Mám si vraj sama zaplatiť ubytovanie
Caute. Idem si po nazor :D Uz nejaky cas randim s jednym muzom. naposledy som rande vymyslala ja, dalsie som nechala na nom. Dnes mi oznamil, ze zarezervoval apartman s kadou. Je to uplne krasne miesto a je to presne styl, ako mam rada. V tom sa fakt snazil. Ale, ked som sa ho spytala, ze kolko som dlzna :D tak mi normalne povedal, ze kolko to bude stat:D takze si mam zaplatit vlastne sama to ubytko. Ja viem, ze mozno niektorym to pride normalne, ale mne teda nie. Nepoviem, zeby sme sa spolocne dohodli, ze pojdeme tam a vybrali spolu nejake miesto, ale on vybral dost drahe miesto:D popravde s mojim ex toto nehrozilo. V zaciatkoch vsetko platil on. Ci veceru, obedy, wellness. Neskor som uz aj ja platila, ale vtedy mi to prislo take krasne od neho, ze do toho randenia vklada nejake to usilie. Ako by ste sa zachovali? Mne je s nim fakt super, zatial sa nepozname neviem kolko mesiacov, tak neviem urcit, ci bude super chlap aj neskor, ale toto ma trosku sklamalo. Ved nemusel vymyslat neviem ake drahe pobyty. Je pravda, ze nema vela skusenosti, vztah uz nemal dlhe roky. Ale bojim sa, ze to bude drzgros. Mne pride normalne, ked muz proste pozve zenu tam a tam. Nehovorim, ze mi ma platiti vsetko, kupovat mi handry a pod. Nie som ziadna zlatokopka, aby ste si nemysleli. Ale ked nieco vymyslim, tak by mi prislo divne pytat si od zeny peniaze :D vychadza to na osobu cca 60€
@sheila121 že autorka si s ním zjavne nechce len vrznúť ale plánuje sa s ním aj ďalej stretávať a možno s ním prežiť zvyšok života. U mužov to nie vždy takto funguje.
V bordeli by si za sexuálne potešenie na jednu noc tiež musel zaplatiť.
@elizabet173 ona ani nemá vzťah. To si ženy namyslaju a muži sú z toho happy.
No v prvom rade mat sex po 6 tyzdnoch co sa poznate vobec neni pripad 'okamzite vliezt do postele'. 🤦🏻♀️ Uplne normalny cas...
Kazdopadne ak ta pozval na pobyt na ktorom chce ocividne mat prvy sex a chce od teba aby si si polovicu zaplatila...tak to vobec 😁 by som to hned zrusila. To kde sme...moze byt mily a zlaty a neviem aky ale toto mal jednoznacne zaplatit on a ked si sa pytala kolko si dlzna mal ti hned povedat ze samozrejme ze nic! Ked sa nesnazi aspon hrat na gentlemena teraz na zaciatku, aky bude potom neskor...?
Takze za mna to zrus a ja by som mu nehovorila preco aby som na to neuputavala pozornost (ze som si vsimla ze je zgrglavy a nema sposoby) a potom by som si pekne odsledovala v inych situaciach ako sa sprava s peniazmi. Ja som teda asi stara skola, ale za mna ma rande platit chlap, hlavne ked uz nema 16 rokov a chce vztah, musi si vediet dovolit aspon par zazitkov zacvakat.
@sheila121 a čo iné som jej napísala? 🙈
@elizabet173 päťkrát sa stretli. A tie slobodné matky, že mnohé tak skončili mysleli si že majú vážny vzťah, chlap si užil a odkopol ich ako prasive
Jaaaj bože , tiež som sa s mojim mužov vyspala na prvom rande , no a čo , robite tu z toho vedu . Dlho som bola sama a príroda vola , mala som rande so sexi chlapom , ani to víno som nedopila a už objednával izbu 😂 .
A na druhy deň mi poslal sms že mu dlžím 100€ za hotel 😀, tak som mu napísala , že on mne dvesto za kompletku a poslala mu číslo úctu . Hneď mi poslal kilo a boli sme akože vyrovnaní 😃 …. To len na odľahčenie , že možno to chalan ani nemyslí vážne. Na druhej strane , vôbec nechápem , na čo sa pýtaš koľko si mu dlžná , ked on ta pozve na rande .
Ak si máš zaplatiť pobyt sama,tak sa v tom prípade môžeš nám vybrať sama,načo potom ťahať nejakého chlapa?
@elizabet173 ja netvrdím že sa nemôže stať všeličo, len ťa pravdepodobnosť je tu niekde inde.
Ked to vymyslel on a aj vybral, ma zaplatit
@iwesska Stetkou ju nazvala @zmrzlinka2021 o 19:15
Baby, niektore mate fakt uroven, uplne damy ☹
@elizabet173 ja som bola na rande s každým mužom s ktorým som potom nechodila iba raz. To či sa mi muž pozdáva a páči som proste odhadla hneď a nepotrebovala som ho ťahať na vychádzky a výlety 10 krát. Pre mňa je po piatich rande otázka sexu úplne normálna. V dnešnej dobe sa ľudia spoznávajú pomedzi rande veľmi intenzívne cez správy, hovory atď... Ak chce niekto čakať 2,3,5 mesiacov tak kľudne, je to jeho vec, ale teda v mojom okolí nikto takto nefunguje, preto mi to prišlo veľmi zvláštne. Autorka sa s ním stretáva asi preto, že sa jej páči, priťahuje ju a rozumejú si. S prespatím problém nemá, rieši len spôsob, ako to ten chlap zorganizoval, vybral a chce zaplatiť.
Na 6. rande som si tiež platila sama, ale jednalo sa o zmrzlinu, max. večeru alebo kino, pričom sme boli ešte študenti. Partner ani vtedy nemal problém zatiahnuť účet za mňa, keď som ja nemala peniaze.
Akonáhle by partner pracoval, vnímala by som to tak, že je žgrloš. A takí nie sú dobrí do manželstva. Akože jasné, zaplatila by som, ale už by som s ním nepokračovala v randení. Musela by som byť zúfalá.
A čo je najdôležitejšie, rozhodne by som s ním nespala. Keď chce pánko všetko platiť iba sám za seba, nech si takéto služby objedná a zaplatí, a to nie je lacné.
Čo ak by si otehotnela a vykašľal by sa na Teba? Žiadna antikoncepcia nie je 100%.
A aj keby si Ťa vzal, čo ak by vydeľoval financie? Vieš koľko tu bolo takých tém, že žena nakupuje pre dieťa a pre seba, dokonca potraviny len z rodičovského príspevku?
Žena dáva do sexu oveľa viac ako muž, dáva celé svoje telo a psychiku, môže otehotnieť, je zraniteľná, môže ísť na potrat? To sú doživotné šrámy na duši.
Mozno si myslel, ked si sa na to opytala ze chces si to zaplatit. Nabuduce sa nepytaj. Dnes vela vztahov tak funguje.
Vies co, ja by som isla ale sex by nebol. Povedala by som, ze mam svoje dni. Dala do kupelne tampóny. Aspon uvidis co a ako. Ale ak ti da zaplatit aj polovicu benzínu tak utekaj 🤣🤣🤣 .
@elizabet173 ja s tebou nesúhlasím, lebo vidím tu realitu, ako dnes končia mnohé ženy a akou sú ľahkou korisťou aj pre posledného chnupa. Muži už nemusia bojovať o srdce ženy, dvoriť jej, investovať čas, energiu, byť trpezliví... A ženy hrajú mužské hry.
Mne to príde zvláštne.. a odradilo by ma to. Ale to asi preto, lebo ja vo všeobecnosti nenávidím rozrátavanie, ani s kamarátmi. Keď niekomu navrhnem kávu, neexistuje aby som nechala platiť tú osobu svoju časť.. iba poviem, že teraz platím ja, keď chce, môže nabudúce platiť on/ona, aspoň máme dôvod na ďalšie stretko 😄 a funguje to pekne. Samozrejme je iné keď sa jedná o viac ľudí/väčšiu sumu.. a čo sa týka vzťahov, s partnerom sme spolu 10 rokov, ale priznám sa, že sa nepämatám, že čo i len raz by sme dačo rozrátavali. Keď niečo vymyslel on, platil on. Keď som niečo vymyslela ja, platila som ja. Aj keď sme boli na väčšej dovolenke, na ktorej sme sa spoločne dohodli, tak sme to riešili tak, že on platil napríklad ubytko, ja som platila v reštikách za stravu a pod.. Je to v podstate 50:50, ale v takej sympatickejšej forme (pre mňa osobne) - dávate si navzájom pocítiť, že nemáte problém venovať peniaze jeden druhému, je tam tá dôvera ale zároveň prispievate obaja.
Po šiestich týždňoch rande v kadi? Asi som staromodna alebo ma chlapec skúseností viac ako dosť 🤔
Ja som s partnerom chodila na pobyty, ktoré stáli tak polovicu mojej výplaty. Ja som si to nemohla dovoliť, ak by to nezaplatil on, jednoducho by sme tam nemohli ísť, nemala by som na to. Ak to je nad tvoje pomery, tak mu to normálne povedz. Nie, nie si zlatokopka, ak ťa niekto niekam pozve má to zaplatiť. Alebo sa dohodnúť o financovaní výletu spoločne vopred.
Ja by som osobne polku pobytu v tomto prípade zaplatila a neprišlo by mi to zvláštne (ak by mi to prišlo moc normálne by som mu napísala nech pozrie lacnejšiu variantu) ..... Divné by mi prišlo ak by od teba pýtal polku na benzín/naftu, polku z večere ak sa tam pôjdete najesť, polku z vstupného na niaku atrakciu (tým ale nechcem povedať že toto všetko by musel platiť iba muž, no pre mňa by toto bol ukazovateľ toho či lakomec je alebo nie).
Ono jasne bolo by pekné gesto keby ťa pozve a aj zaplatí, no na druhú stranu ak som iba vo fáze randenia (šesť týždňov je strašne málo) tak by som bola ok aj s variantov že ubytko si budem hradiť sama, a nie nieje to pre mňa znak že chlap je lakomec. Ja ako gesto dvorenia na začiatkoch randenia beriem že chlap zaplatí kávu, večeru, kino, kúpi kvet. Nie že musí hradiť sám aj väčšie výdavky.
Ja som asi staromodna, no s chlapom, s ktorym niesom vo vztahu, ist niekam na noc? Hmmm.... a este ti to da zaplatit? Ale ty si asi z lacneho kraja, lebo 80e/ os. za noc nieje vobec vela, ale chalan si uzije, do buducna z toho neviem neviem ci bude vztah a ked by aj bol, urcite o tebe a " vztahu s nim " budeme este pocut

Aj keby sa s nim vyspala po prvom ocnom kontakte, bolo by to v poriadku 🙃