Manžel a jeho bývalá manželka
Dnes som zistila vec , no hroznú . Mám manžela ktorý bol predtým ženatý a z prvého manželstva má jedno dievčatko . Ja mám s manželom ďalšie dve deti . Jeho dcérka má 7 rokov , jeho prvé manželstvo trvalo krátko , vraj boli obaja nezrelí na dlhodobý vzťah . Dievčatko mám veľmi rada , je to pohodové a kľudné dieťa, dva týždne je u mamy a dva týždne u nás. Moji synovia majú rok a tri roky , som na rodičovskej dovolenke . Manžel začal byť v poslednej dobe mĺkvy a taký jednoducho divný , aj som sa pýtala čo sa deje a že nič . Tento týždeň mi povedal že ide na týždennú služobnú cestu ,nič mimoriadne chodieva často , je servisný technik .Ráno som išla s malým do škôlky a s jeho dcérou do školy a vymkla som sa , volala som manželovi , nedvíhal , tak som volala jeho zamestnávateľovi že kde je na akom mieste teraz a on mi povedal že však má dovolenku . Sused mi zavolal zámočníka, medzi tým mi volal manžel že čo sa deje a ja som na neho nepripravená vyštekla kde je ..na čo mi zaskočený a nepripravený vyhrkol že lyžuje . Sa mi svet zatočil , lebo aj malá mi vravela že maminka išla lyžovať. Tak som sa narovinu spýtala s ex , na druhej strane bolo ticho a potom mi povedal že musíme sa porozprávať. Som s nervami v koncom , deti sa pýtajú čo sa deje , plačem a od rána nemôžem jesť. Viem že má s ňou pomer alebo sa možno chystá nás opustiť.
Mne nechajú všetky deti a oni idú spolu lyžovať, existuje väčšie chrapúňstvo ?
@simca06022011 áno, rozvod atď je jasný, čo najskôr. Ja len bez emócií píšem, na čo má on právo a čo ona musí. Lebo ženy tu reagujú tak ako reagujú 👍
@stanulienkat 3 a 1 rocne striedavku??? Nikdy!
@nevenka Tie deti du ešte také maličké? Ja som to nejak nepostrehla v tom teste.. Tak takto nie, striedavke naozaj nie..
Tvoj muz by isto ziskal titul najvacsi chudak na svete. Strasny chuj to je. Ktovie ako dlho by to s byvalou tahal, keby si na to neprisla. Ta je tiez bez chrbtovej kosti, zena, ktora vie ako je to vychovavat dieta sama bez muza spravi toto druhej zene, nepochopitelne pre mna. Pre mna to je totalna zumpa. Autorka nie ze sa nechas prehovorit. Len ho pekne krasne posli jeho byvalke nech si ho uziva.
@diamond007 aj keby sa nerozviedla, uz nikdy mu nebude verit, zakazdym ked pojde k byvalke kvoli dcere bude v neistote, co ak ju s nou zase podvadza a takyto vztah je o nicom to uz radsej ziadny vztah
Ako manžel už je hore a nikam sa nejak nechystá . Tak som sa ho opýtala že prečo nie je u nej , mi odsekol lebo nechce ONA . Ona ho tam nechce, tak mi ho vrátila ako špinavé veci. Tak ako čo teraz , ona ho nechce, zrejme jej stačilo jedno manželstvo s ním a tak sa teda rozhodol domov vrátiť zrejme v mylnej domnienke že ja ho tu budem chcieť. A kde chceš byť teda na moju otázku povedal že s ňou , že ju miluje. No tak ako čo teda s ním , tak jedine rozvod to sa ani nedá odpustiť a on nemá ani záujem o odpustenie.
Ako idem ja von s deťmi , lebo mu tu asi niečo urobím . A zajtra mám 29 rokov, no krásny darček som to ja dostala.
Mala si mu povedat, ze ani ty jeho tam nechces
Tak to už by som vonkoncom nerozdychala 🤢 veru povedz mu že ani ty ho nechceš už ani vidieť a že si môže hľadať bývanie inde kreten 🥵
Koho je byt? Neopovaz sa mu varit,prat.
Toto už je cez.. a prečo ma teba vôbec zaujímať, že ona ho nechce? Nech ide, kam chce
Ona ho nechce, ale lyžovať sa s ním chcela? Veľa síl prajem
Tak on ti povie ze miluje JU, ale na krku ostane tebe? A to si ako predstavuje? Ved nech teda ide do ubytovne alebo k svojim rodicom. Snad necaka ze ty sa budes onho nadalej starat a on si bude odskakovat k milenke. Vyvetraj hlavu a porozpravaj sa s nim v klude, ze takto sa zit neda, pokial teda ty nie si naklonena myslienke ze to budes v ramci udrzania rodiny trpiet. Kedze su tam z jeho strany k nej city, tak s tym len tak neprestane, tu si netreba nic nahovarat a cim skor ho odstrihnes tym lepsie pre tvoje psychicke zdravie
Toto je podla mna ten typ, co nepojde prec bez vojny. Najprv, nasackuje sa domov ze ma tam t.p. a bude vsetko zjednodusovat ze sa nic nestalo take co by spolu nezvládli..tie reci...(chce si zachovat obe zeny). Ked sa autorka vzoprie, spravi vsetko tak aby olutovala.. vyhrazky, zablokuje jej pristup k uctu.. bude hrozit a ponizovat.. len sa nezachovaj ako splachovac lela ceterova, ktorej partner sa pelesi kde kam a za kabelku mu vyznava lasku 👎🤦 vzdy preba pracovat s principom najhorsieho obrateneho zrkadla.. poslal by ju myslim este vecer letecky z okna a deti by jej ani nedal. (To cele na uvod) Pre rozbitie dusevneho zdravia na zaciatok je to sleha ako z dela.
Je mi to velmi luto. Drzim palce, aby si to zvladla.😔
Hned v pondelok by som šla za pravnikom a podala žiadosť o rozvod. Toto nie je ani na manželskú poradňu. Proste koniec, ked ti toto este aj povie. Plus ked si doma (tusim píšu tu ze mas male deti), tak vyzivne na teba a deti hned riesit predbežným opatrenim. Nic by som mu nedarovala, chrapun jeden.
Bože, žena. Posli ho naspäť, s listom, že použité neberieš naspäť . Až mi je smiešno z toho. To ako si ona predstavovala? Dcéru dá tebe, ona si požičia tvojho muža...ale keď príde na lámanie chleba, uz ho nechce? No nech si to rieši on. Co chcel, to má. Alebo nech ide do podnájmu na čas do rozvodu, on si prišiel domov ako keby sa nič nestalo, lebo ona ho nechce. 🤔 dostal by ďalšiu nech sa preberie.
Ale samozrejme že ho nechce. Ona ho chcela iba keď o tom nikto na nevedel. Chcela si iba užiť a zbaviť decka. Veľmi dobre si spočítala čo by to pre nu znamenalo keby ho vzala. Jeho na hlave a ďalšie dve deti. Tieto lacné matrace nevedia čo je láska, len si užiť. A on ešte len dostane riadne po papuli keď si uvedomí že ho celý čas balamutila, dristala o láske.
Kvôli lacnej slapke prišiel o všetko. Tiež vlastná skúsenosť 🤣
Počkaj ešte keď príde fáza prosikania o odpustenie a ako nemáš vracať k minulosti 🤮🤣
@diamond007 Pri takomto nezrelom jedincovi, ktorý v takej vážne situácii nevie co chce, ktovie či bývalka bola jediná bokovka. Toto bola iba náhoda, že autorka na to prišla.
Nemam slov, ako uz pisali baby, hned v pondelok zacni riesit vyzivne, deti a rozvod. Ak je byt tvoj, rovno dnes by som mu vyhadzala aj veci, pripadne vyplatenie mozete riesit neskor. Ani o sekundu dlhsie by som sa na neho nedokazala pozerat, toto je uplne dno.
Drzim palce aby si ostala stale taka silna a vyrovnana ako si. A urcite si zachovaj hrdost. Ostatne nejdem komentovat
@lienka.7 presne tak, on povie nejdem, som tu doma. A moze si vytrhat vlasy, ostava tam. Ziadne dramy sa nekonaju...navyse ak by bola agresivna a bila ho - on to moze pouzit proti nej, da si to zaprotokolovat u lekara (hanba nehanba zbila ma zena) aj policiu na nu moze zavolat, tu hovorime o situacii ze on nema charakter a pouzije vsetko aby ju pokoril. ..takze rady "stena mu da druhu" len si moze zhorsit co bude...Dalej "zajtra podat ziadost o rozvod" to je tiez zbrkle, najprv si najst pravnika, objednat sa k nemu, pockat par dni na termin, on povie ze treba ist najskor na urad miestny, vyziadat si listom kto sa na adrese tp autorky trvalo zdrziava, potom k advokatovi a zacat zbierat dokumenty, on to spise, zase par dni... Opyta sa - napriek zjavnej situacii...ci je to naozaj vazne, ci mate sexualny zivot. Nie pre jeho zvedavost, toto sudca bude posudzovat ci fungujete normálne. Alebo len autorka vyvtvorila cirkus a manzel na rozvode netrva, chce rodinu zachovat. Urcite navrhne poradnu. Najprv sa riesi zachovanie rodiny.. Do toho celeho budu spolu doma zit... No bude to nadlho. Musi byt kludna a odhodlana. Hajzel sa bude tvarit ze nic a este bude huckat deti ze mamina sa hneva na ocka a chce aby odisiel..
@azzflo ano, je to tak, rozoberali sa to tu už, pokial je byt jedného z manželov a druhy tam ma trvalý pobyt, tak nemôžeš ho len tak vyhodiť. Do rozvodu tam ma pravo byt. Myslím ze toto je ale najmä pre matky s deťmi, aby ich muz hneď nevyrazil na dlažbu.
Ale jasne by som mu povedala, aby sa zbalil a vypadol. Ako tu píšu ine, su rôzni chrapuni, ale toto asi prerazili aj to dno.... ist sa na týždeň pelesit s ex na dovolenku a nechať manželke na krku ich dieta... a povedať jek ze ju miluje ale ona ho nechce... tak to musi byt obr chudák!
@livka_ ano, samozrejme, je to myslene obrazne (zajtra podat ziadost), treba najskôr ist za pravnikom nech poradi, pomoze, spíše... a neviem neviem, ked na sude povie, ze spaval s ex a decka zavesil na krk manželke, tak ver tomu ze sudkyňa mu to este pekne aj spočíta co sa tyka výživného. Nemajú radi takých chrapunov.
Nepísala autorka ako to majú finančné, cize to by si mala taktiež poriesit
@lienka.7 presne tak, súhlasím. Len kto take neriesil a mysli si ze to pojde rychlo, to vybavovanie okolo zarazi az sklame. Ja ked si len predstavim ze by som chcela zamky vymenit 😂 dnes ani zarobit nechcu ludia, treti zamocnik by povedal " panicka zlata, aky zamok? Kupte si a dojdem namontovať - ale ja neviem aky pan zamocnik.. tak navela navela dojde o den dva pri mojom stasti, pozriet typ a druh a povie "Adlo si zrieste sama, to ja nerobim", fabky vam vymenim", pridem v 'tom a tom case'.. a v - tom a tom case bude aj muz doma.. no tak potom to bude len komedia 😂

Síce si zranená, ale myslim že sa zamotal do toho viac ako by chcel.... Už pred polrokom.
Keď si to tak vezmem, možno je pravda že s ex mali sympatie, zrazu si ohľadom dcéry vychádzali a prerástlo to viac akoby chcel a nevedel to už zastavil. O lyžovačke síce pomlcim, ale verím že každý robí prešľapy a bol to dobrý otec, chlap a muž.
Ja len viem, že keby chcel tak odíde s ex, ale on za ňou nejde. Pretože sám došiel na to že to tak necíti.
Neviem či a ako by som sa zachovala, na jednej strane chápem že máš strach, malé deti a človek odpustí viac ako by si želal... Na druhej strane by som to možno pochopila skrz stretávanie, ale tu spoločnú lyžovačku zabili úplne. Chudatko tá ich dcérka, mrzí ma ako matku čo musí prežívať a keď ťa pozná od 1.5r tak ťa berie ako svoju druhú maminu a ty ju máš za svoju. Nech sa rozhodneš akokoľvek, toto by chcelo asi radu psychológa ak by si v Tom chcela ostať.
Skúšam sa vžiť do tvojej situácie, nie je to ľahké, vždy som vravela že neveru nebudem tolerovať ale s deťmi už to mám otázne keby sa niečo stalo.
Neplánoval to predsa cez zoznamky, nebalil novú babu v práci či na kupku, proste s ex boli blízky, sú si sympatický aj sa asi priťahujú a mysleli si že vzťah skončil možno urychlene... Ukončiť sa to dá vždy aj požiadať o rozvod, daj si čas na rozmyslenie. Máme 3r staršiu a tá plače len keď tato ide do roboty a nie je doma niekedy, neviem si predstaviť žeby raz nedošiel, ako by to jej zlomilo srdce. Ja by som asi bojovala pre deti, pre tvoje aj ich dcéru ktorú máš za svoju...Ale viem že tu všetky budú mať husté reči že muž skončil, dokým niesu tam kde ty, tvrdiť to môžu. Poznám pár párov ktorý prekusli neveru a žijú v spokojnosti dlhšie odvtedy už.