Mama naletela podvodníkom
Prosím Vás, mama včera naletela podvodníkom, chodili,.ze robia revízie, aj obecný rozhlas to vyhlasoval, že sú povinní ich vypustiť. Ta sa dolakala, tak ich vpustila, nik iný nebol doma. Zaplatila 200 eur kartou, dali jej pofidernu faktúru. Mne sa to nezdalo, keď mi o tom hovorila, tak som zistila, že to bol podvod. Ak pôjde zajtra do vany na reklamáciu platby, pomôže jej to? Alebo treba na políciu a potom do banky? Neviete ako postupovať?.dnes sa jej nikam nedá, je po OP doma,zajtra ide k Dr,tak to môže riešiť. Ďakujem
Stalo by to za to, ísť s tým na políciu.... lebo,ak sa jedná o podvod,tak je to podvod bez ohľadu na okolnosti za akých k nemu došlo
U nás tiež niečo podobné vyhlásil obecný úrad. Po návšteve týchto ľudí som hneď volala na úrad, aby upresnili pri vyhlasovaní, že je to ponuka služieb, a nie povinná revízia. Bolo to tiež pochybenie obecného úradu, majú si overiť, kto a aké služby ponúka.
U nás tiež, my sme ich vykázali, ale moja mama v inej dedine pustila a zaplatila 250e...no oni to robia asi oficiálne, je to reálna firma, ale ich techniky nátlaku sú podvodnícke...napr. že povinné, že inak pokuta, resp. takým spôsobom to hovoria, akoby zo zákona to mal mať každý...ale revízny technik, ktorý k mame prišiel ozaj reálne zhodnotil nejaké vady...napr. že predlžovačka riziková - urobil ešte otec ručne, uvoľnené krytky... no robota za 250e to určite nebola...
V bytových domoch sa to robí každých 5 rokov. V bytoch a v domoch vlastníci na to úplne kašľu. Mali by ste oceniť že v prípade matky sa to urobilo po dlhých vekoch. A to každý kto hovorí že to zneužívajú. Naopak ľudia j..u na svoje povinnosti
@anonym_autor nie je to podvod a su to realni technici s opravnenim. No je kazdeho vec ci si to da urobit alebo nie. Nie je to povinne. Je to ale lepsie ak sa niečo stane. Poitsovne tl vyzaduju
@anonym_autor nie je to podvod a su to realni technici s opravnenim. No je kazdeho vec ci si to da urobit alebo nie. Nie je to povinne. Je to ale lepsie ak sa niečo stane. Poitsovne tl vyzaduju
@klarisa41 Nie sú to realni technici. Nenájdeš jedného komu spravia vyhovujúci certifikát.
@hiro to nie je pravda. Poznám osobne niekoľkých, ktorým vydali riadne certifikáty.
@evia13 Sú to šmejdi ktorí si vyberajú ľudí ktorí to nepotrebujú, staré domy kde sa zdržia 10 minút, ani nič nemusia pozerať lebo to je jasné, dajú nevyhovujúci a majú zarobené. Čo im to pomôže keď sa niečo stane? Poisťovni? Úžasné že poznáš komu dali aj že vyhovel? No tak sú to len na 99% podvodníci.
@anonym_autor hlúposť ani jeden úrad nepovie ze je to povinné lebo je to dobrovoľne

Štiepal som vo dvore drevo, keď na mňa od brány zakričali akýsi dvaja, že potrebujem revíziu. Od úľaku sa mi vyšmykla z ruky sekera a letela smerom k nim. Asi nepochopili čo sa stalo, lebo začali ozlomkrky utekať preč. Škoda, mohol som mať revíziu aj ja. Mamička s tým podľa mňa neurobí nič. Pustila, urobili, zaplatila. Neviem, čo bolo na faktúre, ale "revíznu" správu by mala mať.