Manžel a jeho bývalá manželka
Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?
Ach...je mi to ľúto čo preživaš.....neviem..čo by som robila...v tom hneve.... emóciách....to sa nedá odpustiť..
☹️ To mi je strašne ľúto. A naňho mám neskutočnú zlosť. Za to, ako vám všetkým ubližuje. Zaujala ma veta, že on nevie, čo má robiť. No hádam si nemyslí, že má na výber a vy dve budete pokorne čakať, pre ktorú sa rozhodne. Dala by som mu najavo, že to rozhodnutie nie je na ňom: vyrazila by som s ním dvere! 😡
Oh, zena. Prajem ti vela sil. Aj kvoli sebe, aj detom.
Neviem si ani predstaviť aké to musíš mať ťažké ale nech sa zbalí a vypadne ti zo života úplne by som sa s ním prestala kontaktovať po tomto čo dokazal úbožiak! nech si ide k nej a neozývaj sa viac
On vlastne presunul jeho problem na teba .... a caka... zbabelec...
Kopnut medzi nohy a nech si za nou ide. Ja by som s takym chrapunom nedokazala stravit uz ani len minutu navyse. Ani kvoli detom.
Mne je strašne ľúto tej malej , keď sme sa lúčili , držala sa ma ako kliešť, plakala a vraví Zuzka ja nechcem ja chcem byť tu ešte s tebou . Bože srdce mi ide utrhnúť, bohvie kedy ju zas uvidím a či vôbec. Len som sa muža opýtala že kedy sa sťahuje z môjho bytu , pozeral na mňa ako debil , že nech nerobím urýchlené závery. To čo nastalo po tejto vete , tak nejdem ani radšej písať lebo som mu takú vrazila že ma doteraz ruka bolí . Hanba mi , že sa neviem ovládať ale som len človek a keď niekto robí so mňa debila tak to môže aj takto skončiť. Manžel odišiel z bytu a mne sa strašne uľavilo . Deti plakali ako sme sa hádali , nepovedal mi vôbec prečo len tak niečo koktal že srdcu nerozkážeš a on to neplánoval .
Autorka, je mi to tak ľúto... neviem ti nijako pomôcť... si úžasná žena a toto si nezaslúžiš... ani ty, ani tvoje deti, a ani tá manželova malá... nevyčítaj si nič, reagovala si skvele, nič iné si ten pako nezaslúžil!
Viem ze ta to boli. Ale dobre si urobila. Ked "srdcu nerozkaze" co akoze chcel? Zeny na striedavu starostlivost? Fakt uz ako som pisala, kopnut medzi nohy takeho uboziaka. Neskutocne som vytocena, neznasam ste...y a kur....kov, ospravedlnujem sa za slovnik. No ja beriem neveru ako najvacsi podraz v manzelstve ci vztahu.
Bože chúďa ta malá 😭 citlivy uzasny otec, rovnako úžasnú ma aj matku... Nech su pekne spolu...
Napíšem z osobnej skúsenosti.Tu vôbec nejde o lásku. Tá ho rýchlo prejde. On je idiot čo si zaslúžil aj viac faciek. Ale hlavný problém je tu ona. Nie je nič horšie ako keď si obyčajná slapka zoberie do hlavy že toho chlapa pretiahne. Neprestane kým ho nedostane
Ty sa nemáš vôbec za čo hanbiť. To ten tvoj podareny muž by mal teraz liezť kanálom. Ja by som mu dala aj s druhej strany po brade nech ho vyrovná debila. Jooj žena držím ti snáď všetky možné prsty na rukách, aby si toto dala 🍀 vytrieskaj poriadne výživné na seba a deti, a verím, že aj malú uvidíš 🙏
A ani by som sa nedivila, keby ho pani ex manželka po mesiaci vykopne, lebo zrazu nie jedno dieťa ale tri. Žiadne dva týždne pokoja ako mala teraz pri striedavej. Rýchlo im obom odpadnú ružové okuliare. Alimenty, nonstop starostlivosť o dieťa plus ďalšie dve, žiadne opatrovanie ako mali teraz v tebe.. Karma je zdarma.
Mila autorka, ja len dufam, ze ked ta tato najvacsia zlost prejde, ze s takym debilom nezostanes. On si ta absolutne nezasluzi a ani nevazi, aspon ty si vaz samu seba. Drzim palce, nech to zvladnes. Viem, ake je to zacinat sama s dietatom po nevere. Aspon mas kde byvat a urcite si zasluzis lepsieho chlapa.
Mne môj muž polroka tvrdil , že je od 6tej do 22hej hodiny v práci , našla som mu viagru , make up na tričku , zamykal auto , nonstop na mobile ,… keď som sa pýtala - posielal ma na psychiatriu . Pokial som ho s ňou neprichytila . On má 31 ona 45 - miestna ,,známa” pani . Viem presne , čo prežívaš . My sme spolu boli 14 rokov . Položilo ma to . A najlepšie na tom celom je to , že nakoniec sa snaží zo seba urobiť chudáka a zo mňa fľandru , aj keď podal
Žiadosť o rozvod a týždeň pred ním prepísal naše auto na ňu . Bude to trvať , ale prejde to . Držím silno päste . 🙏🏼
Ešte pred pol hodinou mi klipkali oči, že by som do 5 min zaspala. Po tom, čo som prečítala reakciu tvojho "podareného" muža som tak nasratá, že ma to prebralo snáď na ďalších 10hodín.. Keby mam od srdca napísať svoje, do pol minúty by ma odtiaľto vyrazili.
Podľa tvojich vyjadrení vyzeráš byť dobrá, starostlivá žena a matka.. Toto raz prejde, prebolí.. Veľa síl od ❤️ prajem.. Drž sa!!! 🍀🍀
A kvôli takýmto hajzlom najviac trpia deti...jeho dcérka a po čase budú asi aj tvoje.
Neospravedlňuj sa, za to vrazenie...dúfam že mu stena dala aj druhú. Opatruj sa a prajem ešte veľa veľa nervov.
@elizabet173 ja som z úvodného príspevku pochopila že dlhšie, keďže tam na konci spomína..." Viem že má s ňou pomer". Preto som tak reagovala.
Tvoj muz je totalny hajzel. Ale neboj sa, vrati sa mu to, ked bude najmenej cakat. On si teraz mozno mysli, ze ju miluje lebo si len bezstarostne uzivali a neriesili zivotne problemy. Ale aj to pride!
Autorka prajem vela sil. Taky clovek si nezasluzi, aby si kvoli nemu 1 slzu vyronila.
Uz som kadeco zazila/citala/pocula, ale ze sucasny manzel odide s byvalou manzelkou na lyzovacku, ale sucasnej manzelke tvrdi, ze je na sluzobke a navyse ich spolocne dieta nechaju jeho sucasnej manzelke, s ktorou ma este 2 male deti je absolutne dno. Hlbsie sa klesnut ani neda. A ty by si si ani nevsimla, ze nema 5 dni dovolenky? Ze prisiel nejaky oddychnuty a opaleny? Drzim ti prsty, nech sa rozhodnes akokolvek riesit tu situaciu. A paci sa mi, aky mate peknu vztah s malou.
Zvyčajne tu píšem litanie, ale tu došli slová aj mne. Drz sa
tie som zazila cosi podobne cez leto. ja chora, na antibiotikach, prosil som partnera, aby mi pomohol (lebo takmer 3tyzdne chodil domov po veceroch), namiesto pomoci sa zbalil so slovami, ze mi pomoze tym,ze odide, aby som sa netrapila... neozval sa asi tyzden. mna vnutorne zozieralo,ze odisiel, ze sa to posralo... zavolala som mu, ci sa nechce porozpravat, tak dosiel s kyticou. pocaa rozhovoru z neho vypadlo,ze hned na druhy den,ako od nas (mame 2r dceru) odisiel, vzal svoju ex a ich 2deti na dovolenku do talianska, lebo naslubovala detom more a nikto s nou nechcel ist. zauradovali jeho rodicia, zacali donho hucat,ze nech ide s nou... bonus bol,ze o tejto dovolenke vedela cela jeho rodina, sestra bola dokonca u nas pocas toho ako bol prec (bolo mi divne preco sa nepyta, ze kde mam partnera) a jeho otec sa ma opytal "a vas kam vezme na dovolenku" ... baby... ked mi to vsetko zacalo do seba pomaly docvakavat,tak som skoro omdlela... taku zlost, co som v sebe mala, som uz davno necitila.. najskor som ho riadne zmlatila po pleci, az som si myslela,ze mam ruku dolamanu. potom som onho rozmlatila kyticu, hodila mu zasnubny prsten vyhodil ho z bytu... myslela som si, ze toto ""dno" neprerazi ziaden iny chlap. ved neexistuje,ze by bol niekde na svete niekto podobny.. bohuzial.... a ps. tiez som Zuzana 🤦🤷
autorke: vyplac sa a vyhod ho.. ulavi sa ti, nechaj ho vydusit vo svojich srackach. pokial si on sam neuvedomi kam chce patrit, tak budes stale napochybach a to ti netreba. vela sil prajem. budem na teba mysliet
@jullianna24 prepáč, ak som moc zvedava, ale neostala si s ním ci?
Tak to je hovedo ty kokso sa mi rozum zastavil. Pol roka s nou chrape a z teba robi blbu. Dobre ze si mu vrazila tak mu treba. Tak on chce byt s nou aj s tebou ano zatlieskat mu debilovi
Autorka: Ty si spoznala manžela už ako rozvedeného a samostatne žijúceho muža?
Chudáci deti. Tá dcéra bude mať z tohoto traumu na celý život. A on to neplánoval? Pre pána, to ako keď frajeri vypijú a sadnú do auta, či idú 130, kde je 50, a keď niekoho zabijú či zrania, sa cítia ešte oni ukrivdení, že aký trest, veď to oni nechceli.
@autorka
Muz, ktory opusti rodinu - ano aj manzelku, vratane dietata je hovado.
Co si cakala?
@zmrzlinka2021 ho poznáš? Keď vieš, že ich opustil? Tiež "múdre" reči ona teraz nepotrebuje.
@zuzanockamt Podľa mňa ano, lebo píše o prvom manželstve manžela štýlom, že obaja vraj boli nezreli.. To chápem, že sa rozviedli skôr než ona bola súčasťou jeho života

Tak to čo som teraz zažila , je aj na koňa veľa . Manžel prišiel , vraví malej aby sa pobalila že ide k mame a ona chúďatko sa rozplakala že čo som urobila , čo som urobila veď tu mám byť ešte týždeň , ja chcem byť so Zuzkou . Srdce mi trhalo na tisíc kúskov. Mala je u mamy , no a manžel tak sa priznal že s ňou spí asi pol roka ,že asi ju miluje ale nevie čo má robiť lebo že mňa nechce opustiť ale že nechce byť ani bez nej . Veď to sa nedá ani s takýmto chlapom žiť .