Manžel a kamarátka
Mam slobodnú kamarátku. Navštevujeme sa dosť často. Niektoré veci sa mi prestávajú páčiť. Napríklad, kúpila si sexi šaty, lebo mal k nej prísť kamarát ( obcas ma kamaráta s vyhodami) samozrejme si ich musela vyskúšať, keď prišiel môj muz z prace. Minule prišla zo sexshopu a musela sa pochváliť a ten môj ešte zahlásil,,ved ukaz nie "?
Pri tom ja mam tiež dosť sexi prádla, netrpí nedostatkom a nemá mu co chýbať.
Ked sa pochválila ze mala pánsku návštevu, môj sa jej opýtal, či bol dobrý.
Ukazuje mu ako ma opalene telo, a tvári sa, že je náš vecou- akože sak kamarát.
Ona nemá zábrany spať so zenatym, ale ani by ni nenapadlo, že mám byť pred ňou na pozore. Aj ten môj sa správa ako idiot, aj keď v súkromí na nu nonstop nadava aká je sprostá a hlupa.
Je normalne ze mi to vadi, som paranoidna? Aj vy mate také kamošky, ktoré sa s vaším chlapom bavia o sexe a ukazujú mu spodné prádlo?
Príde mi, že si potrebuje stále dokazovať, ze ju niekto chce. Obe mame po 30tke
Ja taký prípad poznam,aj keď tá dotyčná bola vydatá, ale bola presne takáto kokéta. Muž tej druhej tiež na ňu nadaval, že je ku***a, že má mužske črty, že je hrozna matka..... Nakoniec pri prvej príležitosti, keď toho muža - žena odišla na pár dní pred z domu, sa" tí "dvaja spolu vyspali. A nielen to, tahali to spolu päť mesiacov, kým im na to neprišla jeho žena. Takže tak, kamarátka, nakoniec sa aj priznala, že bola do jej muža zaľúbená 😆
Taketo argumenty, ze je skareda, sprosta a k---a, to je 0bodov. Ved na sex nepotrebuje byt miss world, alebo vyhrat matematicko-chemicku olympiadu, staci, ze posluzi. Mame znameho, ktory svoju byvalu priatelku podvadzal, ale niektore teda krasky vobec neboli a v hlave toho tiez vela nemali. Inak strasne sa mi hnusil, kedze jeho baba bola velmi mila a zlata. Na stastie nie su spolu. Odvtedy ho ani nemusim, aj ked sa stretneme mam problem sa mu vobec pozdravit, fuj.
@sissy27 ale ja mam tu upratovacku doma vies. To nie je casnicka ani pani v obchode. Mne upratovacky chodia (chodili skor .. teraz zial nemam 😀) domov kazdy tyzden na niekolko hodin. Ale teda pani na hlidani boli vzdy mlade pekne dievcata 🙂 ale boli super mile. studentky pedagogiky. ALe vzdy mali taku fajn povahu, ze som obavy nemala.
Keby si mala doma ludi ktori sa ti staraju o domacnost, tak by si vnimala ten rozdiel. Pustit si domov babu ktora ti tam beha po byte 3 hodiny nie je uplne jednoduche. Inak ta chcem vidiet, ci by si bola taha hura, keby baba stylu megan fox chodila k tebe domov upratovat a nechavala by si ju s muzom samu 3x do tyzdna a ona by ho veselo balila. Myslim si, ze by ta roztrhlo.
V prvom rade by som si poriešila svojho manžela.Evidentne sa mu takéto koketovanie veľmi páči .Neverila by som mu .Zrejme je to ten typ muža .Sprava sa ako slobodný a nie ženatý muž .Ak by videla odstup kamoška ,od tvojho muža ,stiahla by sa skôr.Ona cíti pozornost a záujem od Tvojho muža .Nemal by si ju vôbec všímať .Takto sa milujúci muž nesprava.Blikalo by mi 10 kontroliek ALE kvôli tvojmu mužovi ,pretože keď to nebude kamoška bude to ina koketa...
Ja si myslím, že po 30 by sa už človek nemal kamarátit s ľuďmi, ktorí mu nesedia. Ak je bezcharakterná, spí so ženatými, nevadilo to, kým nehrozí, že ide o tvojho muža? Ak ale nie je bezcharakterná, len žije volnejšie, do kamarátkinho chlapa nepôjde.
to si k vam prinesie saty aby si ich u vas vyskusala ? :D :D lol
Necitala som všetko, ale asi by som práve tu dovolenku “vyuzila” na to, aby som si urobila poriadky. Tam máš prilezitost vidieť, ako sa veci majú… nechat ich cielene samých a tak. Bud si povies, že taku kamosku nepotrebuješ a po dovolenke obmedzis kontakt alebo zistíš, ako sa veci majú a potvrdis si, že nie si paranoidna ani sibnuta, ako ti obaja hovoria… tak sa drz
No mne sa páči,že si sa ním porozprávala a aj s ňou..aj keď ste sa posekali ale nedržíš,to v sebe ..sa vzduch vyčistí 😊
Ja sa čudujem, že si sa vôbec s takou "ženou" kamarátila, podľa toho ako si ju opisovala, by som ju max. tak odzdravila zo slušnosti, kebyže ma pozdraví, ale kamarátiť sa s niekým takým 😖 ...... vieš ako sa hovorí - kto chce kam, pomôžme mu tam.
@kittykat22 ver tomu, že neroztrhlo, môže sa tu aj holá špacírovať 😃 ja mám toto v hlave a v živote tak upratané, že neexistuje aby ma druhá šuška rozhodila 😉
Netvrdím, že by ma nebolelo alebo mi neublížilo, ak by sa môj chlap zaplietol s inou, a ani neviem s určitosťou povedať či by som mu dala ešte šancu alebo nie. To by som riešila až potom. Ale naozaj je život príliš krátky na to, aby som odstraňovala z cesty nejaké “čo ak” 😃 ak bude chcieť podviesť, tak to urobí aj keby ho 24/7 držím za vtáka 😉
Podla mna by si sa mala opytat samej seba, ci ju chces, mas rada za kamosku, alebo taku, aka je, alebo nie. Ona by sa mala drzat pred tvojim muzom striedmejsie, ale ked ju chces , da sa ju nato pekne upozornit, ked budete same. Osobne si myslim, ze tvoj manzel sa k nej len chce chovat privetivo a milo, inak ju vobec neriesi, maxim si moze povedat: pekna kocka, a pred Tebou Nadava, aby si Ty neziarlila. Co sa tyka nej, rada ti odhaluje svoje aj intimne sukromie, lebo ti veri a chce sa porozpravat. Netreba niekoho zhadzovat, kazdy sme iny. Ona ma ine moznosti zivota, nez ty a iny pohlad na vec. Porozmyslaj si, ci ju mas rada a ci aj ty si pre nu kamaratka. Je prijemne mat kamaratku, nech je akakolvek
Určite nepodcenuj intuíciu,je najlepší radca. Mne priateľa zvadzala moja rozvedená sestra s dvomi deťmi..ani som si to nevsimla len mi to raz vmietla do tváre pri hádke..ale aspoň som bola od tej dobe hodné obozretna. Tu dovolenku zrus,a nestretavaj sa snou uz,ona ide jasne po nom,a mužom keď sa postaví tak aj rozum zastaví.
Na margo témy, moj muz hovorí, že žena nebude spávať s (pre ňu) hlúpym chlapom, ale že chlap nemá problém pretiahnuť ženu, hoci si o nej myslí, že je hlúpa...
Ja si myslím, že ti na tej dovolenke ešte kamoška zavarí. Nahodí tangáčové bikini a jedem. Fúúú, by ma o zem šlahlo..
Prepáč, ale Tvoj muž je nesvojpravny? Všetci tu kydaju len na kamarátku, ale pokiaľ má on v hlave jasno a Vás vzťah je pevny, tak ho ziadna nedostane. A keď áno, tak za takým mužom nemáš prečo plakať. Touto žiarlivosťou, scénami a zákazmi dosiahnes len pravý opak.
Keby mala kamaratka trochu v hlave, sama to zrusi. Ved ako by som sa neprijemne citila, keby ma kamaratka obvinuje ze flirtujem s jej muzom... asi ma v hlave nasrate 🤦♀️
@sissy27 hmm ... tak ty to mozes mat v hlave nastavene ako chces. Mat doma zenu ktora ti cielene bali muza je neprijemne .... a muz je len muz. Take posluhovanie a pochlebovanie vedia spravit svoje. Samozrejme rozhodnutie je na tebe. Ja sa riadim heslom better safe than sorry.
@kittykat22 tá žena mi ale nič nesľubovala, nemá voči mne žiadne záväzky, môže si robiť čo chce. Nevidím dôvod ju nejako obmedzovať, hnevať sa na ňu, obviňovať ju, diskriminovať ju. Nerobme z chlapov chudáčikov, neviniatka, obete - ak nevie povedať nie, tak holt smola, musí znášať dôsledky.
Ja nejako nevidím logiku v tom zbavovať sa 100 žien, keď aj tak príde 101. Zbavím sa 1 chlapa a mám po probléme 😃
Mňa s chlapom nespája hypo, spoločný dom, financie či deti - buď chceme byť spolu alebo nechceme. Takže áno, ja to mám upratané, a chlap to vie. Ak chce inú šušku, feel free, kľúče nechaj tu a zabuchni za sebou zvonku. Teba by asi bolelo sťahovať sa z veľkého domu, vzdať sa nejakého komfortu, ktorý máš asi aj vďaka manželovi, možno sú u vás ešte malé deti, ale ja toto chvalabohu riešiť nemusím, možno preto som nad vecou 😉
toto by mi teda poriadne uz svietila kontrolka, ze nieco nie je v poriadku, dost dobre by som si rozmyslela, ci takyto clovek ostane v mojom zivote, ked ma chut provokovat, tak nech to robi pri niekom inom
Moj otec tak roky dozadu, priviedol "znamu", ze ved budu s mamou kamosky. Tiez hovorieval, ze aka skareda a este aj fajci a je to iba obycajna casnicka 😄. Teraz mam 8 rocnu nevlastnu sestru. Rodicia sa rozviedli ked som koncila vysku. To ako pridavok k tym skaredym zenam.
@blumie ze im to nebolo trápne!!!
Ano, tie divadielka na ,,kamaratov" , pripadne na neznámych sa takýmto . . . velmi páčia.
O to viac ich to vzrušuje.
Ja nechcem byť zlá, ale nech je k nim život spravodlivý
Toto majú asi spoločné tie typy chudata, ktoré treba polutovať mali ťažký život, zlého muža, problémy a vyplávajú sa kolegom, či kamaratkinym mužom.Tiez mám takú od strednej školy mám ju rada, ale žije nemoralny hnusný život.Chlapa má dobrého vytiahol ju z chudobnej rodiny vozila sa Mercedese kupoval jej drahé značkové veci vždy žili bohatý spoločenský život grilovačky opiase, až raz jej muž spal v spálni a oni si to rozdala s jeho kamarátom.Muz to zistil a dal jej facku.Mne posielala fotku ako má modré líco, ale chyba nebola v nej, lebo, keď pije má chuť na sex.Potom prišla na to, že už ju muž nebaví, tak si našla na rok frajera po 40 rozvedeného modre z neba by jej zniesol, schudol kvôli nej, psa kúpil varil jej, chcel, aby sa presťahovala k nemu do domu aj s 20 r dcérou, aktuálne odišla od muža a má ďalšieho, ktorý sa kvôli nej rozviedol a má 5 r vymodlene dieťa po umelom oplodnení.Ona nikdy nemala dobrý vzťah s otcom a raz v smutnej chvíľke chodila chvíľu na terapie kde jej psychológ povedal, že to, čo jej nedal otec pozornosť starostlivosť hľadá u chlapov... všetky jej vzťahy sú zvláštne zistne, o peniazoch, kto jej čo poskytne a ona chudá stále nespokojná žienka, ktorú chlapi ľutujú a chcú spasiť.s terajším sa hanbila ísť na oslavu, lebo vieš on nie je tak bohatý a dobre oblečený ako boli zvyknutí na môjho muža.Poznam ju roky ja si vždy vypočujem a som rada, že žijem nudný manželský život, lebo na toto by som nemala žalúdok.Ale ..taká bola aj jej mama frajery, milenci intrigy...ona dokáže koketovat s každým mužom a smiešne je sledovať tie reakcie ako sa hneď chytia jeden jej nosí domácu divinu, druhý pozve na bazén, ďalší vybaví zubára taká ukážková manipulátorka.No a mne zavolá len, keď nemá do čoho pichnúť cez víkend.Aj take sú povahy a ľudia.
Ja by som na takúto dovolenku po tom všetkom nemohla ist
@zazvorka87 ja to beriem tak, že každý si je zodpovedný za svoj vzťah. Nie že by som obhajovala tie, ktoré bez hanby idú po ženáčoch, ale jednoducho keď mi raz Juro sľúbil Ferrari, tak nečakám, že ho kúpi Zdeno a tým je to vybavené. Má si nájsť tri roboty a nejesť aby mi to splnil a nie sa vyhovárať, že Zdeno má vyšší plat. Takisto ten ktorý mi sľuboval vernosť to má dodržať a nie sa vyhovárať, že Zuza má väčšie cecky tak nevedel odolať. Vždy môže povedať NIE aj chlap, nie len žena 😉
Och, že také curvy môžu existovať .... niekto dá všetko do manželstva a urobí všetko pre rodinu a príde jedna náná a je po všetkom .... keby aspoň ženáčov nechaju na pokoji..veď je toľko slobodných mužov kks

Tým, že si jej dala najavo, že Ti jej správanie vadí bude provokovať ešte viac ako malé decko.Prepac, ale ísť na dovolenku s excentrickou kamoškou a jej 15 r pubertálnou sestrou to čo Ti napadlo?ešte ste nikam nešli už všetci pohadani