Manžel kontroluje, že čo robím s deťmi
Pisem anonymne, chcem sa poradit, resp. vediet ako to mate vy doma. Mame dve male deti a manzel kontroluje, co s nimi robim, ked nie je doma, ci sa im dostatocne venujem, ma blbe poznamky, ci nesedia dlho pri telke, alebo nejedli len sladke. Vie sa nahnevat, ked im dam na ranajky kolacik, ze musia jest zdravo, co sa samozrejme snazim ako kazda mama, tiez, ze ich prilis obliekam von (co nie je vobec pravda).
Ze im necitam, nevenujem sa im, kopec vycitiek, co nie je pravda. Ako sa Vasi muzi spravaju doma, tiez kontroluju a hodnotia ? Je to uz tyranie, ci normalna vec? Trapi ma to.
@katkamatka7 este .. " spätný pohľad na vykonanú prácu a zváženie vhodnejšieho využitia času." ak mas male dieta.. a polemizovat o vhodnejsom vyuziti casu a vykonanej praci.. Vdaka bohu za mojho muza, ani on ani ja sme neriesili ci je upratane, ci sme vhodne vyuzili cas...mojou prioritou bolo spat, aby som s detmi bola najedena, ostatne sa uz nejako spravilo same.
@mirage Ku nám samo nechodí. Čo neurobím ja alebo môj muž, žiaden samo neurobi
@katkamatka7 Samo je nas verny spolocnik, pride, ked mame cas a chut 🙂
@katkamatka7 nechcem sa ta dotknut ale to co robite s muzom je ciste psycho
@0kristina0 Prosím Ťa, to, že píšeme denník? Môžeš požiadať o odobratie titulu psychológom, ktorí vedenie denníka bábätka podporujú ako aj predajcom denníkov určených pre záznamy pokrokov bábätiek.
@katkamatka7 lenze ty nepises cisto pokroky
katkamatka7
•
Dnes o 09:21
Z čoho pramení jeho nedôvera voči Tvojim materským schopnostiam? Treba nájsť príčinu, z čoho sa mu to vidí tak, ako píšeš a zapracovať na tom, aby obvinenia neprávom neboli. Mne sa zdalo, môj muž tiež akoby hľadal, čo mi vytkne, no už to nerobí. Mám diár, kde každú činnosť, ktorú urobím, mám zapísanú, kedy papa, koľko a čo, kedy spinká, čo som vtedy robila. Podstata zápisov v diari nie je pre neho, ale pre mňa, najmä pre organizáciu času, no on sa tam tiež zapojí, zápise, keď malého nakŕmi, je tam priestor na poznámky typu: prvý krát sedí, poliezol, prvý krok, prvý zub.
Prosim ta naco ti je dobre vediet co si robila vcera o 13:00? Choreeeeeeee
@0kristina0 Tebe je to na nič
@0kristina0 myslim, ze ti neprinalezi ich súdiť, ked im to vyhovuje. Ty to robit nemusíš.
@katkamatka7 skor si myslim ze sa podriadujes muzovi aby bol pokoj v rodine
Môjho by to ani nenapadlo
@0kristina0
@katkamatka7 mne to prida ako sikana od muza.. Ked maly spal, umyla som kuchynu, trvalo mi to 15 minut, potom som zehlila. Vstal o 15tej a zjedol 10lyzic kase.
14,15 syn zaspal, aj ja, ja som spala do 15, medzitým prišla kurierka s novými topánkami, tak som si ich vyskúšala, nakremovala, vystrihla do nich vložky z ovčej vlny, potom som si ľahla k synovi a čítala si.
Také by mi prešlo? Či musíš byť non-stop v akcii?
@katkamatka7 akoby reagoval, keby si od neho chcela odpovede na otatzky typu: Pepi, kolko krat si mal v praci kavu?? O okolkej??? Mal si dve ci tri zrnka?? S mlieckom??? Kolko ml??? Alebo susenym mlieckom??? Kolk8 lyziciek?? Mal si cukor?? Sypany? Kockovy??? Hnedxy??? Co si robil efektivne , kym sa ti vyluhovala kava???? Skrabkal si si usko???😍alebo gulky????? Alebo ritkuu??? Kolko minut?? Umylsi si paprce???(nie kvoli uchu, kvoli gombikom samozrejme, moj dokonalyyy. To vies, len potrebujem prehlad. Ozaj , zapis mi kazdy den, kolko minut stravis pri kave. Ja momentalne 25 sekun. Ty ked viac, snaz sa vyuzit ten cas zmysluplne!!!!! A napis aj , cim. Milujum ta zlatko.
🤑🤑🤬🤬🤺
@lenagu Ako by si reagovala Ty?
@katkamatka7 reagovala na co?
@katkamatka7 ja pisem protiotazky na tvojho chlapa. Co by som mu ich ja polozila, po 20 rokoch manzelstva
Ja len toľko že keď som išla niekam od našich dvojiciek ja a mm bol s nimi, stále som ho kontrolovala, či je všetko ok, čo im dal jesť, koľko spapali, či im dal piť, či cikali atď... Lenže ja som matka, som s nimi 90%času, ak by mňa takto on kontroloval, isto by ma to mrzelo. Ešte dodám, že je super otec, no jednoducho som chcela byť na pokoji
@katkamatka7 asi sme sa neporozumeli. Islo o teba a tvojo muza a jejo komentare. To, co som ti pisala, by som sa opytala tvojho muza:
Zena, kedy Jano jeedol????
Juro, jano jedol o 12.13 styri lyzice batatpureee
43 % vyplul a 12 percent sme pozbieralu.
Zena?: pil???noo pil , ale len bublinkovy novotocny sekt pre deti. Takze 22 ml.
@katkamatka7
Nepreháňaš to už trochu?
Aj sex sa plánuje? Či ten môže byť spontánny?
@mondolina Aj plánovaný aj spontánny. Ale toto je úplne mimo témy autorky.
@katkamatka7
Máš pravdu, prepáč.
@mondolina Nič sa nestalo. Len ma mrzí, že sa táto téma zvrtla niekam úplne inam od toho, čo sa pýtala pani v úvode.
@katkamatka7 hmm a za tito odpovede, vyhybajuce sa teme, nesuvisiace s clankom, nschopna k tene vyjadrid nazor... no u mojej min skupinky by si tiez letela. Pekny let🦋
@katkamatka7 olalaa toto pisal sam pan🙂
Ešte nejaká rýpačka, čo nemá čo na robote a muž jej nedal, tak si tu musí vyliať zlosť?
@kamilka281986 s tým súhlasím, ale ak je, ako si napísala, matka s deťmi 90% času, tak hádam sa nebude otec vypytovať, čo a koľko robili a jedli, vidí, že sú živé a zdravé

tyranie