Manžel má cucflek
Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(
@zuzanockamt by som povedala,co sa tyka toho odzitia, ze niekto by mohol povedat,ze 20 rocny nieje odzity,ale treba si uvedomit,ze v dnesnej dobe zacinaju sexualne zit uz 13 rocne deti...cize pokial v tom budu pokracovat ,tak v 20tke su uz unudeni z toho uzivania si :D
@mima4 pod pojmom odzit si svoje som nemala na mysli len zeny, sex, alkohol a drogy 🙂 ... u mojho muza to boli napr. aj motorky, bike a podobne veci 😉 😉 😉
@mawka
ked vidmi v realne obdobne pokecove exemplare..rozmyslam, kde ich ich manzelky vyhrabali 😀
s prepacenim totalni miestni debili... kazdy den v krcme... komunikacia na urovni IQ hojdacieho konika.... a jasne, ze ja pre takych chlapov som totalne nezaujimava a trapna... lebo sa mi nedokazu vyrovnat 😉
@zuzanockamt cize tovj manzel uz vobec nebajkuje...nevenuje sa konickom?..
@mima4 suhlasim s tebou :D ja som medzi mojimi kamaratmi za cudacku :D a moj muz deto :D lebo ked prideme na oslavu a podobne, nepotrebujeme sa zozrat a niekedy nepijeme vobec{ ja skoro vobec,lebo mne to nechuti, maximalne pohar vina a aj ten musi byt zriedeny }
@mima4 pracuje 6 dni v tyzdni 10-12 hodin, aj viac a popri tom pracuje na dome a 2-krat do tyzdna ma ANJ, takze nie, nevenuje sa konickom 🙂 ... chudak, vsak podla teba 🙂 🙂 🙂 😉 ... ja viem, ty mas dokonaly zivot, tak si ho zi 🙂 😉
@mimusa94 v takejto situácii sa ťažko radi, ja som zažila niečo podobne, podľa môjho názoru chlapi dospievaju neskôr, ja som to odpustila, môžem povedať s odstupom času, že sa zmenil, rodina jeuž
na prvom mieste, potom práca a niekde nekonci sú priatelia. Ak chceš môžem ti napísať viac ale do ip, sú tu ženy ktoré budú tvrdiť ,hádať sa a to nechcem. Kto nezažil nevie o čom hovorí
@ceresnicka1990 ano, viem, ze 13-14 rocne deti uz sexualne ziju ... poznam take, co v tomto veku uz s prepacenim "prasia prvu ligu" a je mi ich luto
@zuzanockamt
prečo si myslis ze mam dokonaly zivot? a prečo takto reagujes na mna?
Nechapem, preco niektore zeny maju potrebu "načat" nejaku hadku.... a to by zena mala zenu podporovat... ale zeny sa tu navzajom hryzu...
@mima4 odzit si svoje na diskotekach, v sexe je zle? to mi je novinka. ja som tu potrebu mala a potom nemala a zase si uzivam. no a? ale nikomu tym neublizujem. a to je podstatne. nevyberam si zenatych chlapov, v sexe sa neobmedzujem, neviem, co je na tom zvlastne. sex sa da uzivat aj bez toho, aby si sa za jeden vecer vyspala s piatimi. uzivat si zivot nie su len diskoteky a blaznive zurky. ale raz za uhersky rok to proste vypali tak, ze sa baby stretneme u niektorej doma bez chlapov a ohovarame ich, otvorime nejake vino, ina vodku a co je na tom? dolezite neublizovat.... ale uzivat si zivot naplno je to najkrajsie, co si clovek od zivota moze vziat, co by dali za to ti, ktori nemozu.
a nechapem, co je na tom, ked si uziva rodina spolu. ked si partneri takto z casu na cas vyrazia hoci na koncert vyblaznit sa. a ze si daju nejaky drink a potom sa vasnivo pomiluju..ved to je len korenim vztahu a zivota.
mala som zivot s chlapom, co hral divadlo, ale na kazdom rohu mal inu. mala som zivot, kde som bola vzorna matka, manzelka a mam z toho akurat tak prd. a to len preco, ze clovek chce zapadnut do nejakych linajiek toho, co sa patri. ale za cenu, ze je nespokojny. a tvarit sa pred okolim ako je vsetko super, pritom zvnutra byt zozrata za ziva, nie dakujem, neprosim.
@zuzanockamt sak dostava, nauci sa english, bude zase jazdit. tiez som na koni nesedela uz ani nepamatam a uz sa blizi cas, kedy sa k tomu vratim. niekedy nastanu pauzy, ale to neznamena, ze sa niecoho vzdavame lebo musime. len na nejaky cas su ine veci dolezitejsie 🙂
@mima4 a co sa tyka pokecu, niektori chlapi su fakt otras. ale niektori su tam taki, ktori su zo svojich zien zufali. hladaju riesenia. ale tych je malo. kopa chlapov aj napise, ze milujem svoju zenu, ale uz ju vlastne neznesiem pri sebe. to su same plienky, s nicim jej nevyhoviem, spavat so mnou nechce.... ako je to tam zaujimave. ale je tam aj vela honičov.... napisu narovinu, ci im neohodnotis ich krasavca v albume, hesielko xy... kriste 😀 to nevies, ci sa mas nad takym smiat ci plakat. mi povedz, realne, ktora zena ma chut ocumovat niekomu penis 😀
@mawka ja mam napr. s pokecom aj dobre skusenosti 🙂 😉
@mawka no ved o to ide, ze uzivat si zivot{kazdy po svojom} ked tym nikomu neublizujes to je fajn, ale uzivat si zivot na ukor niekoho{ napr. vies ,ze mas vztah a budes podvadzat} tak to zas ja nemusim...a ked je clovek zadany, da sa fasa uzivat aj vo dvojici :}
@mawka toto si fasa napisala :},, realne, ktora zena ma chut ocumovat niekomu penis ,,
@zuzanockamt aj ja 😉 ale bohuzial, vacsina chlapov je tam des a hruza. ja som na pokeci registrovana s mojim nickom 13 rokov. a uz pokec nie je to, co byval. z tej doby spred 13 rokov mam kamosky, kamosov, dodnes sme v kontakte. vtedy si tam ludia sli pokecat naozaj v prvom rade a z priatelstiev vznikali vztahy ci sex ci vazny vztah. dnes to otvoris a bud mlade baby urobia fajku za kredit alebo ti tam niekto ponuka 500 za vecer alebo sa tam prostitutky predbiehaju, ktora ma lepsi privat 😀 ale samozrejme, netreba to zovseobecnovat, mam stade velmi prijemne priatelstva 🙂
@mawka
uzivat si zivot nie je zle, aj ja si ho uzivam, ale mam urcite hranice a stojim si za nimi, pretoze si uvedomujem, ze neraz nemusim brat ze niektore veci mi ublizuju, zranuju ma...ale casom sa to prejavi v zivote cloveka. Vsetko co v zivote zazivame ostava v nas, mozno si to ani vedome neuvedomujeme ale mame to v podvedomi a ovplyvnuje nas to cely zivot, ovplyvnuje to vztahy s nasimi blizkymi, s nasimi mazelmi.
Napr. čo poznam baby, ktore striedaju chlapov a myslia si, ze jak si uzivaju zivot... tak vacsinou su to dievčata, ktorym chybal otec, z nekompletnej rodiny, otec sa o nich nezaujimal, nemali s nim vytovrene puto a tuzia sa citit obdivovane, tuzia zazivat nove dobrodruzstva... je to vsetko o ich podvedomi...a tam chybal prave ten otec, ktory by ich objal, povedal im ako ich lubi, venoval sa im...
Nechcem sa tu hrat na psychologicku, lebo nou ani nie som..preto to ber ako cisto moje subjektivne pozorovanie 😉 ... ale obycajne clovek z kompletnej rodiny, kde to spravne fungovalo a funguje a kde bol milovany, kde bolo urcite vedenie... nema vobec potrebu ozraneckych zuriek, sexika tuto na dovči s neznamym casnikom a pod. 🙂
@mawka
áno, su tam aj muzi, co maju zeny, ktore sa nepsravaju ako zeny... Opat len moj osobny nazor: zena ma mat na prvom mieste muza, az potom dieta - to iste aj muz. Ak to tak je obojstranne... vztah moze krasne fungovat....
No ak sa ludia o vztah nestaraju... tak nech sa necuduju, ze o nejaky cas sa zobudia pri "cudzom" clvoeku 😉
@mawka ja uz na pokeci nie som ... ale registrovala som sa tiez nejakych 12-13 rokov dozadu 🙂 ... a s jednym clovekom som v kontakte doteraz a druheho mam zapisaneho v sobasnom liste 😀 - a taham to s nim uz 11-ty rok 😀
@zuzanockamt tak ja som s jednym stastne rozvedena 😀
@mima4 malo by to tak byt, ale ked budes mat raz dieta, tak pochopis, ze na prvom mieste bude vzdy to dieta, to ti potvrdi kazda matka ... keby nastala nejaka vyhrotena situacia, ze sa mas rozhodnut medzi partnerom a dietatom, tak kazda matka si vyberie dieta
preto tie vztahy aj tak funguju, ci skor nefunguju. A prve miesto manzel, to nie je len moj nazor, ale aj nazor zien - matiek, a ano vyplyva z krestanstva a pravdaze ja ta nenutim ho akceptovat.
No v zdravom manzelstve najprv partner, potom dieta... a je logicke, ze ked je to obojstranne, tak je to len vyhra pre to dieta.
Vacsina zien aj tu na konovi to ma zamenene a potom sa cuduju, ze ich vztah je o nicom... ze ako manzelia nefunguju...
@zuzanockamt ale odtial potial. zase stavat dieta na piedestal a preto si prestat vsimat muza je blbost. moja mamka vzdy hovorila, ze svoje deti miluje, ale otec je ten, kto je na prvom mieste. pretoze my raz odideme a ostane s nou ten, kto s nou aj zacinal. ma pravdu. ja som ju za to neprestala milovat a nemam ani traumy, ze by ma tym nejak odstrkovala. sa mi vzdy pacilo, ze nasi nas aj na tyzdne supli k babke a sli na sumavu vegetit bez deti. jasne, chodili aj s nami kade tade, ale vedeli si zariadit aj ten cas spolu. vo februari to bolo 40 rokov, co su manzelia a fakt je ten, ze ja som mimo domu, brat je mimo domu a je to tak, ako to vzdy hovorila mama, ostala s tym, s kym zacinala.
otec nebol nikdy svaty, ojoj..ale aj ked sa smykol, tak nikdy nedal pocitit mame, ze by bola druha. vzdy bol galantny, uzasny, proste sa postaral o nu, o nas, vela jej pomahal, vsetko robili spolu. a bol by kvoli nam aj zabil keby k tomu doslo. vlastne vsetko uspesne zatajil, akurat tri roky dozadu nebol opatrny a mama mu dosla na nejaky romanik /osobne mi to prislo smiesne, 60 rocni manzelia riesia romanik 😀 / ale ustali to, rok sa z toho dostavali, ale dnes su uz v pohode.
@zuzanockamt mas pravdu v tom,ze to tak vnima kazda matka...ja este matkou niesom, cize nemozem posudzovat z vlastnej skuesnosti ,ale poviem len svoj nazor { mozno ked budem matkou , tak to bude uplne ine ako pisem teraz} ale ja si myslim,ze zena by nemala muza zanedbavat koli dietatu{ aj ked je to asi velmi tazke} lebo dieta vyrastie, a odide, zacne novy zivot a potom zrazu ostane muz a zena a budu odcudzeni a nebudu si mat co povedat...
@mawka jasne, ziadny extrem nie je dobry ... u mna je momentalne prvorade dieta
inak sranda je, ze aj moj otec mal vtedy argument, ze TO ONA CHCELA, ta zenska jeho, on ju nie. chlapi sa velmi nelisia medzi sebou co sa tohto tyka a blbych argumentov. a je jedno asi, ci ma 20, 40 alebo 60 😀
@ceresnicka1990 jasne, muza nesmie zanedbavat, ale je iste obdobie, kedy to dieta potrebuje mat matku viac a vtedy to ona musi akceptovat - resp. nemusi, ale mohla by

@tatko_bebe Ty by si co urobil, keby prisla tvoja zena s cucflekom? Jasne, ze nie rozvod, len ma tak zaujima, ci mate vy chlapi rovnaky meter. Co by si robil? Len pre zaujimavost.