Mám pravdu ja alebo partner?
Skúsim čo najstrucnejsie popísať problém a chcem len vedieť či by vám niečo podobne vadilo/nevadilo, či chápete skôr mna alebo argumenty mojho partnera.
Nechcem a nebudem tu podrobne rozoberať všetky súvislosti a veci okolo, o tom nie je príspevok.
Stručne-mám vzťah a bola tu žena kvôli ktorej sme s partnerom mali (aj mame keďže stále nejaká spojitosť ) problémy . Nebola tu nevera ( fyzická nie, emocionálna možno ale to nezistim 😃), no dosť iných veci na to aby to rozhodilo nás dovtedy pekný vzťah.
Ja som mu povedala, že ak mame fungovať ďalej a nejako cez to prejsť, nechcem aby v našom živote už bola akákoľvek spojitosť s ňou .
Partner ma prácu kde ma veľa zákazníkov, aj jej mamu, aj otca ( jej rodičia spolu nežijú, ona len s matkou ale nejako sa pritrafilo že už aj otec je zákazník 😃) . Ten otec si s partnerom potykal čo by mi vôbec nevadilo, je to bežne.
Mala som problém už keď si partner s jej otcom písal mimo prace, napr ked ten otec šiel na aute a stretli sme ho cestou a partner mu písal že ho videl a take tie veci.povedala som mu jasne že nepáči sa mi to lebo nechcem aby fakt nejaká spojitosť tu s ňou bola.
No prešiel nejaký čas a partner sa náhodne stretol s tým jej otcom niekde ked bol bezo mna a šiel sa s ním odviezť na jeho novom aute.
Veľmi ma to sklamalo pretože som nečakala že pôjde.cakala som že to odmietne kvôli mne a preto, že som sa jasne vyjadrila.
Tak teda: on za tym nič nevidí, pre neho to bolo len odvezenie sa na aute, veď ona tam nebola, len oni dvaja ..
Pre mna to znamená že si si pripustil k telu bližšie jej rodinu, nestačí len ona ale aj jej mama otec a kto ešte?😃pojde teraz spoznať starých rodičov atd? Keď spolu nebudeme rovno môže prísť do rodiny kde všetkých bude poznať 😃 som nahnevaná, aj ja chapem to hľadisko ze šlo len o odvezenie sa ale to všetko čo je za tym ma sklamalo pretože naozaj nechcem aby ešte mal s ňou niečo spoločne a aj s jej rodinou. Prečo nemohol jej otec zostať ako x iných zákazníkov s ktorými si len týka a inak nič? Zrovna s týmto potrebuje niečo viac?
Hádame sa kvôli tomu lebo on si ide stále svoje ze o nič nešlo ale ja to vidím tak ze ide niekde bezo mna a v momente zabudne na naše dohody, nevyhodnoti situáciu a ešte sa potom rozčuľuje ze doma sa oberáme o kopec času riešením týchto veci. Nemuseli byt, môj názor .nech ide kam chce s kým chce ale toto je na mna veľa
@akiana vidíš ale podľa mna vôbec nebolo dolezite aby som toto vôbec písala lebo výsledok tak či tak bol ten že sme riešili problémy s treťou osobou kde sme sa vzajomne dohodli čo a ako a stalo sa toto s jej otcom. Nemyslím si že zrovna tentokrát sa bavili o nej lebo bol tam s nimi aj partnerov kamarat a nezvykne ored inými riešiť súkromne veci, má rad keď je to len medzi nami.aj preto toto ani nehovorím nikomu blízkemu nemusí to vedieť každý ale radšej len tu anonymne
@number19 presne tak; aj ja mám mužov z minulosti a ani nepoznám ich rodičov .nemám síce prácu kde by boli mojimi zákazníkmi ale pre dobro medzi nami dvoma by som sa snažila byt ku ním ešte viac neutralnejsia než k iným a nie opačne 😄a povedať potom že veď ten chlap dotyčný tam nebol
Jaj tak potom ale ok, ked nemas problem s tymi vyjazdmi s jej otcom. Das ruku do ohna za to, ze sa o nej nebavia, akoby neexistovala. Potom o com je cela diskusia?
@akiana zle pochopenie, to teraz naposledy tam nebol sám partner ale aj s kamaratom. Predtým sa nestretli sami partner a jej otec ale prebehli len písania keď napr sa stretli na ceste a tak a dám príklad lebo neviem iz ako to bolo, partner mu hneď písal čo to má aké auto a tak.mne nejde o to že by cez neho sa chcel dostať ku nej to si nemyslím mne šlo Skôr o to že partner možno podvedome nevedomky nejako nadobudol pocit že keď pozná ju tak asi musí aj ich inak než iných alebo čo ..preto píšem že lepšie je predísť niečomu ako sa do niečoho dostať skratka mal sa k jemu chovať ako k bežnému zákazníkovi a nie zrovna s ním mat väčší kontakt ..predsa nepíše každému na whatsape a pod každému zákazníkovi keď ho niekde vidí a tak
Pretože všetko toto vo mne potom vyvoláva zly pocit a ťažko mi bude niečo objasňovať ako tp je, nemá to byt vobec
Ale zbytocne hladas skryte vyznamy a analyzujes, gro veci je v tom, ze udrziava vztahy s jej rodinou, nech je za tym co chce, a tebe to opravnene vadi. On vie, ze ti to vadi a nechce s tym prestat napriek tomu, ze ma on maslo na hlave s nou.
Na mala by si tu familiu aj ty viac poznať, coi na nich muža tak priťahuje, zivelnost, zovialnost, zivocisnost🦚? Prečo je mužovi sympatická ta vydatá žena s jej otcom, ako si vychádza tvoj s tvojim otcom, svokrom?
Pri niektorých ľuďoch dostaneš taky pocit istoty a nikto nevie, ci oprávnený, alebo len dobre zahraty a môže v tom byt práve toto... zo starého ide nejaký otcivsky cit a tvojmu také chyba...???
. Možno o tej familii vie viac a pozná ju dlhšie, ako ty myslíš. Keď ste tak za vodou, s peniazmi, co tak navrhnúť zmenu vzduchu... Drahy, co keby sme išli na par mesiacov do Prahy, do Berlína, do Londýna... Už má to tu unavuje... Keď ho máš rada, bojuj. 🍀
Nepisala si aj toto ty nahodou?
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/robi-vas-partner-nieco-pre-inu-zenu/
@akiana nie ja práve nechcem analyzovať len únavne odpovedám na otázky okolo toho čo každá píše ale už nebudem, pekne ste to vystihla stručne zhrnuto . Naozaj bolo mojou otázkou len to či by to aj niekomu inému vadilo /nevadilo to je celé. Čisto zo zvedavosti
Ano, vadilo. Dalsia a podstatnejsia vec ale je, ako to budes riesit so svojim muzom, ked on si stoji za svojim.
@denisah6 vidíš čiže ty si na strane tej ktorej by to nevadilo, beriem preto som sa aj pýtala.ja zase som taká že keby prišiel aj na vrtuľníku niekto dotyčný nenechala by som sa kúpiť úžasným momentom . Môj chlap to vyhodnotil oresne opačne, chcel si užiť niečo čo nemal každý deň a bolo to viac ako to že s kým tam vlastne je
@akiana práveže nehadame sa nejak kvôli tomu, on mi to povedal keď už bolo po s typickým že jemu nenapadlo žeby mi to mohlo vadiť 😃a ja som na to zase že práve napadnúť mu to malo a teraz keď už je po môžme len fantazírovať či mu to napadlo alebo naozaj nie..nemal byt taký hrr ale trosku aj rozmýšľať nič by nebolo na tom keby to odmietne. Často je taký že skôr mu je blbe odmietnuť inych ako urobiť niečo pre mna v takýchto veciach.
@veronikaszabova noooo, to som presne myslela👍
@ahhola ona nie je vydata má len partnera ja tiež. Tam sa stalo to ako som opísala - najväčší problém je s niečim začať a spadnúť do toho. Trebárs budem mat nového kolegu bude mi sympaticky budeme sa baviť v práci, potom mi aj napíše a stále to budeme brat ze veď je to ok o nič nekde a bude to pokrscovat ďalej až tam kde obaja zistime ze hop nemuselo to byt a už to ťažko pôjde preč ..ja napr nemám potrebu si ani písať s inými chlapmi. Kedysi keď som bola mladšia možno, teraz má to odrádza . Čiže aj on začal normálne ako so zakaznickou potom nejaké ďalšie veci pomimo stále ok a mne už vtedy sa to nepáčilo lebo som tak trochu cakala či to nezajde aj inam a zašlo. Zrazu vypisovanie si ako veľkí kamosi osobne veci a kadečo pritom v našom vzťahu už každý mame svojich ľudí a nie je žiadúce teraz si vytvárať kamarátstva s opačným pohlavím..mne on môže povedať ze ju nebral inak , ja za tým vidím iné keď klamal a kto to dokáže?
Preto som povedala ze kontakt s ňou nemôže byt žiadny , nech je to ako kedysi keď tu nijako nefigurovala.a nie ze keď nie ona zrazu jej mama, otec a ešte kto. Dobre ze nemá súrodencov 😃nemôžem zakázať aby neprišli ako zákazníci.ale hnevalo má to prečo si ich pustá bližšie k telu keď nemusí .vôbec nemusí
Podla predoslej diskusie ktoru si zalozila s nou udrziaval, povedzme, velmi nadstandardny vztah dlhsiu dobu, pocas coho nerespektoval tvoje opakovanie priania, aby s nou skoncil. Teraz zase nerespektuje tvoje zelanie, nestretavat sa s jej rodinou. Ty si naozaj stale myslis, ze jemu ani vo sne nenapadlo, ze ti moze nieco vadit?
Ty máš otázku v sebe, ci on potajme riesi nieco s nou a uz si ju pripravuje cez vsetky kadejaké okolnosti, cez ktoré sa dá. Ako topiaci sa slamky chytá. Raz matka, raz babka, raz kačka......, len aby mal nieco spolocné s nou, aj ked nepriamo ( pred tebou) a potom ( nie pred tebou) si uz oni dvaja o tom napíšu, a chichotky budú, noo, aki su slahnuti a svacnuti obidvaja do seba, a ako bol s tym a s tym z jej rodiny a opat chichotky o tom, co s kym z nich zazil a ze Skoda, ze aj Ona tam pri tom nebola. Vsetky tieto veci ti on superman samozrejme popre, aby si ty bola ta prije.aná, a taka zla a taka zla. Ta druha dotycna tu bude dobra, ty si zla a nie pri zmysloch, to sa neboj. Pomoze ti technika. Pc, mobil, atd, kde je, co je, ako je, s kym pise, co, jedine toto. Lebo verit sa mu nedá. Tu nastanú otazky, naco s ním byt, ked je to nanic celé, ale odpoved je: ty ho lubis. Skus sa, si to nepokazit, v pripade, ze pán chichotník sa chichoce s druhou dotycnou len nevázne a zbytocne a s tebou vážne.
@sheila121 prečo? Lebo on niečo urobil a snažím sa to rôznymi spôsobmi riešiť ?
Čítam len prvú stranu, tak možno niečo zopakujem, ale tvoj chlap sa nechal odviezť na jeho novom aute. Máloktorý chlap by pri náhodnom stretnutí známeho odmietol ponuku ísť vyskúšať nové auto…. Toto by som brala ako poľahčujúcu okolnosť. Ďalej už by s nimi vzťahy nemusel naozaj budovať, aby ho čoskoro nevolali na opekačky a pod.
Pozri, ja ako jej otec by som bola varena-pecena v jeho obchode a auto aj s dcerenkou by som mu ponukla na striebornom podnose. Preco? Lebo do nej v minulosti nasypal tolko penazi, ze vacsina z nas tolko nevidi ani od vlastneho chlapa, a bohvie co za budizknicemu je ten jej. Jasne, ze jej rodinka chce tvojho muza k sebe, co myslis, preco ho jej otec vyvaza na novom aute? Naozaj nechapes suvislosti? A jemu to evidentne vobec neprekaza, sprosty nie je, vie o co im ide. Keby chcel teba a vas vztah, dal by tomu raznu stopku. On je podla vsetkeho na vazkach, ci ty, alebo ona a jej familia, s ktorou si vyborne rozumie.
@mamutka dakukem áno aj takto som to brala preto som taká zmätená. Nebolo to jieco plánované že si to naplánovali , stretli sa náhodne, zavolal ho a on nadseny šiel ..
Padla už aj pozvánka na niečo typu ako píšeš grilovačka ale to už by bolo moc.vie že mna by tam nedostal a sám by nešiel, len tu už skôr ma mrzí že nešiel by asi lem kvôli mne, inak hej
Ak si písali a boli tam nejaké narážky áno vadilo by mi už na nej všetko 🤣🤣🤣.tak ale zas ber to tak príde k nemu jej mama ,otec a čo sa má spraviť že ich nevidí 🤣.ja by som skôr riešila že prečo jej písal poza tvoj chrbát a vieš do budúcna ak mal tú potrebu tak ju zopakuje len lepšie to zamaskuje.samozrejme nemusí to byť tá istá žena
Môj názor je, ze od hriechu treba utekať a nie sa začať kamarátit s rodinou...
Mne by to vadilo tiež, povedala by som mu, že mi nevadí bratrickovanie s klientami, ak ma pocit, že ma toľko času. Ale nie s rodinou ženy, ktorá pasie po mojom mužovi. Bodka. Navyše, je to veľmi neprofesionálne, taky klient bude časom žiadať láskavosti ako zľavy a pod, lebo ved sme kamoši ….
Hentaka štetina sa kedysi aj môjmu mužovi nukala, dosť okato, našťastie s ňou prerušil kontakty a keď musel s ňou jednať neskor pracovne, mne už to nevadilo, lebo viem že kvôli suke by o rodinu nechcel prísť
@cafelatte myslím si to iste
@mamutka obaja sú na vine . Ju ani neriešim to je jej svedomie že tiež je zadaná a nevadilo jej že bude ma stretávať a robiť sa že nič, ja žijem s ním on ma zaujíma on ma sklamal a cakala som trosku iné správanie ako toto 😊ja keď s ním nebudem môže obnoviť opäť kontakty + aj s jej rodinou sa bude super poznať
@cafelatte namiesto toho aby mi preukázal rešpekt v ukážkovéj situácii ktorá nastala a mohol ukázať že mysli všetko voči mje vážne tak dokázal len to že akurát mu nebudem veriť keď aj niekam pôjde že si na mna spomenie a bude sa správať tak ako by mal
Tvoj partner je lahkovazny..chápala by som to rovnako ako ty.

@autorka Trvala by som na tom aby vsetkych z jej blizkoosti odstrihol vratane ju.
Si zober, ze mas ty nejaky fling a muz ti na to pride (stane sa) a chces si udrzat partnerstvo s tvojim muzom..co urobis?
Si rada ze ti chlap dal druhu sancu a proste vsetko odstrihnes...ak si ho chces udrzat (a to iste by mal momentalne urobit tvoj muz).