Mama spáva so svojím svatom
Ahojte baby,
neviem, ako to napísať, aby ste si nemysleli, že si to celé vymýšľam. Lebo keby som to neprežívala sama, tak si úprimne myslím, že toto je dej z nejakej kórejskej drámy, skríženej s hororom od Lyncha. Ale je to môj život, a prestáva mi to celé dávať zmysel.
Moja mama si začala románik s otcom môjho manžela. Oni sa síce poznajú už roky – veď sa stretávali na svadbách, oslavách, dokonca spolu, pred dvomi rokmi, hrali v ochotníckom divadle (dnes mi to celé pripadá ako veľmi nebezpečná predohra)… Ale nikdy by mi nenapadlo, že jedného dňa mi bude v hlave znieť veta: „Moja mama spí so svojím svatom.“
A teraz príde to najhoršie – myslíme si, že je tehotná.
Mama posledné týždne blúzni o „druhej šanci na materstvo“, kúpi si tehotenský test, ale „zabudne“ ho vyhodiť, potom sa smeje ako pubertiačka, a raz dokonca vyhŕkne, že „dievčenské meno by bolo Liliana“. Liliana. Ako keby bola v rozprávke, nie v realite, kde jej vlastná dcéra žije v existenciálnej kríze.
A navyše – tá správa, ktorú našiel môj muž v otcovom mobile:
„Myslíš, že bude mať tvoje oči, alebo moju bradu?“
Snažím sa to vytlačiť z pamäti, ale stále to tam je.
A teraz pozor, pretože rodinný strom sa mi zmenil na mutantný ker.
Ak mama porodí, to dieťa bude:
- Moje súrodenec,
- Zároveň švagor, alebo švagriná,
- Pre moje deti ujko, alebo teta z druhej vetvy,
- A ak by náhodou chcelo to dieťa v dospelosti niekoho z rodiny, musím mu to zakázať, lebo všetci sme už pokrvne aj sociálne prepojení.
Niečo ako keď hráš The Sims, a začneš stavať domy na sebe.
A teraz seriózne – bojím sa. Nie len o to dieťa (mama má 54, a jej „priateľ“ 56 – riziko je vysoké), ale aj o to, že keď sa to prevalí, zrúti sa celý náš svet. Momentálne sa s manželom pretvarujeme na spoločných návštevách, že o ničom nevieme, zatiaľ čo mama a jeho otec si vymieňajú pohľady, pri ktorých by ste očakávali, že vybuchne konfeta, a začne hrať Whitney Houston.
Moje otázky na vás:
1. Mám im to povedať? Čeliť tomu? Alebo mlčať, kým sa sami nepriznajú?
2. Ako by ste to riešili?
3. Má vôbec zmysel to riešiť, alebo mám začať chystať kolísku pre vlastné súrodenča-neter-synovca?
4. A čo si o tom pomyslí môj otec? Myslíte si, že o tom vie a akceptuje to alebo mu to mám povedať?
5. A úprimne – je ešte niečo bizarnejšie, čo sa vám v rodine stalo? Lebo momentálne mám pocit, že som prekonala aj starú telenovelu „Esmeralda“, skríženú s Game of Thrones.
@katka_007 nijako to nerieš. Nie je to vôbec tvoj problém a týka sa ťa len okrajovo. Nebudeš všetko dediť a možno neskôr bude treba strážiť a vedieť kto je s kým pokrvný. Teraz ale oni sami nie sú príbuzní je to ich život. To že ty budeš aj súrodenec aj teta je nepodstatné. Kolísku nechystaj, to je starosť tvojej mamy a jej nového partnera. Vôbec to nerieš, nehanbi sa a Neobvinuj. Trochu mi je ľúto tvojho otca, ale to si musia vyriešiť oni sami.
jednoznačne vymyslená blbosť. tento štýl písania už tu bol min. raz.
pamätám si. Tiež blbosť na entú si opisovala ako tvoj najväčší problém.
Prosím ťa autorka spamätaj sa a neprispievaj do MK vymyslenými príbehmi.
Celkom pochybujem, že 54 ročná by bola ešte tehotná...
@katka_007 mama chytila asi druhu pubertu. Je mi luto tvojho otca. Svat si z nej mozno spravil trampolinu. Pravdepodobnost tehotenstva je nizka. Ja by som jej povedala, ze o tom viete.
ak je tema realna, aj by som verila vztahu medzi nimi. ale nahodne poznamky a narazky o dietati mozu byt len ich sukromnym humorom a vtipom, na ktorom sa medzi sebou bavia.
@katka_007 nijako to nerieš. Nie je to vôbec tvoj problém a týka sa ťa len okrajovo. Nebudeš všetko dediť a možno neskôr bude treba strážiť a vedieť kto je s kým pokrvný. Teraz ale oni sami nie sú príbuzní je to ich život. To že ty budeš aj súrodenec aj teta je nepodstatné. Kolísku nechystaj, to je starosť tvojej mamy a jej nového partnera. Vôbec to nerieš, nehanbi sa a Neobvinuj. Trochu mi je ľúto tvojho otca, ale to si musia vyriešiť oni sami.
@slovakboy je to vymyslene a preco by mala strazit, moze jej to byt jedno
Koľko má tvoj otec, keď mama ma 54 a otec tvojho otca 56?
@letfenixa obrazne povedane, neverim tomu v takom veku
@zobaka moze byt, mojej mamy kolegyna otehotnela v 53 rokoch, mala rok do dochodku bolo to v 1990 roku, pamatam si ako plakala u mamy v robote, ze co bude robit, rok do dochodku a toto, ze si myslela ze je v prechode, a jej dcera je akurat tiez tehotna, ze cela dedina ich bude s muzom ohovarat. No a mlady uz ma tetaz10 rocneho syna😄
@katka_007 keby bolo toto naozaj,bola by si v strese a nie to napisat ako pribeh do knihy.Riadne si sa s tym pohrala a to ludia,ktori maju naozajstny problem a chcu radu,nerobia.Ty si to napisala ako humornu story,stylisticky,uvodzovky,zatvorky,medzery...
No dobre dievca...a teraz sa chod vycikat
Koľko má tvoj otec, keď mama ma 54 a otec tvojho otca 56?
@anonym_36f183 otec muža má 56…
Napíš radšej nejakú fantasy poviedku, tam môžeš zakomponovať aj "mutantný ker". 🙈
Nový lékař psychiatrické léčebny se při seznamování s pacienty
ptá pacienta : "Vy jste se sem dostal jak?"
"No začalo to tím, že jsem se oženil, to jsem neměl ale nikdy dělat.
Vzal jsem si jednu vdovu s dospělou dcerou, která se stala mojí nevlastní dcerou. Když nás přišel navštívit můj otec, zamiloval se pak do ní a pak se s ní oženil.
Takže moje nevlastní dcera se stala mojí nevlastní matkou. Potom se mojí ženě narodil syn, který byl samozřejmě otcův švagr, protože to byl bratr jeho manželky.
No a když byla moje nevlastní dcera mojí nevlastní matkou, byl i můj syn mým strýcem.
Z toho vyplývá, že moje žena, která je matkou mojí nevlastní matky
je mojí babičkou a já jsem její vnuk. Ale to není všechno. Protože mám za manželku svojí nevlastní babičku, nejsem jenom její manžel a vnuk, ale i svůj děda. No nepřeplo by Vám z toho ?"
Ale jasne... toto je asi tak realne ako to, ze som dnes v noci bojovala proti Vodemortovi 🙄
Ale jasne... toto je asi tak realne ako to, ze som dnes v noci bojovala proti Vodemortovi 🙄
@diewcatqoo Mne to pripomina taky nejaky lacny roman z cervenej kniznice
Nový lékař psychiatrické léčebny se při seznamování s pacienty
ptá pacienta : "Vy jste se sem dostal jak?"
"No začalo to tím, že jsem se oženil, to jsem neměl ale nikdy dělat.
Vzal jsem si jednu vdovu s dospělou dcerou, která se stala mojí nevlastní dcerou. Když nás přišel navštívit můj otec, zamiloval se pak do ní a pak se s ní oženil.
Takže moje nevlastní dcera se stala mojí nevlastní matkou. Potom se mojí ženě narodil syn, který byl samozřejmě otcův švagr, protože to byl bratr jeho manželky.
No a když byla moje nevlastní dcera mojí nevlastní matkou, byl i můj syn mým strýcem.
Z toho vyplývá, že moje žena, která je matkou mojí nevlastní matky
je mojí babičkou a já jsem její vnuk. Ale to není všechno. Protože mám za manželku svojí nevlastní babičku, nejsem jenom její manžel a vnuk, ale i svůj děda. No nepřeplo by Vám z toho ?"
@basska_b pomoooooooc🤣🤣🤣🤣🤣
A este nieco...ahojte baby oslovenie...ty mas tak 15-17rokov.
@zobaka moze byt, mojej mamy kolegyna otehotnela v 53 rokoch, mala rok do dochodku bolo to v 1990 roku, pamatam si ako plakala u mamy v robote, ze co bude robit, rok do dochodku a toto, ze si myslela ze je v prechode, a jej dcera je akurat tiez tehotna, ze cela dedina ich bude s muzom ohovarat. No a mlady uz ma tetaz10 rocneho syna😄
@som_realistka minimalna pravdepodobnost v takom veku si necha dieta len blazon, neverim, ze tetuša by bola vesela, ja autorke proste neverim
To vážne už aj príspevky do fóra dávate generovať chatgpt? Teraz tú o červenej čiapočke 😅
Ako,mojej maminy sestra,moja teta, má 54 rokov a stále má menštruáciu. Je zo sestier najmladšia,ale ešte má. Mama už asi 3-4roky nie. Čiže v tomto to nemusí byť niečo nepravdivé. Ale ak je to vymyslené,autorka má "divokú" fantáziu 😄.
jednoznačne vymyslená blbosť. tento štýl písania už tu bol min. raz.
pamätám si. Tiež blbosť na entú si opisovala ako tvoj najväčší problém.
Prosím ťa autorka spamätaj sa a neprispievaj do MK vymyslenými príbehmi.
@deti95060810 chatgpt, stačí pozrieť dlhé pomlčky a "vtipnú" poznámku na konci, ktoré on veľmi rád generuje
@zobaka moja mama mala v 56 rokoch zrely folikul na vajecniku, ked bola na sono. Uz to sice neodkrvacala, ale musela na kyretaz, mala zvysenu vystelku maternice, len hormonalne to uz same neslo. MS este mala, sporadicky...
@nevenka aj moja mama išla do prechodu okolo 56-57, ja som tiez extremne plodny typ po 40tke, musim davat velmi pozor, ale v tejto teme to proste neverim, neverim, ze by sa niekto tesil v takom veku, alebo si z toho este robil srandu
Teraz už viem kam chodia producenti pre námety na kolumbijské, venezuelské a turecké telenovely.
Kolegyňa mala v rodine ženu, čo otehotnela v 56. Už si myslela, že je v prechode.
Dámy tehotenstvo okolo aj po 50 nie je nemožné.vyskytovalo sa to vždy aj pred desaťročiami aj teraz.Ja viem dokonca o pripade tehotenstva v 60 tke....
Len sa tym potom ženy chvalia do celeho sveta viď Beňova alebo o tom nik nevie ani sa nedozvie.lebo tie deti sa nenarodia.
@katka_007 ako je tvoja mama pokrvne prepojená s otcom tvojho manžela??
jedine ze by si ty bola pokrvne prepojená s tvojím manželom. co nepredpokladám.
ak by si si ty nevzala tvojho manžela, tak jeho otec je vám uplne cudzí človek. takze pokrvne nič

@la_dolce_vita Ďakujem za ukľudnenie. Budem naozaj veriť v to, že nie je tehotná
@katka_007 takze to pripadne dieta by bolo dokona oficialne jej manzela... absurdne.