icon

Manžel a jeho bývalá manželka

25. feb 2022

Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?

zuzanockamt
26. feb 2022

@mimka1402 nuž uvidíme, keď autorka odpovie. Ak sa prizná.

zuzanockamt
26. feb 2022

@mimka1402 ak sa aj rozviedli skôr, tak ako píše, boli nezrelí, možno moc mladí a on si až po niekoľkých rokoch uvedomil, že to bola chyba, asi aj ona - prvá manželka. A táto druhá bola len náplasť, takže to aj tak dopadlo. Hlavne ak ho spoznala v čase rozvodu alebo tesne po ňom.

jana_eyre_2
26. feb 2022

@zuzanockamt nech to bolo akokoľvek, je to bezpredmetné.. nevery vznikajú vseliako ale aby sa chlap zachoval takto je totálne chrapunstvo.. je jedno či autorka bola náplasť alebo nie, takéto klamstvo kde jej este nechá svoje dieťa počas toho ako ide s ex na vylet, je absolútna drzosť..

zmrzlinka2021
26. feb 2022

@zdenka11081983 Pozri ako sa zachoval teraz? Ako spina. Myslis si, ze tou spinou predtym nebol?
Spina je charakter, ten sa nemeni.
Take kecy o "nezrelosti", to mohol nahovorit "pan manzel. Ktory chlap co bali novu frajerku povie, ze ublizil svojej zene a ze je spina?

Zas nie sme tu vcerajsie.

zuzanockamt
26. feb 2022

@jana_eyre_2 to isté predsa urobil aj tej prvej, len teda nechal jej vlastné dieťa

jana_eyre_2
26. feb 2022

@zuzanockamt ako to môžeš tvrddit keď ti ešte neodpovedala na prvu otázku?

petulka124
26. feb 2022

No bohuzial tvoj manzel je este stale nezrely a nevie kam patri. Evidentne nevie co je zodpovednost a skutocna laska.
Spolodit 3 deti vie ale ujasnit si v hlave ma problem. Ako ti povedal: ze srdcu nerozkazes, mozno je zamilovany alebo si to mysli, lenze on o fungovani vztahu asi vela nevie, preto ma v hlave zmatok a nepride mu ako chrapunstvo ze necha vsetky svoje deti u teba a ide si uzivat s ex. Je uplne normalne ze clovek sa zamiluje aj niekolko krat v zivote ( ano aj vtedy ked je uz vo vaznom vztahu aj s detmi), ale umenie je tomu odolat a potlacit to. Stalo sa to uz mnohym ale kazdy rozumny clovek to vie ovladat, nie je to lahke ale treba vydrzat, ono ta zamilovanost pocase odoznie.
Verim tomu ze tvoj muz aj tak dlho nevydrzi pri svojej ex, pretoze je stale nezrely.
Ale tebe radim odstrihni sa od neho psychicky, vyries financie, deti a zi si svoj zivot. Ten clovek si ta nezasluzi. Viem, ze to nebude lahke ale bolest prejde a nakoniec budes rada ze si sa ho zbavila. Nenechaj sa zatiahnut do jeho nerozhodnosti, bude ta to ubyjat.
Zelam vela sil a neboj sa, este si najdes niekoho kto bude chciet byt s tebou aj cely zivot.

zuzanockamt
26. feb 2022

@jana_eyre_2 však s prvou sú rozvedení.. či? Nechal jej decko a šiel si po svojom.

gretuska77
26. feb 2022

A pán manžel si pripísal ďalšiu krásnu vlastnosť, ZBABELOSŤ, lebo on ju “asi” miluje a autorke nechce ublížiť alebo opustiť. V preklade “rozhodnite za mňa, prípadne sa pobite o mňa” lebo som sraľo…pre tých zvonku jednoznačné rozhodnutie, pre autorku šok, nie vždy sa v takej situácii nájde odvaha na úplne radikálne riešenie. V každom prípade držím palce!

janage
26. feb 2022

@zmrzlinka2021 tak všeobecne napísať, že muž, ktorý opusti manželku je taky a onaký. Absolútne nesúhlasím. Je kopec rozvodov, rozhodovali, kde má za ušami žena.
Či ty vieš lepšie aký bol v tomto prípade dôvod.
Lebo aj ženy existujú čo sú manipulátory, psychicky deptaju muža, nájdu si milenca, roky nepracujú lebo im to tak vyhovuje a pod.
Či muž má vtedy sklopiť uši a ostať s takou ženou?
Či ženy všetky svätice?
Ako vieš, že pri prvom raze, nedošlo k rozchodu po vzájomnej dohode?

nominativ
26. feb 2022

Držím silno palce, všetko bude nakoniec dobré. Bez takého chuja. Lebo, dobre to nebolo, len si to nevedela.

mamina1419
26. feb 2022

Obaja by si zasluzili jednu poriadne schytat.

zmrzlinka2021
26. feb 2022

@janage myslim ze vidime charkater dotycneho chlapa takze je to zrejme.

jana_eyre_2
26. feb 2022

@zuzanockamt koľkí muži sa rozvedu z milión možných dôvodov to predsa o ničom nevypovedá, pokiaľ nevieš ako to bolo..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
26. feb 2022

@elizabet173 Ak ked ti byt patri, nemozes len tak "vymknut" manzela.

cacianka
26. feb 2022

Neviem ako poradiť, pomôcť, aspoň ti vyjadrujem podporu. Si žena so srdcom, nerobíš rozdiely medzi deťmi tvoje moje naše, miluješ nevlastnú dcéru ako dieťa , berieš ich rovnocenne, lebo všetky deti si lásku zaslúžia a ty v nich budujes silné láskavé psychické zázemie. Držím ti palce aby ste to zvládli, a hlavne aby si ty našla vnútorný pokoj a aby si ustála rozhodnutie, akékoľvek, ale čo najviac výhodné pre teba.
🍀🍀🍀

zuzanockamt
26. feb 2022

@elizabet173 to urobiť nemôže pokiaľ sú manželia a on tam má trvalý pobyt

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cacianka
26. feb 2022

@zuzanockamt @zmrzlinka2021
Áno zákon je jedna vec, ale chrapun druhá,

zuzanockamt
26. feb 2022

@elizabet173
@cacianka keďže tam má veci a deti, tak by to asi riešil a ona by mala zbytočné opletačky s políciou, zákon je na jeho strane. Styk s deťmi tiež nemôže zakázať, dokonca on si ich môže zobrať kedykoľvek a na akokoľvek dlho.

zmrzlinka2021
26. feb 2022

@cacianka ina vec by bola, keby ju napadol, ale realne nema sance.

stanulienkat
26. feb 2022

@zuzanockamt zakazovat styk s detmi?? No prva by som vybavovala striedavku, nech si mladi uziju. A este vyzivne na manzelku by som hned vybavovala.

zuzanockamt
26. feb 2022

@stanulienkat Ja na jej mieste by som striedavú nechcela, iba výživné, môže skúsiť aj na seba.

cacianka
26. feb 2022

@zuzanockamt ale ja viem čo môže čo nie... Toto bola naša rada nech si ten chmulo uvedomí niečo

stanulienkat
26. feb 2022

@zuzanockamt mysli., ze starostlivost o 3 deti by ich lasku rychlo skoncila.

adriana1980
26. feb 2022

No samozrejme, ze sa zamiloval. Lebo onq je teraz za peknú. Nemusí s nou riešiť starosti bežného dňa. Nemusí mu vyvárať, prať, upratovať po ňom. Tým padom stále vysmiata ( aspon v jeho očiach ) Keď sa k nej nasťahuje a cele to začne, tak si môze akurát hlavu o stenu buchať

acrobaleno
26. feb 2022

Aj tazko verit, ze nieco taketo je realne. Ale nie je to nemozne. A ze sa zamiloval a nevie co ma robit, no chudacik. Rozhodni to za neho. vyhod ho z bytu.
Neboj, oni sa pre nieco rozviedli a to iste tam bude aj teraz.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
26. feb 2022

@stanulienkat zrejme skončila, ale nepomohlo by to už k ničomu..