Mám prijať pozvanie a ísť na návštevu k mužovmu kolegovi?
Žienky... Pred nedávnom nás s mužom pozval jeho kolega a žena k nim domov, muži sú kamoši z práce a dosť dobrí. Vraj oni si môžu dať pivo, posedieť, porozprávať a ísť domov. Že by nachystali nejaké menšie pohostenie a tak. Môj muž sa s obomi pozná, ma ich rád, skrátka ako kamoši. Chodia spolu občas von do podniku sadnúť, v práci spolu robia. Čo mi prišlo divné, že prečo volajú aj mňa? Úprimne si neviem predstavit, o čom by som sa s bezdetnou, 24 ročnou žabou bavila. Veď podľa toho čo mi hovorí muž, tak ešte žijú ako pubertiaci, občas sa zasmeje keď ten kolega spomenie kde čo ako robili a ona hlupucka o tom vie že sa spolu o tom bavia a nerieši to. Akože súdnosť žiadna, nechápem. Naposledy prišiel s tým, že či by sme si nekúpili nejaké masky, akože také škrabošky na spestrenie intímneho života, že oni dvaja ich používajú občas a je to super spestrenie. Popravde po tomto už vôbec nemám chuť tam ísť, len nechcem byť za divnu že mám niečo proti nim. Mužovi som to povedala samozrejme že s takýmito ľuďmi nechcem tráviť čas a ostal zarazený že čo proti nim mam, že si ešte užívajú život ako bezdetní, či som zabudla akí sme boli my ešte nie tak dávno a že možno mi to prospeje a nemusela by som byť taká uzkoprsa. Aj mám celkom strach ho tam poslať samého, že čo sa bude diat... Baby poraďte mi prosím
Autorka, toto je problém viacerých žien. Muž sa zamiluje do usmievavej, veselej a sexy ženy, ktorá si dá sexy pradielko, opätky a robí všetko aby sa mu páčila. Je zvyknutý na nejaký štandard. Pôrodom všetko akoby utlo, lebo madam je už matka 🤦♀️
Myslím, že tvoj muž by s tebou rád trávil čas opäť pri zábave. Choď, nahoď sa, a užite si to. A doma tiež. Občas potrebuje aj chlap aby si sa mu venovala, nemôžeš byť stále nonstop iba doma s dieťaťom.
A možno tá mladá žaba je fajn kočka, prečo ju súdiť keď ju nepoznáš?
Prepac,ale si na najlepsej ceste k rozvodu. Zabudla si byt zenou. Toto by ti preslo u nejakeho pana s nizkym libidom,ktory kazdy vecer sedi v papuciach pred tv.
@simca06022011 tak po komentoch, ktoré autorka dala o 19:12 a o 19:16 usudzujem, že teda jemu fakt chýba ten večer predovšetkým pre nich dvoch, občas s kamošmi. OK, beriem. a čo sa týka čučania doma, nuž, ja som čučať musela. nie každý má to šťastie. bola som v cudzom meste (aj ex), všade cudzí ľudia, všetka rodina 150 km ďaleko, mne fakt nemal kto postrážiť dieťa. teraz mám už parádu. dcéra 12, už ostane aj sama, nie je problém a ja s mužom ideme na večeru alebo pohár vína. či sa pridá, či nie, ideme. je to o dohode nás 3. ale teda ja osobne trávim čas predovšetkým s rodinou. a nečučíme iba doma 🙂 my si vystačíme 2, maximálne 3 úplne bez problémov a užívame si to. doma aj von.
“Musí byt jednoduchšia, keď sa smeje na tom, čo povedal jej muž v práci.. “ no jednoduchší musí byt aj tvoj muž tým pádom. A ešte vypada, že ani nemáte inej témy, ako ich dvoch na dennom poriadku.
@hlubik ja som si aj myslela.... Len či to nevidí ten jej muž, tomu nechápem.
@dominika1988 porovnáva a neskutočne ma to štve, veď donedávna som bola tá ktorú doslova nosil na rukách a zrazu postupne nenápadne pridával ako ona hento, ako ona toto, prečo už nechodíme tam, prečo už za ním neprídem že mám na neho chuť, a pozri sa takúto tortu upiekla kolegovi, ideme teraz s kolegami k nim na pivo pozrieť zápas, keď bol s kamarátmi na výlete tak mi hovoril ako mám ísť von, že veď baby si plánujú dámsku jazdu (išla ona a nejaké ženy tiež do mesta ) a keď som sa spýtala či kolegovi nevadí ako chodí jeho žena doobliekana von tak iba povedal že nie lebo vie že nič nevyvedie
@panelacikova ty sa na to pozeras asi podla seba. Ale ak ona bola predtym zaujimava,fintila sa a chodili sa bavit,tak asi je teraz sklamany,ze ma doma zasedenu mnisku. Ty si sa asi nechodievala bavit a stale si taka ista ako ked ta muz spoznal. A to je rozdiel. Ze mnohe zeny su vyzyvave,radi sa bavia,zuruju,potom otehotneju,stanu sa matkami a zrazu su z nich mnisku,ktore ziju len pre dieta. A to je sok pre chlapa. Tie,ktore sedeli aj pred tehotenstvom doma s muzom,taky problem asi nebudu mat,lebo tomu muzovi sa zena velmi nezmenila pred ocami.
Buď rada, muž ti chce dopriať, aby si šla aj ty von alebo spolu, a ty zrejme všetko ofrfleš. On chce proste žiť, veď ste mladí, nie sedieť teraz navždy doma a frflať na celý svet..
@marca12 áno, presne v tom to bude. ja som bola vždy rovnaká. vždy som sa obliekala rovnako a nadávala rovnako 😀 jednoznačne si to vystihla. a presne pre toto som sa ja v živote na nič nehrala, ani som zo seba nerobila maľovanú bábiku. lebo som vedela, že príchodom detí a nedajbože diagnóz (vychytala som oboje) 😀 by som nestíhala zo seba robiť to, čo predtým. a vlastne, otvorene priznávam, mňa by to ani nikdy nebavilo.
takže súhlasím, autorka: ak ty si sa predtým vedela nahodiť, dať čižmy, podväzky, neviem čo a bavila si sa, a zrazu nič... dávam za pravdu marca12, že on ťa spoznal INÚ a teraz je z toho asi sklamaný a porovnáva ťa s tou druhou, ktorá je stále taká (lebo nemá iných starostí asi). takže riešenie je asi len a len na tebe....
@panelacikova Ty kde si prosim zaspala 😂😂, rano pises, o objektivnych dovodoch, pre ktore chapes, ze si muz najde mladsiu zenu a tu radis dobre ze nie mnissky rad, lebo matka dietata bla bla bla..autorka temy je presne kandidat na vymenu za mladsiu (ani nie telom, ale duchom mladsiu)..a nie..moj pripad to nebol, ja sa o seba staram, podvazky a cizmy nosim prilezitostne, aby som partnera potesila a chodim aj ku kolegom na navstevy, aj oni ku mne (ziadny groupak z toho dosial nebol 😆😆). Ved partnersky a spolocensky zivot nekonci dietatom. Akoze autorka predtym podvazky nosila a teraz ich uz odmieta, lebo je matka?
@dadis no vôbec ti nerozumiem, čo tu teraz točíš 🙂 čítala si celú diskusiu a všetky moje názory v nej alebo len prvú reakciu? lebo tak, ako sa vyvíjali autorkine odpovede, vyvíjali sa aj moje názory na túto tému. a čo má spoločné 14-ročný rozdiel medzi partnermi s tým, že jej sa nechce natiahnuť podväzky a jej muž obdivuje inú ženu v týchto podväzkoch? 😀 😀
a už keď si môj ranný príspevok prečítaš vážne s porozumením, tak možno aj pochopíš, čo som ním chcela povedať 😀
A prečo vlastne ž nechodíte tam?
Prečo už za ním neprídeš, že mášna neho chuť?
Prečo nič neupečieš?
Von sa obliekať vyzývavo nemusíš, ale prečo sa neobliekas príťažlivo doma?
Prečo?
Zoberte skrabosky a hor sa na navstevu. Mozno bude veselo 😊😁
@dominika1988 tak najbližšie roky ma nebude mať iba pre seba lebo však už je tu niekto ďalší o koho sa treba starať. Príde mi proste trápne aj za nich, že jej chlap v rámci chlapskych reči povie čím si doma oživujú sexuálny život, keď ju vidím fakt mi je trápne aj za ňu ako vyzývavo sa dokáže doobliekat a potom ten môj chmulo príde a hovorí mi prečo si nedám na seba toto, prečo nerobíme hento, vychvaľuje aká je super šikovná, že im kolega nosí ochutnávky toho čo pečie a nikdy nič neostane aby aj mne doniesol, že minule im dovliekla do roboty domácu pizzu a strašná sranda pre neho bola ako kolega musel vybehnúť z areálu cez vrátnicu aby to zobral 🤯🤯 no stáva sa z neho dokonalý pubertiak
@panelacikova Ja ho chapem tak, ze ked sa zena zanedba (zdravotne, fyzicky, mentalne), prestane byt pre svojho manzela milenka, gazdina, priatelka, tak moze byt aj najlepsia matka na svete, tak muz zacne tuzit po druhej a nikto mu to nemoze vycitat..
@lenkakravcova lebo proste s dieťaťom to už tak nejde keď sa zatvoria dvere napr na kúpeľni ako keby mal radar a dobehne že kde sme .... Nenapeciem lebo ma to nebavi už
Tvoj muž má ale pravdu to že máte dieťa neznamená že on má byť odstavený na druhú koľaj. Sama píšeš že kedysi si podväzky ba pod. nosila, čiže nevyžaduje od teba niečo nové, ale iba to čo pozná u svojej ženy. Ja naše dieťa tiež milujem nadovšetko no vzťah mňa a môjho muža je pre mňa dôležitý a je dôležité ho udržiavať. Dieťa raz z domu odíde, ale manžel ostane. Môžeš manželovi navrhnúť nech tú stretávku dohodne v poobedných hodinách a môžete ísť aj s dieťaťom. Veď sa tam nechystáte opiť pod obraz boží. Tak isto ako sa chodí s deťmi na rodinné návštevy chodí sa na návštevy aj ku kamarátom, známym
Ty ziarlis na tu mladu bezdetnu zienku.! Ale tvoj muz ta tam nevola koli nej ale koli sebe . Lebo si sa mu vzdialila. U vas je nulova zabava pre dospelych minimalna intimita. On by chcel aby si sa “ hlupo” smiala na jeho reciach chce aby si chvilku bola zas ta sexy zena ktoru spoznal nez ste mali deti .. tak sup Daj si podvazky cizmy a chod tam mas sa snou o com bavit minimalne si mozes vypytat recept na kolacik o ktorom tvoj muz basni. Uz o nej radsej nic nepis Lebo sa len zhadzujes ze tebe je trapne za nu ako sa ona oblieka 🤦♀️ Moja babka pred sto rokmi mala melony a meter vystrih.. Moja druha babka si zakrivala aj nam oci ked sa v tv bozkavali 🤣ty si ako ta Moja druha babka puritanka.
ty tu davas milion vyhovoriek preco nie a len ty a ty a ty .. chudak muz.. aj ja mam dieta a predsa dame rychlovku na zachode, v spalni etc.. mam aj sexi pradlo a dokonca ho aj nosim a to mam po 40tke .. nebavi ma piest ale napeciem lebo mu urobim radost .. on neznasa pracu v zahrade ale ide tam ked treba .. su to malickosti co ronime jeden pre druheho a kt udrzuju vztah ... a ze ten tvoj chce to co vidi inde? ani sa mu necudujem ja ta mat doma teplakovu lady poslem ta uz davno kade lahsie ale zrejme ta ma rad tak nebud hlupa .. ty mas tu vyhodu ze mas kam dieta odlozit nemas problem ho dat k rodine a uzit si jeden druheho .. ale ok ty zas mas 100 reci preco nie .. lebo ty si matka .. povolanie roka .. nic ine ako dieta neexistuje .. raz ta posle muz do prdele a dieta vyrastie a potom si budes buchat sama hlavu doma lebo budes zatrpknuta stara a sama hlavne ze budes mat svoju hrdosta pohodlie
Ako tu čítam tie odpovede autorky tak len neveriacky krútim hlavou. Pozvali vás, chcú vás pohostiť ja neviem čo je na tom. Tvoj muž pri dieťati neprestal žiť ale ty zrejme áno. Choď tam a zabav sa aj keď je baba mladá. Ja som v 22 už bývala s priateľom a môžem povedať že som bola rozumná takže nehádž všetky mladé baby ktoré si len užívajú mladosť do jedného vreca. Si zatrpknutá mamička, ktorá sa zjavne o seba už ani nestará a tvoj muž chce mať doma zábavnú a príťažlivú ženu. Tak ti poviem len toľko že toto tvoje debilné správanie vedie jedine k nevere.
Tvoj chlap sa nudi a v kutiku duse zavidi kolegovi aky ma super zivot.A tebe vypichne preco nerobis to a to.Aj ty mu mozes vycitat preco nerobi co ostatni muzi...toto byva najhorsie, ked chlap si najde slobodnych kolegov a s tymi preziva druhu pubertu chodia kade tade a vsetko co maju a robia ostatni je lepsie ako co ma doma.
Je prirodzene, ze zeny ako sa stanu mamou su prve roky na dieta upnute, ale davaj pozor...
@marth16 to som navrhla že poobede a on už že veď furt niekde chodíme s malým , keď nie park tak svokrovci jedni druhí alebo rodinné návštevy že chce byť proste so mnou sám nech sa konečne socializujem že nikam nechodím že mi to tiež dobre padne aj keby na dva dni ho niekde odložíme však dedkovci budú radi aspoň si užijú tú svoju rolu a prespavacky že veď on tiež zbožňoval víkendy u babky ... Ale to mi príde také ja neviem nie som s tým stotožnená
On ti dal najavo, že jemu chýba intimita vášho vzťahu - ty mu chýbaš ako manželka. Zrejme si to uvedomil, keď mu jeho kolega hovorí o jeho žene a čo spolu prežívajú. Áno, ste už rodičia, ale je dôležité udržiavať aj manželský vzťah, nie len ten ten rodičovský.
Tvoj manžel má ešte zrejme záujem váš vzťah oživiť, horšie bude, keď už mu to bude jedno.
Skús sa nad tým zamyslieť
@dadis áno, súhlasím, pokiaľ tento stav trvá niekoľko rokov. neviem podľa diskusie, koľko rokov má to autorkino dieťa. ak je to tak do 3 rokov, tak ju trošku aj chápem, že má stále ešte inú prioritu než "zábava". samozrejme, sex by mal byť a ešte stále žhavý, veď majú len 30... či klape toto, bohvie....
@luccija už mi vie vyčítať aj to že pozri sa oni dajú malého na víkend tiež ku starkym a idú na wellnes, večeru a majú víkend pre seba prečo my nemôžeme ... No najviac mu chýbajú tie divadielka v posteli by som povedala
@autorka Pozri, často sa to stáva, že keď sa narodí dieťa, zrazu je pre ženu na prvom mieste, dieťa sa stane centrom jej sveta, všetky jej koníčky skončili, žije len pre dieťa a chlap je niekde až na úplnom konci. A muž zrazu stráca svoju ženu. Stal sa otcom, no akoby prišiel o manželku. Na druhej strane žena očakáva, že aj pre muža bude dieťa na centrom jeho sveta a všetky jeho koníčky pôjdu bokom. No ono by to malo byť v rovnováhe. Najprv tu bol váš vzťah. Bez vášho vzťahu, vašej lásky by ani dieťa nevzniklo. Dieťa je vaše spoločné, v prvom rade potrebuje rodičov, ktorí sú pár. Pár, ktorý je jednotný a má pevné púto, pevné základy. Obávam sa, že inak to nepôjde, len ak budete mať obaja toho druhého na prvom mieste a dieťa bude hneď na druhom. Podľa mňa sa potrebujete porozprávať, dohodnúť sa ako ďalej. Myslím, že nie je nutné, aby si hneď šla na stretnutie s jeho priateľmi. Možno ani nebude nevyhnutné, aby si sa s nimi spriatelila. Podľa mňa mu aj priznaj ako ti je ťažko, keď ju pred tebou chváli. A skúste začať tráviť čas spolu. Veď sa nemusíš hneď uvoľniť na rýchlovku v kúpeľni, ale trebárs jeden večer môžu dieťatko postrážiť rodičia a vy môžete ísť na večeru. Áno, asi spočiatku budeš stále pozerať na telefón, či je všetko v poriadku, ale zvykneš si. Možno popros vopred chlapa aj o trpezlivosť, ale aj o to, aby si nemusela toľko počúvať, ako mu je lepšie u kamaráta. Skúste obaja spraviť k sebe prvé krôčky, výjdite si v ústrety, hľadajte ako sa k sebe znova priblížiť. Pripomeňte si, prečo ste sa do seba zamilovali. Veď vás dieťa potrebuje. Oboch a spolu. Držím palce 🙂
autorka - tak narazila kosa na kameň. ty si sa až príliš vžila do roly matky a tvoj muž chce mať pri sebe aj ženu (minimálne v zmysle, že sa spolu vy dvaja niekam vyberiete, zabavíte, budete mať noc-dve iba pre seba....). to je úplne prirodzené. joj počkaj, teraz čítam posledný príspevok o 20:18.... takže "mladá žaba" má tiež dieťa? či o kom to píšeš? ale dosť už o nich. aj keby ich nebolo široko-ďaleko na svete, ak si chceš udržať vzťah, áno, súhlasím s názormi, že máš byť aj ženou a partnerkou svojmu mužovi. nech sa ti to akokoľvek zle bude čítať, ale muž má byť na 1.mieste a potom dieťa. lebo len kým vám dvom to bude fungovať, len tak bude mať dieťa príjemné a zdravé zázemie a bude sa tiež tešiť zo života.

Autorka, verím, že si dobrá, milujúca matka, ale si aj manželka. Dieťa zveriť babke, kúpiť sexi prádielko a ukázať mužovi, že si stále aj žena.