Manžel kontroluje, že čo robím s deťmi
Pisem anonymne, chcem sa poradit, resp. vediet ako to mate vy doma. Mame dve male deti a manzel kontroluje, co s nimi robim, ked nie je doma, ci sa im dostatocne venujem, ma blbe poznamky, ci nesedia dlho pri telke, alebo nejedli len sladke. Vie sa nahnevat, ked im dam na ranajky kolacik, ze musia jest zdravo, co sa samozrejme snazim ako kazda mama, tiez, ze ich prilis obliekam von (co nie je vobec pravda).
Ze im necitam, nevenujem sa im, kopec vycitiek, co nie je pravda. Ako sa Vasi muzi spravaju doma, tiez kontroluju a hodnotia ? Je to uz tyranie, ci normalna vec? Trapi ma to.
@lala123 ona to robi pre muza aby nebolo doma peklo. Jej muz je ciste gestapo ktore hranici so psychickym tyranim. Kazdemu normalnemu chlapovi staci povedat ako zena travila den s detmi a nie to este kazdy vecer rozoberat nad dennikom.
@katkamatka7 A bola si vždy takáto plánovačka, alebo až keď si sa vydala? Neuraz sa, ale ste divní, aby ste rozoberali efektivitu vykonaných vecí v závislosti od časovej krivky. A čo s ušetreným časom? Dlhší obed? Či máš na to vyhradených 10 minút? 😂
Podporuj dobré veci, aby rástli. Nepodporuj to, čo môže ublížiť iným
@acrobaleno nebude uz odpovedat, manzel jej to kontroluje
@lenagu @acrobaleno dufam, ze si uvedomujete aké ste (úplne zbytočne) zlé k úplne cudziemu človeku, ktorý Vám nič neurobil a len reagoval na autorkinu diskusiu. Toto uz hraničí so sikanou. Ži a nechaj žiť.
Prajem Vám, aby sa Vašim deťom ľudia ako ste vy sami vyhýbali.
Môj tiež teoretizoval aj jeho mama, u ktorej sme bývali a to sme mali predcasniatka, potom prišli krstiny synovca a ja som sa rozhodla ist. Boli 1x celý deň noc a deň s deťmi. Mali všetko nakopkovane, kamoška nachystana že dobehne keby... A potom už bolo reči menej. Podnes sa bojí obdobnej situácie 🙂 ďalšie krstiny sme už nešli ale musí si to zažiť sám. Inak to nejde.

@katkamatka7 vieš čo , keď to tak obhajuješ tak si zrejme ten typ, ktorý potrebuje vsetko kontrolovať a mat nalinajkované ale skúšala si aspoň týždeň bez zapisovania????skus a uvidis ako sa ti bude voľnejšie dýchať.....teda to iba v prípade, že to robíš pre seba a nie preto aby ta mohol muž kontrolovať...