.utz. Ide o to, ze by som im to povedala, kebyze som pred 2,5 rokom nepotratila. Takto sa bojim, ze im to poviem, oni sa mega potesia a v pondelok bude nieco zle😥 (kedze sa momentalne viac bojim ako tesim). Lenze mame dnes oslavu, kde budu vsetci a je to pekna prilezitost. Tak neviem, co robit. Na jednej strane im to chcem moc moc povedat, lebo svokrovci este nemaju vnuca ale na druhej strane sa bojim, ze sa najprv potesia a potom zasa pride sklamanie. Vztahy mame velmi dobre.
@hederamonstera prvýkrát sme povedali hneď, ale nedopadlo to dobre. Druhý krát sme nepovedali, tiež to nedopadlo dobre. O tom vôbec nevedia doteraz. Tretí krát som ostala na pn, tak im to došlo, ale nepýtali sa, potom sme im povedali okolo 12tt. Máme syna. Momentálne som opäť tehotná, tiež sme to nehovorili skoro, samozrejme mama aj svokra sa dovtipili, ale nepýtali sa, oficiálne sme oznámili okolo 3 mesiaca.
U nás v rodine sa nič netají. My sa tešíme aj plačeme spolu. My sme oznámili hneď večer ako vyšiel pozitívny test. Po 15 ročnej neplodnosti nám aj tak nikto najprv "neveril"😂
Ja som to nikdy nevydržala a hneď som to všetkým povedala ako som vedela že som tehotná, čiže cca podobný týždeň.. myslím že ak by som bola tehotná teraz 4x asi to už nepoviem..
@hederamonstera poznám presne tvoje pocity. v 2019 sme tiež o bábätko skoro prišli a nikto o tom nevedel, v podstate som až po kyr. v nemocnici volala mamke čo sa stalo, nerada na to spomínam. A presne kvôli tomu som im v novembri minulý rok cca po mesiaci od zistenia tehu povedala, mamke a svokre, cítila som to tak, aby sme sa všetci spoločne modlili za to bábätko 🙂 veď komu, keď nie im.tak som to cítila ja.
Tak sme im to nakoniec v sobotu povedali, cakali sme vacsiu radost ale to nevadi😁 dnes sme boli na kontrole a uz aj srdiecko bilo🥰 takze sa tesime po tak dlhom smutnom case a dufame, ze uz to bude mat dobry koniec☺️
@hederamonstera držím palce nech ide všetko hladko..
@hederamonstera my sme svokrovcom povedali hned...ale vedeli sme, ze by sme im povedali aj o pripadnom potrate, takze to pre nas nebol problem..
@hederamonstera super, teším sa s vami ❤️ a možno sa nechceli predčasne veľmi tešiť, tak to tak schovávali vo vnútri, ale verím, že si neskutočne šťastní 😍🍀
My sme povedali o prvom tehotenstve asi aj hneď, ako sme sa to dozvedeli a bola to chyba. Do par dni to vedeli všetci. Druhé tehotenstvo som povedala bratovi a potom mamine, lebo som vedela, že u nich to ostane. Zvyšku rodiny sme to povedali až po prvom sone. Samozrejme, že sa môže stat aj neskor čokoľvek, ale ten začiatok, či je alebo nie je akcia srdiečka, je vždy taký neistý 😔 moc drzim palce 😍

Tak baby vdaka aj vam za podporu, dnes som povedla mojim rodicom zajtra svokre. Som 11+1, chcela som co najviac podrzat ale no, brusko mos neschovam po dvoch a diastaze...pacilo sa nam s muzom nase male tajomstvo. Inak buduci tyzden kontrola,tak snad bude vsetko ok...