Manžel hrozí neverou. Ako riešiť situáciu?
Mame dlhodobo krízu a sex sme nemali cca 7 mesiacov plus mínus . Ja si uvedomujem že chlapi sex potrebujú a aj ženy ale vec sa má ako má . A dal mi ultimátum buď bude sex somnou alebo sa zariadi. A ja mu vravím že proste nestupne mi libido ak má niekto vydiera . Ja viem je to citlivá téma.. len mi povedzte že nie som jediná ktorá by tak reagovala .
@marseillefan tu je to úbohe nieco niekomu vysvetlovat. Bud sa dvaja nájdu a zapasuju si k sebe, preboha, ved jedna polovicka zena nevie toho chlapa vo vztahu aj sama znasilnit? No naco ho má? Mozno sme tu v kostole, ale naco vysvetlovat nieco niekde, kde neziju v realite. A ze zena vobec musi nieco povedat, a naco, ci povie tak alebo onak, ci vobec nieco povie, normalna ma sex so svojim partnerom v zdravom vztahu a nehra sa na svatuskarku, potom naco su spolu, ked nemaju rovnake zaujmy.
@marseillefan uvedom si, na akom webe sa nachádzaš. Tu totiž každý deň píšu diskusie ženy ktoré opisuješ ako tvoju manželku, že majú problém s mužmi ako si opísal následne aj seba a doteraz sa nikomu nepodarilo vyriešiť záhadu, prečo s takým sú. Takže dosť ironická otázka, keď sa ju pýtaš na modrom koníku 😉
@autorka mne sa nepáči,keď ženy trestajú mužov dištancom od sexu. On ti dáva ultimáta,ty jemu tiež.
Tiež si myslím,že máte vážnejší problém....sex je iba vyvrcholením.
Baby to myslim dobre zhrnuli a chlap ti len zaklincoval a pred oci uviedol realitu... 7 mesiacov je neskutocne dlho, plus "mne kleslo libido" a "nie si dostatocne mily na sex" podobne recicky chlapa akurat tak vytocia, pretoze pre nich je nepochopitelne, ze ignorujes ich tlak na vajciach...a ze je ti to uplne jedno...ci sa ti to paci alebo nie, je to zakladna biologicka potreba a upierana prilis dlho bez akychkolvek (a aj s nimi) racionalnych dovodov po case rozbije vztah a jemu pojde na mozog... ze takto rozmysla sa necudujem. Ked nemas chut na klasicky sex, ruky, usta mas zdrave, proste obcas pre partnera spravit nieco, co mu precisti hlavu je uplne normalne a nie, ze si to treba "zasluzit" radou dobrych skutkov... aspon ja to takto vnimam, ze je to forma tyrania a trestania partnera a to vedie presne tam, kam to smeruje u vas - zajde na nejaky privat a uvolni tlak... lebo vsetko ostatne uz doma skusal...ked ti to teda vyhovuje, ze bude za sexom chodit inam, lebo ty nechces a ani nebudes chciet - tak mu to otvorene povedz, aspon nebude mat take vycitky svedomia tam ist... keby si mu bola "ukradnuta", uz by tam bol davno...
Tvoj príspevok je hodný spovede pacientky z psychiatrickeho ustavu. Uz nastastie citam od viacerych prispievatelov na tvoju temu, ze pohlad je iny ako tvoj. Dufam, ze chlap najde silu od teba zduchnut 200 km a mat normálnu. Ze mu potom k tomu gratulujem. Tie privaty vyriesia jeho problemy len docasne a este sa tam moze citit aj neprirodzene, ved je to ine ako zacinajuci vztah, kde to ide ruka v ruke.
Je to debil... Ja by som sa s ním rozišla
Ja normalne zasnem kolko zien tu obhajuje toho blba. Autorka hovori ze sa k nej nepekne sprava a este je na vine? Ze by ju nezabilo 10 minut keby sa obetovala alebo sak ma aspon ruky a usta?? A jeho by zabilo keby bol chvilu mily? Keby jej nalial vino alebo spravil blbu veceru? Nieee, to netreba, pan tvorstva potrebuje vyprazdnit vajca tak chudacikovi treba otrcit lebo pojde za kurvami 🤦♀️
Ja sa necudujem ze je tu tolko tem o blbych chlapoch a potom sa cudujete kde na nich chodia... sak same sa chovate ako chudery a nechate so sebou zametat lebo by si nasiel inu.
Keby mne chlap cely den robil napriek a vecer mi vykrikoval ze pojde do bordelu ked mu nedam tak s nim vyrazim dvere
Ja by som reagovala ako tvoj muž a aj som reagovala
Pripomenula si mi vtip o tom ako záhorák chcel odnaučiť koňa jesť a aj by sa mu to takmer podarilo keby mu po mesiaci nezdochol.
Chcela si zo svojho muža vychovať mnícha a keď sa vzbúril tak tvoje urazené ego hľadá oporu na internete.
Nie, tvoj muž ťa nejde podvádzať, pretože podvádzať znamená, že potajomky poruší sľub ktorý dal, ale váš prípad je iný: celibát ti nesľúbil a svoje úmysly riešiť svoje potreby komunikuje otvorene a transparentne, nie je v tom žiadne zatajovanie.
A áno, nie si jediná ktorá by takto reagovala, isto nájdeš dostatok žien ktoré ťa v tvojom postoji podporia. Aj preto je nevera a rozvodovosť na MK takou častou témou.
Nechaj ho v pokoji odísť a nájdi si eunucha.
@monikkatt Nemyslím že niekto jej muža obhajuje.Ale toto by nedal žiaden chlap....ani väčšina žien v produktívnom veku.Kĺudne to môže byť dilino,čo neuspokojuje jej citové potreby.Ak to za 7.mes.nevyriešili ....priliš dlho žiť v celibáte a ani to že dlhodobo spolu nespia neveští nič dobré žiaĺ.Neustúpi ani jedna strana.Autorka aj ked si nájde citlivého partnera podľa môjho názoru moc sexu potrebovať nebude,navyše ho bude používať ako odmenu a nástroj manipulácie.Takže ten bud.partner možno nevydrží ani toĺko čo aktuálny.Neverím,že autorka nenesie žiaden podiel viny.
Ak by som mu nasla pokec s kamosom, ze sa chystaju na privat, nerobim uz viac nic. On nema k tebe uctu, neciti k tebe lasku, nedokaze nic urobit pre to aby bol cas na nejake intimnosti? nuz tak potom mu len tie lahke zeny ostanu...
LEN este dodam, ze ta flustracia moze byt uz tak velka, a nechut u vas, ze uz nie ste schopni inak spolu komunikovat. On len cez vyhrazky, ty len cez urazanie sa... mozno poradna a niekto kto vam otvori oci by pomohla, mozno viac spolocneho casu, mozno cez zimne prazdniny vyslat deti k babke na vikend... a skusit sa prekonat a urobit si normalnu atmosferu a potom sa bavit o otm co chyba komu...
@marseillefan wau, tak " ty si ju len prehnes ... a ona ma spokojneho chlapa ?"...a este sa tym chvalis, ako dobre si si to zariadil !!!! Netvrdim, ze aj zeny sa obcas potrebuju zapriet ist do toho, ale tento tvoj popis je absolutne hrozny. Akoby tvoja zena bola nejaka Anca, ktora uspokoji tvoju potrebu a ty ju pouzijes ked ty chces. Neviem, napriek mojej uctu k muzom - toto by som nedala.
"syndróm zlatej vagíny" 😂
Tvoj názor chýbal v jednej mojej skoršej téme
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/sex-ako-zazitok-len-pre-jedneho-z-partnerov/
Mne sa zda ze skor potrebujes psychiatra ako poradnu ta ti uz totizto nepomoze. A nezastavam sa muza ale sa mu cudujem ze este byva s tebou a kym sa ti vyhraza a nadava ti tak je to stale dobre lebo ked s tym prestane tak to bude znamenie ze ta ma uz v totalne v p...
@hugger Toto je inak veľmi trápny komentár. A to si sa v inej téme dušoval, že sex nemá byť v žiadnom prípade obeta.
7 mesiacov bez sexu je naozaj dosť (iné je keby sú v tom zdravotné problémy).
On sa po 7 mesiacoch rozhodol váš problém riešiť takto (samozrejme nezvolil dobrú cestu), ty máš určité očakávania ktoré má spraviť (čo tiež nieje dobrá cesta vo vašej situácii).
Však ho skús zavolať na tú kávu/večeru/ochutnávku vín ty keď potrebuješ najprv komunikáciu a možno sa veci medzi vami pohnú k lepšiemu.
@marseillefan tieto tvoje skúsenosti sa nedajú v prípade autorky použiť. Ona píše, že chlap po nej kričí, nepočúva ju, je preňho nič. Predpokladám, že máš s manželkou vyrovnaný spokojný vzťah, ale to autorka nemá. Zda sa, že mali krízu, pretože on ju neberie ako rovnocenného partnera a hučí po nej. Ak je žena pre niekoho handra, tak proste nemá chuť na sex ani štýlom, aby bol chlap spokojný za desať minút. Sú to úplne odlišne situácie. Pokiaľ všetko začalo a pokračuje štýlom, že on ju nerešpektuje, ako to ona podáva, tak to nikam nevedie. Nulový sex je následok, nie príčina krízy. Neviem jej nijak poradiť, lebo základ vzťahu je komunikácia a keď to raz nevedia, tak sa poserie všetko.
Baby, zase tu mate dvojaky meter. Ked sem pise zena, ze ju muz sexualne zanedbava a chce si najst milenca, tak jej fandite a chlapa by ste zniesli pod ciernu zem. Ked je to opacne, tak chlap je hovado. Chlapik vyssie to dobre popisal-"syndrom zlatej vaginy". Po niekolkych rokoch manzelstva si uz ani ja nepotrpim na tanecky. Samozrejme laska a ucta musi byt. Ale v zivote by mi nenapadlo, aby som chlapa trestala, alebo vydierala odmietanim sexu. Ved by som trestala aj seba. A co je na tom niekedy "podrzat" aj ked nemam chut? Ved aj chlap niekedy nema chut a venuje sa mi, ak ju mam ja. Vztah je o davani a brani. Spokojny chlap je na nezaplatenie. Nenadarmo sa hovori-chlap je hlava rodiny, ale zena je krkom, ktory otaca hlavou. Sikovna zena vie co robit, aby boli obaja spokojny. Autorka-vo vasom vztahu ide "kto z koho". To nie je dobre. Ty by si zrejme nemala chut ani s inym partnerom a vyzadujes aj od muza, aby abstinoval aj on. Ty nemas biologicku potrebu? Nechaj sa dobre vyprasit a oduvat sa mozes potom aj dalej.😄
Kazdy sme nejaky, nemame rovnake postoje, preto je dolezite vybrat si podobne naladeneho partnera. Ja tiez nie som velky romantik, proste kazdy to ma inak. Tu autorka caka snahu, ale ako sa snazi ona? Mozno by stacilo malo. Ludia sa mozu zmenit, ale nie uplne, cize tazko bol on niekedy velky romantik a gentleman. Ide o to, co dalej. Zachovat manzelstvo si bude ziadat snahu oboch, alebo riesit rozchod.. on je mozno len tak zufaly, ze sa uchyluje k tymto zufalstvam..
Uvedomujem si že môj príspevok som nenapísal svojim obvyklým štýlom, je to tým že sa viem veľmi dobre vcítiť do situácie autorkinho manžela lebo moja situácia bola plus mínus podobná. Ak urazil, ospravedlňujem sa, ak nesúhlasíš s konkrétnou časťou môjho príspevku, diskutujme.
Keby autorka pred polrokom prišla s témou "Muž ma emocionálne zanedbáva a má to dopad na moje libido" dalo by sa jej konštruktívne radiť.
K téme ktorú otvorila teraz mám postoj ktorý som popísal skôr.
@marseillefan 🤣🤣🤣
To nemyslíš vážne? Nemáš sex tak si nevrlý z nervózny a tvoja manželka ti podrží?! (Prepáč za výraz, ale to je len vyhonenie si, len viacej pracnejsie... Ak by som mala problémy ako autorka, namiesto fajky alebo rýchlovky by dostal panvicou po hlave. A tvoje správanie sa tiež nie je úplne košer...
A syndróm zlatej vagíny? To fakt? Predstav si, že si v pozícii autorky, manželka ťa nerešpektuje, zhadzuje, neváži si ťa, vydiera... V pohode si s ňou vrznes?
U mňa by to prešlo len za predpokladu, že som necitlivé hovado a že si sama seba nevážim a robí mi radosť robiť niekomu takému matrac
Neda sa to citat, co to tu pisete. 7 mesiacov je dlha doba a to vlastne nie je vztah? Tie zeny ktore maju aj rok zdravotne problemy a nemozu mat sex, tak to vlastne nema vztah???? Hrozne…. Autorka prosim ta, mne to skor pripada, ze ste sa odcudzili a potom je otazka, ci je moznost návratu k sebe po tej citovej stranke. Porozmyslaj. Ak Ano, vyhľadajte pomoc. Tvoja nechuť moze byt spôsobená iba hormónmi, ze ti nefunguju spravne. Treba si ich dat vysetrit, nasadit lieky a da sa to do normálu.
Skvelá kniha o vzťahoch vyšla nedávno, od slovenského psychológa: Ján Hrustič: Umenie blízkost
https://www.martinus.sk/2761635-umenie-blizkost...
Hoci v prípade autorky, si myslím, že tam asi vzťah nefungoval od začiatku. Keď spomína, že si ju neváži, kričí po nej atd... to by nemal chuť nikto. On, ak si chybu neprizná, asi niet veľmi čo napravovať.
Pripájam prefotené kapitoly o intímnom živote
@hugger Môj komentár bol k tomu, ako ta pobavil syndróm zlatej vagíny, pričom žena vo väčšine prípadov nerobí takéto drahoty (abstinencia sexu 7 mesiacov) len tak. Navyše z autorkinych komentárov jasne vyplýva, že sa k nej muž nesprava pekne a preto na sex nema chut. Ano, nechali to zájsť ďaleko, ale s komentármi, že sa mala premôcť a teda zabranit tomu, aby muz nesiel sexovat inde, nesuhlasim. Ak sa muž nesprava k žene pekne, tak si je sám na vine, ak nedostane sex.
@marseillefan A jej manželovi vadí IBA sex, že ho nemá?! Ja by som po odmietnutí manželskej poradne a po takomto výroku tiež nechcela mať sex s ním už. Bol férový, lebo to oznámil priamo. Lenže zároveň sa tu narušila aj dôvera. Prečo? Predpokladám, že nebude jej oznamovať deň a dátum odchodu na privát. A keby ho niekto uvidel s cudzou ženou, no veď on bol priamy a korektný, nie?!
Tento vzťah treba ukončiť. Dobrý sex je dôsledok dobrého vzťahu a komunikácie v nej.
Myslim si, ze tvoj muz vydrzal celkom dost. Chyba je ocividne v tebe, ja sa tvojmu muzovi necudujem, skor sa cudujem, ze ta uz nepodviedol. Ak s nim nedokazes spat tak ho asi uz nelubis, daj mu slobodu, nech moze spavat s niekmy kto o ten sex bude stat.
@grof_monte_christo ako vies, ze ona sa k nemu sprava pekne? Co ak je jeho nepekne spravanie len vyustenim jeho frustracie a nespokojnosti s jej spravanim?
@stanulienkat To by sme už bavili o domnienkach a o tomto ja nerada diskutujem. Vyjadrila som sa k tomu, čo autorka písala, že sa dožaduje sexu a z pohľadu jej potrieb pre to nič nerobí.

Autorka,to je síce milé,že sa chces porozprávať,mať večeru,emočne sa navnadiť,ale je to chlap. Jednoducho 7 mesiacov je veľa,takže už možno aj preto robí prieky. Nemate spolu sex,tak nech jednoducho ide na privát a hotovo. Môže to to byť jedno. A okrem toho sexu Vám to vôbec klape v iných častiach manželstva ?