Manžel je príliš dobrý
Az mi to ide na nervy
@petulda333 Ano chapem, su taki co su tutmaci a pritom nie su dobri, taki, co si dobri a nie su tutmaci a aj tak kategoria, ze aj prilis velky dobrak a zaroven aj tutmak.
@fokuska a potom su taki prisladeni 😂 raz u nas bol jeden na nakup a to len jogurticek, roztek, masielko a partnerka nemohla nic vziat do ruky aby sa nenamahala, ze on to za nu urobi 🙈
Baby ja si to aj vazim len sa ptm citim neschopna ... a to ma hneva mozno aj samej zo seba
Ja to napíšem natvrdo si totálne nevďačná žena ktorá ani netuší koľké by za takého neviem čo dali.
Ak sa cítiš neschopná, možno ti pri malých deťoch chýba práca, kde by si sa nejako realizovala... ja keď prídem z roboty domov, do uprataného čerstvo povysávaného bytu, že ešte vlas na koberci v obývačke "stojí dupkom", lebo muž si dal záležať, tak sa necítim neschopná... keď mi donesie obed, uvarí kávu do postele, tak sa tiež necítim neschopná. Nájdi si nejakú inú sebarealizáciu a potom ťa to možno prejde a budeš vedieť viac oceniť aktivitu tvojho manžela 🙂
Autorka musis vysvetlit viac lebo ta tu stale nechapeme. Z toho mala co si napisala sa mne zda ze je tvoj muz velmi pracovity, zodpovedny, laskavy a ze ta ma velmi rad. Daj nam nejaky konkretny priklad co sa stalo, ze ti v tom momente liezol na nervy.
Citis sa pri nom neschopna tym ze on radsej vsetko urobi sam... akoby tym vravel ze ty to nevies poriadne urobit. Aj ti uz niekedy povedal alebo naznacil ze napriklad zle navaris alebo ze dlazka nie je dostatocne cista po tom co si ju umyla ty?
Lebo jednoduche riesenie je ze ho jednoducho predbehnes v tom vareni a upratovani.. alebo on poupratuje aj ked je upratane?
Nie je on perfekcionalista? Taki ludia robia ako otroci vsetko sami, lebo veria ze nikto nedokaze robit veci lepsie ako oni a nie su spokojni dokial si veci neporoba sami.
Chodis aj ty do prace? Ake prace robis doma? Robis pre neho nieco?
Druha moznost je ze si zamilovana do niekoho ineho a preto ti lezie manzel na nervy aj napriek tomu ze je ukazkovy manzel.
No môžete si urobiť ešte jedno dieťa, najlepšie takého nervaka uplakaneho ako je môj tretí syn a hneď sa to vyrovná 😂😂
Najhorsi "prilis dobri" su taki, ktori vsetkym a vzdy pomahaju, az na ukor rodiny, nevedia nikomu povedat nie, zalozit vlastny dom by dali len aby niekomu pomohli... Su dobracki tutmaci, co by sa este aj vyspali s inou, len aby na nich krivo nepozerala a podobne. Ked je len dobry manzel a snazivy, tak sa tym velmi netrap. Mozno len nevies vidiet jeho chyby, kazdy nejake ma. Vzdy je v pare niekto viac zodpovedny, viac snazivy, to je normalne. Aspon mas toho menej na hlave 😀 .
@petulda333 tak.na co si si ho brala? Ved si to.musela vediet uz pred svadbou.
@kvetinka75 ??? Koho som si brala? Moj muz je skvely a pisala som o svojom ex 😀
No tak mu proste razne povedz,ze sice ta tesi ze ti pomaha,ze je starostlivy a ze si to vsetko vazis ale ze nemoze prevziat na seba vsetky povinnosti, ze sa mate predsa podelit, a dohodnut sa co kto bude robit a ak budes potrebovat s niecim pomoct tak ho poprosis o pomoc..no neviem,ja sa rada staram o nasu domacnost a on uz vie ze mi do toho nema strkat prsty ale uznavam ze ma potesi ked umyje riad,sprace hracky ci vyvesia pradlo lebo mi chce pomoct ked vidi ze som vycerpana..no inak ho sprdnem ked zacne napriklad ukladat nakup 🤭😅 mna to proste bavi
Ja mam tiez super chlapa... Ale veď aj ja chodím do práce a tiež si chcem oddýchnuť.. Nielen jemu patrí oddych a ja môžem od rana do večera fungovať?! Si uprac v hlave..
@petulda333 Áno, presne. Aj môj muž je dobrák, no s vlastným názorom a tiež si vie teda dupnúť. Takto. Ja som zásadne proti akýmkoľvek extrémom. Príliš zlý, príliš úslužný, všetci zomrieme, nič to nie je a podobne. Treba sa držať v stredovej línii vo všetkom.
Tak sa maj trosku viac rada samu seba dopraj si. Dopraj si to rozmaznavanie a dvakrat tak ho vracaj spat. Tak by mal vyzerat vztah dvoch dospelych ludi, ze vidia, co treba urobit a urobia to, ze si podelia vsetko prijemne, ale aj spravodlivy kus toho neprijemneho. Vzdy sa muzovi podakuj, pestujte si vdacnost. Nepestuj v sebe pochyby. Bohuzial je dnes mnoho muzov je pracovne vytazenych a myslia si, ze je to vsetko, co do rodiny maju prinasat, co sa od nich caka. A tak isto rozne obrazovky nas hypnotizuju ako v tej rozpravke Rodinka Uzasnych Obrazovkator, okradaju o cas a spolocne bytie, komunikovanie... vaz si co mas a nahlas za to dakuj. Vracaj vdaku a sem tam navrhni, ze sa zahrate aj na certicu a certa, alebo na zapasnikov ;)
Bud rada že je dobrý ... ak je moc dobryy a ty niesy spokojna tak druha si myslim že by to ocenila .
@jumama ved toto. Mne nevadi ak pomoze atd mne len vadi ze ptm citim neschopna :-/ ale uz sme sa o tom rozpravali a uz sa ma pyta ci netreba pomoct atd 🙂

@fokuska ano, mas pravdu, no ja co poznam fakt echt dobrakov su to typy co by mi liezli na nervy, bez nazoru a pod. Moj muz je tiez dobrak, ale vie si dupnut a o veciach rozhoduje tiez. Tych co poznam su taki, ze by zene zniesli aj modre z neba, ale zaroven by sa za nu aj sli na wc vyprazdnit. Proste az prilis dobry alebo ako ich nazvat.