Manžel má cucflek
Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(
@zuzanockamt ked je dieta malinke, tak ano. ale aj tak, proste co ja ti viem, ja som to tak pol na pol. nikdy som sa extremne neupinala na deti ani na chlapa. pre mna je dolezite, aby som hlavne ja bola v pohode a potom bude v pohode aj moje deti.
@mima4 je to mozne, neviem, lebo ja muza ako donasku penazi nemam, peniaze mam svoje a tiez nemam status sluzky, takze netusim
ale pisala som skor o nejakej vyhrotenej situaci, nestastie, nehoda, to by som sa urcite zaujimala ako prve o dieta a muz by ma zaujimal az potom - mozno divne, ale u mna je to tak
@mawka
podobne 😉
no vacsina zien taky zivot aj zije... a dokonca sa to povazuje v nasej kulture za uplne normalne... ale ja hovorim, kazdy clovek ma zivot vo svojich rukach... ja chcem zit zivot podla svojich predstav, nie predstav inych...
Minule ma odrovnala muza 85 rocna babka (mala teraz narodky)..ked som s nou hovorila - cit.: "keby som bola znovu mlada, uz by som si zivot inak zariadila...".
@zuzanockamt
neda sa vyjadrit v kazdej situacii, ale napr. pri takej nehode clovek ratuje v prvom rade toho, kto si nevie sam pomoct... ako niekoho, kto je zdatnejsi... ale v zivote sa neda mat odpoved na kazdu zivotnu situaciu 😉
@zuzanockamt tak ano, pretoze dieta je predsa viac zranitelne. su situacie, kedy budes branit dieta aj keby si mala sama umriet a nebudes pozerat na nikoho okolo. to je pre kazdu matku prirodzene. myslim, ze normalne pary, rovnocenne si toto vedia nastavit. raz je viac dieta, raz manzel, najdu si strednu cestu, lebo tak ako rastie dieta, aj manzelstvo prechadza fazami urcitymi. mne ked mala ochorela, priatel bol sklamany, ze nejdeme na veceru. proste nie. to dieta ma lieky, chcem byt pri nej - a mam nasich, ze by postrazili. ale proste zvysena teplota, sice som sa z toho nesla zblaznit, nic dramaticke, ale chcela som byt proste pri nej. v tej chvili ma partner nezaujimal vobec. jasne, ze aj keby som dostala kupon na hyper super skraslovaci program, po ktorom tuzim a platil by len v den, kedy ma moje dieta beznu besiedku, sla by som na besiedku.
@mawka takto nejako to aj ja chapem
babky mali kedysi recept ako zistit, ci bol neverny. naliali do lavora vodu, chlap sa posadil, ked mu gulky vyplavali hore, mal ich prazdne, ked padli na dno, mal plne, stav OK. ja som sa na tom tak rehlila, ked som to pocuvala. ale ma to nieco do seba. fakt, ze kedysi zeny nevernikov vedeli riadne vytrestat, joj, posluchat musel, inak bolo zle 😀
baby... neviem ako vy, ale ako si predstavujete, že mu urobila cucflek? veď určite pri ňom nestála s rukami za chrbtom 😒 tak keď niekto píše, že je to len cucflek, ja to tak nevidím
@mimusa94 ahoj,,vieš ani neviem ako by som reagovala na to že išiel von,,moj nechodí,,ked tak ideme spolu,,alebo ked chce byt s kamaratom alebo tak zavolá ho knam domov alebo na zahradu a u nas sa popíja pivko a nech si sedia na zahrade aj do 7 😀 ..ale ak by mi povedal že chce íst dobre chod..ale aj ja teda pojdem s kamoškou.. sa troška vyventilovat (čo aj onedlho idem 😀 ) ...ale na ten cucflek ..to ani ajs ama neviem akoby som reagovala,,by som na druhý den prišla ešte s večším 😀 ...ako on tak aj ja 😒 . ..aj ked samozrejme toto nieje žiadna hra,,,neviem určite by som sa zachovala ako ty ..vieš ako by som sa zachovala ja?..koli tomuto by soms a asi nerozišla/nerozviedla..ale ten vztah by už nebol ako predtým,,,to určite nie,,,ale proste ako on tak aj ja,,nech ten chlap vie aké to je,,a k tomu alkoholu to čo je ako za argument,,že som bol opitý?...a ked je opitý nieje svojprávny?....joj títo chlapi,, 🤐 🤐 ...ako ja som nebola velakrát v živote opitá ale vždy som vedela čo robím,,kde robím,,kto je moj partner atd
@mimusa94 citam to tu...nezvyknem sa zapajat prilis do verejnych debat..
predpokladam, ze s nim chces ostat, vyriesit vec a pokracovat dalej ako par..ak si si ista, ze ta nepodviedol, treba si sadnut, vysvetlit veci ,stanovit co ano a co nie..
vela zien tu pise a mudruje o veciach,o ktorych nemaju ani potuchy..kym nezazijes na vlastnej kozi rozhodnutie nechat si dieta ci deti v skorom veku, co vsetko sa deje..treba dospiet, naucit sa fungovat inak..volakedy beznejsie, dnes divne...neriesim, co je spravnew a co nie..ale mate spolu dieta, je povinnostou paru urobit vsetko preto, aby sa dalo pokracopvat (myslim, ze u vas je sanca)
ja som z mojim chlapom 17rokov, presli sme si horsimi a lepsimi obdobiami- museli sme s anaucit spolu zit, vychadzat, najst sposob komunikacie..som s nim vsak statsna, naucili mse sa riesit problemy spolu..napriek tomu, ze nema uz 23, stale chodi s kamosmi na pivo(so mnou ci bezo mna) ma vlastne koniecky..makame, venujeme sa detom ( ale ani jeden nevieme co je pokec 😀 )
proste je to o tom ak chces byt snim, vysvetlit si to, povedat si..kludne sa vasnivo pohadat, ukludnit sa a dohodnut...nechapem ako moze niekto napisat, ze ak toto spravil, spravi aj ine a pod...
vypni kona, sadnite si, vyrieste...dat 2.sancu si ludia zasluzia 😉
@stanulienkat co by som asi tak mohol urobit? spytal by som sa jej ake to bolo 🙂
@zuzanockamt to je blbost, ze ked si v zivote neodzije, tak potom to dohana.....s tymto suhalsim s mimou...... proste niektori tuto potrebu "vyzitia nemaju"....tak ako som ju nikdy nemala ja, nemal ju moj muz, moji rodicia, ci stari rodicia...vsetci sme prezili s jednym partnerom....pocas celeho zivota......ze vyburit sa......ja toto napr. nechapem.....da sa vyburovat aj inak ako streidami pa rtnerov 😉 a ten, kto to chape, dokaze si uzit sex aj s jednym..... cize tvoje stanovisko nie je pravidlom!....
okrem toho, mam dieta a nemyslim si, ze sa ma teraz, ekd je tu, muz odstavit...preco?.....ja mam na prvom mieste oboch......jasne, ze v zakl. primarnych potrebach uprednsotnis novorodenca, lebo sa nevie napit, najest a pod. ....to je ajsne.....ale inak nehcapem, preco by mal byt muz az za nim?...ved vdaka nemu a nsej alske mame prave to dieta......
@sorciera24 ok 🙂 ... ja som proste ina 🙂 🙂 🙂
@mimusa94 no takto. najprv si nevšímaj stupídne poznámky, že ste deti. nie ste. ja som mala prvé dieťa v mojich 23 rokoch a to po troch rokoch snaženia. muž mal vtedy 25 a vôbec sme sa necítili ako nevyzretí a nedospelí. horšie je, že to, čo hovoria baby, že sa potrebuje vybúriť, je pravda. toho môjho - našťastie teraz už ex to chytilo po 11 tich rokoch úplne ukážkového a bezproblémového manželstva. šok pre mňa, rodinu, priateľov. ale chlap (debil) sa dostal do oneskorenej puberty. výsledok? rozvod a jeho následné nekonečné avantúry, ktoré sme stále museli znášať, pretože nemal kde bývať. ☹ Ja som neodpustila nič. a urobila som dobre. dnes som šťastná s iným mužom. mladším ako môj ex a napriek tomu, som už vedela čo hľadám. zodpovedného milujúceho muža, ktorí ma nevymení za kamarátov. áno má svoj okruh priateľov a ja svoj. máme spoločných priateľov tiež. ale nikdy sa nestane, aby jeden z nás odišiel z domu a bol preč dlhšie ako do 22. a aj to si dáme vždy vedieť kde sme a hlavne s kým. nie kvôli žiarlivosti, ale aj preto, aby sme boli spokojnejší a keby sa niečo prihodilo, aby sme vedeli, kde sme. si dospelá žena, mamina a je na tebe, či mu dáš šancu. ak ho miluješ, skús. ale určite už žiadne výjazdy s kamarátmi, žiadne akcie typu - ja a moji priatelia. ak sa chce ísť zabaviť, môže predsa ísť s tebou. jasne že na kávu, pivko s kamošmi ok, ale nie flákať sa po nociach. a ja by som na tvojom mieste urobila určite riadny bordel. určite by už o tom vedela minimálne jeho rodina, čo majú za hajzla namiesto syna. drž sa moja, veľa šťastia, a verme, že to bol naozaj len sprostý úlet. ☹
hm..tak hra pravda - odvaha....Niekto tu bude este riadne "nevybureny". Hra sa kapanek vymkla spod kontroly, zanechat niekomu cucflek moze iba totalny vypatlany magor. Najma zadanemu. 😝
chlapec sa ešte ako sa u nás hovorí "nevybujačil"....ja osobne nechcem sa považovať za ľahkú ženskú, ale ja som do 25 tich veľa rozumu nepobrala....diskotéky, chlapci, chaty, zábavy, dovolenky....nemala som vážnu známosť a tak som si užívala.. a to som baba, takže taký chlap v 23 si robí ozaj čo chce....ten tvoj zjavne ešte nedospel, keď stvára čo píšeš....naozaj neviem čo by som robila na tvojom mieste, otec je otec a rodina je základ všetkého....na druhej strane aby niekto robil zo mňa hlupaňu, to by sa mi tiež dvakrát nepáčilo....čo keby si mu teda dala ešte šancu a na budúci víkend si vyraz s kamoškami na disku....prídi o piatej ráno a nech ťa dovezie nejaký šuhaj na bavoráku, ale nech to vidí aj on....čo ty na to? veď to bol len kamarát, s ktorým ste sa celú noc bavili o tom, ktorá škôlka v okolí je najlepšia?? 🙂 🙂 🙂
lavor je blbost :D nefunguje tak ako asi niekto mysli 😀
@tatko_bebe tak to je recept nasich babiek. neviem, ci mali ine moznosti v tej dobe 😀
btw poriadny veľký lavor zháňam asi pol roka a niet,tak už viem,že ženy povykupovali a chlapov testujú 😀

@zuzanockamt
vacsinou to by tak, ze muz ma zenu na funkciu sluzky a opatreovatelky jeho deti a uziva si svoj zivot, konicky...
a zena ma muza na oplodnenie a donasku penazi 😉 v tom pripade berem, ze ten muz je za dietatom... jeho funkcia je znacne obmedzena 😉 Takto inak funguje znacna cast manzelstiev...
@ceresnicka1990
@mawka