icon

Manžel a jeho vozový park

martinkatn111
31. júl 2014

Caute maminy,

som tu nova ale sledujem a beriem rady z tohto fora uz dlhsie.Paci sa mi ,ze tu mame takuto komunitu 🙂 No prejdem k veci...S manzelom sme uz 13rokov spolu z toho 7manzelia a mame dve deti vo veku 8r a 11r. Manzel je vystudovany a naozaj mudry clovek, zaujimaju ho zvlastne veci od pravekych civizacii az po najlepsiu vedu a techniku a mna tiez..Studovali sme obaja techniku. Avsak v poslednej dobe, stale pozera len a len vozidla. Pred 3r sme postavili dom a odvtedy si setri na auta. Samozrejme mne kupil auto a svoje tiez ma. Lenze on chce este jedno alebo dve, vraj o tom snival cely zivot a ze nestudoval a nesnazil sa tolko aby som to len tak zatrhla..Chce samozrejme sportiaky a uz aj vymysla s pristreskom na to...Co s nim mam robit ? nechcem aby minal na toto peniaze a uz duplom nie aby sa v tom rychlo vozil... :(

natuska87
31. júl 2014

@bombonka tak, tak...mala by radsej popracovat na slovenskom jazyku...minimalne stylisticky

kiki68
31. júl 2014

tak vozovy park tuzi mat skoro kazdy chlap,aspon v kutiku duse. Moj si uz jedneho vysnivaneho tatosa zadovazil,ale samozrejme,ze aj to lamborghini sa tak chutne pozera,aj to porsatko smutne zmurka na neho,ze kup si ma, ja budem posluchat...no tazko odolat. Je to len o tom,co ma ten chlap rad a aky je do nejakych typov vozidiel fanatik. Jeden tuzi po tatrove, druhy nieco male mile coupe s 500konmi, dalsi chce rovno v garazi F1 😀 Vkus asi zavisi od toho,ake anglicaky mal doma ked mal 5 rokov 😀

molnija1985
31. júl 2014

@martinkatn111 Respect! Obdivujem akéhokoľvek zberateľa a koníčky tvojho manžela sú fakt super, hlavne záujem o históriu 🙂 No moja milá teraz si pozri diskusné forá tohto vlákna a zamysli sa nad svojím príspevkom. A teraz si vydýchni so slovami "Našťastie riešim takúto prkotinu", ľudia tu riešia samovraždy, úmrtia, rozvody, súdne spory...buď rada, že ťa trápi len toto. Pozri vo všeobecnosti platí "Pokiaľ sa chlap hraje tak počúva"! Ja som blázon do lietadiel a vojenskej techniky a tiež plánujem jednu BVP-2ku na záhradu 🙂 Držím manželovi palce v realizácii jeho snov.

@ehalasova Zlatko za tú BVP-2ku sa platí len cena šrotovného a ehmm keby som ju objednával z ruska tak to bude ešte lacnejšie 🙂

caoli
31. júl 2014

@amanda0405 aj moj chcel vrtulnik, tak som mu ho na Vianoce kupila. Pekne si ho poskladal, vlozil baterky a lieta jak drak 😀

lillika
31. júl 2014

Boze, zeny!Preco musite stale do vsetkych rypat a kazdeho pitvat ako kura z Lidla???

lillika
31. júl 2014

mimochodom,ked budem velka,kupim si Lexus 😀 😀 😀 😀 😀 ........a pitvat poprosim az po smrti 😝

natuska87
1. aug 2014

@amanda0405 Vrtulnik je predsa bezna vec...to ma kazdy druhy muz...nebran mu!

marhulka13
1. aug 2014

my máme škodu 105, predám mu ju ako veterána 😀 😀 😀 😀 😀

natuska87
1. aug 2014

@marhulka13 nezabudnutelne auticko...moje druhe v zivote...nikdy ma nenechalo v nudzi...

amanda0405
1. aug 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@natuska87
super auto....mňa sem tam aj zradilo, hlavne keď zdochlo na križovatke, tam si musel furt sa hrať s pedálmi a pridávať...a čo požralo benzínu 😀 keď sa človek naučil jazdiť na tomto aute, tak už vie na každom...fakt by ho mali opäť zaviesť do autoškoly...

natuska87
1. aug 2014

@amanda0405 mali, mali...dnes sa ucime uz na modernejsich, elektronikou nadupanych autickach...ked s uctou spominam na svoje motoristicke zaciatky, decka na mna kukaju....ziadne posilnovace, tvrda, ale radostna praca, ruk a nôh....

niki101988
1. aug 2014

@martinkatn111 TAk môj muž má rád všetko čo je Apple , takže máme doma normálny počítač aj notebook, a potom všetko ešte raz od Apple. On má iPhony dva služobný a súkromný ja žiaden lebo sme sa akosi s mobilom nevedeli dohodnúť, počítače sú jeho vášeň odo dňa môjho narodenia takže občas ich máme doma aj cudzie na opravu a pod. Inak oficiálne zbiera lode, historické, vojenské a pod. a známky, dostáva ich buď ako model alebo si kúpi hotovú zloženú loď takže police od chodby až po obývačku sú plné lodí,známky asi v 6tich albumoch. Obaja potom milujeme knihy takže našu knižnicu by si asi vidieť nechcela ale tiež je to úctihodná zbierka. Každý sme na niečo úchylný a ak manžel auto chce nenaruší Váš rozpočet tak by som mu to dovolila a k tej rýchlosti ak má dobrú životnú poistku, závet tak nech sa páči 😎

marhulka13
1. aug 2014

@amanda0405
@natuska87 horšie,, keď po roliach sa vozíš na škode 105 a potom ideš do autoškoly a na štvorke ťaháš 100km/h a inštruktor furt nechápe, prečo nedáš 5 😀
ale keď porobíš pár úprav, tak ten benzín nie je tak hrozný, nám žerie 7 l 😀 no moj muž sa oňho stará pomaly viac, než o vlastné decká 😀 😀 😀 😀

sashabb
1. aug 2014

Normálne sa čudujem, že to tu poniektoré beriete tak vážno a všetko uveríte. 😕
@martinkatn111 ja to poviem takto, ak by ste boli na tom finančne taaak dobre, tak by tvoj muž nemusel odkladať/šetriť na auto rok a pol!!!
A za ďalšie, ak by ste boli na tom tááák dobre, bola by si na to dávno zvyknutá - na určitý štandard, a takéto veci by si vôbec neriešila 😎

Takže preto tejto úúúžasnej téme absolutne neverím. Pokiaľ si chceš niečo vymyslieť, treba to najprv do detailu premyslieť 😉

natuska87
1. aug 2014

@marhulka13
nejde nesuhlasit...o tu moju Skodovecku by som sa rada s laskou starala aj ja...zial, pred 20-timi rokmi som ju predala...

henikav
1. aug 2014

@martinkatn111 a teraz mate ake auta? Suhlasim s tym ze ak chce niekto sportiak k nemu potrebuje aj take normalne rodinne auta ked ma rodinu. No ale 2-3 auta by som nenazvala vozovy park. Ved nech si dopraje ked moze, nie? Ked clovek tazko pracuje, potrebuje aj nejake potesenie, podla mna postupuje spravne, strecha nad hlavou, dve auta pre bezne pouzivanie a teraz nasleduje nieco pre radost 😉

natuska87
1. aug 2014

@henikav
Ano! Ja by som tomu svojmu kupila prazske METRO!

henikav
1. aug 2014

@natuska87 dobry napad, povozite nas?

natuska87
1. aug 2014

@henikav To je samozrejme...vsetky potom pozvem...to bude jazda!

miruska89
1. aug 2014

dievcata sledujem toto forum uz dlhsiu dobu cerpam rady ale nenormalne ma rozculuje ze cez prazdniny je kazda tema podla vas vymzylom niekoho kto sa nudi... komenty typu-ach tie prazdniny- na kazdej jednej teme sa objavi od nejakej mudrlantky...lebo vy vsetky ste nikdy v zivote neriesili ziadnu banalitu ze? ze vas to bavi...

nanulik
1. aug 2014

hmm za ustlanu postel playstation? no potom sa čudujeme aké su dnešné deti...

svetluska4
1. aug 2014

@martinkatn111 chlapi su ako deti potrebuju hracky, ked mu ich nedas budu trucovat. Nechaj ho nech si splni sen ak na to mate. Aby to nesklzlo do roviny ze sa uplne zamiluje do'svojho konicka na ukor vas tak si dohodnite pravidla dopredu. Ver mi ja som niekedy aj rada ked sa zahrabe so svojimi masinkami v garazi a ja si v pohode mozem pozriet film dla svojho gusta, pripadne v klude precitat knihu. On sa pri tom odventiluje, chlapsi su hold z marsu potrebuju nieco ine ako my 🙂

marhulka13
1. aug 2014

@miruska89 ako ja neodsudzujem nijaké príspevky, neriešim či sú alebo nie sú vymyslené, no zaradiť takúto otázku medzi Rodinné problémy a ešte sa chváliť, ako sa majú dobre odporuje logike. Možno by som prižmúrila oko, keby autorka riešila, že sa bezhlavo zadlžuje pre autá a nemajú potom peniaze, no v tomto prípade žiadny problém nevidím.

katkabg
1. aug 2014

No bol to jeho sen a pokial si ho moze zrealizovat tak prosim.....bud rada ze neutraca peniaze na milenku alebo na gemblovanie....jaj a co by som ja za to da keby mne mal muz z coho auto kupit a podarovat 😀

maja031
1. aug 2014

moj manzel ma tiez sen - jedno auto. povedala som mu ze ked budeme mat splatenu hypo a nasetri si na neho tak nech si ho kupi. bude to sice drahe ale aj on sa musi z niecoho tesit a ak si na to auto zarobi tak nech ho ma 🙂 ale mame dohodu ze potom bude nasledovat kupa apartmanu v tatrach pre mna 😀 😀

ivett1
1. aug 2014

@martinkatn111 tak som sa zamyslela ...vo veku cca 34-35 rokov (ak si mala prvé dieťa hneď po "technike") alebo možno cca 29-30 rokov (ak si ho mala ako 18-ročná...) je fakt potrebné, pýtať sa na názor druhých, keď vlastne vieš odpoveď?...alebo je to len niečo v zmysle ..."prispejem, aby reč nestála" ... 😅
ale ...super som sa pobavila na niektorých príspevkoch😀 ... sakra, len škoda, že ten môj sa nezaujíma o autá ...pre neho je to len "približovadlo" ... to skôr ja si omrknem pekné autíčko - sportiačik ... alebo cabrio😵 ...keď budem veľká (ale hlavne naše dve deti😀) tak vymením c3 za ..."ešteneviemčolennechtoješporťák" ...😀 a potom budem na to loviť mladých zajačikov😀 ...

atrami
1. aug 2014

Veľmi vtipné 😒 Skús to dať do fóra, kde mamy riešia čo dať deťom jesť. Mám dojem, že sa nemáš komu pochváliť. Mať tak Tvoje starosti.

rondicka
1. aug 2014

@martinkatn111 tak pre koho maká,,ked ani on sebe nemôže kúpiť,,,,ked mu nechceš dovoliť 😝 😝 😝 pre Teba ,,aby si mala o čom písať na MK... 😨 😨 😨 trapné 😠

rondicka
1. aug 2014

@martinkatn111 ty kokso,,,ty si vlastne nechcela radu,,len sa trošku povychvalovať 😝 😝 😝 mne tiež manžel kúpi,čo chcem aj deťom by zniesol modré z neba..a to ani nemáme veľa peňazí 😀 😀 😀 pre niektorých to je prvoradé,,mať majetok...ostatné ide bokom...škoda len,,že zrovna takého majú ženské,,čo mu nesiahajú ani po päty 😅 a také,,čo si samé nezarobili sú najlepšie,,ako by majsterky sveta 😀 😀 😀 😀 😀 a študoval??? juj,moja takých je ako maku,,čo študovali....a pracujú tiež v zahraničí...nie si sama,,neboj...nech si nájde prácu na SVK..či budeš taká natešenááááá 😵 😵 😵 😉

rondicka
1. aug 2014

@sashabb trefa 😀 😀 😀 😀