Máme 2 malé deti a manžel ma opustil pred pôrodom
Ahojte, píšem sem na fórum lebo potrebujem poradiť, pomôcť, možno sa nájde mamička ktorá má podobný osud ako aj ja. Volám sa Karolína, mám 36 rokov. Som vydatá a mám dve deti dcérku 8 rokov a chlapca 3 roky. Som tehotná v ôsmom mesiaci, čakám tretie dieťatko. Manžel mi pred mesiacom po dvanástich rokov oznámil že od nás odchádza, lebo sa strašne zamiloval a našiel si druhú ženu. Mne povedal aby som začala žiť nový život. Úplne sa mi zosypal život, som na dne, nevládzem sa ani pohnúť. Celé dni ležím v posteli, som strašne vyčerpaná a nemám na nič chuť. Manžel ma aj týra, rozpráva mi a píše smsky že celý čas so mnou to bol omyl, že je všetko len a len moja chyba čo sa stalo. Neviem prečo sa takto správa keď idem za mesiac rodiť jeho tretie dieťa. O deti sa moc nezaujíma, sem tak napíše sms typu "ako deti a že či to všetko zvládam." Ja neviem ako mám teraz žiť ďalej, ako to všetko prekonám. Som zúfala, zranená a nešťastná. Neviem či sa mi vôbec dá pomôcť. S pozdravom Karolína
@misamko ja tiež nikomu nič zlé neprajem, ani programy tohoto typu nesledujem, ale keď som bola raz na návšteve, tak bola zrovna Pošta pre teba a tam srdcervúco vykladal jeden pán, ako sa o neho jeho deti ani neobzrú, už ich roky nevidel, normálne by mu človek uveril, aké divadlo tam predviedol....no a deti prišli a porozprávali svoj príbeh - milý ocinko sa na ich matku vykašlal, keď čakala s ním tretie dieťa, odišiel s novším modelom, prečo už s ňou nežil, neviem a deti si spočiatku brával, potom čoraz menej, to najmladšie ho ani nepoznalo a zrazu keď bol starý, chorý, tak si po rokoch, čo s nimi nebol v kontakte, spomenul, že má deti. Jasné, že po stretnutí s ním netúžili....na čo aj? Po rokoch, čo ich mal na háku, nezaujímalo ho, či sú zdravé, kde chodia do školy, že majú stužkovú,promóciu, svadbu, tak sa zrazu spamätá, že je otec 😝 😝 😝 😝 taký si to oslovenie ani nezaslúži.
@timea7 máš pravdu, a super si to vystihla s tým programom...ja tiež dúfam, že deti to raz pochopia....teraz, kým sú ešte relatívne malé tomu nerozumejú a niekedy keď ich pohreším, tak mi povedia, že chcú byť s ockom....lebo on keď si ich vezme na pol dňa tak len do obchoďákov....pokúpi somarinky a im sa to ráta...ale verím, že raz prídu na to, kto pre nich čo urobil, kto im poskytol oporu, domov a staral sa aby mohli slušne žiť
@misamko určite na to prídu aj samé. Bývalá manželka môjho partnera natárala synovi všelijaké hlúposti , starší sa už oblbnúť nedal, bol takmer dospelý, mladšiemu to tiež netrvalo dlho, aby pochopil, ako to v skutočnosti bolo. Teraz sa to ale otočilo proti nej, lebo jej už nedôveruje, keď ho klamala. Už je aj on dospelý a čas všeličo vyplavil na povrch....on mu nikdy nič zlé na ňu nehovoril, aj keď niekedy zatínal päste, aby to ustál, ale teraz je rád.
@misamko starší odišiel hneď ako bol dospelý, prenajal si s priateľkou byt, žijú tak stále (ešte obaja študujú), mladší je s ňou, teda lepšie povedané, cez týždeň na internáte, cez víkend väčšinu času s otcom, domov chodí viac menej len prespávať, aj to nie vždy. Odmietol s ňou ísť aj na dovolenku, išiel s nami, ale či jej to urobil naproti, alebo sa pri nej naozaj necíti dobre, sme nezisťovali. Spýtal sa, či môže ísť s nami, tak sme povedali, že samozrejme a bolo.
@karolina77 gratulujem ku krásnej dcérke
Ďakujem Vám všetkým 🙂 Emmka posiela pusinku 🙂
@karolina77 jee, dodatocne este aj ja gratulujem a prajem uz len same dobre veci, tie zle nech si odkrutia ti, co si to zasluzia 😉 a ty s detickami, nech si uz len stastna 🙂
@kaktusik007 ano ano, su naozaj zaujimave pripady, moj prvy manzel ma odviezol na dva tyzdne na dovolenku k nasim so stvorrocnym synom a jednou batozinou, s tym, ze nedostal v praci dovolenku, lebo ho nema kto nahradit, kazdy vecer so mnou hodinu laskyplne telefonoval (zo zahranicia) a vykladal ako mu chybame a miluje nas, az do stvrtka, kedy hovor zakoncil, ze musime sa porozpravat... v piatok prisiel a povedal: nase cesty sa rozchadzaju, nemam ti co povedat... a mohla som sa aj na atomy rozlozit, rozne hypotezy vymyslat a nic som z neho nevytiahla, ani domov nas uz nechcel zobrat, az ked som povedala, ze tak teda ja si lahnem pred auto a nech ide domov sam, tak nas teda zobral domov, doma kde pocital, ze sa uz asi neobjavim, bola vyvlecene postelne pradlo a susil sa matrac... vylozil z auta kufre a odisiel, a uz sa nevratil ... prestal uplne existovat... za dva tyzdne som vtedy zhodila 23 kg... musela som vybavit kopu veci ... cas isiel dalej... veci sa riesili... on bol niekde,nikto nevedel kde... stali pri mne este aj jeho rodicia .. tiez nevedeli o nom nic .... prebehol sud... odstahovali sme sa.... o sest mesiacov sa prisiel spytat ci sa nevratim a vyspovedal sa mi pri tej prilezitosti, a tak som sa dozvedela, ze pocas nasej dovolenky, bola v mojej manzelskej posteli jeho milenka, ktora sa tam liecila po interupcii, a ktoru spoznal cez inzerat v erotickom casopise a potom spolu chodili na mnoho mnoho grupakov (v case ked mne tvrdil, ze chodi na futbal a na treningy), takze mozno to male ani nebolo jeho a ani nepouzival ziadnu ochranu, a podobne zazitky mi vyrozpraval... a uz je tomu 12 rokov, dotycna uz nezije, on zije uz najmenej s piatou v poradi... ja mam po desiatich rokoch samoty a strachu z dalsieho sklamania uz tri a pol roka novy vztah a dvojrocne slniecko...takze ako v rozpravke vsetko sa na dobre obratilo a teraz ked chodi za svojim synom, ktory ma uz 17, tak v pohode komunikujeme, parada... nejako som sa rozpisala, ale snad som to zhrnula zrozumitelne... inspirovalo ma k tomu to sedenie v prazdnej obyvacke na zemi a zachvat smiechu
teda ako sa hovori: co ta nezabije, to ta posilni... a asi to bude tak, ze po svete sa pohybuje ovela viac silnych zien ako silnych muzov...
@a1cibulka panecku, zena 😨 Klobuk dolu. Toto je fakt ako zo zleho romanu. Ja by som ho asi na mieste vykastrovala tupym nozom 😠 tazko si si odpracovala to svoje stastie
@papricka33 dakujem pekne, veru ano, a to som tu hrnula velmi velmi strucne vo velmi velmi malej skratke... bolo toho omnoho omnoho viac... ale beriem to ako davnu minulost, ktora zasahuje do pritomnosti sem tam krivymi prstami, lebo minulosti sa clovek nikdy nezbavi uplne, tvori to sucast zivota, ci chce ci nie... treba sa so vsetkym co bolo naucit zit, lebo to sa zmenit neda... vychutnavat pritomnost... a snazit sa o dobru buducnost
Krásne detičky. Gratulujem 🙂
@karolina77 gratulujem k dcerke a želám ti veľa sily a radosti do života a hlavne odhodlania. 🙂
posielam srdiečko, si silná žena.
obdivujem ťa, lebo ja mám len jedno dieťa, tiež problémovy-žiadny vzťah a je to na palicu niekedy. Ešte šťastie, že tie dietky nám robia radosť a úsmev na tvári. 🙂
držím ti palce.
Blahoželám ku krásnej dcérke. Držím veľmi palce.
@a1cibulka vau,obdivujem ta a zelam už len vsetko dobře...poznám aj ja take,ked manžel poslal děti so ženou na dovolenku a užíval si zatial s inou...zial,velmi rýchlo ho to dobehlo,aj sa rozviedol,aj s milenkou žil,ale vážně ochorel...milenka bola fuč a on si chodí sam a o palicke :/
@stela310 to co urobil jej manzel nieje hodne otca rodiny... je to ubohe... jeho to coskoro prejde a este bude lutovat... a k tvojej poznamke alebo prispevku o tom ze ak tu napise chlap tak iba preto aby ste ho lutovali... zial to nieje pravda... napise tu len preto aby poukazal na to ze aj niektore zeny ktore sa hraju na skvele mamicky vedia byt riadne harpie a narobit muzovi zo zivota riadne pekpe... a k tym ktori ich v tych klamstvach a vymysloch podporuju tlieskam a chvalim ich, len podotykam ze tadialto cesta nevedie a radsej by si mali pozametat najskor pred vlastnym prahom a upratat svoje vlastne sr.cky a potom sa miesat do zivota inym... ved nakoniec karma je zdarma, na kazdeho raz dojde tak len smelo do toho...😉
@andrej001 su chlapi ktori nemaju chrbtovu kost a vobec im to luto nie je ani po rokoch.. 🙂
@veronikazadana Ale priznajme si, aj koľko takých žien je...mužov kolega sa domáha stretávať so synom už súdnou cestou, aj tak nepochodil....Tá jeho harpia robí všetko možné, len aby mu to zmarila. Dostavil sa aj so súdnym príkazom, za pomoci policajtov a nič....Matka povedala, že nie je doma a dovidenia :(
Ahojte dievčatá, úžasné maminky a hrdinky 🙂 Ozývam sa po roku aby som Vám napísala ako a máme. Je to už vyše roka čo sme zostali sami 🙂 Vy, ktoré ma poznáte tak viete že som od muža odišla. Zobrala som deti a išla s nimi žiť do Rakúska. Moc sa nám tu páči, sme tu spokojné. Dcérka chodí do školy, chlapec do škôlky a moja Emmka je doma s maminou 🙂 Učia sa po nemecky ide im to super, do nového prostredia sa integrovali výborne. Ja som rozvedená a môj bývalý manžel žije so svojou frajerkou a jej deťmi kvôli ktorej nás opustil. Ja som sa s tým vyrovnala, som spokojná a dokonca som začala už aj trošku randiť 🙂 Deti s otcom kontakt neprerušili, sú s ním každý druhý víkend. Prestala som sa hnevať, odpustila som a tým sa v mojom živote veľa veci zmenilo. Ten strašný hnev a krivdu ktoré som v sebe držala toľké mesiace som zahodila a povedala som si že aj tak to nezmením a moje deti potrebujú veselú a spokojnú maminu. Každý jeden deň ktorý s nimi prežijem je pre mňa požehnaním a ďakujem bohu za to že ich mám zdravé a spokojné. Má veľa roboty lebo som sama, ale keď som dokázala odísť do cudzieho sveta /síce len 14 km od Bratislavy/ bez rodiny, priateľov, peňazí a s kojacou dcérou na prsníku a ďalších dvoch nespratníkov, tak už zvládnem úplne všetko!! Bolo to najlepšie rozhodnutie aké som mohla urobiť! Nevidieť môjho muža s jeho novou láskou bolo mojím liekom na srdce🙂 Začali sme nový život, Rakúšania mi uznali môj diplom a budeme mať s deťmi lepší život keď si nájdem dobrú prácu. Po čase som si uvedomila jednu vec a to, že budem radšej sama ako s človekom, ktorý ma nemiluje. Ani kvôli deťom by som s takým mužom nebola a nezostala. A ak mi osud dopraje človeka, ktorý ma bude mať rád, tak to bude iba bonus 🙂
Z celého srdca Ti prajem šťastie pre Teba a Tvoje krásne detičky.... 🙂 Si úžasná ako si to všetko zvládla a viem, že už Ťa nič len tak nezlomí.... 😉 ŠIKULKA.... 🙂
@vall1319 ďakujem 🙂
@karolina77 som na Teba velmi pysna!
@romanovic ďakujem 🙂
Klobúk dole pred tebou, neboj sa aj milenke sa omrzí chlap čo bude plať na 3 deti a manželku. je to neskutočná chudera. Pred deťmi o ňom nerozprávaj zle, je to síce na hovno otec ale otec. Deti si vychováš, pôsobíš ako správna baba aj keď momentálne nešťastná. Želám ti aby ti do života prišiel správny chlap a potom tomu tvojmu ex pľuvni do tváre. Drž sa, najhorší šok máš za sebou, už bude len lepšie a mysli na to, že ti príde do života tretia životná láska 🙂 🙂 🙂
Až teraz som si uvedomila, že to bolo pred rokom. Si skvelá a ako sa vraví: "Máš problém? pokiaľ máš pri sebe dieťa, ktoré je živé a zdravé, nemáš problém." 😉
@karolina77 Urobila si naozaj to najlepšie, čo si mohla urobiť. Veľmi ti fandím a prajem všetko dobré tebe aj detičkám 🙂
@karolina77 klobúk dolu si hrdá mamina a pre ne sa to oplatí😀(pozdravujem a držím Tebe a detičkám silno prsty ,nech ste šťastný a v podstate Ty im ten žiťot šťastný robíš🙂vďaka za také maminky 🙂držte sa myslím na Vás

@timea7 Timka, ale obávam sa, aby oni nakoniec neboli stastni a my budeme kracat zivotom same...ked deticky odrastu...