icon

Máme 2 malé deti a manžel ma opustil pred pôrodom

karolina77
10. apr 2015

Ahojte, píšem sem na fórum lebo potrebujem poradiť, pomôcť, možno sa nájde mamička ktorá má podobný osud ako aj ja. Volám sa Karolína, mám 36 rokov. Som vydatá a mám dve deti dcérku 8 rokov a chlapca 3 roky. Som tehotná v ôsmom mesiaci, čakám tretie dieťatko. Manžel mi pred mesiacom po dvanástich rokov oznámil že od nás odchádza, lebo sa strašne zamiloval a našiel si druhú ženu. Mne povedal aby som začala žiť nový život. Úplne sa mi zosypal život, som na dne, nevládzem sa ani pohnúť. Celé dni ležím v posteli, som strašne vyčerpaná a nemám na nič chuť. Manžel ma aj týra, rozpráva mi a píše smsky že celý čas so mnou to bol omyl, že je všetko len a len moja chyba čo sa stalo. Neviem prečo sa takto správa keď idem za mesiac rodiť jeho tretie dieťa. O deti sa moc nezaujíma, sem tak napíše sms typu "ako deti a že či to všetko zvládam." Ja neviem ako mám teraz žiť ďalej, ako to všetko prekonám. Som zúfala, zranená a nešťastná. Neviem či sa mi vôbec dá pomôcť. S pozdravom Karolína

landsmanka
3. aug 2016

@karolina77 je mi smutno z toho. Ale si veľmi silná!

karolina77
autor
3. aug 2016

@mamba13 Ďakujem veľmi pekne. Bolo to naozaj veľmi zlé a ťažké obdobie, najhoršie bolo to, že som bola pred pôrodom ☹ ale už je to za mnou, ja som začala žiť nový život a som spokojná. Ako som už písala, radšej budem sama ako s niekým kto si ma neváži. Na to sa mám moc rada 🙂

karolina77
autor
3. aug 2016

@inge26 Ďakujem!!! 🙂

karolina77
autor
3. aug 2016

@jamika27 Tento príspevok ma veľmi rozosmial a po pravde aj pri srdci zahrial! Ano ja sa stále ozývam s novinkami ako sa mi darí, veď ste boli všetky pri mne keď mi bolo najhoršie!!! Čo sa môjho ex týka,tak neviem, že či sa to k nemu dostalo, predsa, ja som odišla preč a priateľa mám len mesiac, ale samozrejme že Vás budem informovať!!! Kamarátky mi hovoria, že ho často stretávajú v meste a že je na nepoznanie! Stále chodí smutný, zagánený, na nikoho sa neusmieva a dokonca že vraj prestal aj hokej hrať, jeho najobľúbenejší šport. Asi mu to nová láska zakázala. Teraz v Júli mali 2 týždne všetky tri deti moje, tak mali čo robiť. Ja som si zatiaľ s priateľom užívala 🙂 A o týždeň idú deti zase k nim na dva týždne 🙂 Ja mu neprajem nič zlé, sám si vybral 🙂

karolina77
autor
3. aug 2016

@moonlight1210 ver mi, že ja som ho tiež chcela opáliť panvicou, ale teraz mi je už totálne ukradnutý!!! 🙂 načo mať takého muža, ktorý bez mihnutia oka nechá tehotnú ženu a tri deti!!! Nech si ho tá jeho krásavica nechá, a verte mi, že jej ho nezávidím!!!!!!

karolina77
autor
3. aug 2016

@gir Ďakujem!!!!! Ja Vám držím palce aby sa Vám to podarilo a mali to najkrajšie dievčatko na svete!!! Ja mám 3 opice a prisahám? že som to nikdy neoľutovala a ani ľutovať nebudem! To je to najlepšie, čo sa mi podarilo 🙂 byť matkou 🙂

karolina77
autor
3. aug 2016

@landsmanka Ďakujem 🙂

dionyzka
3. aug 2016

@karolina77 ani nevies ako ma Tvoj prispevok potesil 🙂 🙂 🙂 Je uzasne ako si to vsetko zvladla a zabojovala. Velmi Ti to prajem, aby si bola statna aj Tvoje deticky a Tvojho ex nebudem komentovat - nech sa mu v zivote dari.
Pre mna si ukazkovy priklad: co moze cakat od zivota clovek, ktory necha zenu tehotnu s dvoma detmi? Asi nic dobre. Ta nezodpovednost, sebectvo.... sa mu v zivote casom vrati. Rozist sa mozte, ale tak, ako to urobil on. Aj inak sa dalo.
Ty si zabojovala, nezatrpkla si, nenadavala... a zivot Ti priniesol do zivota i radost aj novu lasku.
Drzim palce a len vsetko dobre!!!

hviezda22
3. aug 2016

Karolína veľmi sa s tebou teším. Prajem tebe a detičkam všetko dobré. Zaslúžite si. Sama zažívam teraz rovnaké peklo akurát že ja mám deti už väčšie. 18,9 a 7 rokov dvojičky. Na jeseň rozvod. Aj Tvoj príbeh mi dodáva silu. Ďakujem

kim_rossi_stuard
3. aug 2016

ach chumaj ten tvoj manzel--ze sa zamiloval je jedna vec ale ze takto sa sprava k este manzelke a tehotnej co jeho dieta nosi pod srdcom- hanba mu 🙄 🙄 🙄 tebe zelam nech v pohode dotehulkujes, porodis a aby tvoj zivot bol spokojny, v zdravi a mozno neskor po boku muza co si ta zasluzi a nie tohto odkundesa co sa takto vyfarbil 😔

karolina77
autor
3. aug 2016

@kim_rossi_stuard Ďakuejm ja som stihla už aj porodiť a aj sa odsťahovať s deťmi preč! To všetko sa mi stalo minulý rok 🙂

karolina77
autor
3. aug 2016

@hviezda22 Ďakujem ti! Prisahám ti že to zvládneš, uvidíš!!! Nestrácaj silu. My ženy sme bohyne a na nás žiadny chlap nemá!!!! To si zapamätaj! A všetko sa malo pre niečo stať. Ten môj keď odchádzal, ja som bola mesiac pred pôrodom, syn mal 4 roky a dcérka 8 rokov. Prežila som to a som tu! Neskutočne šťastná, vyrovnaná a spokojná sama so sebou. A ty budeš tiež! Ak by si čokoľvek potrebovala, napíš mi, môžeme sa porozprávať alebo aj stretnúť 🙂 🙂 A nikto za to nestojí aby si sa ty trápila a ničila si svoju vlastnú psychiku a zdravie. On sa bude aj tak smiať a nepochopí to 🙂 ale uvidíme dokedy!!!

hviezda22
3. aug 2016

@karolina77 ja viem túto diskusiu a tvoj príbeh dlho sledujem. A veľa som neraz na vás myslela. Tak ma teší že si to dala. Napíšem ti správu 🙂. Ja viem ze to raz preboli.

karolina77
autor
3. aug 2016

@hviezda22 Ďakujem, naozaj tieto dievčatá čo sú tu sú veľmi milé a moc mi to pomohlo sa s niekým o tom porozprávať. Sú to matky a ženy, nejedna si podobným prešla a preto vedia najlepšie ako sa vtedy človek cíti. Majú obrovskú empatiu, v podstate k cudziemu človeku 🙂 mne to veľmi pomohlo, ja som nepotrebovala ani psychológa 🙂

karolina77
autor
3. aug 2016

🙂

kim_rossi_stuard
3. aug 2016

@karolina77 prepac za neskore reakcie, ja som citala len uvodny prispevok 😵 ale som rada ze sa mas fajn a ze si to zvladla 😀 😀 😀

karolina77
autor
3. aug 2016

@kim_rossi_stuard Ďakujem 🙂

pillipilli
3. aug 2016

@karolina77 padla som na rit 😉 ... Popravde ked som ta prvy raz citala tak som si pomyslela ,ze boze tak z takehoto nestastia sa neda vyhrabat,nemozne! Ty si to dala tak ,ze mozes natocit film. Ako za ten rok co si zazila a hlavne ako ste to s deckami dali tak fakt perfektne. Normalne mi vyhrkli slzy a verim ,ze po trapeni pride stastie . Prajem vam vsetko dobre do zivota a ten otec tvojich deti moze banovat a myslim ze aj banuje o co prisiel,takato silna zena sa nerodi kazdy den . 😵

karolina77
autor
3. aug 2016

@pillipilli ďakujem, si moc milá 🙂 už je to rok a 4 mesiace čo sa to stalo a musím povedať, že teraz je to už dobré. Odsťahovala som sa s deťmi preč do druhej krajiny a začali sme žiť nový život 🙂 Zo všetkého sa dá vyhrabať a ja som musela kvôli mojím deťom. Tie ma potrebovali najviac. Poviem Vám ale, že tých dní keď som kolabovala od únavy, stresu, hnevu a samoty bolo naozaj veľmi veľa 🙂 Teraz nemám už ani jeden jediný deň taký!!! Aj ja Vám prajem Všetko dobré v živote, a hlavne aby ste sa NIKDY nemusela ocitnúť v mojej situácii!!!

sardinka32
3. aug 2016

@karolina77 Si silna zena, mas moj obdiv. Nech sa Ti aj s deturencami dari. 🙂

6969eva
3. aug 2016

Gratulujem a úprimne sa teším spolu s tebou. Nech sa ti v živote už iba darí a minulosť nech ostane minulosti.

slecnakatie
4. aug 2016

ach boze co je toto za svet a hnusnu dobu ☹ Karolina je mi to neskutocne luto co sa ti stalo. chlapi sú najsamvacsie svine na tejto planete brr ako som sa nahnevala po precitani tvojho prispevku!! on ti povie ze sa ,,zamiloval,, a necha iba tak svoje dve deticky a tehotnu manzelku pred porodom ☹ Ja len fakt dufam ze sa to tomu tvojmu svinskemu muzovi vrati vsetko kiez by ho ta jeho raz nechala nech pociti co vam urobil. Mne toto partner urobil minuly rok len sme nemali deti a nas otec tiez odisiel od nasej chorej mamy... dnes ho mlada milenka nechala a uz nas s pokorou kontaktuje... proste chlapi fakt nemaju ani kusok citu je to priserne..a teraz ver niekomu ☹

nell77
4. aug 2016

Uzasne..obdivujem. zasluzis pekne chvile a radost,kazda zla skusenost posilni.ty uz zvladnes vsetko...drz sa.n.

latak
4. aug 2016

@karolina77 to len idiot dokaze, opustit taku krasnu rodinku, vsetko dobre prajem, tebe aj detickam 🙂

stella03
4. aug 2016

@karolina77 standing ovations!!!!! zelam Ti z celeho srdca uz len slnecne dni,pokoj a lasku.Drz sa,si krasna zena a mas uzasne deti.A Tvojmu ex....nezelam nic....ved kto co zaseje,to zozne.Drz sa!!

worldtravel
4. aug 2016

Veľmi rada som si prečítala Tvoj príbeh. Začala som úvodným príspevkom a prežívala bolesť s Tebou, potom čítam ako sa sťahuješ do Rakúska a myslím si, akou si inšpiráciou pre ostatne mamičky v Tvojej situácii. Myslím si, ze by si mala snáď aj napísať članok " príbeh" do nejakého ženského časopisu aby si pomohla iným maminám v ťažkej životnej kríze a pomohla im nájsť zmysel živote keď už si myslia, ze je koniec. Ako vidno hlavne sa nevzdávať a všetko sa na dobre obráti. Blahoželám a držím palce aby Vám to vyšlo. Držte sa

landsmanka
8. aug 2016

@karolina77 za málinko. Musíme sa podporovať!! 🙂

bonnie1
8. aug 2016

si uzasna a silna zena Karolina. ked som to citala tak som uzasnuta ako si to zvladla. a tehotna s dvoma detmi. tvoje deti musia byt na teba hrde.. a neda mi sa nevyjadrit k tej osobe co ti zobrala muza- karma je zdarma..

pukita
8. aug 2016

@karolina77 prajem ti uz len to najlepsie v zivote. Si velka bojovnicka

karolina77
autor
20. sep 2016

Darujem. Ahojte dievčatá, tieto veci /Kočík aj autosedačku do auta, prebalovací pult a hojdačku/ po malej už nepotrebujem, prosím Vás ak by ste náhodou vedeli o niekom, komu by sa zišli, napíšte mi, ja ich darujem. Bola by som rada ak by to niekto zobral všetko naraz. Bude si ich ale treba prísť zobrať ku mne domov, lebo ja ich nemám ako doviesť. Ahojte emoticon emoticon