icon

Manžel je príliš dobrý

8. dec 2020

Az mi to ide na nervy

Strana
z2
deti95060810
8. dec 2020

žena to je plemä hadie
kto ju hladí - toho zradí
kto ju súži - po tom túži...

stela1996
Autor odpoveď zmazal
evamea
8. dec 2020

Tak si nájdi ožrana, ktorý ťa bude denne otlkat, nech si konečne v živote spokojná.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sindla
8. dec 2020

Ženy, večne nespokojné. 🤦 Čo by som ja dala za príliš dobrého chlapa.
Ak nevieš čo od dobroty, dám ti kontakt na bývalého. On bude tiež veľmi dobrý ale kok*t. ☺️

kristina2015
8. dec 2020

@sindla 😂

denden77
8. dec 2020

rozved sa.. ina ho oceni 😉

petulda333
8. dec 2020

Joj zeny! Sak ani neviete co v tom je a uz kritizujete. Ja som mala tiez takeho. Dobracisko, nic mu nevadilo, vsetko ako ja chcem. Ono to je fajn, ale len na chvilu. Bol skor ako taky tutko. Ziadna hadka, aj ked mi nechybala ale viete. Liezlo mi to tiez na nervy. Chcela som pri sebe chlapa. Moj muz je skvely ale aj si dupne, aj sa obcas pohadame. Ma na veci svoj nazor a nie ako ex

asia83
8. dec 2020

@petulda333 Inak toto by som ani ja nechcela. NUDA. Proste vzťah má mať "korenie". Nič nie je iba čierne a biele. Muž iba dobrý a zlý. Určite alkoholik+bitkár+gembler, no to nech ostane samé. Ale tak je dobré, keď muž aj nesúhlasí sem tam, povie si svoj názor, urobí aj to, čo chce sám, nie iba čo chce žena, a podobne. Ja som nikdy "ťuťka" nechcela. Ani ho nemám.

petulda333
8. dec 2020

@asia83 presne tak. Ono to znie pekne, ze dobracisko ale...

autor
8. dec 2020

Ja ked citam tu niekedy tak mi je nie luto ale ... ako nepomahaju atd pritom ked som bola po porode unavena lebo sak 1 dieta to je vsetko nove ... unaveny z roboty mi povedal nech si idem oddychnut. Hadat sa pohadame bez toho neni vztah len ... je toho viac

lintu
8. dec 2020

Ak chceš vedieť viac názorov na svoju situáciu, musíš sa rozpísať. Takto naozaj nie je jasné, v čom je u vás problém. Ako píšu baby, možno máš doma ťuťka a možno ho len sama nevieš doceniť.

jana_eyre_2
8. dec 2020

Ja som mala vždy dobrakov, aj môj muž je veľký dobrák a mne to vždy prišlo veľmi príťažlivé..

matkahelka
8. dec 2020

ja ti uplne rozumiem, tiez mam doma takeho 😂 s dcerou mi sice nepomahal, kedze bol stale v praci, ale keby to aspon trochu slo, znesie mi aj modre z neba. vzdy mily, vludny, ochotny. az to cloveku ide miestami na nervy 😂 a my sa ani nehadame, moj muz sa odmieta hadat, bud mi da stale za pravdu, alebo, tak 3x v roku odide von na dvor a vie, ze na dvor sa hadat nepridem 😂 moj muz mal a ma uzasny priklad v svojich rodicoch, to ho poznacilo 😂 ja som zanho vsak Bohu a osudu nadovsetko vdacna, kedze mam komplikovanu povahu, som dost naladova a obcas si problemy aj vymyslim 😂 takze ja presne takeho chlapa k sebe potrebujem. bud rada, ze aj ty takeho mas! ja ked tu citam tie pribehy zien, ako su otlkane, chlapi im nadavaju a ponizuju ich, nedavaju im peniaze, atd. tak si uvedomim, ze mna asi Panbozko mal velmi rad, ked mi poslal do zivota takeho chlapa. zivot je kratky a aj dost komplikovany, netreba vidiet problemy, tam kde nie su 😉 budte stastni!

janeninka
8. dec 2020

@asia83 co ja viem. Pre mna korenim vztahu je romantika, prekvapovanie sa, nove veci riesit spolu, vylety, zazitky.. nie hadky. A je tiez rozdiel mat svoj nazor, potreby ale stale byt respektujuci, hladat kompromis, riesenie

andreatytler
8. dec 2020

No musis povedat viac, co konkretne ti vadi. Lebo povedat iba ze je prilis dobry je malo.
Napriklad ze je prilis vlezly a v kuse ta obskakuje alebo ze vzdy s tebou suhlasi alebo ze je prhluply a nenahneva sa ani ked mu vynadas, alebo robi skoro vsetko a na teba nic nestane a citis sa ako leniva lemra?

babydesire
9. dec 2020

Jj,tiez by som ocenila viac info od autorky..ved ona si len povzdychla,,ztoho vieme gulove

petrao2
9. dec 2020

@sindla 😂😂😂😂

viikkki
9. dec 2020

Aj ja mam dobrého chlapa a vážim si to...

asia83
9. dec 2020

@janeninka V celom mojom príspevku slovo "hádka" nebolo spomenuté. Ale spomenuté bolo, že nie je všetko iba čierne a biele. Korením vzťahu nemá byť hádka, ale aj rozdielnosť názorov, následná diskusia a kompromis, samozrejme. To som už myslela automaticky. U rozumných ľudí kompromis funguje. Pre mňa korením vzťahu nie sú výlety, ako spomínate vy, ktoré môžu byť zase o tom, že ja poviem: "Sem pôjdeme.", a "ťuťko" súhlasí. No môže to byť aj po vzájomnej dohode, samozrejme. Pre mňa je korením vzťahu práve tá diskusia. Aj.

autor
9. dec 2020

Mame 2 deti a nema problem naozaj s nicim co sa ich tyka hoc su male no maju 4 a 1 rok. Vezme ich von ani sa mu nemusim prosit povie oddychni si vezmem ich von. Trulko nie je vie aj nesuhlasit ale v tomto alebo napr a to som mu vravela viackrat ze napr navari a uprace a ja sa ptm citim blbo. Aj som mu vravela.
@matkahelka on to ma tiez z domu napr svokra nvm ci to nevyznie cudne ale je super clovek. Hoc niekedy sa pochytime co sa tyka napr sladkosti a deti ale inak je v pohode

november1111
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
9. dec 2020

Môj je tiež taký, že urobí takmer všetko, čo mi na očiach vidí a ja si potom pripadám lenivo a neschopne 😂 riešením je vybrať si to, čo mi najviac vyhovuje a v tom ho nechať realizovať sa a v ostatnom ho proste predbehnúť. Lezie mi nervy, že vstáva ráno prvý a všetko nachystá pre deti aj pre mňa? Tak si dám budík a vstanem skôr. Nechcem, aby po príchode z práce ešte lietal okolo detí? Poviem "nie miláčik, ty si oddýchni" a vezmem decká von. Vadí mi, že len on chodí do obchodu? Tak ráno oznámim, aby dnes nechodil, lebo chcem ísť ja. Alebo mu to začni oplácať. Uvar mu len tak kávu, čaj, kúp niečo dobré pod zub, napeč obľúbený koláč, skrátka rob pre neho to, čo má rád. Riešenia vo vzťahu treba hľadať nielen pri grazloch, ale aj v opačnom prípade 😉

katkami123
9. dec 2020

Mne to príde, ze si sa tu prišla pochváliť 😀

trema
9. dec 2020

Zena vaz si ho, takyto chlap sa len tak nenajde.. aby mi liezlo na nervy ze navari, poprace, bez reci vezme deti von? Ja by som mu povedala vdaka laska a uzivala si klud 🙂

jana_eyre_2
9. dec 2020

Ako fakt chápem ak by vadilo niekomu keď ma chlapa bez názoru a trulka.. ale aby niekomu liezlo na nervy ze má super svokru, muža čo mu netreba nič vravieť, urobí čokoľvek a nemá problém s ničím, povie aby si si oddýchla keď dôjde z roboty a dokáže povedať svoj nazor - nehnevaj sa za úprimnosť, ale to je naozaj nevazenie si toho čo ti život ponúka..

Bežné nepouzivama také citové vydieračky, ale to by ti bolo fakt lepšie keby prišiel domov a kaslal na svoju rodinu?

Mám rada dobrých ľudí a na mužovi mi to naozaj vždy prišlo veľmi príťažlivé ak bol dobrý a inteligentný.. podľa mňa nie je nič lepšie ako mať takého muža.. a mňa síce ten môj dobrák tiež dokáže niečím vytočiť (nemá len dobré vlastnosti) ale teda som šťastná že zrovna taký muž si vybral mna..

karolinakr
9. dec 2020

Tak ho posuň ďalej napr.ku mne Ja si rada vezmem pod krídla

retatka
9. dec 2020

Anonym Rozum sa mi zastavuje ,sorry ,nad tvojou diskusiou 🤦‍♀️

tncka
9. dec 2020

Aj moj je prilis dobry a dakujem bohu za kazdy den ze takeho mam,hlavne ked citam tie problemy zien tu kazdy den. Je mily,zodpovedny,zarobi,stara sa,pomaha,upratuje,uci sa s dietatom,stal pri mne pri chorobe a nebolo to lahke az mi to bolo divne. A preto ho milujem este viac a nebudem sa tu predsa stazovat

fokuska
9. dec 2020

@petulda333 Podla mna je obrovsky rozdiel medzi tym ked je chlap dobrak a ked je tutko. To, ze je chlap dobrak a doma urobi co treba este neznamena ze je to nejaky tutmak, ktory na nic nema nazor a vsetko mu je jedno.

Strana
z2